-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Συνέχεια κλαίγονται οι κάτοικοι οτι τους δέρνουν τα ΜΑΤ, αλλά τίποτα δεν αλλάζει και σκέφτομαι οτι συμβαίνει το εξής:- Τη βρίσκουν με το ξύλο και αυτά τα ανώμαλα και θέλουν κι'άλλο.
- Δεν τους δέρνουν αρκετά.
Επειδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός, πιστεύω οτι μάλλον το δεύτερο συμβαίνει.
επειδη γραφεις σου απαντω με μια εικονα
-
τα εχουμε ξαναπει... στις παρανομες μοκο επειδη τυχαινει να ειναι απο την κερατεα και τις γυρω περιοχες
στις νομιμες ολοι ειναι στο ποδι επειδη 'το μελλον κρινεται αβεβαιο' με τις παρανομες το μελλον φανταζομαι κρινεται σιγουρο μη βλαβερ και κερδοφορο! -
Oι παρανομες ειναι παρανομες ομως το λεει και το ονομα τους.Γιατι δεν παει το κρατος σου να κανει κανα ελεγχο να τις κλεισει?Γιατι εχει συμφεροντα(οο τι ειπεεε)..
Τα ΧΥΤΑ η ΕΕ πιεζει απο τα μεσα των 00s να κλεισουν(να γινουν παρανομα?να πεσουν προστιμα?) και σιγα σιγα να μετατραπουν σε ΧΥΤΥ αλλα το κρατος σου συνεχιζει εν ετη 2010-11 να κατασκευαζει τετοιους πανω σε αρχαιολογικους χωρους,πλουσιο υδροφορο οριζοντα(οι μελετες το λενε) και χωρς να χει κανει τις απαραιτητες απαλλοτροιωσεις καν..
Ποσο αντιφαση δηλαδη..Χεστε τους κατοικους της Κερατεας αφου βγαζετε σπυρια μολις βλεπετε αντισταση κλπ..Το γεγονος ως γεγονος δεν μπορει να σας προβληματισει?Εγω πιστευω οτι αν ακομα οι Κερατιωτες κοιμονταν τον υπνο του δικαιου και ο Χυτα ειχε γινει πολλοι ακομα θα τα βαζαν με το κρατος που δεν τηρει κανονισμους της ΕΕ(εκτος απο κατι ζωα που τα θεωρουν αδερφιστικα ολα αυτα)..
-
εγω θα ελεγα να κανουν οτι κανουν και στο χονγκ κογνκ αλλα αυτο και εαν ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ
-
-
H E.E. σε 2 χρόνια θα κλείσει όλους τους ΧΥΤΑ, οπότε όλη η φασαρία γίνεται για 2 χρόνια, γιαυτούς που έχουν ήδη εισπράξει ένα ποσό για την κατασκευή ΧΥΤΑ και θέλουν να εισπράξουν και τα υπόλοιπα. Ειλικρινά δεν ξέρω άν είναι ο Μπόμπολας ή άλλος μεγαλοκαρχαρίας
Οσοι ψηφίζετε υπέρ της καταστολής και άλλες μορφές βίας συνεχίστε να γράφετε αβίαστα... -
Εγώ προτείνω να μεγαλώσουν κι άλλο τον ήδη υπάρχοντα της Φυλής, να ανοιχτεί καινούριος στον Ασπρόπυργο και ένας ακόμη για καβάτζα σε Ελευσίνα ή Μάνδρα Αττικής. Έτσι, οι έχοντες εξοχικές κατοικίες στην Ανατολική Αττική δε θα ανησυχούν πια, οι τιμές (σε οικόπεδα και σπίτια) θα παραμείνουν υψηλές, οι αρχαιολογικοί (οι ποιοί;;; ) χώροι θα παραμείνουν αμόλυντοι και άσε τη πλέμπα εκεί στα δυτικά να βυθίζεται στη βρώμα μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Συνηθισμένοι είμαστε....
