-
-
δωρεάν ΕΛΑΦΡΥ antivirus για H/Y που δεν είναι συνδεδεμένος σε ιντερνετ με σύνθεση P4 2GHz , 256 MB Ram, XP Sp3 υπάρχει ;
όχι Avira (θεόβαρυ), AVG (βαρύ), Avast (θέλει register online αλλά δεν έχει νετ είπαμε), Clamwin (έχει μόνο scan on demand). (δεν άφησα κ τίποτα )
-
το καλύτερο AV : ∅
-
Ετσι το χω τώρα και πετάει.
Αλλά τις προάλλες του έβαλαν ένα μολυσμένο φλασάκι και κοντέψαμε να τον πάρουμε στο χέρι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κατέβασε το PowerIso και άνοιξε το αρχείο και κάντο extract κάπου στον σκληρό. αν δεν γίνει σωστά extract τότε έχει πρόβλημα και ίσως κάπου εκεί κολλάει
Έγινε και το extract χωρίς πρόβλημα.
Άλλα ISO μπορείς να κάψεις κανονικά; Το συγκεκριμένο τι μέγεθος έχει, είσαι σίγουρος ότι χωράει στα dvd σου; Δεν έχουν όλα τα dvd την ίδια ακριβώς χωρητικότητα.
Άλλα ISO δεν έχει τύχει να δοκιμάσω. Είναι 3.3GB και τα DVD είναι 4.7GB.
Έχει επιλογή για burn και το PowerIso. Θα δοκιμάσω και με αυτό.
σε τι ταχυτητα γραφεις το iso?
το συγκεκριμενο μην το γραψεις με παραπανω απο 4x και καλυτερα μεινε στο 2χ
Μέχρι 8χ δοκίμασα. Πιο κάτω δεν έβαλα.
Θα δοκιμάσω 1-2 φορές ακόμα και αν ξανακολλήσει θα τα πάρω από κανά φίλο μου. -
οχι ρε συ!!!!
το iso των windows ΠΑΝΤΑ σε μικρη ταχυτητα
βαλε ενα 2 να εισαι ασφαλης
-
Είναι ολίγον επικίνδυνο να κατεβαίνεις τόσο σε ταχύτητα εγγραφής, τόσο για το recorder, όσο και για το δισκάκι.
Τώρα να μου πεις, ο angel έχει ήδη κάψει τόσα δισκάκια!
-
εμενα η εμπειρια μου με dvd (που ειναι παρα πολυ μεγαλη ) μου λεει ακριβως το αντιθετο
το επικινδυνο ειναι οι μεγαλες ταχυτητες
πρωτα απο ολα οτι ειναι γραμμενο σε μεγαλες ταχυτητες καποιες συσκευες δε το διαβαζουν καλα, αν εχεις διαβασει στο internet πχ για κοπιες σε κονσολες παντα γραφουν σε μικρες ταχυτητες, αμα γραψεις σε 8χ ολη την ωρα θα κολλαει το παιχνιδι
στα windows ειναι στανταρ αυτο που λεω παντως (δε ξερω που το κατεβασε ο angel , αλλα αποκλειεται στις οδηγιες να μην το ανεφεραν) , ειδικα αν προκειται να το βαλεις σε κανα μπουρδελο drive (πχ λαπτοπ)
χρυσος κανονας η μικρη ταχυτητα
-
Από pirate είναι. OEM με καλή βαθμολογία.
Έκανα ένα αντίγραφο. Θα το δοκιμάσω το βράδυ να δω τι έφτιαξα.
-
το εγραψες με αργη ταχυτητα?
-
Όχι. Είναι ένα που έγραψα λίγο πριν πεις αυτό για την ταχύτητα με το PowerIso.
Aν δε δουλεύει θα βάλω και ένα με αργή.
-
με img burn (σιγουρα) και nero ( νομιζω ) δε θα πρεπε να εχεις θεμα, αν δεν εχει καποιο προβλημα το iso , το προβλημα παιζει παρα πολυ να ειναι αυτο που σου λεω
-
ΑΑΑ!!! και κατι αλλο, οταν λες σταματα να ανταποκρινεται ποση ωρα το αφησες?
γιατι ξερω περιπτωση οπου ηθελε κανα 10λεπτο-τεταρτο για να νιωσει (ξεκινουσε κανονικα και σταματουσε σε καποια οθονη για αρκετη ωρα, δε θυμαμαι λεπτομερειες, αλλα τα παντα ηταν ολοκαινουρια, δεν ειχαμε προβληματικο hw.. τελικα κατα τυχη ανακαλυψαμε οτι δουλευε οταν το παιδι πηγε να ψαξει για αλλο δισκακι και ειχε αφησει μεσα το 'προβληματικο' μολις γυρισε ειχε προχωρησει η εγκατασταση) .. αστο τουλαχιστον κανα μισαωρο
και γραφε σε μικρη ταχυτητα (το πολυ 4χ) σημαντικα δισκακια
σε 8αρι+ θα γραφεις αυτο που σου ζητησε καποιος ενοχλητικος σαν χαρη
-
ΑΑΑ!!! και κατι αλλο, οταν λες σταματα να ανταποκρινεται ποση ωρα το αφησες?γιατι ξερω περιπτωση οπου ηθελε κανα 10λεπτο-τεταρτο για να νιωσει (ξεκινουσε κανονικα και σταματουσε σε καποια οθονη για αρκετη ωρα, δε θυμαμαι λεπτομερειες, αλλα τα παντα ηταν ολοκαινουρια, δεν ειχαμε προβληματικο hw.. τελικα κατα τυχη ανακαλυψαμε οτι δουλευε οταν το παιδι πηγε να ψαξει για αλλο δισκακι και ειχε αφησει μεσα το 'προβληματικο' μολις γυρισε ειχε προχωρησει η εγκατασταση) .. αστο τουλαχιστον κανα μισαωρο
και γραφε σε μικρη ταχυτητα (το πολυ 4χ) σημαντικα δισκακια
σε 8αρι+ θα γραφεις αυτο που σου ζητησε καποιος ενοχλητικος σαν χαρη
Κανά 5λεπτο το άφησα. Θα το αφήσω μισάωρο να δω τι θα γίνει.
