-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παρε ενα τηλεφωνο πρωτα, -μην τρεχεις αδικα- κι αν σου πουν πχ κανε αυτο και θα περασει, αστο κι αν συνεχιζει τους το παςΓια θέμα με την συναρμογή το κόβω
-
Τι να σου πω, δεν εχω ιδεα, να μην ειναι τιποτα ευχομαι
Μην το αφησεις ομως, μια ερωτηση να την κανεις!!! Παντως αν σκοπευεις να πας, προς θεου οχι αυριο, μαλλον θα ειναι πηγμενοι οι δρομοι λογω απεργιας των ΜΜΜ... -
Παρουσιάστηκε άλλο ένα πρόβλημα με το Σπάρκ.Στο ηχοσύστημα και αφού έχουν αποθηκευτεί κάποιοι σταθμοί, όταν τους επιλέγεις γράφει για αρκετή ώρα Seek.Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν έχει σήμα ο σταθμός.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ στην αρχή αλλά έκανα το εξής.Επιλέγω το σταθμό π.χ. 95,2.Γράφει κλασσικά για αρκετή ωρα συνεχώς Seek, πάω λίγο πάνω και μετά επιστρέφω στον σταθμό(π.χ. 95,3 και μετά 95,2) και λειτουργεί κανονικά, οπότε το να μην πιάνει σήμα δεν παιζει....
-
Ξέρει κάποιος πότε θα έρθει το αυτόματο και τι αυτόματο θα είναι ? CVT , κλασσικό (αν κλασικό μετατροπέα ροπής 4άρι - 5άρι - 6άρι)? Προσπαθώ να πείσω τη μάνα μου να πάρει το συγκεκριμένο αμάξι, μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κρουζ και η ξαδέρφη μου με το πρόγονο ματιζ αλλά θέλει σώνει και καλά αυτόματο (δεν την αδικώ για Αθήνα).
-
Στο νετ η πιο πρόσφατη αναφορά που βρήκα (23/6/10 http://indonesia-cars.com/1887/all-new-chevrolet-spark-targeted-125-units/) λέει για semi-automatic 5-speed στην Ινδονησία. Εκεί κατασκευάζεται το Spark που έρχεται στην Ευρώπη? Αν ναι, τότε όταν το βγάλουν θα έρθει.
-
Geia sas...endiaferomai na agoraso amaksi...kai oloi m lene ta klassika...yaris,swift,micra!
simera entelos tyxaia eida to spark kai to eroteytika...
otan eida kai tin timi..enthousiastika!
Fovamai,omos,mipos m vgalei provlimata...mporei na einai fthino kai kalo mazi?Den exei kaneis apo tous gnostous m chevrolet k etsi den ksero ti provlimata vgazoun...Exei vgalei se kanenan zimies?Eyxaristo gia ti voitheia.. -
Ο χρήστης melina2011 έγραψε:
Geia sas...endiaferomai na agoraso amaksi...kai oloi m lene ta klassika...yaris,swift,micra!
Fovamai,omos,mipos m vgalei provlimata...mporei na einai fthino kai kalo mazi?Den exei kaneis apo tous gnostous m chevrolet k etsi den ksero ti provlimata vgazoun...Exei vgalei se kanenan zimies?Eyxaristo gia ti voitheia..φθηνο και καλο συνηθως δεν πανε μαζι, αλλα αυτο μπορει να ισχυει και με τα πιο ακριβα
εσενα σε ενδιαφερει οτι για τα 2 πρωτα χρονια εχεις εγγυηση, και αν και στο 3ο χρονο δεν εχεις περασει τα 100.000 χλμ (που δε θα τα χεις περασει trust me, ειδικα αν κινεισαι κυριως σε πολη) εχεις επισης εγγυηση
δες εδω
http://www.chevrolet.gr/owners/warranty/οποτε για 3 χρονακια θα εισαι καλυμμενη
μετα και προβληματα να σου βγαλει (που αυτο ειναι και λαχειο) , τουλαχιστον θα εχεις να κανεις με μια φθηνη φιρμαοποτε απο τη στιγμη που σου αρεσει και ειναι στις οικονομικες σου δυνατοτητες , τσιμπα το , δε χρειαζεται να το σκεφτεσαι περισσοτερο και ουτε να ακους τις γνωμες αλλων (να πεις οτι σου προτειναν και κανα αυτοκινητο της προκοπης παει στο διαολο)
το swift παντως ειναι επισης σχετικα καλο αμαξακι, αλλα ο,τι κι αν γινει κανε μου μια χαρη..