Απορώ, μία μέρα πριν βγει στον 'αέρα' ότι θα φτιάξουν ΧΥΤ* στη Κερατέα, αν ήξερε έστω και ένας (1), που πήγαιναν τα σκουπίδια τους. Αν έστω ένας (1), αναρωτήθηκε τι τραβάει τόσα χρόνια η δυτική Αττική. Αν έστω ένα (1) άτομο φώναξε 'όχι άλλα σκουπίδια στη δυτική Αττική. ΕΝΑΣ.....
-
Αν και έχω ακούσει άτομα στην τηλεόραση από τα μπλόκα να μιλάνε αποκλειστικά και μόνο για τα νεότερης τεχνολογίας εργοστάσια, για την Ε.Ε κλπ, όπως και στο δεν πληρώνω δεν χουφτώνω, υπάρχουν και οι so called καπεταναίοι που φροντίζουν να αμολάνε αιτήματα του τύπου 'Όχι εδώ να παν αλλού', με τα οποία οι κάτοικοι χάνουν κάθε δίκιο.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εγώ προτείνω να μεγαλώσουν κι άλλο τον ήδη υπάρχοντα της Φυλής, να ανοιχτεί καινούριος στον Ασπρόπυργο και ένας ακόμη για καβάτζα σε Ελευσίνα ή Μάνδρα Αττικής. Έτσι, οι έχοντες εξοχικές κατοικίες στην Ανατολική Αττική δε θα ανησυχούν πια, οι τιμές (σε οικόπεδα και σπίτια) θα παραμείνουν υψηλές, οι αρχαιολογικοί (οι ποιοί;;; ) χώροι θα παραμείνουν αμόλυντοι και άσε τη πλέμπα εκεί στα δυτικά να βυθίζεται στη βρώμα μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Συνηθισμένοι είμαστε....Απορώ, μία μέρα πριν βγει στον 'αέρα' ότι θα φτιάξουν ΧΥΤ* στη Κερατέα, αν ήξερε έστω και ένας (1), που πήγαιναν τα σκουπίδια τους. Αν έστω ένας (1), αναρωτήθηκε τι τραβάει τόσα χρόνια η δυτική Αττική. Αν έστω ένα (1) άτομο φώναξε 'όχι άλλα σκουπίδια στη δυτική Αττική. ΕΝΑΣ.....
ΣΩΣΤΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εγώ προτείνω να μεγαλώσουν κι άλλο τον ήδη υπάρχοντα της Φυλής, να ανοιχτεί καινούριος στον Ασπρόπυργο και ένας ακόμη για καβάτζα σε Ελευσίνα ή Μάνδρα Αττικής. Έτσι, οι έχοντες εξοχικές κατοικίες στην Ανατολική Αττική δε θα ανησυχούν πια, οι τιμές (σε οικόπεδα και σπίτια) θα παραμείνουν υψηλές, οι αρχαιολογικοί (οι ποιοί;;; ) χώροι θα παραμείνουν αμόλυντοι και άσε τη πλέμπα εκεί στα δυτικά να βυθίζεται στη βρώμα μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Συνηθισμένοι είμαστε....Απορώ, μία μέρα πριν βγει στον 'αέρα' ότι θα φτιάξουν ΧΥΤ* στη Κερατέα, αν ήξερε έστω και ένας (1), που πήγαιναν τα σκουπίδια τους. Αν έστω ένας (1), αναρωτήθηκε τι τραβάει τόσα χρόνια η δυτική Αττική. Αν έστω ένα (1) άτομο φώναξε 'όχι άλλα σκουπίδια στη δυτική Αττική. ΕΝΑΣ.....
Αν κ μένω ανατολική αττική συμφωνώ μαζί σου!
Βέβαια στην χώρα που η βρωμιά βασιλεύει στους δρόμους μην περιμένεις κατανόηση dodger.
-
dodger η πλάκα είναι ότι νιώθουν και ανώτεροι κοινωνικά από σένα σε συζητήσεις...αν τους πεις ότι μένεις σε κάποια από τις περιοχές που ανέφερες σε υποτιμούν!
