-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ομορφο με τεραστιους χωρους και κατω απο τα 4μετρα....αλλα στο δρομο ο 1.4 ζοριζεται και οταν αρχιζουν οι στροφες....
τοσο χαλια ε?? Το προτεινα γιατι καλυπτει τις απαιτησεις του φιλου και φορολογικα θεωρειται 1,3 ενω σκεφτηκα πως τα 100 αλογακια θα ειναι επαρκη, αλλα αν ειναι τοσο αισιοδοξη η χοντα, πασο!
-
Το Venga πιστεύω είναι από τα πιο σύγχρονα και όμορφα μοντέλα του είδους και σε καλή τιμή.
Για Merc αν βρει πινακιδωμένη Α150 (καινούριο χωρίς χλμ αλλά με πρώτη άδεια πριν αρκετό καιρό) θα είναι περίπου σε αυτή την τιμή (16-17κ).
-
Δεν κατάλαβα το Αστρα που κολλάει. Γιατί αν δεν εξυπηρετεί το Αστρα λόγω χώρων τότε όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν δεν βλέπω να αποτελούν βελτίωση. Θα πρότεινα το Daihatsu Terios, μικρό ψηλό με 5 πόρτες, καλούς χώρους αλλά τα λεφτά δεν φτάνουν.
Αν θεωρήσουμε ότι το Αστρα δεν θα αντικατασταθεί από το νέο αλλά ότι αυτό θα προστεθεί σαν δεύτερο μικρό/πόλης δεν βλέπω την ανάγκη για φοβερούς χώρους ούτε για σούπερμίνι και θα πρότεινα το Πάντα που είναι καλό και σίγουρο πακέτο. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
@ georgetz (τυχαία επιλογή η φωτογραφία της Β55 )
Το κατάλαβα ρε συ,πλάκα κάνω
Προς τον ενδιαφερόμενο, δες και το Toyota Verso S απο κοντά.
4- μέτρα μήκος, 1.33 με 100 και 6τάχυτο και φαίνεται πρακτικό.Εναλλακτικά, το Kia Venga αλλά με 1.4 όχι 1.6.Τι να το κάνεις το 1600άρι για πόλη?
-
Honda Jazz απο εμενα μεταχειρα η καινουργιο.
πσ Καλα εγω τι εχω παθει με τα Honda τελευταια
-
θα πρότεινα να δεις και αυτόhttp://www.seat.gr/Altea/prices.html
-
to Altea, όπως και το Meriva, έχουν μήκος 4,29m και ο άνθρωπος ζήτησε κάτι μαζεμένο σε διαστάσεις. Οριακά πάνω από τα 4m φίλε tallyho υπάρχει και το Nissan Note και μάλιστα η nissan έχει κάποιες προσφορές αυτό τον καιρό. Ειναι βεβαια μοντελο που κυκλοφορεί κάμποσο καιρό
-
polo 1,2 tsi dsg 5d από εμένα με δύο παιδιά γιατί να πάρεις πολυμορφικό ( άστο στο τρίτο ) ποιοτικό , ασφαλές , οικονομικό και τα σχετικά .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
polo 1,2 tsi dsg 5d από εμένα με δύο παιδιά γιατί να πάρεις πολυμορφικό ( άστο στο τρίτο ) ποιοτικό , ασφαλές , οικονομικό και τα σχετικά .μπαλαντερ ρε παιδι μου αυτο το πολο.. παει με ολα..
