-
ακριβως και επαναλαμβανωμενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση..
οταν ομως βλεπεις οτι ολα αυτα εχουν αρχισει χοντρικα εδω και τρια χρονια(ω μα τι συμπτωση τοτε που αρχισαν να σκεφτονται να το πουλησουν το μπουρδελο) ξαφνικα εχουμε 'ατυχεις στιγμες' απο εξωγενεις παραγοντες ωστε να χρησιμοποιηθει σαν πιεση (προς ποιους δεν ξερω) για την μη εξασφαλιση της ασφαλειας εργαζωμενων και πολιτων.. -
Προσωπικα ακουσα στα ΜΜΕ οτι ετρεχε με περισσωτερα.. αντι 60 με 90 = ανθρωπινο λαθος????
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρόσφατα δεν είχαν πει 'κλοπή καλωδίων', αλλά 'κοπή/δολιοφθορά στα καλώδια'.Στο κάτω-κάτω, αν όντως τίθεται τέτοιο ζήτημα και υπάρχουν θύματα, θα έπρεπε να γίνουν ενδελεχείς έρευνες και όχι να λέμε συνέχεια 'έτυχε, ήταν η κακιά η ώρα'.
Τι να πεις; Υπάρχει αυτό το pattern. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα φορέα όπου βασιλεύει η διαφθορά με κάτι βαγόνια-φαντάσματα, με 'εκπτώσεις' τύπου 'το αφεντικό τρελάθηκε', δεν γίνεται να μην πονηρευτείς.
Όχι ότι πάει ο μηχανοδηγός στο ρεπό του και κόβει καλώδια ή σπάει ράγες, αλλά κάποιοι έχουν ανοίξει καλές δουλειές και φαίνεται ότι χάνουν την ασφάλεια στην οποία είχαν συνηθίσει.Εσυ που ζητας εγγραφες δηλωσεις του νομου/105 σε οτιδηποτε ξεφευγει της κυβερνητικης γραμμης και μας εχεις με το ζορι κανει πολλους εδω μεσα, οπαδους του Λιακοπουλου,βασιζεσαι ξαφνικα σε ανυποστατες φημες και πετας υπονοουμενα για ενα τραγικο συμβαν.Οι υπαλληλοι του ΟΣΕ εκτος απο αργοσχολοι υπερ-υψηλομισθοι και αχρηστοι,ειναι και δολοφονοι κατα την αποψη σου.
-
Ώχου οργισμένε νέε μου. Δηλαδή συγνώμη, αλλά δες τον Λάκη και ξεφορτώσου με.
Ούτε να διαβάσεις τι έγραψα μπορείς. Λες κι είσαι πρασινοφρουρός το 81 κάνεις, από εδώ οι καλοί κι από εκεί οι κακοί. Οι καλοί είναι αυτοί που μας χαϊδεύουν και οι κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Ξα σου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ώχου οργισμένε νέε μου. Δηλαδή συγνώμη, αλλά δες τον Λάκη και ξεφορτώσου με.Ούτε να διαβάσεις τι έγραψα μπορείς. Λες κι είσαι πρασινοφρουρός το 81 κάνεις, από εδώ οι καλοί κι από εκεί οι κακοί. Οι καλοί είναι αυτοί που μας χαϊδεύουν και οι κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Ξα σου.
Ε οχι και πρασινοφρουρος!Καλυτερα να με χαρακτηρισεις Γεωργια Βασιλειαδου,κουνιστη αχλαδια,κολλημενο fanboy,αξεστο τρολεταριο,ιδιοκτητη golf, παρα τετοια προσβολη.
Διαβασε εσυ καλυτερα τι εγραψες.Μια χαρα καταλαβα εγω.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ώχου οργισμένε νέε μου. Δηλαδή συγνώμη, αλλά δες τον Λάκη και ξεφορτώσου με.
Ούτε να διαβάσεις τι έγραψα μπορείς. Λες κι είσαι πρασινοφρουρός το 81 κάνεις, από εδώ οι καλοί κι από εκεί οι κακοί. Οι καλοί είναι αυτοί που μας χαϊδεύουν και οι κακοί όλοι οι υπόλοιποι. Ξα σου.