Ανταπαντούν σχεδόν ανακλαστικά 'που εκεί που είναι οι γύφτοι και τα σκουπίδια;'Οι Έλληνες γενικά νιώθουμε καλύτερα όταν κάποιος είναι χειρότερος από εμάς...δεν κοιτάμε να είμαστε καλύτεροι αλλά αν αυτοί που μας περιβάλλουν είναι χειρότεροι! Στην Κερατέα δεν τους πειράζει τόσο η χωματερή όσο το γεγονός ότι θα στιγματιστούν ως περιοχή που έχει χωματερή και δεν θ' αναπτυχθούν στο μέλλον σαν τους υπόλοιπους στην Ανατ. Αττική!
Κάτι άσχετο...πάρτε τηλέφωνο για πλάκα στον παλιό Δήμο Κερατέας και ακούστε την κασέτα υποδοχής...
'Είμαστε σε πόλεμο....' -
Αν ήταν να κατασκευαστεί στην κερατέα ένα σύγχρονο εργοστάσιο για τα σκουπίδια θα αντιδρούσαν ή όχι?
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
dodger η πλάκα είναι ότι νιώθουν και ανώτεροι κοινωνικά από σένα σε συζητήσεις...αν τους πεις ότι μένεις σε κάποια από τις περιοχές που ανέφερες σε υποτιμούν!
Ανταπαντούν σχεδόν ανακλαστικά 'που εκεί που είναι οι γύφτοι και τα σκουπίδια;'Σπύρο, που θα άφηνες πιο εύκολα το αυτοκίνητό σου? Στη γλυφάδα ή στο ζεφύρι? Και δεν μένω στη γλυφάδα αλλά όπως και να το κάνουμε κάποιες περιοχές περιέχουν και ένα αρνητικό μέρος του πληθυσμού. Μόνο τις τιμές των ακινήτων να δεις, καταλαβαίνεις...
-
Αν ήταν να κατασκευαστεί στην κερατέα ένα σύγχρονο εργοστάσιο για τα σκουπίδια θα αντιδρούσαν ή όχι?
Προσωπικά πιστεύω πως ναι. Μια μεγάλη μερίδα σίγουρα.
Όποιος δήμαρχος το δεχόταν θα έμενε στην ιστορία ως 'ο δήμαρχος που τους κουβάλησε το σκουπιδαριό' και πέρα από αυτό έχε υπόψη σου ότι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής (πολύ περισσότερο οι καλυβιώτες-λαγονησιώτες) είναι 'landlords' ( ) και από τα κτηματάκια τους έχουν προγραμματίσει να εξασφαλίσουν αρκετές μελλοντικές γενεές.
Και έρχεσαι εσύ να στερήσεις το μέλλον του αγέννητου δισέγγονου; -
Και πολυ καλα κανουν Eddie
Εκει που πολλοι τα δωσανε μπιρ-μπαρα σε διαφορους αθηναιους ή κατασκευαστες που κατεκλυσαν τα μεσογεια εδω και 10 χρονια (και μετα οσα βγαλανε, τα φαγανε σε ανουσες διακοπες και αγορα πανακριβων SUV), αλλοι προτιμησαν να τα κρατησουν γιατι καταλαβαινουν πως αν πουληθει ενα κομματι γης, δυσκολα θα μπορουσαν να το ξανα-αγορασουν
-
Υπάρχει και κόσμος που έχασε οικόπεδα για να χτιστούν μετρά κλπ και πήρε αποζημίωση ένα @.
Δεν έπιασες βέβαια το ειρωνικό του landlords που έγραψα που δείχνει την ασυδοσία των ατόμων αυτών.
Σχολιάζω πάντα για το θέμα ενός εργοστασίου και όχι ΧΥΤ.
