-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Sakaflias , πάρε κανένα τηλέφωνο τον dickdick , χρειάζεται άμεση ψυχολογική υποστήριξη
Έχει θεματάκια , ελαστικά σκληρά που κοπανάνε , αμφιβολίες για τα **τακάκια **, εκνευρισμό για την ανομβρία που δεν του επιτρέπει να ελέγξει το θόρυβο από την **εμπρός ανάρτηση ** και τριγμούς από την εταζέρα.πάρε τηλέφωνο ή μήπως κλείσε το τηλέφωνο ???
και που να του κολλήσει και το android....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Περιττό να πούμε οτι φοβάται μήπως τρίζει και αυτό και έχει αρχίσει να ψάχνεται.....
-
Περιττό να πούμε οτι φοβάται μήπως τρίζει και αυτό και έχει αρχίσει να ψάχνεται.....
Ρε σεις το γλωσσοφάγατε το παιδί... τον βρήκατε μικρό και απονήρευτο και του τα ρίχνετε .
Μια χαρά είναι και αυτός και το αυτοκίνητό του. Απλά έχει οξυμένη την ακοή του. -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Ρε σεις το γλωσσοφάγατε το παιδί... τον βρήκατε μικρό και απονήρευτο :whistlink:
και του τα ρίχνετε .
Μια χαρά είναι και αυτός και το αυτοκίνητό του. Απλά έχει οξυμένη την ακοή του.Αχου το!....
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ρε παιδιά, με την ευκαιρία των παραπάνω, να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Το παλλικάρι της Ολυμπίας οδού που με βοήθησε να αλλάξω λάστιχο, μετά το ατύχημα που είχα (πάτησα σχάρα οροφής - βλ. προηγούμενο post) με ρώτησε αν ήθελα να κάνω καταγγελία στην τροχαία. Απόρησα γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μπορούσε να βρεθεί το αυτοκίνητο που έχασε την μπάρα και να κινηθώ εναντίον του νομικά; Τελικά δεν έκανα τίποτα... Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να είχα κάνει με την τροχαία;
Επειδη ειναι κλειστη η εθνικη οδος ισως αν επαιρνες τη τροχαια για να καταγραψει το συμβαν, θα μπορουσες ισως να κινηθεις εναντιον της εταιρειας που ειναι υπευθυνη για το δρομο δηλαδη να κινηθεις εναντιον της Ολυμπιας Οδου ΑΕ με την λογικη οτι δεν ειχαν καθαρισει το δρομο οποτε εξαιτιας αυτου προκληθηκε το ατυχημα. Δεν ξερω τι θα κερδιζες αλλα εχω ακουσει παρομοια περισταστικα με σκυλους. Εκτος και αν ειναι ενας απο τους αστικους μυθους και αυτος.
Το πιο πιθανό σ' αυτή την περίπτωση είναι να την πλήρωνε ο εργαζόμενος που είχε βάρδια... Άστο να πάει.
-
Sakaflias , πάρε κανένα τηλέφωνο τον dickdick , χρειάζεται άμεση ψυχολογική υποστήριξη
Έχει θεματάκια , ελαστικά σκληρά που κοπανάνε , αμφιβολίες για τα **τακάκια **, εκνευρισμό για την ανομβρία που δεν του επιτρέπει να ελέγξει το θόρυβο από την **εμπρός ανάρτηση ** και τριγμούς από την εταζέρα.Την επομενη φορα που θα συναντηθουμε να μην φας γιατι.............. (θα φας ντοματες εννοω)
πάρε τηλέφωνο ή μήπως κλείσε το τηλέφωνο ???
Καλα βρε αλητη!Ειδες τις αποριες μου (καθοτι μικρο παιδι) και δεν με τηλεφωνιασες να βοηθησεις;
Αισχος!Την επομενη φορα θα σε ταϊσω τοσα κοψιδια που θα σκασεις!Ρε σεις το γλωσσοφάγατε το παιδί... τον βρήκατε μικρό και απονήρευτο και του τα ρίχνετε .
