-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω ενα partition στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου.Εχω κατεβασει το EASEUS αλλα δε μπορω με τιποτα να καταλαβω πως να κανω partition!!!
Αν έχεις τα 7ια δεν θέλεις τίποτα - από διαχείριση τον δίσκων το κάνεις.
Αλλιώς το GParted - LiveCD είναι και στον γουγλη οδηγίες μπόλικες... -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εγώ θα σου έλεγα να υπολογίσεις στην τιμή του φορητού το κόστος της επέκτασης εγγύησης καθώς και την τιμή πολύμπριζου ασφαλείας.
Για την HP που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω περίπου στο 80αρι:
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ HP COMMERCIAL NOTEBOOKS ΑΠΟ 2 ΣΕ 3 ΕΤΗ
APC P1-GR ESSENTIAL SURGE ARREST
Έχω δει λάπτοπ στη διετία να μένει από κάρτα γραφικών που (συνήθως) συνεπάγεται αντικατάσταση μητρικής και λάπτοπ με καμμένη μητρική από υπερτάση. Και στις 2 περιπτώσεις το κόστος αντικατάστασης ήταν πολύ υψηλό.Αυτή η επέκταση 'εγγύησης' την προσφέρει τελικά ως επέκταση το eshop, και όχι η hp. H διαφορά είναι ότι αν βγει κάποιο πρόβλημα εκτός αρχικής εγγύησης, το κόστος θα το επωμιστεί το eshop. Ουσιαστικά ποντάρει στο ότι δε θα έχεις πρόβλημα στον έξτρα χρόνο και ότι θα του μείνουν τα λεφτά.
Eshop γενικά, δε συμπαθούμε , λόγω αντιεπαγγελματισμού και μπορεί να μας κρεμάσει σε κάτι τέτοια.
Αντιπροτείνω επέκταση από την hp ( ουσιαστικά από την infoquest) που απ'ότι θυμάμαι είναι και λίγο φθηνότερα ( εγώ πρέπει να 'χα δώσει γύρω στα 40€, αλλά πάνε χρόνια). -
καρτουλα θα παρεις Αρη?
εγω τελικα ψηθηκα για τη 'μικρη' 6950
-
Τα λεφτά ξαναέπεσαν στο low .
Τί είναι τούτο; Καλύτερο από 560; -
απλα δε μου παει η καρδια να δωσω πολλα λεφτα γενικα ειμαι κατα της τρελης σπαταλης σε ο,τι εχει να κανει με hw και θελω να παρω καποια στιγμη και καναν ssd που το χω καημο απο περισυ
αλλωστε η μικρη ειναι ασημαντα πισω σε επιδοσεις σε σχεση με τη μεγαλη (στοκ παντα, οχι ξεκλειδωματα και αλλα κολπα, η μικρη αλλωστε δεν κανει τετοια κολπα) και στα 1080p, δεν χρειαζομαι τα 2GB (τουλαχιστον με τα μεχρι τωρα δεδομενα)
στη 560 ναι ριχνει οπως και η μεγαλη
στο πλαισιο ομως την εχουν μεχρι στιγμης 250 (θα πεσει πιστευω) , αλλα pixmania παιζει στα 220 (που θεωρω λογικοτατη τιμη)
-
Ωραία γλύτωσα 50 ευρά νέας θήκης δίσκου (3.5'). Διαπίστωσα ότι αν ανοίξω τον δίσκο και μετά το λαπτοπ τον ανοίγουν τα win με την μία.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καρτουλα θα παρεις Αρη?εγω τελικα ψηθηκα για τη 'μικρη' 6950
ψαξε να παρεις μια που ξεκλειδωνει και φτανει σε 6970
-
Τι κατανάλωση θα έχει αυτή; Μήπως να πάρει diesel;
-
καλυτερη απο 2*4890
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εγώ θα σου έλεγα να υπολογίσεις στην τιμή του φορητού το κόστος της επέκτασης εγγύησης καθώς και την τιμή πολύμπριζου ασφαλείας.