μην παρεις yaris δεν αντεχω να βλεπω αυτον τον εμετο στο δρομοαν ειναι να παρεις 'αξιοπιστο ιαπωνα' παρε τουλαχιστον μικρα
-
Fovamai,omos,mipos m vgalei provlimata...mporei na einai fthino kai kalo mazi?Den exei kaneis apo tous gnostous m chevrolet k etsi den ksero ti provlimata vgazoun...Exei vgalei se kanenan zimies?Eyxaristo gia ti voitheia..Ότι είπε και ο Qsis από πάνω. Αφού σου αρέσει πάρτο. Σε εμάς, μέχρι στιγμής στα 7000 χλμ, δεν έχει βγάλει τίποτα.
-
Fovamai,omos,mipos m vgalei provlimata...mporei na einai fthino kai kalo mazi?Den exei kaneis apo tous gnostous m chevrolet k etsi den ksero ti provlimata vgazoun...Exei vgalei se kanenan zimies?Eyxaristo gia ti voitheia..To Spark 1.0 LS το χρησιμοποιω για τις καθημερινες μετακινήσεις μου. Το εχω απο το περασμένο Ιουνιο και εχει κανει 5.800 χλμ Ολα στην πολη χωρις το παραμικρό. Θεωρώ ομως οτι τα υπολοιπα με τα οποια το συγκρίνεις δεν ανηκοουν στην ιδια καηγορία. Στην κατηγορία του κατ' εμε το καλύτερο....
-
Eyxaristo poly...me voithisate poly....!!
-
Eyxaristo poly...me voithisate poly....!!Kαλως ηλθες στο φορουμ,γραφε ομως με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
skeftomai na to agorasw..to esp einai aparetito se auto to mikro autokinito polis;; lew na min to valw giauto!!!
Kαλως ηλθες στο φορουμ,γραφε ομως με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Fovamai,omos,mipos m vgalei provlimata...mporei na einai fthino kai kalo mazi?Den exei kaneis apo tous gnostous m chevrolet k etsi den ksero ti provlimata vgazoun...Exei vgalei se kanenan zimies?Eyxaristo gia ti voitheia..To Spark 1.0 LS το χρησιμοποιω για τις καθημερινες μετακινήσεις μου. Το εχω απο το περασμένο Ιουνιο και εχει κανει 5.800 χλμ Ολα στην πολη χωρις το παραμικρό. Θεωρώ ομως οτι τα υπολοιπα με τα οποια το συγκρίνεις δεν ανηκοουν στην ιδια καηγορία. Στην κατηγορία του κατ' εμε το καλύτερο....
ποια άλλα είναι στην κατηγορία του κατά την γνώμη σου?
-
Hyundai i10, Daihatsu Cuore,Κia picanto, Suzuki Alto και τα τριδιμα απο ευρωπη μερια.
-
Hyundai i10, Daihatsu Cuore,Κia picanto, Suzuki Alto και τα τριδιμα απο ευρωπη μερια.Από τότε που βγήκε το Σπάρκ, τα περιοδικά υποστήριζαν ότι το i10 ήταν καλύτερο αμάξι σε σχεδόν όλα τα σημεία(ποιότητα, επιδόσεις, χώροι). Παρόλα αυτά, όταν ψάχναμε, το i10 είχε τον μισό εξοπλισμό από αυτά που είχε το Σπάρκ οπότε και το προτιμήσαμε ( το Σπάρκ).
Λογικά το facelifted i10 θα είναι ακόμα καλύτερο και σε λίγο καιρό βγαίνει και το νέο Πικάντο.
-
Hyundai i10, Daihatsu Cuore,Κia picanto, Suzuki Alto και τα τριδιμα απο ευρωπη μερια.και φιατ παντα
και φιατ 500
και φορντ κα
και ρενό τουινγκο... -
Ετσι ειναι ... το πρωτο ξεχασα να αναφερω... Τα υπολοιπα δεν τα ειδα καν καθως εψαχνα μονο 5πορτο λογω οικογενειας...
-
Οντως, το χιουνται πειθει πολυ περισσοτερο σαν κατασκευη μεσα, απο εξοπλισμο ομως αισχος!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Οντως, το χιουνται πειθει πολυ περισσοτερο σαν κατασκευη μεσα, απο εξοπλισμο ομως αισχος!Όντως. Είχα διαβάσει όμως ότι το fl θα έχει, τουλάχιστον έξτρα, esp και 6 αερόσακους. Εκτός άμα πάλι δεν το φέρουν με τέτοιο εξοπλισμό.
-
Πρώτο σέρβις (15.000 χλμ) 250 ευρώ.Πολλά δεν είναι?
Chevrolet Spark