Μια χαρά είναι και αυτός και το αυτοκίνητό του. Απλά έχει οξυμένη την ακοή του.Αααααααααααααααααααααααααααχ Λαμπρο μου!Μονο εσυ με καταλαβαινεις!Ξερετε τι τραβαω εγω βρε, που την εχω οξυμενη!;
edit:Τωρα ειδα το πμ Βελι!Σε ευχαριστω Βελι!
Αυτο για τα κοψιδια ισψυει ομως για να μαθεις να μην αργεις να βοηθησεις αλλη φορα! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Έχει θεματάκια , ελαστικά σκληρά που κοπανάνε , αμφιβολίες για τα **τακάκια **, εκνευρισμό για την ανομβρία που δεν του επιτρέπει να ελέγξει το θόρυβο από την **εμπρός ανάρτηση ** και τριγμούς από την εταζέρα.Την επομενη φορα που θα συναντηθουμε να μην φας γιατι.............. (θα φας ντοματες εννοω)
πάρε τηλέφωνο ή μήπως κλείσε το τηλέφωνο ???
Καλα βρε αλητη!Ειδες τις αποριες μου (καθοτι μικρο παιδι) και δεν με τηλεφωνιασες να βοηθησεις;
Αισχος!Την επομενη φορα θα σε ταϊσω τοσα κοψιδια που θα σκασεις!Ρε σεις το γλωσσοφάγατε το παιδί... τον βρήκατε μικρό και απονήρευτο και του τα ρίχνετε .
Μια χαρά είναι και αυτός και το αυτοκίνητό του. Απλά έχει οξυμένη την ακοή του.Αααααααααααααααααααααααααααχ Λαμπρο μου!Μονο εσυ με καταλαβαινεις!Ξερετε τι τραβαω εγω βρε, που την εχω οξυμενη!;
edit:Τωρα ειδα το πμ Βελι!Σε ευχαριστω Βελι!
Αυτο για τα κοψιδια ισψυει ομως για να μαθεις να μην αργεις να βοηθησεις αλλη φορα! -
Για να δούμε , με μια καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου εις βάρος του , θα δικαιωθούμε ή θα παρακολουθήσουμε κανένα θέατρο παραλόγου
Μπορείτε να ποντάρετε!Κωνσταντίνε δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεσή σου, εάν έφταιγε όμως ο άλλος νομίζω αξίζει να πας δικαστικά και εάν έχεις νομική προστασία δεν θα πληρώσεις τίποτα, άρα δεν χάνεις τίποτα. Η δική μου εμπειρία είναι η εξής:
Τον Ιούνιο 2005 με τράκαρε μια που βγήκε από stop και μου έκανε 8.500 ζημιά (είχα ένα BMW Z3), την πήγα δικαστικά (έκανα αγωγή τον Δεκέμβριο του 2005 και αυτή μου έκανε ανταγωγή) και το δικαστήριο μου επιδίκασε 11.000, με τα 7.000 άμεσα εκτελεστά (τα πήρα νομίζω το καλοκαίρι του 2007 μαζί με 1.000 ευρώ τόκους, το επιτόκιο είναι περίπου 10%). Στη συνέχεια επειδή αυτή άσκησε έφεση και η νομική μου προστασία καθυστέρησε λίγο (δεν έσπρωξε την υπόθεση μετά την πρώτη απόφαση), η έφεση εκδικάστηκε τον Φεβρουάριο 2010 και η απόφαση βγήκε τον Οκτώβριο 2010, οπότε και πήρα τα υπόλοιπα 4.000 συν 1.500 ευρώ τόκους (συνολικά πήρα 13.500). Σημειωτέον ότι αυτή είχε μάρτυρα, ενώ εγώ όχι, αλλά υπήρχε έκθεση της τροχαίας.
