-
Που είναι αυτό το topic και δεν το παρακολουθώ αλλά ούτε το έχω δει
-
viewtopic.php?f=5&t=35909&start=825 νατο!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35909&start=825 νατο!!Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Στο τοπικο με τις ταξινομησεις, το ανεφερε ο samatistas...
Απο εκει και περα μαλλον ειναι ευχαριστημενοι με τις πωλήσεις τους και γιαυτο δεν κανουν διαφημιστικες καμπανιες..
Στους 4Τ Φεβρουαριου ειδα διαφημιση μετα απο παρα πολύ καιρο.. Επίσης τωρα επαιξαν μετα απο πολύ καιρό εκπτώσεις..Εδώ είναι που λέμε 'Το μη χείρον βέλτιστον'.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω στα θετικά την άψογη/άριστη εξυπηρέτηση σε πωλήσεις και service τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία.
10/10. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Απο εκει και περα μαλλον ειναι ευχαριστημενοι με τις πωλήσεις τους και γιαυτο δεν κανουν διαφημιστικες καμπανιες..
Στους 4Τ Φεβρουαριου ειδα διαφημιση μετα απο παρα πολύ καιρο.. Επίσης τωρα επαιξαν μετα απο πολύ καιρό εκπτώσεις..Εδώ είναι που λέμε 'Το μη χείρον βέλτιστον'.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω στα θετικά την άψογη/άριστη εξυπηρέτηση σε πωλήσεις και service τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία.
10/10.Μάλλον έχεις πέσει σε καλό αντιπρόσωπο γιατί είναι ένας εδώ κοντά στο σπίτι μου που δεν τα ξέρει αυτά
Εννοείται βεβαίως ότι δεν πάω σ' αυτόν.Πήγα κάηκα και τώρα τον χαιρετάω από μακριά
-
Ορέστη, όποτε χρειαστείς κάτι, πες μου να σου στείλω πληροφορίες με πμ.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
...
..Στιβαρο, με αρκετο αποθηκευτικο χωρο, βολικο για αυτους που θελουν χαλαρους ρυθμους, αβολο στους γρηγορους και οταν θες να δεσεις/λυσεις το χειροφρενο... επιπλεον θετικο οτι η πισω ποτηροθηκη εχει πλεον εναν ελαστικο δακτυλιο ο οποιος κραταει τα μπουκαλακια σε αντιθεση με το προηγουμενο..Δεν ήξερα ότι υπάρχει υποβραχιόνιο για το Clio...
Ενδιαφέρον και από ότι βλέπω έχει και πρωτότυπη σχεδίαση.
Σαν ψηλό το βλέπω όμως. Από στερέωση πως τα πάει; Στερεώνεται καλά;
Αν έχει καλή στερέωση και δεν ξεκινήσει να κουνιέται αριστερά-δεξιά τότε θα ευχαριστηθείς την χαλαρή οδήγηση... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ήξερα ότι υπάρχει υποβραχιόνιο για το Clio...
Αν έχει καλή στερέωση και δεν ξεκινήσει να κουνιέται αριστερά-δεξιά τότε θα ευχαριστηθείς την χαλαρή οδήγηση...Ειναι πολυ στιβαρο, και ο αποθηκευτικος του χωρος ικανοποιητικοτατος, και ντυμενος ωστε να μην κουδουνιζουν τα πραγματα μεσα. Εχει διαφορες θεσεις κλισης, αυτη της φωτογραφιας ειναι η χαμηλοτερη, και πληρη ανακληση προς τα πανω (καθετα) για να μην εμποδιζει...Εμποδιζει ομως ακομα κι ετσι σε γρηγορη οδηγηση ...
-
Δεν ήξερα ότι υπάρχει υποβραχιόνιο για το Clio...
Αν έχει καλή στερέωση και δεν ξεκινήσει να κουνιέται αριστερά-δεξιά τότε θα ευχαριστηθείς την χαλαρή οδήγηση...Ειναι πολυ στιβαρο, και ο αποθηκευτικος του χωρος ικανοποιητικοτατος, και ντυμενος ωστε να μην κουδουνιζουν τα πραγματα μεσα. Εχει διαφορες θεσεις κλισης, αυτη της φωτογραφιας ειναι η χαμηλοτερη, και πληρη ανακληση προς τα πανω (καθετα) για να μην εμποδιζει...Εμποδιζει ομως ακομα κι ετσι σε γρηγορη οδηγηση ...