Ε οχι και πρασινοφρουρος!Καλυτερα να με χαρακτηρισεις Γεωργια Βασιλειαδου,κουνιστη αχλαδια,κολλημενο fanboy,αξεστο τρολεταριο,ιδιοκτητη golf, παρα τετοια προσβολη.
Διαβασε εσυ καλυτερα τι εγραψες.Μια χαρα καταλαβα εγω.
-
delete
-
Τι άθλια κατάσταση είναι αυτή πάλι στον ΟΣΕ; Δουλεύει σε κανέναν η αναζήτηση δρομολογίων στο site;
-
Eίχα δυο επιλογές για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη: ΟΣΕ και αεροπλάνο. Επειδή ως πελάτη με έχουν χεσμένο οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ (όπως παλιότερα έκαναν και οι της Ολυμπιακής), δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Αεροπορικώς.
-
Mε Γλαροπούλι ή νΟΑ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Eίχα δυο επιλογές για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη: ΟΣΕ και αεροπλάνο. Επειδή ως πελάτη με έχουν χεσμένο οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ (όπως παλιότερα έκαναν και οι της Ολυμπιακής), δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Αεροπορικώς.Μα με τις νέεες τιμές, εάν είναι να το κλείσεις πιο νωρίς αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις συνολικα 10 ώρες ταξιδιού στο πήγαινε ελά
--
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mε Γλαροπούλι ή νΟΑ;Θα σε γελάσω, εγώ τους είπα να μου κλείσουν πτήσεις τάδε μέρες και ώρες και μου είπαν ότι είναι ΟΚ. Θα μάθω όταν μου φέρουν τα εισιτήρια.
Μα με τις νέεες τιμές, εάν είναι να το κλείσεις πιο νωρίς αξίζει να πληρώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις συνολικα 10 ώρες ταξιδιού στο πήγαινε ελά
Το θέμα είναι ότι και με το αεροπλάνο έχεις αρκετές ώρες συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου μετάβασης στο αεροδρόμιο, συν το ότι το ξενοδοχείο είναι πολύ πιο κοντά στον ΟΣΕ Θεσ/κης από το αεροδρόμιο. Το θέμα είναι τελικά ότι οι 5,5 ώρες στο κουτί με χαλάνε λίγο, αλλά κυρίως το ότι δεν ξέρω αν θα ταξιδέψω εφόσον επιλέξω τρένο.
-
delete
-
delete
-
Ma οι συνδικαλιστες τα τρωγαν.Μα οι υπαλληλοι του ΟΣΕ ειναι γουρουνια.Μα καλα να παθουν ειναι δημοσιοι.Μα ο ΟΣΕ ειναι ζημιογονος.Μα δεν τραβηξαμε κανενα αυτι για να μην ειναι η εστω να ειναι στα λογικα επιπεδα μιας υπηρεσιας που παρεχει κοινωνικο εργο.Μα τα φαγανε τα λεφτα καποια μεγαλα κεφαλια.Μα το κρατος ειχε μια χαρα σχεδιο οσον αφορα τους ισολογισμους,τις χαμενες επιδοτησεις,τη σχεση ΤΡΕΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ ωστε να τις φτασει στο χειλος του γκρεμου.
Μα ποναει χερι,κοψει χερι,δωσει στον ιδιωτη το χερι.http://www.tvxs.gr/news/ελλάδα/έγκλημα-στο-σιδηρόδρομο
Το πιο ενδιαφερον αρθρο που εχω διαβασει για το σκανδαλο με τον ΟΣΕ.Παρακαλω οποιον θελει να μαθει πραγματα και απο την αλλη πλευρα να το διαβασει.Αν εχει ξανα ποσταριστει ζητω συγνωμη. -
τα εισιτήρια ανέβηκαν τελικά ....!!!
τον Γενάρη που έκανα ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα δεν είχαν αλλάξει οι τιμές !!!
είχα πληρώσει 74 Ε περίπου !!!
