-
Ο χρήστης xenofonanast έγραψε:
Fili moy oli kalispera.
Kero diavazo to forum kai apofasisa na kata8eso kai tin diki moy apopsi.
Exo vali kai ego gas se ena E200 2005 1800 cm3 ton 10/10 sti Bulgaria enanti toy posoy ton 800 E.
Exo kani pola xiliometra xoris kanena provlima (genikos).
Stin arxi antimetopisa kapia provlimata apo agnia ala telika ta prosperasa.
Simera to mono provlima moy ine i proini ekinisi. 3ekinao me venzini ala pernao poli grigora sto gas me apotelesma na retari kai na moy anavi to lampaki toy kinitira (ta proina me xamili 8ermokrasia).
Telika afto poy moy elise to provlima itan na diatiro perisotero xrono (to proi mono) sti venzini etsi oste na zesta8i kala o kinitiras kai meta pernao sto aerio.8elo na episimano oti kata ti diarkia tis odigisis den mporo na katalavo kania diafora.
Exo peripoy 10% megaliteri katanalosi ala kamia sxesi me ti venzini.
Kano megala ta3idia kai moy kani entiposi poso poli pefti i katanalosi.To telefteo diastima psaxnome me to 8ema ton mpoyzi 8a doyme................
Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greklish[mod]
-
οκ
-
μπου#$λο!
όπως είχα γράψει κάποιες σελίδες πιο πριν, πήγα στη σεατ μακρής να μου μαζεψουν την εγκατάσταση στο χώρο της μηχανής. κάναν πραγματικά καλή δουλειά, αλλά αλλάξαν το σωλήνα που πάει από τον πνεύμονα στα μπεκ κ γα#θηκε το σύμπαν! το αμάξι στις αλλαγές κάνει κόψιμο ενώ έβγαλε κατανάλωση 14 με 17!
Προς τιμή του, ο κ Μακρής ασχολήθηκε άμεσα με το θέμα, παραδέχθηκε οτι ξεσυγχρονίσαμε το σύστημα κ μου είπε να μην παραγγείλω εγω από νετ αλλά πως θα βρει αυτός βύσμα να συνδέσουμε κ επαναπρογραμματίσουμε την Πέμπτη το σύστημα (εχω εγώ το cd). Για να δούμε.
Το θέμα είναι πως το δούλεψα κάποιες μέρες με τόσο πλούσιο μίγμα, κ τώρα κάποιες φορές (ενώ το δουλεύω με βενζίνη πια), κάνει παίξιμο στο ρελαντί (όχι πάντα). Πρέπει να κάνω κάτι? Υπάρχει περίπτωση τα 300 χιλιόμετρα με τόσο πλούσιο μίγμα υγραεριου να χάλασαν κάτι? -
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Σαββατο πηγα και εκανα ρυθμιση αυτη την φορα απο τον Βουλγαρο τεχνικο του. Μου φανηκε οτι ηξερε τι εκαμνε.Μεχρι στιγμης δεν μου εχει σβησει και παρατηρω οτι το συστημα ενω παει να σβησει αμεσως ανεβαζει τις στροφες του και επεμβαινει πλεον σωτηρια. Ακομα και στην κατηφορα χωρις γκαζι καποιες φορες παει να σβησει αλλα αμεσως το ξαναβρισκει, πολυ πιο αμεσα απο πριν.
Για να δουμε στην πορεια. Ισως μια ακομα επισκεψη να θελει για να μην το αντιλαμβανομαι καθολου.
Η τιμη ακομα ειναι στα 0.765 στην Ανατολικη Θεσσαλονικη. Μου ειπαν θα κατεβει και αλλο απο εκει.
Φυσικα οι λοιποι κλεφτες πρατηριουχοι κανουν την παλαβη.
Δωστε τους ενα αι σιχτιρ και αυριο πατε σε καποιον πιο φτηνοτερο!
