-
Σε 12 ώρες ... 80 με 100€? Καθαρά ... σχετικά λίγα είναι (στο χαλαρό!!! δηλαδή). Αν είναι μαζί με πετρέλαια κλπ ... τότε μάλλον τεμπέλης είναι.
120 με 150 καθαρά στο 12ωρο είναι ο μέσος όρος για να πεις ότι βγάζεις καλά λεφτά. Και τα πιάνεις ... αν είσαι βιδωμένος στο κάθισμα και ξέρεις που πρέπει να βρίσκεσαι κάθε ώρα της ημέρας, γιατί αυτο παίζει βασικό ρόλο. Αλλού κινείσαι τις πρωινές ώρες καθημερινές, ΣΚ, ξημερώματα, απογευματα, βράδυα, αργείες, χειμώνα, καλοκαίρι κλπ.
Πάντως εδω πάνω πολλές οικογένειες ζούνε με το ταξί ακόμα και με το μισό και οικογένειες με έναν εργαζόμενο και την σύζυγο οικιακά και παιδιά σπουδάζουν κλπ -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη μου είπε πέρυσι ότι έβγαζε 80-100 € τη μέρα δουλεύοντας μία βάρδια... Μάλλον του έφταναν καθότι μου έλεγε ότι Σαββατοκύριακα δεν δουλεύει.Μόνο? Εδω κάτω τους καλοκαιρινούς μήνες, όσοι συνεργάζονται με μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δουλεύουν μονο αεροδρόμιο βγάζουν χαλαρά 500 ευρώ τη μέρα, μπορει και πολύ περισότερα ανάλογα την οργάνωση και τη μέρα. Εννοείται βέναια ότι το ταξί δεν μπαίνει καθόλου μέσα στην πόλη. Μόνο ξενοδοχεία κάνει.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ποσο εχει μια αδεια ταξι (με αυτοκινητο μεσαιας κλασης) στη Ροδο??Περίπου 320-350000
@Megane98hp ο φίλος σου λίγα δε ζητάει; Εννοώ από τα 700-800 θα μπορούσε άνετα να ζητάει τα 2πλάσια. Γιατί όπως λες τώρα, δεν τον συμφέρει.. -
καλημερα παιδια ποσο στοιχιζει μια αδεια ταξι?ειμαι απο τον βολο
-
Ο χρήστης dimis21 έγραψε:
καλημερα παιδια ποσο στοιχιζει μια αδεια ταξι?ειμαι απο τον βολοΟσο θελουν ;
-
Μιλατε για αγορα ταξι τωρα?...Που θα απελευθερωθει το επαγγελμα??
-
Εμένα μου περνάει μια ιδέα από το μυαλό μου. Ότι θα απελευθερωθεί το επάγγελμα του ταρίφα και δε θα υπάρχει άδεια, αλλά τα κόμιστρα δεν θα πέσουν...
-
....Να πεσουν τα κομιστρα???... Εννειται οτι θα ανεβουν!!
Ψαξτε λιγο ποιος κλαδος εχει καταφερει να παρει τις μεγαλυτερες αυξησεις επι % την τελευταια πενταετια???
Και μετα συγκρινεται τις αυξησεις που πηρατε εσεις!! -
Καλησπέρα στην παρέα.........
Ανοίγω ένα θέμα σχετικά με το επάγγελμα του ταξιτζή στην θεσσαλονίκη. Θα με βοηθούσε η γνώμη όποιου γνωρίζει κατι σχετικό........... Ευχαριστώ! -
χαΧΑΑΧΑΧΑΧαχΑΧΑΧαχαχΑΧαχαχΧΑαχΑΧαχΑΧαχαχΑΧαχΑχΑΧΑχ
μπορεις να κάθεσαι στην πιατσα και χωρις να εχεις αμαξι.....
-
Δηλαδή τι εννοείς;
-
Ότι βαράνε μύγες.
-
δηλαδη δεν αξίζει για επάγγελμα;
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ-MGF έγραψε:
δηλαδη δεν αξίζει για επάγγελμα;Αν κρίνω απο τον αριθμό που βλέπω στις πιάτσες να περιμένουν για πελάτη κάθε μέρα,
η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι πείνα.
Αρα η απάντηση είναι ότι μάλλον δεν αξίζει πλέον. -
Μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζει η άδεια ή το ενοίκιο για οδηγός.
ότι πληροφορίες έχετε θα με βοηθούσαν σχετικά με το επάγγελμα ειδικά για την Θεσσαλονίκη...........! -
Οι αδειες δεν καταργηθηκαν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι αδειες δεν καταργηθηκαν;Οχι ακομα , μην νομιζεις οτι θα καταργηθουν . Παλι θα πληρωνεις
-
Γνωρίζει κανεί κάτι;
-
αμα τη βρεις λογικη τιμη κατι κανεις...τωρα πλεον ξημεροβραδιαζονται στο αεροδρομιο!βγαζουν αρκετα απο αγωγια σε αλλες πολεις (μυστικα βεβαια) αλλα πρεπει να χεις δημοσιες σχεσεις...προς το παρον δειχνει να μη τους ακουμπαει κανεις με τις αδειες αλλα η δουλεια εχει πεσει αρκετα σε σχεση με αλλα χρονια! οποιος τη ψαχνει αρκετα παντως βρισκει μεροκαματο...
ενοικιο ξεχνα το! δε βγαινεις...αυτος που εχει ολοκληρο βγαζει ακομα αρκετα καλα λεφτα αν νοικιασει το μισο -
Σκόπια είναι οργανωμένοι.
Όποιος έχει 4 ρόδες κολλάει στην οροφή ένα TAXI στήνεται στην πιάτσα και είναι έτοιμος.
ΑΓΟΡΑ ΤΑΞΙ!!!!