Ο χρήστης platis έγραψε:
Μα με προσβαλεις διαρκως με τα χαμογελακια και τα μακρυα νυχτωμενος.
Δεν έγραψα εγώ για 'μακραν νυχτωμένος' στην αρχική μου δημοσίευση, εσύ άρχισες τις προσβολές. Καθόλου δεν είχα καμία πρόθεση ειρωνείας ή προσβολής και το σημαίνει 'πλάκα κάνω' και το σημαίνει 'απορώ' (με 25 χρόνια πείρα στο Internet θα μου επιτρέψεις να σου κάνω μάθημα ως προς αυτά) και αν άθελά μου φάνηκε έτσι ζητώ συγνώμη, εσύ το γύρισες αμέσως μετά (και το συνεχίζεις) στο προσωπικό.
Μωρε ανθρωπε, εχεις οδηγησει ποτε σου αγωνιστικο 1300αρι με 95-100 αρα και με WRF Turbo Evo, να δεις τις διαφορες?
Αφού γνωρίζεις διαφώτισέ μας. Πιστεύω ότι δεν είναι πάνω από 5% (σε δυναμόμετρο, αλλιώς δεν είναι μετρήσιμο) από την 100άρα (από 95άρα όντως θα είναι μεγάλη η διαφορά). Και σίγουρα ΔΕΝ κάνει τη διαφορά, ώστε να ισχύει το ΙΜΗΟ λάθος που έγραψες, ότι θα έρθει ο άσχετος και θα κερδίσει επειδή θα έχει FIA fuel. Αν επιμένεις ως προς αυτό, ας μας πει και κάποιος άλλος, εγώ πάντως διαφωνώ.
Μετα απο 30 χρονια στα καπω και τα τιμονια, δεν εχεις ουτε καν το δικαιωμα να αναφερεσαι σε μενα με χαμογελακια ειρωνικα και νυχτωματα.
Οπως έγραψα, με παρεξήγησες στην αρχική μου δημοσίευση και το γύρισες στο προσωπικό. Στο κάτω-κάτω, και γω 30 χρόνια στα βουνά είμαι για να κάνουμε όλοι το κέφι μας και άρα απαιτώ τον ίδιο σεβασμό που απαιτείες και συ.
Το ΔΕΘ καλε μου ξερω τι ειναι, τοχω τρεξει και καμμμια δυο φορες. Εσυ?
Μάλλον τα τελευταία 10 χρόνια έχω βρεθεί περισσότερες φορές στο ΔΕΘ από σένα αλλά, σε αντίθεση με σένα, δε θεωρώ ότι έχει σημασία.
Οταν το αναφερω εννοω οτι σε καθε αλλαγη αγωνα θα εχουμε κι αλλαγη προγραμματος. Ας πουμε, μεταξυ ΕΛΠΑ και Ακροπολις, δεν εχει αλλους Ελληνικους αγωνες? Αυτο θελω να σου πω, ωραια ξεχνα το ΔΕΘ, και βαλε το ΡΣ της Παλμα.
Για ποιό λόγο να αλλάξει κάποιος πρόγραμμα μεταξύ ΕΛΠΑ και Κένταυρου ? Ιδιο καύσιμο δε θα χρησιμοποιήσει ?
Επαναλαμβάνω: μόνο για τους 10 Ελληνες που τρέχουν με Ν/4 στο Ακρόπολις και υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν FIA fuel έχει νόημα αυτό που λες.
EDIT: άσε που το παρουσιάζεις σα να κάνεις κάθε φορά τη δουλειά από την αρχή ενώ στην πραγματικότητα έχεις αναπτύξει 2-3 προγράμματα και 'φορτώνεις' όποιο θες, δηλ. κόστος πρακτικά 0.
Και τελος, ποιος εισαι εσυ που θα απαγορεψεις στο Καιτατζη., τον Ζαχο, τον Λαμπρο, τον Αμαξο να κυνηγησουν τον Rossetti σου και να παρουν και βαθμους στο Πανελληνιο? ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΩΡΕ!!!
Αν είναι με ίδιο αυτοκίνητο (S2000) θα χρησιμοποιήσουν FIA fuel και θα τον κυνηγήσουν. Αλλά τότε ΔΕΝ τους απασχολεί το κόστος. Βέβαια δεν υπάρχουν τέτοιοι Ελληνες στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.
Αν είναι με πχ. C2R2 τότε θα κυνηγήσουν την κλάση τους και άρα αντίπαλοί τους θα είναι οι υπόλοιποι Ελληνες, άντε και 1-2 μέτριοι ξένοι για το 2WD cup. Για αυτούς και δεν κάνει τεράστια διαφορά η βενζίνη και (πιθανολογώ ότι) δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν FIA fuel για να κυνηγήσουν τον Slavov. Στο κάτω-κάτω, δεν τους απαγορεύεται να το κάνουν αν θέλουν.
Αντιθέτως, το μέτρο της φτηνής βενζίνης είναι σωστό διότι μειώνει το κόστος για όλους τους εμπλεκόμενους σε δύσκολες εποχές.
Μαθε λοιπον να μην βγαζεις τις οποιες αντιπαθειες σου στο σφυρι,
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αναφέρεσαι. Δεν αντιπαθώ κανέναν, πόσο δε μάλλον να 'το βγάλω στο σφυρί' (δεν ξέρω καν τι σημαίνει αυτό).
οταν λειτουργεις σαν εκπροσωπος η εστω ημιεκπροσωπος μιας αρχης,
Αυτή είναι η δική σου λανθασμένη θεωρία, στο έχω πει αλλά δε λες να το καταλάβεις, εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. Το 2010 πήγα μόνο σε 1 αγώνα στην Ελλάδα (ΕΛΠΑ) και το 2009 σε 3. Καμία σχέση λοιπόν με 'εκπροσώπηση'.
κατεβα απ το καλαμι και προσπαθησε να αντιμετωπιζεις τις αποψεις των ανθρωπων του χωρου, που εσυ διαςλεξες να υπηρετεις, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για σένα. Στο κάτω-κάτω, εγώ δηλώνω ότι εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου, εσύ πως μιλάς σα να εκπροσωπείς όλους αυτούς που ανέφερες παραπάνω ?
Οπως εγω παντα σεβαστηκα τις γνωσεις και την προσφορα σου, ΑπΑΙΤΩ να το κανεις κι εσυ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ αυτο που εσυ απολαμβανεις. ΞΕΚΑΘΑΡΟ?
Και εγώ πληρώνω 30 χρόνια αυτό που εσύ απολαμβάνεις, δεν έχω βγάλει μία από τους αγώνες. Οπότε είμαστε στα ίδια. Ξεκάθαρο ?
Οτι άλλο προσωπικό θέλεις, με ΡΜ [Mod]