Σήμερα πέρασα απο τη βαρης Κορωπίου μετα το αεροδρόμιο η shell ήταν στο 82,5 έβαλα στον αλιμο με 79,9. Δεν είναι για τα 2-3 ευρω διάφορα αλλα για το γιατί έχουμε διάφορα 5-8 λεπτών απο πχ το Γερακα μόλις λίγα χιλ πιο πάνω ?
Dathens
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Σαββατο πηγα και εκανα ρυθμιση αυτη την φορα απο τον Βουλγαρο τεχνικο του. Μου φανηκε οτι ηξερε τι εκαμνε.
Μεχρι στιγμης δεν μου εχει σβησει και παρατηρω οτι το συστημα ενω παει να σβησει αμεσως ανεβαζει τις στροφες του και επεμβαινει πλεον σωτηρια. Ακομα και στην κατηφορα χωρις γκαζι καποιες φορες παει να σβησει αλλα αμεσως το ξαναβρισκει, πολυ πιο αμεσα απο πριν.
Για να δουμε στην πορεια. Ισως μια ακομα επισκεψη να θελει για να μην το αντιλαμβανομαι καθολου.
Η τιμη ακομα ειναι στα 0.765 στην Ανατολικη Θεσσαλονικη. Μου ειπαν θα κατεβει και αλλο απο εκει.
Φυσικα οι λοιποι κλεφτες πρατηριουχοι κανουν την παλαβη.
Δωστε τους ενα αι σιχτιρ και αυριο πατε σε καποιον πιο φτηνοτερο!
Σήμερα πέρασα απο τη βαρης Κορωπίου μετα το αεροδρόμιο η shell ήταν στο 82,5 έβαλα στον αλιμο με 79,9. Δεν είναι για τα 2-3 ευρω διάφορα αλλα για το γιατί έχουμε διάφορα 5-8 λεπτών απο πχ το Γερακα μόλις λίγα χιλ πιο πάνω ?
Dathens
Νομίζω οτι η προστιθέμενη αξία στην προκειμένη περίπτωση του LPG για να δικαιολογηθεί ο ακριβότερος, από τους 'φθηνότερους' ακριβούς, είναι να προσφέρει το καλύτερο μείγμα. Αν πάλι το προσφέρει και σε καλή τιμή τότε αυτό διαδίδεται και εκτιμάται. Από τα μέχρι τώρα γραφόμενα ίσως είναι ο Φαρμάκης που συνδυάζει και τα δύο.
-
Νομίζω οτι η προστιθέμενη αξία στην προκειμένη περίπτωση του LPG για να δικαιολογηθεί ο ακριβότερος, από τους 'φθηνότερους' ακριβούς, είναι να προσφέρει το καλύτερο μείγμα. Αν πάλι το προσφέρει και σε καλή τιμή τότε αυτό διαδίδεται και εκτιμάται. Από τα μέχρι τώρα γραφόμενα ίσως είναι ο Φαρμάκης που συνδυάζει και τα δυο
Συμφωνω γιατι περασα το καλοκαιρι και εβαλα στον Φαρμακη.
Καλη δουλεια (τιμης και ποιοτητας) κατα την γνωμη μου εχει και ο Γεωργιαδης στην Ανατολικη θεσσαλονικης. Μονιμος φθηνοτερος και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με το υγραεριο του (λαμπακια κτλ).
Ευγε και στους δυο!
Τιμη σημερα εκει στα 0.765
-
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ
προβληματα-προβληματα-προβληματα.
επιτελους γραψτε και τη συστηματα φορατε.
ποσο τα πληρωσατε.
και επιτελους γιατι δεν δημοσιοποιητε τους εγκαταστατες σας να ειναι παραδειγμα προς αποφυγειν? τι φοβαστε?
μονο ετσι θα βοηθησετει τους ενδειαφερομενους και στο κατω κατω ας λειψουν και μερικα λαμογια εγκαταστατες του κολου
με τα αμφιβολου ποιοτητας συστηματα απο την αγορα.στο χερι σας ειναι το ξεσκαρταρισμα.αλοιως ειστε συνενοχη.
