-
Όντως, τι θα καταφέρουν?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Να ρωτησω, υπαρχει κανενα προβλημα αν βαλω το μηχανακι του e-pass σε φιλικο αυτοκινητο?? Για την ΑΟ αναφερομαι Ευχαριστω εκ των προτερων
Μπα εχω δανιστει του πατερα μου πολλες φορες
To e-pass δεν δεσμέυεται απο αυτοκίνητο ή χρήστη, μπορει να το χρησιμοποιήσεις όπως θές ή όπου θες.
Να ρωτησω, υπαρχει κανενα προβλημα αν βαλω το μηχανακι του e-pass σε φιλικο αυτοκινητο?? Για την ΑΟ αναφερομαι Ευχαριστω εκ των προτερων
Μπα εχω δανιστει του πατερα μου πολλες φορες
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
..........................................................Γουσταρω φαση παντως, σε μεγαλη εξοδο να λειτουργουν τα διοδια και να αποφασισουν καμμια διακοσαρια οδηγοι να πληρωσουν με κερματα του ενος και δυο ευρωσεντ
Τον μονο που σιγουρα θα εκνευρισεις θα ειναι ο ταμιας που σαν απλος υπαλληλος δουλευει για τον επιουσιον.Τα αφεντικα του εκεινη την ωρα μπορει και να' ναι μιλια μακρυα,να μη χαμπαριαζουν για τη διαμαρτυρια σου και να διασκεδαζουν.
-
Βλέπω μπλουζάκια, πανώ, πλακάτ, φυλλάδια, ακόμα και σημαίες «Δεν πληρώνω»... Ποιος πληρώνει για όλα αυτά;
-
Το κόμμα.
-
Ο χρήστης Ακανές έγραψε:
Βλέπω μπλουζάκια, πανώ, πλακάτ, φυλλάδια, ακόμα και σημαίες «Δεν πληρώνω»... Ποιος πληρώνει για όλα αυτά;Το κόμμα.
Αφου 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' λεμε...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Βλέπω μπλουζάκια, πανώ, πλακάτ, φυλλάδια, ακόμα και σημαίες «Δεν πληρώνω»... Ποιος πληρώνει για όλα αυτά;
Το κόμμα.
Αφου 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' λεμε...
Την προηγούμενη βδομάδα στο ΑΠΘ είχε πάρτυ υποστήριξης (ή ενίσχυσης) του κινήματος «Δεν πληρώνω» με υποσημείωση: «Τα ποτά θα τα πληρώσουμε»!
-
Πάμε όλοι μαζί:
Το μνημόνιο είναι ευλογία, κόψτε κανα πρόστιμο να πάμε Έλβετία!ps. Ταιριάζει πιο πολύ στο θέμα με τα ΜΜΜ, αλλά δεν το βρίσκω.
Νομίζω φτάνει το troll-άρισμα και το flame-baiting [Mod]
-
παρολες τις αντιδρασεις και νεα αυξηση στα διοδια !!!!
η διελευση των αυτοκινητων πηγε στα 12.90€
Από την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου θα εφαρμόζονται οι καινούριες τιμές των εισιτηρίων για τη διέλευση από τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου.
Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι «με δεδομένες τις παρούσες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια που είχε στη διάθεσή της, προκειμένου να παρουσιάσει τόσο μία καινοτόμο εκπτωτική πολιτική, όσο και να καταλήξει σε τιμές που διασφαλίζουν την τήρηση των όρων της σύμβασης παραχώρησης της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης” και – μέσω αυτής - τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου».
Αναλυτικά οι τιμές:
-
Προς mods: αν δε σταματήσουν τα flames της infinity ηλιθιότητας, θα με δείτε όπως δε με έχετε ξαναδεί εδώ μεσα.
Ο σωστός τρόπος αντίδρασης είναι το 'Report' (τρίγωνο κουμπάκι με θαυμαστικό) όχι οι δημόσιες απειλές [Mod]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προς mods: αν δε σταματήσουν τα flames της infinity ηλιθιότητας, θα με δείτε όπως δε με έχετε ξαναδεί εδώ μεσα.γιατι?? μπορει να ειναι μετεμψυχωση του megane cc
-
taurus εν υαλοπωλείο
-
-
Ε μα αδικο εχει?
-
Εμένα δεν μου αρέσουν οι απειλές που έχουν εκτοξευθεί κατά καιρούς προς τον InFiNiTy και επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει αίσθηση του χιούμορ από κάποιους, θα αναφέρονται κανονικά. Ξεκάθαρα πράγματα.
-
-
Αυτα φαίνονται να ειναι σε κατοικημενη περιοχή, ευτυχως δε φτασαμε εκει ακομα...
-
ειναι τα διοδια αυτου
-
Χαχαχαχαχαχαα....
-
http://www.nafpaktia.com/localnews/3625 ... sti-gefyra
Περαστικα μας.....
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!