Ότι θες και μπορώ να σε κατατοπίσω μπορούμε να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά (με την υπόθεση αυτή έγινα και λίγο δικηγόρος!) -
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Κωνσταντίνε δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεσή σου, εάν έφταιγε όμως ο άλλος νομίζω αξίζει να πας δικαστικά και εάν έχεις νομική προστασία δεν θα πληρώσεις τίποτα, άρα δεν χάνεις τίποτα. Η δική μου εμπειρία είναι η εξής:
Τον Ιούνιο 2005 με τράκαρε μια που βγήκε από stop και μου έκανε 8.500 ζημιά (είχα ένα BMW Z3), την πήγα δικαστικά (έκανα αγωγή τον Δεκέμβριο του 2005 και αυτή μου έκανε ανταγωγή) και το δικαστήριο μου επιδίκασε 11.000, με τα 7.000 άμεσα εκτελεστά (τα πήρα νομίζω το καλοκαίρι του 2007 μαζί με 1.000 ευρώ τόκους, το επιτόκιο είναι περίπου 10%). Στη συνέχεια επειδή αυτή άσκησε έφεση και η νομική μου προστασία καθυστέρησε λίγο (δεν έσπρωξε την υπόθεση μετά την πρώτη απόφαση), η έφεση εκδικάστηκε τον Φεβρουάριο 2010 και η απόφαση βγήκε τον Οκτώβριο 2010, οπότε και πήρα τα υπόλοιπα 4.000 συν 1.500 ευρώ τόκους (συνολικά πήρα 13.500). Σημειωτέον ότι αυτή είχε μάρτυρα, ενώ εγώ όχι, αλλά υπήρχε έκθεση της τροχαίας.
Ότι θες και μπορώ να σε κατατοπίσω μπορούμε να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά (με την υπόθεση αυτή έγινα και λίγο δικηγόρος!)Έκτορα , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε
Από το 05 η απόφαση τελεσιδίκησε το 10? .... μια χαρά!
Στη δική μου περίπτωση δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά οτι φταίει ο αντίδικος (αυτό είναι το προβληματάκι , δεν είναι δηλαδή τόσο ξεκάθαρο όπως το να παραβιάσει κάποιος ένα stop).
Nομική προστασία έχω , ναι.
Μάρτυρα έχω τη σύζυγό μου , ενω ο αντίδικος -ο οποίος μάλιστα καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης και αφαίρεση διπλώματος από αυτεπάγγελτη δίωξη της αστυνομίας για εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος- ήταν μόνος του.
Θα δούμε πως θα εξελθιγθεί , ακόμα πάντως οι δικηγόροι είναι σε απεργία!
Αν προκύψει κάτι , θα επικοινωνήσουμε.
Και πάλι ευχαριστώ. -
Φιατάκηδες μία βοήθεια που έχει σχέση με μία διαφήμιση του FIAT500...
Στο FIAT.GR έχει μία διαφήμιση του FIAT500 και έχει ένα τραγούδι γνωστό που ψάχνω να βρω ποιο είναι... Η διαφήμιση παίζει και στην τηλεόραση...
Ωραία διαφήμιση, ωραίο τραγούδι. Το ξέρει κανείς; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φιατάκηδες μία βοήθεια που έχει σχέση με μία διαφήμιση του FIAT500...Στο FIAT.GR έχει μία διαφήμιση του FIAT500 και έχει ένα τραγούδι γνωστό που ψάχνω να βρω ποιο είναι... Η διαφήμιση παίζει και στην τηλεόραση...
Ωραία διαφήμιση, ωραίο τραγούδι. Το ξέρει κανείς;amy macdonald - this is the life
-
Έκτορα , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε
Από το 05 η απόφαση τελεσιδίκησε το 10? .... μια χαρά!
