-
Το σιροκο δεν ανοίγει την ουρά του που να κολωχτυπιονται Μερικοί...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Προσεχτε με τα καγιεν τουρμπο, γιατι εχουν αρχισει να βαζουν προγραμματακια και κλεινουν σπιτια σαν αυτο καποτε... 12.6 400αρι !
Τι μου θυμισες ...
Ειχαμε μια τυχαια συναντηση με το συγκεκριμενο srt8 πριν κανα 2μηνo και χαζοπαταγαμε απο τα 80 μεχρι τα 200 εγω μπροστα και αυτος απο κοντα πισω μου ... νομιζα οτι ηταν cherokee το 5.7 και ειχα φρικαρει που δεν μπορουσα να του ξεκωλησω (το delsol ειναι turbaki). Το μεγαλυτερο προβλημα ηταν οτι ο δρομος ειχε μεν 2 λωριδες ανα κατευθηνση, καλο οδοστρομα και νησιδα στην μεση, αλλά καθε 300 - 400 μετρα ειχε ελαφρια στροφη με αποτελεσμα να πρεπει να αφηνω γκαζι και να τσιμπαω φρενο. Φαντασου λοιπον πως αισθανομουν μολις αφηνα και κοιταγα τον καθρεφτη ... βλέποντας μια πολυκατοικια στον προφυλακτηρα μου Σε καποια φαση βγηκα στην δεξια λωριδα να ερθει διπλα να πατησουμε αλλα δεν ερχοταν . Μολις ξαναμπηκα μπροστα του αντε πάλι τα ιδια
Οταν επιτελους κοψαμε ειρθε διπλα γελωντας και με χεραιτησε ... γνωριζομαστε χρονια αλλα δεν ηξερα οτι ειχε παρει αυτο το τερας , γι αυτο και δεν ερχοταν διπλα το λαμογιο , επειδη ηξερε οτι ειχα παλαβωσει με κραταγε σε αγωνια
Για να μην το πολυκουραζω μου ειπε οτι .... ειναι κομπρεσσορας + νιτρα 650 αλογακια τροχο μονον
Να συμπληρωσω οτι ειχα οχι εναν αλλα ολους τους αγιους της εκκλησιας μας μαζι, που δεν μας επιασε φαναρι η διαφορα μας θα μετριοταν σε πολεοδομικα τετραγωνα !
Οταν παταγαμε περασαμε διπλα απο εναν φιλο με sunny gti ο οποιος με πηρε τηλεφωνο μετα και με ρωταγε τι στο διαολο ηταν αυτος ο ουρανοξυστης που πηγαινε μπάλλα !!! Μονο απο τον αποκοσμο ηχο που εκανε , χεστηκε και κοντεψε να φυγει απο τον δρομοΓευσουλα απο αλλη γωνια http://www.youtube.com/watch?v=Q79LG-bvNXE
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Το να δηλωνει καποιος, οτι driftαρε προσθιοκινητο με μη απενεργοποιησιμο esp σε γωνιες 30 μοιρων και βαλε , σημαινει οτι ειναι μεγιστος φιδεμπορας....
Γρηγορη Κικιζα, μαλλον δεν ξερεις να χρησιμοποιεις μοιρογνωμονιο.Εκτος αν εισαι ο οδηγος του παρακατω βιντεο, στο οποιο η μαουνα με το 'συνθετικο'(10w30 ειναι?) τιμονι δεν ξεπερνα τις 40 μοιρες...
'Ελα παππου, να σου δειξω τα αμπελλοχωραφα σου'
Διαβασε πρωτα, ΤΙ, ΠΟΥ, και ΠΩΣ ακριβως το εγραψα, και ελα μετα να μας κανεις υποδειξεις.
Ουτε ισχυος ηταν, (οπως αυτα του video που δειχνεις, και μαλιστα...υπερστροφη διαρκειας) αλλα ουτε και εγινε με χρηση χειροφρενου πχ. Ενα στιγμιαιο drift ηταν με μια γωνια χοντρικα, σιγουρα ανω των 30μοιρων, εφοσον ο δρομος μπροστα σου, διακρινεται σε ενα βαθμο με το πλαινο παραθυρο, απο την μεση του και μπροστα.
Βεβαια, επειδη μερικοι ΔΕΝ ξερουν, ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, για τους δικους τους λογους,
ειρωνευονται, με σχολια τυπου 'χερας' κτλ. Μαλλον ολοι αυτοι ειναι ΚΟΥΛΟΙ, (κατι που δεν ειναι κακο, ουτε ντροπη, παρα μονο για αυτους που ειρωνευονται και απο πανω) απλα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να το παραδεχτουν, και ακομα περισσοτερο, να το 'καταπιουν'
Οσο για το 'μοιρογνωμονιο', οποιοσδηποτε διαθεσει ενα scirocco μπορω ευκολα και με ασφαλεια (σε συγκεκριμενη διαδρομη, χωρις να υπαρχει τυχον διερχομενο οχημα), να του δειξω και το ΠΩΣ, αφου φανταζει για καποιους τοσο απιστευτο. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το σιροκο δεν ανοίγει την ουρά του που να κολωχτυπιονται Μερικοί...Καλα, αφου το λες εσυ, ετσι θα ειναι...
-
η θεση του κινητηρα
Youtube Video -
Ό,τι πρέπει σε περίπτωση ατυχήματος!
-
Και για να είμαστε εντός θέματος
Είναι απίστευτο πως πετάγεται μπροστά το SRT8 στην εκκίνηση.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το σιροκο δεν ανοίγει την ουρά του που να κολωχτυπιονται Μερικοί...