-
αστο γιατι το χουμε δει κι αυτο
επισης μια φορα που περνουσα κανονικα windows σε ψιλοπροβληματικο drive , μια καλη λυση ηταν να το μπαζω-βγαζω
φυσικα αυτη η εγκατασταση οπως καταλαβαινεις μου πηρε απειρη ωρα (κανα 3ωρο για να τα τελειωσω ολα για την ακριβεια ) αλλα τα καταφερα στο τελος
αμα μου ζητησει φορματ ομως αυτος, θα τον βαλω να παρει καινουριο
ευτυχως με τα 64αρια δεν τρωει ιους (στα xp τους ειχε για πρωινο καθε 4μηνο το πολυ φορματ και τρεχει ο μ@!#!#ς ) -
Εχουμε μιχανακι με grub Ubuntu & Win7 Pro x32
Υπαρχει περιπτωση να κανουμε τα Win7 Pro x32 αναβαθμηση σε Win7 Pro x64 χωρις να πρεπει να το στησουμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλο απο την αρχη -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχουμε μιχανακι με grub Ubuntu & Win7 Pro x32
Υπαρχει περιπτωση να κανουμε τα Win7 Pro x32 αναβαθμηση σε Win7 Pro x64 χωρις να πρεπει να το στησουμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλο απο την αρχηΓια τα 7ρια δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αναβάθμιση, αλλά αν όχι, περνάς τα x64 πάνω από τα x32 και με το SuperGrub Disk επαναφέρεις το grub για να ξεκινάς και το ubuntu και τέλος.
-
εμενα η εμπειρια μου με dvd (που ειναι παρα πολυ μεγαλη ) μου λεει ακριβως το αντιθετοτο επικινδυνο ειναι οι μεγαλες ταχυτητες
πρωτα απο ολα οτι ειναι γραμμενο σε μεγαλες ταχυτητες καποιες συσκευες δε το διαβαζουν καλα, αν εχεις διαβασει στο internet πχ για κοπιες σε κονσολες παντα γραφουν σε μικρες ταχυτητες, αμα γραψεις σε 8χ ολη την ωρα θα κολλαει το παιχνιδι
στα windows ειναι στανταρ αυτο που λεω παντως (δε ξερω που το κατεβασε ο angel , αλλα αποκλειεται στις οδηγιες να μην το ανεφεραν) , ειδικα αν προκειται να το βαλεις σε κανα μπουρδελο drive (πχ λαπτοπ)
χρυσος κανονας η μικρη ταχυτητα
Ο κανόνας για το cd-dvd burning είναι ότι το κάθε δισκάκι πρέπει να γράφεται στην ταχύτητα αναφοράς του, όχι πιο κάτω. Τα υλικά του είναι μελετημένα για να αντέχουν (ας το πούμε χοντρικά) για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την ακτίνα εγγραφής. Αν βάζεις πιο αργή ταχύτητα, θα έχεις περισσότερα λάθη στην εγγραφή. Διαπιστωμένο αυτό που λέω με άπειρες μετρήσεις με το DiscSpeed.. Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ, Disk Quality Test. Φυσικά, πρέπει να έχεις και ένα αξιοπρεπές recorder, πριν κάποια χρόνια που είχα πάρει το δικό μου, ήταν τα NEC.
-
εχω καψει nec απο τη χρηση το αλλαξα με ενα lg (γιατι ειχα ενα απο παλια που ειναι immortal αλλα αυτο ηταν τις εποχες που τα recorder εκαναν πολλα λεφτα και στα πουλουσαν σε κουτι με δωρο προγραμματα ), το οποιο επισης οδευει προς το τελος της ζωης του
ευτυχως σταματησα να γραφω δισκακια για τα backup μου και αποφασισα να στραφω στους σκληρους
σε αυτο που ειπα πριν παντως δεν εδωσες και πολλη βαση.. παρε ενα dvd dl + (verbatim κατα προτιμηση) και δοκιμασε να φτιαξεις ενα αντιγραφο xbox με 8 και αν αυτο μετα παιζει εμενα σφυρα μου κλεφτικα
να μη μιλησω για 16 οπου δεν θα το δει καν η συσκευη -
Αυτό με το xbox ομολογώ δεν μπορώ να το εξηγήσω.. όπως και άλλα πράγματα microsoft!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]