Είναι εντελώς λάθος το επιχείρημα 'να φύγουν να παν αλλού' αντί να επικεντρώνονται στη σωστή (και περιβαλλοντικά μη επιβαρυντική) λειτουργία μιας τέτοιας μονάδας. -
οτι υπαρχουν και τετοιοι ασυδοτοι τυποι, το γνωριζω
Αλλα θεωρω πως αλλιως θα ηταν να γινοταν μια εργοστασιακη μοναδα επεξεργασιας και αλλιως ενας χυτα/υ. Αν γινοταν εργοστασιο εκει, αυτοι οι 5-10 που θα διαφωνουσαν τελικα θα εξαναγκαζοντουσαν να συμφωνησουν, ενω τωρα που μιλανε για ΧΥΤΑ, επωφελουνται της γενικης κατακραυγης και αναταραχης, οχι επειδη οι συγκεκριμενοι φοβουνται για το περιβαλλον ή τα αρχαια, αλλα επειδη θελουν τα οικοπεδακια τους
Ουτε εγω ειμαι του 'να φυγουν και να παν αλλου', αλλα να γινει μια σωστη κινηση ρε παιδια. Και μια χωματερη (γιατι και χυτυ να γινει τελικα, χωματερη θα καταληξει καποια στιγμη) δεν ειναι λυση και ειναι επιβλαβης για εναν τεραστιο πλυθυσμο (και επικερδης μονο για τον γνωστο κωλοεργολαβο)..
-
Αν γινοταν εργοστασιο εκει, αυτοι οι 5-10 που θα διαφωνουσαν τελικα θα εξαναγκαζοντουσαν να συμφωνησουν
Αυτό είναι μια λογική εξέλιξη. Απλώς επειδή γνωρίζω την νοοτροπιά των ντόπιων, έχω την εντύπωση ότι απέχουν κομματάκι από την γενικότερη έννοια της λογικής...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν και έχω ακούσει άτομα στην τηλεόραση από τα μπλόκα να μιλάνε αποκλειστικά και μόνο για τα νεότερης τεχνολογίας εργοστάσια, για την Ε.Ε κλπ, όπως και στο δεν πληρώνω δεν χουφτώνω, υπάρχουν και οι so called καπεταναίοι που φροντίζουν να αμολάνε αιτήματα του τύπου 'Όχι εδώ να παν αλλού', με τα οποία οι κάτοικοι χάνουν κάθε δίκιο.Aς εχουμε υποψην μας οτι οι κατοικοι δεν μιλανε με γνωμονα τη λογικη αλλα το συναισθημα κυριως.Το θεμα ειναι οι υπολοιποι που βλεπουμε με λογικη(ποια???χαχαχ) το θεμα τι γνωμη εχουμε..
Οπως αν ενας οδηγος ΚΤΕΛ ξερω γω χασει το ελεγχο και σκοτωθει καποιος οι συγεενεις του θα θελουν να τον κρεμασουν..Αυτο δεν ειναι το σωστο αλλα δεν παυουν να εχουν δικιο οι συγγενεις.Νομιζω ειναι λιγο ατοπο να συζηταμε τι θα γινοταν αν...Με την ιδια λογικη να πουμε οτι αν η κυβερνηση ηταν ''σωστη'' αν θα γκρινιαζαμε και παλι..Μπορει και ναι μπορει και οχι.
Ελπιζω παντως η Κερατεα να ηταν η αφορμη και αλλος κοσμος να δει το προβλημα των σκουπιδιων συνολικα.Μακαρι.
-
Οταν δεν υπαρχει διαθεση να εμπιστευτεις κατι... που θα.... γινει μονο αρνητικα θα φερεσαι.... ετσι δεν φτανουμε καπου... ομως... θεωρουμε δεδομενο οτι θα φτιαχτει κατι που ΔΕΝ θα λειτουργησει σωστα εστω και αν ολοι θελουν να λειτουργησει σωστα... αν πω εγω π.χ. οτι το εργοστασιο, η ο ΧΥΤΑ/Υ, θα κατασκευασθει συμφωνα με οτι λεει ο νομος κανεις δεν θα το πιστεψει... και θα υπαρχουν αντιδρασεις και βρισιδια... οποιος λοιπον και να το πει κανεις δεν θα το δεχθει... ειναι 30 χρονια τωρα αυτη η αντιμετοπιση απο τον κοσμο προς τις υπηρεισες του κρατους... δεν βλεπω πως μποριε να προχωρησει αυτο το κολλημα... μεταξυ κρατους και πολιτων...
-
http://www.liveinkeratea.gr/2011/02/18/ηλέκτωρ-αεδεν-έχουμε-καμία-σχέση-με-το/
Να το πιστέψουμε...???
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