Για την HP που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω περίπου στο 80αρι:
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ HP COMMERCIAL NOTEBOOKS ΑΠΟ 2 ΣΕ 3 ΕΤΗ
APC P1-GR ESSENTIAL SURGE ARREST
Έχω δει λάπτοπ στη διετία να μένει από κάρτα γραφικών που (συνήθως) συνεπάγεται αντικατάσταση μητρικής και λάπτοπ με καμμένη μητρική από υπερτάση. Και στις 2 περιπτώσεις το κόστος αντικατάστασης ήταν πολύ υψηλό.Αυτή η επέκταση 'εγγύησης' την προσφέρει τελικά ως επέκταση το eshop, και όχι η hp. H διαφορά είναι ότι αν βγει κάποιο πρόβλημα εκτός αρχικής εγγύησης, το κόστος θα το επωμιστεί το eshop. Ουσιαστικά ποντάρει στο ότι δε θα έχεις πρόβλημα στον έξτρα χρόνο και ότι θα του μείνουν τα λεφτά.
Eshop γενικά, δε συμπαθούμε , λόγω αντιεπαγγελματισμού και μπορεί να μας κρεμάσει σε κάτι τέτοια.
Αντιπροτείνω επέκταση από την hp ( ουσιαστικά από την infoquest) που απ'ότι θυμάμαι είναι και λίγο φθηνότερα ( εγώ πρέπει να 'χα δώσει γύρω στα 40€, αλλά πάνε χρόνια).Η πρόταση ήταν να επεκτείνει την εγγύηση για όποιο laptop διαλέξει, όχι να αγοράσει από το eshop υποχρεωτικά (αν και εγώ που το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα είμαι ευχαριστημένος).
Αν πάρει τελικά HP ας πάει στο site της εταιρείας να διαλέξει από εκεί (αν και από μια ματιά που έριξα οι τιμές είναι απογοητευτικές). -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καρτουλα θα παρεις Αρη?
εγω τελικα ψηθηκα για τη 'μικρη' 6950
ψαξε να παρεις μια που ξεκλειδωνει και φτανει σε 6970
γιατι εχει 100% επιτυχια? η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλη αλλωστε για να κερδισω ενα 15% (εφοσον κατσει και ξεκλειδωθει, κατι που οι πιο καινουριες δε θα κανουν, αν δεν εχουν αρχισει ηδη να μην το κανουν)
-
Ποιο ειναι το username και pass του Τhomson router που δινει η Cyta???Με αναζητηση που εκανα το Administrator και κενο pass δεν πιανει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιο ειναι το username και pass του Τhomson router που δινει η Cyta???Με αναζητηση που εκανα το Administrator και κενο pass δεν πιανει.Βάλε **cytauser **και στα δυο. Νομίζω ότι η Τhomson από μόνη της δεν βάζει κάτι και μετά τα προσθέτει η Cyta.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ποιο ειναι το username και pass του Τhomson router που δινει η Cyta???Με αναζητηση που εκανα το Administrator και κενο pass δεν πιανει.
Βάλε **cytauser **και στα δυο. Νομίζω ότι η Τhomson από μόνη της δεν βάζει κάτι και μετά τα προσθέτει η Cyta.
αν δεν πιάσει βάλε Administrator με το 'A' κεφαλαίο!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Θελω να κανω ενα partition στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου.Εχω κατεβασει το EASEUS αλλα δε μπορω με τιποτα να καταλαβω πως να κανω partition!!!
Αν έχεις τα 7ια δεν θέλεις τίποτα - από διαχείριση τον δίσκων το κάνεις.
Αλλιώς το GParted - LiveCD είναι και στον γουγλη οδηγίες μπόλικες...Εχω τα 7.Πως γινεται να το κανω???
-
κανεις ενα DEFRAGMENT πριν κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κανεις ενα DEFRAGMENT πριν κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..+1
και τα υπόλοιπα εδώ :
How to resize a partition in Windows 7?δες από το 'Shrink Volume...' και κάτω ...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κανεις ενα DEFRAGMENT πριν κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..Ανασυγκροτηση εννοεις?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
κανεις ενα DEFRAGMENT πριν κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..
Ανασυγκροτηση εννοεις?
ναι αυτο εννοει
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Βάλε **cytauser **και στα δυο. Νομίζω ότι η Τhomson από μόνη της δεν βάζει κάτι και μετά τα προσθέτει η Cyta.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]