-
Απαιτώ την άμεση επέμβαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου για την εκπομπή traction
Δεν είναι δυνατό καταμεσήμερο και μάλιστα με το σήμα 'κατάλληλο για όλους' να δείχνουν 1167 συνολικά άλογα στους πίσω τροχούς, (M5 & Enzo) αυτοκίνητα να σβουρίζουν (M5 ) και το ταχύμετρο να φτάνει τα 350χλμ./ώρα! (Enzo )
Αυτά είναι αυστηρώς ακατάλληλα ακόμα και για ενήλικους και δεν χρωστάνε σε τίποτα να τα βλέπουν οι κοινοί θνητοί
-
Απαιτώ την άμεση επέμβαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου για την εκπομπή traction
Δεν είναι δυνατό καταμεσήμερο και μάλιστα με το σήμα 'κατάλληλο για όλους' να δείχνουν 1167 συνολικά άλογα στους πίσω τροχούς, (M5 & Enzo) αυτοκίνητα να σβουρίζουν (M5 ) και το ταχύμετρο να φτάνει τα 350χλμ./ώρα! (Enzo )
Αυτά είναι αυστηρώς ακατάλληλα ακόμα και για ενήλικους και δεν χρωστάνε σε τίποτα να τα βλέπουν οι κοινοί θνητοί
-
-
Το έδειξε...?
Οχι ρε λούστη μου μην μου πεις ότι την έχασα..?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το έδειξε...?Οχι ρε λούστη μου μην μου πεις ότι την έχασα..?
Το γραψα σε βίντεο
-
Δεν το είδα
Αληθεύει ότι είχαν κλείσει τη γέφυρα στο Ρίο για το ..... τελίκιασμα της Εnzo ;; -
Nαι αληθεύει, έγινε πριν τα εγκαίνια της!
-
Μεγαλη επιτυχία και για την Enzo
-
Φτουυυυ!!!...Σήμερα βρήκα να πάω για κρασιάαααα!!!!!
Προσυπογράφω την καταγγελία και απαιτώ άμεση επανάληψη ή διάθεση του DVD στο επόμενο τεύχος των 4Τ!!!
-
Ρε παιδιά ξέρετε τι είναι να κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ μου και να βλέπω ξαφνικά το ταχύμετρο της enzo να κάνει κόντρα με το στροφόμετρο?345 το έφτασε ο αθεόφοβος!Α ρε Στεφανή τι μας έκανες μεσημεριάτικα!!!!!!!!!Όσο για την γέφυρα έγινε μία μέρα πριν κάνουν τα επίσημα εγκαίνια!
-
Ειχα την ευκαιρια να τω δω.......
Πραγματικα και τι δε θα δινα να ημουν στη θεση του Στεφανη!
Τα 340 δε νομιζω να τα επιασε,αφου η Enzo πιανει τελικη 334km/h....!Παντως εγω εχω ενα πραγματικο παραπονο για το Traction.
Kαι την περσινη χρονια,αλλα και φετος στην πρεμιερα δεν αχοληθηκαν καν με την F1......
Ενταξει δε λεω κυριε Στεφανη ''ραλλακιας'' ειστε,αλλα δε θα εβλαπτε να αφιερωνατε λιγο χρονο για την F1. -
Nα κανω μια ερωτηση?Πως γινεται να ανεβαζει ετσι η ενζο?Ποτε στο διαβολο πηγε απο τα 50 στα 100 απο τα 100 στα 150?Οταν εγω με την ψορολλα μου φτανω στα 100 αυτη εχει φτασει στα 250.Τι φταιω εγω αν την σκεφτομαι συνεχεια?Γιατι μας το εκαναν αυτο?
-
Και τι είδαμε ρε παιδιά?
Ενα κοντέρ να ανεβαίνει και τίποτα άλλο.Τρομερό θέαμα δηλαδή...
Ας έβαζαν μια κάμερα στο τζάμι....
-
sirgus, σωστοτατος!
Γενικα δεν νομιζω οτι το Traction προσφερει καποιο ιδιαιτερο θεαμα. Την σημερινη εκπομπη θα την παρομοιαζα με... προκαταρκτικα χωρις... σεξ!
Μαλλον το TopGear με τον Clarkson ( ) και το fifth Gear με τον Tiff μου εκαναν κακο τοσα χρονια που σπουδαζα στο Λονδινο. Εκει, καθε επεισοδιο ηταν παρελαση απο... εξωγηινα αυτοκινητα που 'ετρωγαν' ατελειωτο σκισιμο σε πιστα. Θα μου πειτε, εδω ειναι Ελλαδα.. Που θα την βαλουν την κακομοιρη την Enzo...? Οποτε, για τα δεδομενα της πατριδας μας, κατι ειναι και αυτο...
Καλα, η Μ5, απιστευτη (ειδικα ο ηχος της), αλλα ρε παιδια, εκτος απο ενα σβουριδι/burnout δεν ειδαμε και τιποτα... Τελος παντων...ΥΓ. Αν και ο Στεφανης ειναι ΟΚ τυπος, το υπολοιπο επιτελειο της εκπομπης ειναι ωρες-ωρες... εκνευριστικο με ορισμενα σχολια που κανει... Ειδικα, το πρωτο 5λεπτο αναλωθηκε σε... μπιιπ.
-
Ρε παιδιά cliπακι στην ευθεία δεν βγαίνει στην παρανομία
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Μαλλον το TopGear με τον Clarkson ( ) και το fifth Gear με τον Tiff μου εκαναν κακο τοσα χρονια που σπουδαζα στο Λονδινο. Εκει, καθε επεισοδιο ηταν παρελαση απο... εξωγηινα αυτοκινητα που 'ετρωγαν' ατελειωτο σκισιμο σε πιστα.Καθώς και μεγάλες στούκες (χιχιχι)...
-
Μια χαρα το traction αλλα απαιτω να το παρουσιαζει μονος του ο στεφανης.Σαμπανικου και υπολοιποι μονο για χαβαλε τους εχουν
Btw η enzo ξεπερασε τα 340 και καθως πλησιαζε τα 350 σταματησαν το video.Η 5αρα φοβερος κινητηρας αλλα κατα τα αλλα οσα αγρια σποιλερ και 19αρες ζαντες να της βαλουν παραμενει αντιαισθητικο αμαξι.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και τι είδαμε ρε παιδιά?
Δηλαδή το τελίκιασμα μπορεί να έγινε πάνω στο δυναμόμετρο?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και τι είδαμε ρε παιδιά?
Δεν είπα ότι μας κοροιδεψαν απλά ότι το θέαμα που περίμενα να δω από ένα αυτοκίνητο που πάει με 350 ήταν ανύπαρκτο.
Πολύ πιο θεαματικό είναι να βγάζεις το χέρι σου από το παράθυρο όταν πας με 80 παρά να βλέπεις ένα κοντέρ να γράφει 350
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και τι είδαμε ρε παιδιά?
Δεν είπα ότι μας κοροιδεψαν απλά ότι το θέαμα που περίμενα να δω από ένα αυτοκίνητο που πάει με 350 ήταν ανύπαρκτο.
Σωστός η ένδειξη στο κοντέρ δεν λέει τίποτα...όλα τα λεφτά είναι ο ρυθμός απομάκρυνσης του περιβάλλοντος σε αυτές τις περιπτώσειςΠολύ πιο θεαματικό είναι να βγάζεις το χέρι σου από το παράθυρο όταν πας με 80 παρά να βλέπεις ένα κοντέρ να γράφει 350
Traction & ΕΡΣ