μονο ετσι θα εξυγιανθει η αγορα και οποιος αντεξε-αντεξε.
ονομαστε λοιπον τα λαμογια.φιλικη προταση.
doykias -
Ο χρήστης neotoys έγραψε:
.............Fiat με egas 71.200Χλμ και 275.000 χλμ σύνολο---Τoyota 184.600Xλμ με egas σύστημα και 390.000Χλμ σύνολοΔεν ξερω αν το εχεις ξανα αναφερει. Μιας και εχεις τοσα χλμ με lpg, μας λες αν εχεις λαδιερα στα οχηματα ?
Καθολου προβληματα ? -
εχει δικιο ο δουκιας.αναφερετε τι συστημα εχετε,τι αμαξι ειναι,ποσο κοστισε,και μετα το προβλημα.μονο ετσι θα μαθουμε και πως να φτιαχνουμε τις βλαβες,βοηθηστε και τους υπολοιπους.
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝπροβληματα-προβληματα-προβληματα.
ποσο τα πληρωσατε.
και επιτελους γιατι δεν δημοσιοποιητε τους εγκαταστατες σας να ειναι παραδειγμα προς αποφυγειν? τι φοβαστε?
μονο ετσι θα βοηθησετει τους ενδειαφερομενους και στο κατω κατω ας λειψουν και μερικα λαμογια εγκαταστατες του κολου
με τα αμφιβολου ποιοτητας συστηματα απο την αγορα.στο χερι σας ειναι το ξεσκαρταρισμα.αλοιως ειστε συνενοχη.
doykiasΗ 'φιλική' σου πρόταση δηλαδή, είναι να βγάλουν στον τάκο οι χρήστες τους εγκαταστάτες τους, για να κάνεις καλύτερη διαφήμιση στον εαυτό σου; Αυτό θα πει συναδελφική αλληλεγγύη*. Όλοι οι επαγγελματίες εδώ μαζεύτηκαν.
Κύριε Αντώνη, ξεχάστε την φέτα, βρώμισε...
- Το ποστάρισμα σου έπρεπε να το κάνει/πει κάποιος χρήστης LPG και όχι κάποιος εγκαταστάτης. Εκεί που δεν υπολογίζατε (όχι όλοι) τους πελάτες σας, τώρα μαχαιρώνετε πισώπλατα και τους συναδέλφους σας.
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
.............Fiat με egas 71.200Χλμ και 275.000 χλμ σύνολο---Τoyota 184.600Xλμ με egas σύστημα και 390.000Χλμ σύνολο
Δεν ξερω αν το εχεις ξανα αναφερει. Μιας και εχεις τοσα χλμ με lpg, μας λες αν εχεις λαδιερα στα οχηματα ?
Καθολου προβληματα ?Προς το παρόν δεν έχω προβλήματα από το υγραέριο και δεν έχω λαδιέρες αφού οι εγκαταστάτες μου επιμένουν πως δεν
χρειάζονται τα συγκεκριμένα μοντέλα. Πάντα έχω τις επιφυλάξεις μου ειδικά για το τούρμπο που αντιδρά με τις διαφορετικές
βενζίνες τα μπουζί, τα 10άρια μπουζοκαλώδια, τις γειώσεις με ψηφιακό σταθεροποιητή τάσης, τις τρύπες στο μαμά
φιλτροκούτι, και τα πρόσθετα που βάζω στα λάδια, στο σασμάν, στο τιμόνι, στα καύσιμα, στο αντιψυκτικό. Σίγουρα όλα μαζί
μου δίνουν τη διαφορά. Ακόμη και στο φορτηγό μου που μεταφέρω τα εμπορεύματά μου, παντού βελτιωτικά και πολύ καλά λάδια κι ας θέλει 16 λίτρα στην αλλαγή. Αποτέλεσμα να είμαι μείον 1,8 λίτρα (καλού ντιζελ με αντίστοιχα κετάνια) στα 100 χλμ.
