-
Έλα ντε? Μάλλον τρελοί είναι που στο manual λένε achtung! αμά το σκίσατε αφήστε το 2 λεπτά στο ρελαντί πριν το σβήσετε.
-
Τέλος πάντων, αν κάποιος θεωρεί ότι το συνεχές αναβόσβημα του αυτοκινήτου δεν επηρεάζει μακροπρόθεσμα την αξιοπιστία του και αξίζει την μείωση της κατανάλωσης ας το αφήνει ON .
Υ.Γ.1 Πάντως μου φαίνεται πραγματικά αστείο να έχουν start stop αμάξια σαν την panamera turbo, κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Υ.Γ.2 Ρίξτε μια ματιά περί heat soak K/T. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως το start and stop σε τουρμπο συνεχιζω να μην το θεωρω καλη ιδεα+1
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Έλα ντε? Μάλλον τρελοί είναι που στο manual λένε achtung! αμά το σκίσατε αφήστε το 2 λεπτά στο ρελαντί πριν το σβήσετε.η αντλια ειναι εσχατο μετρο προστασιας για ηλιθιους και για ατομα που βαριουνται να κρυωνουν (και πολυ καλως υπαρχει, αφου τα προαναφερθεντα ατομα ειναι η πλειοψηφια), αλλα η αντλια δε θα σου βγαλει το λαδι απο τη τουρμπινα το οποιο δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να μεινει εκει και φυσικα θα εχει και αυτη τα ορια της στο να ψυξει
(ασε που δουλευει μεχρι καποια λεπτα max , αυτο δε σου υποσχεται σε καμια περιπτωση οτι θα σταματησει αφου εχει οντως κανει τη δουλεια της)για αυτο λενε στα manual μας να κρυωνουμε 2λεπτο (το οποιο αν το χεις γ@μησει καλοκαιριατικα το αυτοκινητο σου δεν φτανει, καλυτερα να το πας χαλαρη βολτουλα πριν παρκαρεις)
δε νομιζω παντως να ειναι τοσο 'χαζο' το λογισμικο , ωστε να σου σβηνει τη μηχανη μετα απο πατηματα με το λαδι στους 110+ , απο την αλλη διατηρω τις επιφυλαξεις μου με το υπερ-group το οποιο θα θελει να δειξει στους πελατες του οτι αυτο το 'φοβερο-mother-fucking νεο συστημα' που αυτοι και καλα αναλυψαν δουλευει καλυτερα απο αυτο που εχει ο γειτονας στη στη bmw του
αρα για να αποφυγουν τα παραπονα θα μπορει να σβηνει με το παραμικρο, και σε καποιο update αφου σου ριξουν και την ιπποδυναμη να το φερουν και αυτο στα ισια του
-
Ο χρήστης stelaras123 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να γράψει μερικές πληροφορίες για τα παρακάτω;
α. τις εντυπώσεις του από τους χώρους για τους πίσω επιβάτες, βασικά αν χωρούν 3 ενήλικες.
β. ποια είναι μια ρεαλιστική κατανάλωση για το 2.0 TFSI 180 Hp (με ή χωρίς Start & stop);
γ.Το Start & stop μειώνει καθόλου την κατανάλωση στην πόλη; Μπορεί το σύστημα να απενεργοποιείται;
δ.Ποια η μέση τιμή για τις προγραμματισμένες συντηρήσεις του αυτοκινήτου;
Γιατι υψους οδηγό μιλάμε?
1.88
3ος πίσω πάνω από 1.60 δεν πρέπει να χωράει
-
Καλησπερα σο ολους.Τι εγινε ο Μανωλης απο την ΚΡΗΤΗ ,ο ΧΑΡΙΣ απο την ΚΥΠΡΟ ,κ οι υπολοιποι? Μονο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ συνεχιζει να δινει αναφορα τακτικα ( θα του εμεινε απο τον στρατο μαλλον)Εγω παντως συνεχιζω να ειμαι πολυ ενθουσιασμενος που ειμαι απο τουσ τυχερους κατοχους Q5 που το πηρα τοτε που η τιμη του ηταν λογικη? ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ σε ολους κ προσοχη στους δρομους.
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
:oops: Καλησπερα σο ολους.Τι εγινε ο Μανωλης απο την ΚΡΗΤΗ ,ο ΧΑΡΙΣ απο την ΚΥΠΡΟ ,κ οι υπολοιποι? **Μονο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ συνεχιζει να δινει αναφορα τακτικα ( θα του εμεινε απο τον στρατο μαλλον)**Εγω παντως συνεχιζω να ειμαι πολυ ενθουσιασμενος που ειμαι απο τουσ τυχερους κατοχους Q5 που το πηρα τοτε που η τιμη του ηταν λογικη? ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ σε ολους κ προσοχη στους δρομους.Ένεκα η ανεργία-αεργία και ο πολύς ελεύθερος χρόνος!