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_2_19/02/2011_1294497
Εδω διαβαζουμε αλλο ενα κειμενο της γνησιας μοντερνας δεξιας διανοησης.Το συγχρονο οπλο του νεοφιλελυθερισμου εχει ονομα και λεγεται ΠΑΣΧΟΣ.Σε καθε του αρθρο(περα απο τα εξαιρετικοτατα βιβλια του) μπορει να αναφερει αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους,αναγεννησιακους καλλιτεχνες,αναρχικους συγγραφεις,μητροπολιτες παλιοτερων χρονων ωστε να φτασει στο με μια μεγαλη δρασκελια στο συμπερασμα του κατα την προσφιλη λογικη πες πες κατι θα μεινει(ποσοι απο εσας μπορειτε να το κανετε αυτο?).Χρησιμοποιει βεβαιως νουμερα κατα συρροη και επιστημονικο-λογοτεχνικη γλωσσα ωστε να φανει ποιος ειναι η αυθεντια του οποιου η υποκειμενικη γνωμη γινεται αντικειμενικη αληθεια(καλα αυτο ειναι κλασικο οπλο του νεοφιλελευθερισμου)..Να μην πολυλογω..Σας παρουσιαζω τον ΠΑΣΧΟ.(Διαβαστε και τα σχολια απο κατω)
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_2_19/02/2011_1294497
Εδω διαβαζουμε αλλο ενα κειμενο της γνησιας μοντερνας δεξιας διανοησης.Το συγχρονο οπλο του νεοφιλελυθερισμου εχει ονομα και λεγεται ΠΑΣΧΟΣ.
Να μην πολυλογω..Σας παρουσιαζω τον ΠΑΣΧΟ.(Διαβαστε και τα σχολια απο κατω)Mην ασχολεισαι με τη VOLKISHER BEOBACHTER του Νεοφιλελευθερισμου και τους γελοιους κονδυλοφορους τυπου Παπαχελα Πορδοσαλτε Μανδραβελη και Παπαδημητριου.
-
Οι γελοιοι οχι μονο καταργουν τα δρομολογια αλλα ετοιμαζονται να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ και την Υποδομη.
Η ΓΑΙΟΣΕ φιλοδοξεί να προχωρήσει στη μετατροπή καταργούμενων σιδηροδρομικών γραμμών σε ποδηλατοδρόμους. Το σενάριο αυτό, ωστόσο, συναντά τις έντονες αντιδράσεις των φίλων του σιδηροδρόμου. Ήδη, έχει εκπονηθεί σχετική μελέτη από το...
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το πρώτο πιλοτικό μοντέλο είναι έτοιμο. Το σχέδιο, όπως σημειώνουν πηγές της εταιρίας, αφορά τις παλιές γραμμές του σιδηροδρόμου, όπως αυτή του Πλαταμώνα ή τη μετρική γραμμή του άξονα της Πελοποννήσου.Το σχέδιο συνοδεύεται από παράλληλη επενδυτική αξιοποίηση των παλιών σταθμών με την μετατροπή τους σε εγκαταστάσεις τουριστικού χαρακτήρα (π.χ. παραδοσιακά καφενεία) και με τη συμμετοχή τους σε σχετικές τοπικές δράσεις.
Σύμφωνα με απάντηση του υφυπουργού Υποδομών, Σπ.Βούγια σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας, Ν.Νικολόπουλου, ως πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα έχει επιλεγεί η χρήση της υπάρχουσας σιδηροδρομικής υποδομής στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», ενώ έχουν διερευνηθεί εννέα πιθανές περιοχές, όπως οι παλιές γραμμές Μεγάρων – Κινέτας, Τεμπών – Πλαταμώνα – Λιτοχώρου και Κορίνθου – Κιάτου.
Ωστόσο, οι εν λόγω γραμμές δεν θεωρούνται ακόμη καταργημένες και άρα δεν μπορούν να μετατραπούν σήμερα σε ποδηλατοδρόμους.
Η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη τόνισε ότι ο ποδηλατικός τουρισμός προβλέπει ότι θα ξεπεράσει τα 20 δις. ευρώ στα επόμενα 20 χρόνια στην ΕΕ.
Σταθμος Πλαταμωνα.
Ήδη, υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για την μετατροπή του σε ξενοδοχείο, ενώ συζητείται η μετατροπή της παλιάς γραμμής σε παραλιακό αυτοκινητόδρομο. Η παλιά γραμμή του Πλαταμώνα έχει υποστεί δολιοφθορές και καταστροφές, για τις οποίες έχει επέμβει εδώ και δύο χρόνια η αρμόδια εισαγγελία, χωρίς, ωστόσο, κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα -
delete
ΟΣΕ