Για τις βαλβίδες προληπτικά βάζω και στα δύο από το Φθινόπωρο κάποιο γερμανικό προϊόν στα ντεπόζιτα το οποίο μου το
πρότεινε ανεπιφύλακτα ο επίσημος διανομέας τους στη Βουλγαρία όπως και άλλα.
Όταν είχα βάλει τα συστήματα ήμουν μέσα στους πρώτους 1800 με μετατροπή σε LPG σε στατιστικές δηλωμένων
εγκαταστάσεων που είχαν δημοσιευθεί. Το νούμερο όμως έχει ξεφύγει κατακόρυφα.
Όσο για τους ανικανοποίητους είδα έναν στους εγκαταστάτες μου να του ξηλώνουν το σύστημα κάποιου άλλου γνωστού εγκαταστάτη για να βάλουν το δικό τους. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ
προβληματα-προβληματα-προβληματα.
ποσο τα πληρωσατε.
doykiasΗ 'φιλική' σου πρόταση δηλαδή, είναι να βγάλουν στον τάκο οι χρήστες τους εγκαταστάτες τους, για να κάνεις καλύτερη διαφήμιση στον εαυτό σου; Αυτό θα πει συναδελφική αλληλεγγύη*. Όλοι οι επαγγελματίες εδώ μαζεύτηκαν.
Κύριε Αντώνη, ξεχάστε την φέτα, βρώμισε...
- Το ποστάρισμα σου έπρεπε να το κάνει/πει κάποιος χρήστης LPG και όχι κάποιος εγκαταστάτης. Εκεί που δεν υπολογίζατε (όχι όλοι) τους πελάτες σας, τώρα μαχαιρώνετε πισώπλατα και τους συναδέλφους σας.
τις δικες σου πελαετιακες πολιτικες και διεφθαρμενες σκεψεις τις εχω γραμμενες στα αποκρυφα μου .
οταν εισαι σωστος επαγγελματιας δεν φοβασε τιποτα.
το κειμενο μου μαλλον σε εθιξε δεν ξερω γιατι.απο αυτον που επικαλεισε (Α) ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις την απαντηση σου.
η προταση μου για οσους γνωριζουν ελληνικα και εινα συνειδητοποιημενη πολιτες πιστευω πως ειναι ορθη.καιρος να ξεχωριση η αιρα απο το σταρι.
αλοιως ας παψουν τα κλαματα εδω μεσα.εσυ ξερολα με ποιον εισαι?με τον ευκαιριακο κερδοσκοπο η με τον σωστο επαγγελματια?
και στο κατω -κατω ναι να μεινουν στον τακο τα λαμογια.γιατι οχι?
και ποιος σου ειπε οτι διαταρασουμε την συναδερφικη αλληλεγγυοι?
σε πληροφορω πως δεν αποκαλω κανενα λαμογειο συναδερφο μου -
«Η 'φιλική' σου πρόταση δηλαδή, είναι να βγάλουν στον τάκο οι χρήστες τους εγκαταστάτες τους, για να κάνεις καλύτερη διαφήμιση στον εαυτό σου; Αυτό θα πει συναδελφική αλληλεγγύη*. Όλοι οι επαγγελματίες εδώ μαζεύτηκαν.
Κύριε Αντώνη, ξεχάστε την φέτα, βρώμισε...»
Φιλέ μου, θα έχεις παρατηρήσει ότι λέω συχνά την λέξη ‘συνάδελφος’. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε την ίδια δουλειά.
- Πραγματικά, δεν κάνουμε όλοι την ίδια δαυλιά. Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ιδία. Δεν βρίσκω λιπών τον λόγο οι πελάτες μου να μην λένε το πώς δουλεύω. Άλλωστε και εγώ λέω ‘εγώ θα στο κάνω έτσι’ για να δώσω το στίγμα της διαφοράς.