Στο στρατό ο οδηγός του διοικητή μιας μονάδος δεν δίνει και πολλές αναφορές... -
Μια και το' φερε η κουβέντα γεια σου ρε Χάρη
Χάθηκε κι ο Στράτος πάντως -
εδω ειμαι και εγω....χαιρομαι που βλεπω παλιους φιλους που καναμε παρεα το 2009 περιμενοντας τις παραδοσεις μας και ψαχνοντας να βρουμε τα καραβια που μετεφεραν τα αυτοκινητα μας......απλα δεν μπαινω συχνα λογω δουλειας και αλλων προβληματων, αλλα παρακολουθω τις συζητησεις και τα διαφορα θεματα που θετονται......παντως μετα απο 35.000 χλμ δεν μου εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα, περα απο τα γνωστα αρχικα προβληματα νεοτητας που εβγαλε σχεδον σε ολους......βεβαια δεν απεφυγα και ενα μικρο τραυματισμο του προστινου προφυλακτηρα και της μασκας, χωρις ευτυχως να εχουμε θεμα αεροσακων.....απο δικη μου ευθυνη και απερισκεψια....το αξιοπεριεργο ηταν το κοστος της ζημιας σε ανταλλακτικα που δεν το πιστευα στο τελος.....350+φπα εχει ο μπροστινος προφυλακτηρας.....βεβαια επειδη ειναι φτηνος δεν λεει να τον αλλαζουμε συνεχεια......επι τη ευκαιρια μια ερωτηση σε οποιον εχει φτασει στα δικα μου χιλιομετρα......εχω την αισθηση οτι εχουν φτασει τα λαστιχα σε σημειο αλλαγης, χωρις βεβαια να εχω καποιο σημαδι 'αναρμοστης' συμπεριφορας....απλα και οπτικα σου δινουν την εικονα, ειδικα τα μπροστινα, οτι θελουν αλλαγη....αν καποιος εχει αλλαξει ηδη λαστιχα, εκτος απο τα Bridgestone που φορουσε απο το εργοστασιο, και απο τα οποια ειμαι γενικα ευχαριστημενος, καθε προταση ευπροσδεκτη.....μου εχουν προταθει τα Continental ContiCrossContact Uhp 235/55/19.....αν τα χρησιμοποιει καποιος ηδη ευπροσδεκτες οι εντυπωσεις του και οι εμπειριες...καλα χιλιομετρα σε ολους και ελπιζω να μπορεσω να τα λεμε πιο συχνα πλεον.....καλο σκ σε ολους...παλιους και νεους φιλους....
-
Ισχύει για τα λάστιχα. Κι εμένα στα τελευταία τους είναι (37.000χλμ). Η αλλαγή θα γίνει ή με τα Continental που λες ή με τα Pirelli Scorpio Verde. Λογικά έχεις Bridgestone dueler sport και είσαι ευχαριστημένος?? Ειδικά στο βρεγμενο θα τα χαρακτήριζα ψιλοτραγικά. Μάλιστα σήμερα με την πολύ βροχή που κατέβηκα Νότια Εύβοια μέσω Χαλκίδας οδικώς, η υδρολίσθηση ήταν συχνό φαινόμενο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μπορεί κάποιος να γράψει μερικές πληροφορίες για τα παρακάτω;
α. τις εντυπώσεις του από τους χώρους για τους πίσω επιβάτες, βασικά αν χωρούν 3 ενήλικες.
β. ποια είναι μια ρεαλιστική κατανάλωση για το 2.0 TFSI 180 Hp (με ή χωρίς Start & stop);
γ.Το Start & stop μειώνει καθόλου την κατανάλωση στην πόλη; Μπορεί το σύστημα να απενεργοποιείται;
δ.Ποια η μέση τιμή για τις προγραμματισμένες συντηρήσεις του αυτοκινήτου;
Γιατι υψους οδηγό μιλάμε?
1.88
3ος πίσω πάνω από 1.60 δεν πρέπει να χωράει
Μάλλον είσαι υπερβολικός. Σήμερα το είδα στην έκθεση (και το παρήγγειλα) και αφού ρυθμίσα το κάθισμα του οδηγού για το ανάστημα μου, έκατσα στο πίσω κάθισμα και χωρούσα όχι μόνο ικανοποιητικά αλλά άνετα. Επίσης επειδή έχω 3 παιδιά δοκίμασα να προσδέσω τα αντίστοιχα παιδικά καθίσματα πίσω και τα χώρεσε στριμωχτά. Βέβαια σε άλλα αυτοκίνητα ( κατηγορίας Α4 ή C Class) δεν μπορούσα να τα προσδέσω καθόλου ενώ ο χώρος αποσκευών είναι ασύγκριτα πρακτικότερος.
-
γεια σασ παιδια !!ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα τη βοηθεια σασ για καποια θεματακια!μολις εδωσα την καψουρα μου (audi tts roadster ) και περιμενω το q5 !το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση,αλλα ειναι εντελωσ απλο εξωτερικα..θελω να του βαλω το offroad packet ,προφυλακτηρες αυτα τα προστατευτικα στουσ θολουσ και τα σκαλοπατια...!δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω,γιατι σιγουρα ειστε πιο ψαγμενοι απο εμενα.ολα αυτα γιατι δεν θελω να δωσς 2500 στουσ κλεφτες τησ αντιπροσωπειας!!περιμενω ανυπομονα!