θα ανοιξει αυριο θεμα με τυπο που ζηταει βοηθεια για αγορα σουπερ καρ και θα βγει κλασικα καποιος απο το φορουμ
'polo GTI φιλε, ειναι και 1,4 χαμηλα τελη/ασφαλειες βενζινες, ασε που παει τεζα, τι να το κανεις το ζουπερ καρ παρε πολο που συμφερει' -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
polo 1,2 tsi dsg 5d από εμένα με δύο παιδιά γιατί να πάρεις πολυμορφικό ( άστο στο τρίτο ) ποιοτικό , ασφαλές , οικονομικό και τα σχετικά .Δεν εχεις δικιο εδω , γιατι αν ειναι να αγοραζει αυτοκινητο καθε φορα που θα κανει παιδι χ@σ@ μεσα τοτε . Το Polo ειναι πολυ μικρο για ενα οικογενειακο αυτοκινητο. Που θα φορτωνει κανα παρκο?? και λοιπα αντικειμενα που χρειαζονται ιδιως σε κανα ταξιδι??? Ειπαμε να στηριζεται Vag αλλα οχι και ετσι
Και κατι ακομα ενας οικογενειαρχης αγοραζει αυτοκινητο με βασει τις αναγκες που θα υπαρξουν , π.χ τριτο παιδι κλπ. -
Απο μενα LANCIA MUSA 1.4 16V 95 hp ORO με αγορα μετρητοις εχει 1500 εκπτωση και με 14800 καθαρισες
-
To Yeti πόσο βγαίνει;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Yeti πόσο βγαίνει;το 1.2 τσι ξεκιναει απο 18000. κανει τζιζζζζζζ γιατι ειναι βαγκ!
-
Eγώ Υετι 1.2 της πήρα και είναι ιδανικό για αυτή την δουλειά!
Χωράει καρότσι,
πρακτικα πίσω καθίσματα,
βλέπουν τα μωρά καλύτερα,
κινείται αξιοπρεπεστατα,
μανατζαρει εύκολα τις λακκούβες,
εχει διαστασεις όσο ένα κλασσικο μικρομεσαιο αυτοκίνητο, οποτε παρκάρεις ευκολα,
μικρα τελη, ασφάλειες, -
Φορτώστε!
Diesel αν μπορείς. -
Καλησπέρα! ψάχνω κ εγώ για αμαξάκι σ αυτή την κατηγορία για την ορατότητα και την εργονομία που προσφέρουν τα μικρά MPV αμάξια (καθότι κ γυναίκα!).
έχω δει από κοντά το meriva και το venga κ έριξα κ μια ματιά και σε jazz, verso-s κ musa.
προσανατολίζομαι περισσότερο προς meriva και toyota (περιμένω πως κ πως να το δω και στις εκθέσεις!)
με το meriva όμως με απασχολεί κάπως η κατανάλωσή του...ξεκινάει από 6.1 μεικτο κύκλο αλλά είναι κ ένα βαρύ αμάξι κ ίσως ο κινητήρας του να μη βοηθάει πολύ.
φοβάμαι ότι με το σταμάτα ξεκίνα μέσα στην πόλη και με air condition το καλοκαίρι θα αγγίζει τα 8 l/100km!!!
το verso-s υπόσχεται ένα 5.5 μεικτό για αρχή και είναι κ κατά 300 κιλά περίπου ελαφρύτερο με κινητήρα στα 1.33.
ελπίζω ανα προσφέρει ένα ξεκούραστο ταξιδι χωρίς μεγάλο θόρυβο στην καμπίνα. είναι και γεμάτο gadgetakia!!!!
έχετε ακούσει κάτι άλλο για το verso-s? από συμπεριφορά στην οδήγηση ίσως...μην το παίρνει ο άνεμος στην εθνική μετά τα 100km! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φορτώστε!
Diesel αν μπορείς.Μεγαλύτερο από όσο θέλει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μεγαλύτερο από όσο θέλει3959mm , στα μεγέθη των supermini κινείται.
Είναι όμως ψηλό -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μεγαλύτερο από όσο θέλει
3959mm , στα μεγέθη των supermini κινείται.
Είναι όμως ψηλόΘέλει και ESP στάνταρ !!
Επίσης, δεν ανοίγουν καν τα πίσω παράθυρα...
-
θα σβήσω τη δημοσίευση!
αμάξι για μαμά+παιδιά