- Και για σκέψου μαζί μου: εάν ο πελάτης πάει σε άλλο μαγαζί, δεν θα στερηθούν τα δικά μου παιδία?. Αυτός είναι κανόνας του εμπορίου, και σίγουρα δεν είναι ‘κολχόζ’ σοβιετικού τύπου το επάγγελμα μας.
- δεν θα πεις μην πηγαίνετε σε αυτόν τον γιατρό γιατί είναι κομπογιαννίτης? Θέλω να το ακούσω και εγώ για να μην πάω.
- Και αναμφίβολα ο φίλος doykias, δεν έγραψε ελάτε σε έμεναν, μάλιστα έχει βοηθήσει πολύ, στην αποκατάσταση προβλημάτων άλλων ‘συναδέλφων’, και αυτό είναι θετικό.
- Άλλωστε σκοπός της ενότητας είναι η πληροφόρηση, οποία και εάν είναι αυτή, καθώς και η ενημέρωση για να μην υποπέσουν και άλλοι σε λάθη άλλων!!.
- Και δεν βρίσκω άλλον τρόπο να ξεσκαρτάρει το σύστημα, από άτεχνους τεχνίτες, από το να τους ονοματίσουμε.
- Πρέπει σίγουρα και εσύ να πιστεύεις ότι ο «Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ» και διώκετε μάλιστα και ποινικά, από όλα τα δικαστήρια στον κόσμο.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ξέχασα……για την φέτα.
Έχει τυπωθεί ο κανονισμός, έχει τυπωθεί βιβλίο με Φώτο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.
Συμφέροντα?......ΕΕΕΕΕ ΝΑΙ.«σε πληροφορω πως δεν αποκαλω κανενα λαμογειο συναδερφο μου»
ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ «ΛΑΜΟΓΕΙΟ», και δεν μας το πεις, πως θα σώσεις τα επίδοξα θύματα του?.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης neotoys έγραψε:
.....Για τις βαλβίδες προληπτικά βάζω και στα δύο από το Φθινόπωρο κάποιο γερμανικό προϊόν στα ντεπόζιτα το οποίο μου το
πρότεινε ανεπιφύλακτα ο επίσημος διανομέας τους στη Βουλγαρία όπως και άλλα.Eαν χρησιμοποιείς το προϊόν που λες απο την αρχη που εκανες την εγκατασταση, ειναι σημαντικο να το αναφερεις μιας και στην δικια σου περιπτωση υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να κανει πραγματι δουλεια(μάρτυρας τα χλμ που εχεις) . Αν πιστευεις οτι υπαρχει θεμα διαφήμισης, στειλε μου pm.
Eυχαριστω.
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Νομίζω οτι η προστιθέμενη αξία στην προκειμένη περίπτωση του LPG για να δικαιολογηθεί ο ακριβότερος, από τους 'φθηνότερους' ακριβούς, είναι να προσφέρει το καλύτερο μείγμα. Αν πάλι το προσφέρει και σε καλή τιμή τότε αυτό διαδίδεται και εκτιμάται. Από τα μέχρι τώρα γραφόμενα ίσως είναι ο Φαρμάκης που συνδυάζει και τα δυο
Συμφωνω γιατι περασα το καλοκαιρι και εβαλα στον Φαρμακη.
Καλη δουλεια (τιμης και ποιοτητας) κατα την γνωμη μου εχει και ο Γεωργιαδης στην Ανατολικη θεσσαλονικης. Μονιμος φθηνοτερος και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με το υγραεριο του (λαμπακια κτλ).
Ευγε και στους δυο!