-
Ο χρήστης buksbunny έγραψε:
γεια σασ παιδια !!ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα τη βοηθεια σασ για καποια θεματακια!μολις εδωσα την καψουρα μου (audi tts roadster ) και περιμενω το q5 !το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση,αλλα ειναι εντελωσ απλο εξωτερικα..θελω να του βαλω το offroad packet ,προφυλακτηρες αυτα τα προστατευτικα στουσ θολουσ και τα σκαλοπατια...!δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω,γιατι σιγουρα ειστε πιο ψαγμενοι απο εμενα.ολα αυτα γιατι δεν θελω να δωσς 2500 στουσ κλεφτες τησ αντιπροσωπειας!!περιμενω ανυπομονα!Καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα μας, καλορίζικο και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Τώρα όσον αφορά αυτά που γράφεις, προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να μάθεις αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος.
Μήπως θέλεις να ρωτήσεις αν μπορείς να βρεις το offroad pack εκτός αντιπροσωπείας για να σου έρθει πιο φθηνά?
Σε αυτό, εγώ τουλάχιστον, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι:- Του πάει πάρα πολύ (το ξέρω γιατί το έχω)
- Δεν νομίζω να κάνει μόνο 2.500
-
Καλωσ σασ βρηκα !!!Ναι Αυτο θα ήθελα!να το βρω εκτός αντιπροσωπείας..αν κ το βλέπω δύσκολο!!έχεις φωτογραφίες να δω;θα το εκτιμούσα πολύ!!το δικό μ ειναι μαύρο.
-
γεια σασ παιδια !!ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα τη βοηθεια σασ για καποια θεματακια!μολις εδωσα την καψουρα μου (audi tts roadster ) και περιμενω το q5 !το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση,αλλα ειναι εντελωσ απλο εξωτερικα..θελω να του βαλω το offroad packet ,προφυλακτηρες αυτα τα προστατευτικα στουσ θολουσ και τα σκαλοπατια...!δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω,γιατι σιγουρα ειστε πιο ψαγμενοι απο εμενα.ολα αυτα γιατι δεν θελω να δωσς 2500 στουσ κλεφτες τησ αντιπροσωπειας!!περιμενω ανυπομονα!Με το καλό να το παραλάβεις! (κάναμε παιδάκια? ) Λίγο δύσκολο να τα βρεις εκτός αντιπροσωπίας, ειδικά το offroad πακέτο. Σκαλοπάτια πιθανόν να μπορείς να βρεις aftermarket.
-
Καλωσ σασ βρηκα !!!Ναι Αυτο θα ήθελα!να το βρω εκτός αντιπροσωπείας..αν κ το βλέπω δύσκολο!!έχεις φωτογραφίες να δω;θα το εκτιμούσα πολύ!!το δικό μ ειναι μαύρο.Εδώ είναι http://img340.imageshack.us/i/img0527af.jpg/ το μωρό μου
Είχα κι άλλες εκεί αλλά εξαφανίστηκαν!! και ούτε και ξέρω πως τις ανέβασα την άλλη φορά -
καλημέρα σε ολους .
Με γεία to καινούριο μέλος . Αγαπητέ μου μπακς μπανυ έκανες τ
ην καλυτερη επιλογη ! Σου to βεβαιώνει ο Ροζ πανθηρας οσον αφορά to πίσω μέρος είναι απελπιστικα άνετο ! Ακόμα και στη μεσαία θέση και αν υπάρχει ηλιοροφή τότε πίσω είναι κάτι παραπάνω από απόλαυση ! Χθες με φουλ βροχή to αυτοκίνητο πετούσε . . . Καη το έχω ξαναπεί για μένα αυτο που με φτιάχνει είναι ο απατηλος τροπος με τον οποίο επιταχυνει στίβει μέσα στη βροχή και μέσα νιώθεις απολυτη ηρεμία και ασφάλεια . Δεν σε νοιάζουν οι ανωμαλίες του οδοστρώματος και ενθουσιάζει η συνεχής επικοινωνία που έχουν και οι τέσσερις τροχοί με την άσφαλτο . . . Σχεδόν αισθάνεσαι ότι κάποιος τους έχει περάσει κόλλα . καλορίζικο και πάλι -
Θα ειναι καλά όμως;έχει βάλει κανένας; Κ που θα τα βρω αρΑγε;;;μόλις είδα και τι φωτογραφία!είμαι κάτι παραπάνω από πεπεισμένοα ότι θα τα βάλω!! Ι μάσκα ειναι τέλεια!!καμία σχέση με το απλό!έχει πανόραμα ναι..!!
-
http://img217.imageshack.us/i/img0528f.jpg/
Εδώ φαίνονται τα προστατευτικά των θόλων και το σκαλοπάτι -
Perfect!!
AUDI Q5