Πιθανόν επειδή είσαι και κοντός απ' όσο έχω διαβάσει και αναγκάζεσαι να βάζεις το κάθισμα πολύ πίσω μ' αποτέλεσμα να το έχεις ακριβώς δίπλα σου
-
Ξέρετε αν υπάρχει στο ιντερνετ κατάλογος με αξεσουάρ για παλιότερα ρενο και ειδικά για το μεγκαν2 ;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πιθανόν επειδή είσαι και κοντός απ' όσο έχω διαβάσει και αναγκάζεσαι να βάζεις το κάθισμα πολύ πίσω μ' αποτέλεσμα να το έχεις ακριβώς δίπλα σουΔεν νομιζω οτι αλλαζει κατι και για πιο νορμαλ διαστασεις αντρων (αν και οκ 1.92 ειμαι οχι 2.10)...ισως τελικα να ειναι σχεδιασμενο για γυναικες
-
Πιθανόν επειδή είσαι και κοντός απ' όσο έχω διαβάσει και αναγκάζεσαι να βάζεις το κάθισμα πολύ πίσω μ' αποτέλεσμα να το έχεις ακριβώς δίπλα σου
Δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι και για πιο νορμαλ διαστασεις αντρων (αν και οκ 1.92 ειμαι οχι 2.10)...ισως τελικα να ειναι σχεδιασμενο για γυναικες
Καλά δεν είσαι και κοντός με 1.92 ύψος .Αλλά και πάλι δεν μπορώ να αμφισβητήσω αυτό που λες γιατί απλά δεν το έχω δει
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ξέρετε αν υπάρχει στο ιντερνετ κατάλογος με αξεσουάρ για παλιότερα ρενο και ειδικά για το μεγκαν2 ;Έχεις πμ
-
Γιατί τα έστειλες για ανάλυση τα λάδια?Preventive maintenance ειναι, και εχοντας στο Volvo προκυψει θεμα με τις προδιαγραφες των λαδιων, το ξεκιναω και στο Clio..
Γενικα ειναι πολυ βαπορισια τακτικη...Για παραδειγμα το τελευταιο δειγμα λαδιων μιας αντλιας ειχε δειξει υψηλη περιεκτικοτητα σε χαλκο, και την ειχαμε υπο παρακολουθηση...δυστυχως δεν την προλαβαμε βεβαια κι ετρεχα το ΣΚ Κων/πολη -
Πλάκα κάνεις.Που έτρεχες
Και τι δηλαδή μπορεί να προλάβουμε μ' αυτό -
:yikes:
Πλάκα κάνεις.Που έτρεχες
Και τι δηλαδή μπορεί να προλάβουμε μ' αυτόΚαλα δεν εγινε και τιποτα...διπλα ηταν, Πεμπτη πηγα Κυριακη γυρισα...που να δεις οταν ειχε τρακαρει ενα στο καναλι του Παναμα...για διακοπες εφευγα, γυρισα κι εμεινα εκει κατω 45 μερες
Καταρχην σου δειχνει ποσο μπορει να διαρκεσει το λαδι μεσα στο μοτερ με βαση το TBN του. Αν εχει καποια contaminants (νερο πχ) η αν εχει καποια προωρη φθορα (υψηλη περιεκτικοτητα πχ αλουμινιου κα μεταλλων).
Στο Volvo χρησιμοποιουσα τα edge 5-30 τα οποια μαλιστα τα εδινα εγω στην αντιπροσωπεια...βγηκε λοιπον μια αναλυση οτι δεν συμπιπτει καν με τις προδιαγραφες αλλα εμοιαζε περισσοτερο με 10-30, ενω βρεθηκε και υψηλη περιεκτηκοτητα μολυβδου...αλλαξα λαδια κι εβαλα της Volvo (castrol κι αυτα αλλα με label Volvo) κι ολα ηρθαν κι εστρωσαν -
10/10.Μάλλον έχεις πέσει σε καλό αντιπρόσωπο γιατί είναι ένας εδώ κοντά στο σπίτι μου που δεν τα ξέρει αυτά
Εννοείται βεβαίως ότι δεν πάω σ' αυτόν.Πήγα κάηκα και τώρα τον χαιρετάω από μακριά
αν εννοείς αυτή στη Μαραθώνος, έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ πήγα την πρώτη φορά, βαριόντουσαν. Πήγα και δεύτερη, που σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι, τα ίδια. Γι ' αυτό και εγώ την έκανα, και πήγα στο Σφακιανάκη, όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά και οι δύο υπάλληλοι που με εξυπηρέτησαν στο Σφακιανάκη, δούλευαν πριν στην αντιπροσωπεία της Μαραθώνος, και έφυγαν.
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
αν εννοείς αυτή στη Μαραθώνος, έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ πήγα την πρώτη φορά, βαριόντουσαν. Πήγα και δεύτερη, που σημαίνει ότι ενδιαφέρομαι, τα ίδια. Γι ' αυτό και εγώ την έκανα, και πήγα στο Σφακιανάκη, όπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά και οι δύο υπάλληλοι που με εξυπηρέτησαν στο Σφακιανάκη, δούλευαν πριν στην αντιπροσωπεία της Μαραθώνος, και έφυγαν.
Βασικά η συγκεκριμένη πρέπει να πάει για κλείσιμο για να τελιώνουμε.
Αυτό το πράγμα να έχει τόσο 'επαγγελματίες' συνεργάτες αυτή η εταιρεία την έχει καταστρέψει στην Ελλάδα
Πάντως μακριά όλοι.Μακριά. -
Εχω παει και γω εκει...χαχα...Σαββατο μεσημερι...Ηταν ενας υπαλληλος μονο, ο τυπος δεν σηκωθηκε απ το γραφειο του. Τον ρωτησα κατι για usb box πως μπαινει, τι κοστιζει και τα σχετικα και μου απανταει 'δεν ξερω ελα καθημερινη πρωι που θα ειναι τα παιδια απ τα ανταλλακτικα!'..Χεχε
Γενικα εβγαζε πολυ κακομοιρια η ολη φαση
-
Τώρα που είπες για Usb box μια και το έχεις ψάξει τι κόστος έχει?
RENAULT FORUM