Στη δική μου περίπτωση δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά οτι φταίει ο αντίδικος (αυτό είναι το προβληματάκι , δεν είναι δηλαδή τόσο ξεκάθαρο όπως το να παραβιάσει κάποιος ένα stop).
Nομική προστασία έχω , ναι.
Μάρτυρα έχω τη σύζυγό μου , ενω ο αντίδικος -ο οποίος μάλιστα καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης και αφαίρεση διπλώματος από αυτεπάγγελτη δίωξη της αστυνομίας για εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος- ήταν μόνος του.
Θα δούμε πως θα εξελθιγθεί , ακόμα πάντως οι δικηγόροι είναι σε απεργία!
Αν προκύψει κάτι , θα επικοινωνήσουμε.
Και πάλι ευχαριστώ.5 με 6 χρόνια παίρνουν αυτές οι υποθέσεις μαζί με την εφεση και μια δύο αναβολές που θα έχεις σίγουρα.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
amy macdonald - this is the lifeΕυχαριστώ!!!! Είσαι κορυφαίος!!!!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
amy macdonald - this is the life
Ευχαριστώ!!!! Είσαι κορυφαίος!!!!...
Κοκκινίζω, σταμάαααταααα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οδηγεί TSI για αυτό!
(Σαλίγκαρε ξέρω οτι δεν παρεξηγείσαι μ αυτά) -
Οδηγεί TSI για αυτό!
(Σαλίγκαρε ξέρω οτι δεν παρεξηγείσαι μ αυτά)Ντάξ είπαμε δεν είμαι και τόσο πρίμιουμ, tsi είναι το έρμο
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Οδηγεί TSI για αυτό!
(Σαλίγκαρε ξέρω οτι δεν παρεξηγείσαι μ αυτά)Ντάξ είπαμε δεν είμαι και τόσο πρίμιουμ, tsi είναι το έρμο
Αντε , εύχομαι το επόμενο να είναι το πραγματικό αυτοκίνητο!
-
Οδηγεί TSI για αυτό!
Αντε , εύχομαι το επόμενο να είναι το πραγματικό αυτοκίνητο!
αααχ απ το στόμα σου και στου θεού τ αφτί!!
-
Ποιοι από εμάς έχουν διάθεση , πρόθεση και θα μεριμνήσουν να παρευρεθούν στην συνάντηση του 4Tf , όταν και αν γίνει?
Για πείτε.... -
Το διάβασε κανείς αυτό ?
Πλύση εγκεφάλου
Η BMW ομολογεί δημοσίως ότι έφτιαξε 'το πρώτο διαφημιστικό σποτ που δεν προβάλει ενα συμβατικό λογότυπο , αλλά χρησιμοποιεί ένα 'μετείκασμα' ( το οπτικό αίσθημα που εξακολουθεί να υπάρχει μετά την παύση του ερεθίσματος) ώστε κυριολεκτικά να μπαίνει στα κεφάλια των θεατών'.
Το πείραμα έγινε σε γερμανικό σινεμά.Σε κάποια στιγμή του διαφημιστικού κρυμμένοι προβολείς ρίχνουν στους θεατές ένα ισχυρό φως σκιασμένο από το λογότυπο της εταιρείας.Λίγο πριν από το τέλος του σποτ , ο πολύπειρος αναβάτης Ρούμπεν Ξάους απευθείνεται στους θεατές : ' Κλείστε τα μάτια σας και θα το δείτε μέσα σας'. Οι θεατές τα κλείνουν και βλέπουν το λογότυπο της BMW να...λάμπει μέσα τους.
Η προπαγάνδα στην απόλυτη μορφή της: Η αμαρτία όχι μόνο απενοχοποιείται μέσω της ομολογίας της , αλλά γίνεται και ισχυρό διαφημιστικό χαρτί.Πηγή : 4ΤΦεβρουαρίου σελ.133 Αντίλογος
Ωραία πράγματα!
Αντε να κάνει το ίδιο και το ΔΝΤ
Fiat Bravο 2007