Καλα, αφου το λες εσυ, ετσι θα ειναι...
οκ ρε γρηγόρη , δεν επιμένω...
μπορεί να κάνεις κάτι που δεν μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος...
και οκ εγώ δεν έχω ταλέντο και εμπειρία (αν και το είχα για πάνω από ένα μήνα όταν η βενζίνη ήταν σε λογικά επίπεδα... )
αλλά...
και ο ιδιοκήτης , και ορθός χειριστής τα ίδια μου λέει... -
-
-
Είναι κόλπο του Φατάουερ για να ξενερώνει ο ιδιοκτήτης και να ρχεται μετά να του τα σκάει εκ νέου για αυτό
-
Ω θεοί, οι επιφανειακοί γνώστες πολλαπλασιάζονται!
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και οκ εγώ δεν έχω ταλέντο και εμπειρία (αν και το είχα για πάνω από ένα μήνα όταν η βενζίνη ήταν σε λογικά επίπεδα... )
αλλά...
και ο ιδιοκήτης , και ορθός χειριστής τα ίδια μου λέει...Κωστα, δεν ειναι κατι ακατορθωτο, απλα θελει τον τροπο του.
Ενα βιαιο 'στραμπουληγμα' ειναι με ζεστα τα μπροστινα λαστιχα, σε καλο οδοστρωμα, τιποτα παραπανω.
Δεν το εκανε ενας-δυο ιδιοκτητες, που ξερεις, δεν ετυχε να το δοκιμασεις, ή να το προσπαθησεις εσυ, δεν σημαινει οτι
αυτοι ειναι ολος ο 'υπολοιπος κοσμος', ουτε οτι εσυ εισαι αταλαντος. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είναι κόλπο του Φατάουερ για να ξενερώνει ο ιδιοκτήτης και να ρχεται μετά να του τα σκάει εκ νέου για αυτόTo ειχα δει πριν λιγο καιρο, αλλα πραγματικα δεν χορταινεις να το βλεπεις!
Η δυναμη του με 5η, 6η, και οι διαδρομες/τροπος που κουμπωνει το κιβωτιο σε καθε αλλαγη, ειναι...
P.S Και τα σκασιματα, απο το backpressure... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
αλλά...
και ο ιδιοκήτης , και ορθός χειριστής τα ίδια μου λέει...Κωστα, δεν ειναι κατι ακατορθωτο, απλα θελει τον τροπο του.
Ενα βιαιο 'στραμπουληγμα' ειναι με ζεστα τα μπροστινα λαστιχα, σε καλο οδοστρωμα, τιποτα παραπανω.
Δεν το εκανε ενας-δυο ιδιοκτητες, που ξερεις, δεν ετυχε να το δοκιμασεις, ή να το προσπαθησεις εσυ, δεν σημαινει οτι
αυτοι ειναι ολος ο 'υπολοιπος κοσμος', ουτε οτι εσυ εισαι αταλαντος.βεβαια ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης κατεβαίνε όλον τον Κωλοσούρτη με διπλωμένο 350z twinTurbo...
-
-
Μοτοδυναμική ο νέος dealer
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=98171159
**Μοτοδυναμική: Aντιπροσώπευση και διανομή των αυτοκινήτων Porsche **
Δεσμευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε σήμερα (15/2/2011) η εισηγμένη εταιρεία Μοτοδυναμική ΑΕΕ με την Porsche AG, σύμφωνα με το οποίο αναλαμβάνει πλέον την αντιπροσώπευση και διανομή των αυτοκινήτων Porsche στην Ελλάδα.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το οριστικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί εντός διμήνου με την ολοκλήρωση των υποδομών που θα στεγάσουν τη νέα αυτή δραστηριότητα.
Σε σχετικές δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μοτοδυναμική ΑΕΕ κ. Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε: 'Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ανάληψη της νέας αυτής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Θα ήθελα να τονίσω ότι, όπως και με τις άλλες δραστηριότητές μας έτσι και με την Porsche, θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα. Η εταιρία μας, μετά την θωράκιση της κεφαλαιακής της δομής αλλά και την δραστική αναδιοργάνωση των δομών της, επιστρέφει και πάλι στην αναπτυξιακή της πορεία'.Ενδεικτικό νομίζω της κατάστασης της χώρας μας.
Την αντιπροσωπεία της Porsche την παίρνει η εταιρεία που μέχρι σήμερα αντιπροσώπευε τις μηχανές....ΥamahaMε το υπάρχον δίκτυο τί γίνεται;Κτηριακές εγκαταστάσεις κτλ της Sportscar;Πριν κανα χρόνο η Sportscar είχε επενδύσει τρελλά λέφτά για την κεντρική αντιπροσωπεία.Για το service δεν λέει τίποτα η ανακοίνωση;;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Την αντιπροσωπεία της Porsche την παίρνει η εταιρεία που μέχρι σήμερα αντιπροσώπευε τις μηχανές....Υamaha
Για ξανασκέψου το λίγο...από πίσω είναι η s&b...
-
Δεν μιλάω για το πόσο ευρωστη είναι η εταιρεία...δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι και θέμα πρεστίζ...είναι γνωστό άλλωστε πως η γερμανική Porsche ήθελε να δώσει την αντιπροσωπεία στον Μανδύλα με τον οποίο είχε τόσα χρόνια άψογη συνεργασία, αλλά η κ.Μανιατοπουλου της Sportscar (για δικούς της λόγους) είχε σκυλιάσει να χαλάσει το deal και τα κατάφερε πιέζοντας για τον Κυριακόπουλο της Yamaha...
Porsche Forum