-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
snip
Τα μοτέρ στη νέα 1 θα είναι από 1.6T μέχρι 2.0Τ και από 100 μέχρι 245 άλογα.
snip
Ελπίζω τα 100 άλογα να μην αναφέρονται σε 1,6Τ μοτέρ
-
Eδώ λέει μόνο για 2.000 κυβικά.
BMW is planning to turbocharge all its future four cylinder petrol engines, according to new information from company sources.
All the four cylinder turbocharged engines will be based on the same new-generation 2.0 litre aluminium block, with different power outputs delivered by using two different types of turbocharger and different engine management maps.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θα πάρουμε?
Τι λές Νίκο?Μπα...δύσκολο το βλέπω. Θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα. Το si δύσκολα με βλέπω να το πουλάω. Το έχω ερωτευθεί
Ας βγούν πρώτα, να δούμε τι προβλήματα θα βγάλουν (αν βγάλουν) και μετά να δούμε που θα είναι τα μεταχειρισμένα.
Θα δείξει.
snip
Τα μοτέρ στη νέα 1 θα είναι από 1.6T μέχρι 2.0Τ και από 100 μέχρι 245 άλογα.
snip
Ελπίζω τα 100 άλογα να μην αναφέρονται σε 1,6Τ μοτέρ
Το πρώτο μοτέρ θα είναι αυτό λογικά, το πιο detuned. Λογικά θα έχει κάμποσες εκδόσεις. Θα βγάλει δηλαδή και 1.6Τ με 180 άλογα που λέγανε.
Eδώ λέει μόνο για 2.000 κυβικά.
BMW is planning to turbocharge all its future four cylinder petrol engines, according to new information from company sources.
All the four cylinder turbocharged engines will be based on the same new-generation 2.0 litre aluminium block, with different power outputs delivered by using two different types of turbocharger and different engine management maps.
Κοίτα λίγο παρακάτω στο παραπάνω άρθρο που παρέθεσα:
A smaller engine, dubbed N13, will follow. The four-cylinder banger will be shared between BMW and MINI models and it has a capacity of 1.6 liters. The power range of the N13 and N20 will vary from 100 to 245 horsepower and the new 1 Series vehicles will make use of both powerplants. We anticipate an entry-level 3 Series from the new generation to be powered by one or more four-cylinder variants.
Το bmwblog πέφτει πάντα μέσα.
-
@Nikos
Θυμασαι οταν σου ελεγα οτι πιθανοτατα θα βαλουν τους 'ετοιμους' 1600αρηδες που εχουν απο την συνεργασια με PSA?, και μου ελεγες οτι δεν ταιριαζουν γιατι εκει εμπαιναν στον εγκαρσιο αξονα ενω στις Bmw θα μπουν στον διαμηκη.
Τελικα απ' οτι φαινεται τα καταφεραν, και τα ταιριαξαν τα μοτερ στον διαμηκη με καποια τροποποιηση... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Nikos
Θυμασαι οταν σου ελεγα οτι πιθανοτατα θα βαλουν τους 'ετοιμους' 1600αρηδες που εχουν απο την συνεργασια με PSA?, και μου ελεγες οτι δεν ταιριαζουν γιατι εκει εμπαιναν στον εγκαρσιο αξονα ενω στις Bmw θα μπουν στον διαμηκη.
Τελικα απ' οτι φαινεται τα καταφεραν, και τα ταιριαξαν τα μοτερ στον διαμηκη με καποια τροποποιηση...Ναι γιατί το συγκεκριμένο μοτέρ δε μπορούσε να μπει, το μοτέρ του Μίνι.
Ο N13 είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μοτέρ, που θα βάλει και η PSA/Mini.
Λογικά θα έχει κι αυτό HPI (απευθείας ψεκασμό) όπως το νέο 2λτ (Ν20).
-
Νεα modular βλεπω εγω...
Edit: με προλαβε ο Νικος...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Νεα modular βλεπω εγω...Edit: με προλαβε ο Νικος...
Η νέα πλατφόρμα είναι modular και θα παίζει από ΕΜΠΡΟΣ, σε ΠΙΣΩ και 4κίνηση για διάφορες νέες και υπάρχον Σειρές.
Μη ψαρώνετε από τα media που ψάχνουν ειδήσεις να γράψουν. Οι Σειρές από 1 και πάνω θα είναι πισωκίνητες και τα xi 4κίνητα (όπως πάντα).
Μπροστοκίνητο θα είναι ένα MPV που θα βγει, βασισμένο στην 1, άγνωστη η Σειρά της.
-
Νίκο Νίκο είσαι εδω;
Τι θα κάνουμε αυριο;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Νίκο Νίκο είσαι εδω;Τι θα κάνουμε αυριο;
Εδώ, εδώ.
Εξαρτάται από το καιρό.
Μιλάμε το πρωί.
Αν βρέχει, πως θα φωτογραφίσουμε?
-
Ευκολο
Θα ειμαι εγω μεσα στο αμαξι και εσυ απο εξω με την μηχανή...
Θα σου κανω σήματα... πιο αριστερά, πιο πάνω.. ελα ώπα εκει καλώς! κτλ κτλ κτλ -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ευκολο
Θα ειμαι εγω μεσα στο αμαξι και εσυ απο εξω με την μηχανή...
Θα σου κανω σήματα... πιο αριστερά, πιο πάνω.. ελα ώπα εκει καλώς! κτλ κτλ κτλΤέλεια!
Η απάντηση που έψαχνα
(φέρε τη καλή σου μηχανή/φακούς...μου λείπουν κάποιοι )
Υ.Γ. Τα κλειδιά τα κρατάω εγώ ε?
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κοίτα.
Βρες μου ενα αδιάβροχο και μην σε νοιάζει! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΚοίτα.
Βρες μου ενα αδιάβροχο και μην σε νοιάζει!Κάτι θα βρούμε.
Μιλάμε αύριο boy.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ
-
προσοχή... αμα είστε και οι 2 απ έξω... δε δουλεύει το σύστημα .....
(ποιός ειναι στο μαγαζί και οδηγάει...)
-
http://www.worldcarfans.com/11102183076 ... -on-monday
Η BMW θα αναγγείλει την έναρξη μιας νέας υπο-φίρμας τη Δευτέρα. Το όνομα αυτής, i-Setta.
-
Γαμ i-setta δηλαδή...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Γαμ i-setta δηλαδή... -
-
Κύριοι,πώς μπαίνουμε στο κρυφό μενού μιας Ε46;
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Κύριοι,πώς μπαίνουμε στο κρυφό μενού μιας Ε46;
BMW FORUM