Τιμη σημερα εκει στα 0.765
Kανεις για Αθηνα εχει γνωμη ποιος εχει το καλυτερο **μιγμα **τυπου ΦΑΡΜΑΚΗ γιατι μεχρι τωρα οπου και να εβαλα τα ιδια πραγματα και εχω βαλει μοσχατο σε 3 πρατηρια αλιμο κορωπι περιστερι
φιλικα dathens
-
γεια σας,βμw 318 e46,με 30 ευρω -40 λιτρα lpg ,πορτο ραφτη-πατρα[490 χλμ] με ταχυτητες 110-90,καλα ειναι?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ξέχασα……για την φέτα.
Έχει τυπωθεί ο κανονισμός, έχει τυπωθεί βιβλίο με Φώτο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.
Συμφέροντα?......ΕΕΕΕΕ ΝΑΙ.«σε πληροφορω πως δεν αποκαλω κανενα λαμογειο συναδερφο μου»
ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ «ΛΑΜΟΓΕΙΟ», και δεν μας το πεις, πως θα σώσεις τα επίδοξα θύματα του?.
ΑΝΤΩΝΗΣ.αντωνη ηξερα πως ο Dodger θα επερνε την αναλογη απαντηση.
ΑΝΤΩΝΗΣ
ενοουσα απλα πως δεν θα του εδινα ποτε την χαρα να τον ονομασω συναδερφο.
πισα και πουπουλα φιλε. -
Ο χρήστης δημητρης-μαρουσι έγραψε:
γεια σας,βμw 318 e46,με 30 ευρω -40 λιτρα lpg ,πορτο ραφτη-πατρα[490 χλμ] με ταχυτητες 110-90,καλα ειναι?αξιοοοος
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
.....Για τις βαλβίδες προληπτικά βάζω και στα δύο από το Φθινόπωρο κάποιο γερμανικό προϊόν στα ντεπόζιτα το οποίο μου το
πρότεινε ανεπιφύλακτα ο επίσημος διανομέας τους στη Βουλγαρία όπως και άλλα.Eαν χρησιμοποιείς το προϊόν που λες απο την αρχη που εκανες την εγκατασταση, ειναι σημαντικο να το αναφερεις μιας και στην δικια σου περιπτωση υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να κανει πραγματι δουλεια(μάρτυρας τα χλμ που εχεις) . Αν πιστευεις οτι υπαρχει θεμα διαφήμισης, στειλε μου pm.
Eυχαριστω.
Δε θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου επειδή είναι για προστασία βαλβίδων και στο επίσημο site της εταιρίας δεν προτείνεται για LPG και φυσικά αφού θέλεις θα σου στείλω πμ επειδή μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα από τη στιγμή που το βάζω με τη βενζίνη δε λέει τίποτα. Τα περισσότερα χλμ. γίνανε χωρίς τίποτα εκτός από κάποια βελτιωτικά.
Επίσης να αναφέρω οτι ψάχνομαι αλλά όχι ειδικός εξυπνάκιας ανακαλύπτοντας κάτι και παίρνω πολύ σοβαρά τα γραφόμενα των ειδικών εδώ μέσα και εκτός. Όπως και τις εμπειρίες όλων. Διασταυρώνοντας όλα αυτά με τη δική μου λογική βγάζω τα συμπεράσματά μου.
Ο κύριος Αντώνης σίγουρα γνωρίζει για τέτοια προϊόντα μιας και φαίνεται ανήσυχος χαρακτήρας και κάθε εταιρία έχει λανσάρει στην αγορά ένα τέτοιο. Τα εγγυημένα σχόλιά του θα είναι πάλι για λαδιέρα μιας και όταν περνάμε από βενζίνη στο υγραέριο μετά από κάποια χιλιόμετρα η ιδιότητα του κάθε βελτιωτικού της βενζίνης εξαφανίζεται. Παρασκευή μετρήθηκαν τα καυσαέρια από τον μηχανικό μου και τα βρήκε 'μηδενικά' και στα δύο καύσιμα. Κάποια στιγμή θέλω να κάνω και δυναμομέτρηση.
Υγραεριοκίνηση!