-
Τελικα ασχολουμενοι ολοι με το ΕΛΠΑ αφησατε ανενοχλητους αυτους που θα θελανε να πανε για αναγνωρισεις για το ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ καπου εκει στην ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (παλι)
Αληθεια εχουμε τιποτα πληροφοριες περι ειδικων κλπ
Ακουσα υπερειδικη και μια ειδικη το Σαββατο και τρεις επι δυο την ΚΥΡΙΑΚΗΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ 3000 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ??
-
Τελικα ασχολουμενοι ολοι με το ΕΛΠΑ αφησατε ανενοχλητους αυτους που θα θελανε να πανε για αναγνωρισεις για το ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ καπου εκει στην ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (παλι)
Ακουσα υπερειδικη και μια ειδικη το Σαββατο και τρεις επι δυο την ΚΥΡΙΑΚΗΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ 3000 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ??
-
-
ΙΣΩΣ ΦΙΛΕ ΜΑΣ , ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΑΠ'ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡΩΤΑ ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΠΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΙΡΙΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -
Ρε παιδια κανενα νεο για τον αγωνα δεν εχουμε για να ξερουμε.
Εγω παντος ακουσα 2 νεες ειδικες και εξω η αγια αννα!! -
Ο χρήστης BILIASb έγραψε:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12.30 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ SUPER SPECIAL STAGE ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ SERVICE KAI ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΑΝΝΑ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ) ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ (ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ) ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΛΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης BILIASb έγραψε:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ SUPER SPECIAL STAGE ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΑΝΝΑ ΓΙΑ SERVICE ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ) ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ανακοινώθηκαν τα ωράρια του αγωνα
-
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ 'ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ' ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ (ROAD BOOK ΚΛΠ) ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ελα βρε Λώρη... γμτ... Ειλικρινά κρίμα!
Πάντως υπάρχουν πολλοί με τους οποίους θα ασχοληθούμε. Αξίζει για πολλούς λόγους να πάμε και να χειροκροτήσουμε!
Συμφωνείς?
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ελα βρε Λώρη... γμτ... Ειλικρινά κρίμα!
Πάντως υπάρχουν πολλοί με τους οποίους θα ασχοληθούμε. Αξίζει για πολλούς λόγους να πάμε και να χειροκροτήσουμε!
Συμφωνείς?
ΣΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ???????
ΕΔΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ,ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι εννοεις Στρατη 'να παρακολουθησουμε'? Δεν ειχες πει οτι ο Τζεκος
(ο καλος ) θα το ειχε το 7αρι ετοιμο και θα πυροβολουσες? Βρε!
Γερναμε κι ο καιρος περναει. Δεν ειναι για να χανουμε αγωνες! -
Θα φτιάξουμε μιά καλή παρέα με λώρη, ντ, πιτσονεν, κ.λπ, κάτι μεταξύ αποστράτων και γενικώς απόντων και θα πάμε να χεικροτήσουμε φίλους και γνωστούς...
Κάποιος που ξέρει είδε δόκτωρα σε παραλληλό και σχολίασε πολύ θετικά. Ναι αυτός ο γκρινιάρης που του φταίνε όλοι και όλα και κατακρίνει και τον εαυτό τοπυ....
Πως τον λένε να δεις....??
Γιατρέ πες μας σχόλια για 8αρι και WRX... Kόβει το μάτι σου, είσαι και ειλικρινής... Πες μας, πες μας... Ο άλλος ο γκρινιας ψήφισε ΕΒΟ και σου έδωσε πόντους.... (ρε τι πάθαμε στα γεράματα, χαιδευόμαστε μεταξύ μας)Στρ
ΥΓ... έτοιμο τοχει ο Τζέκος... Λευκό! Κούκλα! Ομως χρόνος? κουράγιο? διάθεση? και να πω την αμαρτία μου όσο είμαι παρα τον ΑΜ αποφάσισα να μην ξαναπάω σε πρωταθληματικό αγώνα. Αρκετές αλητείες-αηδίες έχω ακούσει για το δήθεν ασυμβίβαστο.....................................................
Στην Κόρινθο λοιπόν! (μην γκρινιάζεις αντωνάκη) -
Τιρα να δεις τι ειδα( ) αδερφε:
(Απολυτα ειλικρινης αλλα...οσο πιο αντικειμενικος γινεται)- Το 8αρι μοιαζει μεγαλο και βολευεται στα μακρυα, το 'δικο' μου μαλλον
προτιμαει τα στενουρια και τα συνεχομενα στροφιλικια. Αυτο που εντυπωσιαζει στο ΕΒΟ ειναι η δυναμη του κινητηρα του και το πως εκτοξευεται στην εξοδο προς την ευθεια. Το ΣΟΥΜΠ εχει σαφως λιγοτερη δυναμη,αλλα τρομερη ροπη, που αν μαθεις να το δουλευεις σ αυτην,(δυσκολο πραγμα αν εχεις συνηθισει αλλιως) κανεις θαυματα. Απ οτι λενε,
στο Ν11, η ψαλιδα θα κλεισει. Νομιζω οτι ενα σημειο σαφους υπεροχης του
ΣΟΥΜΠ ειναι η αξιοπιστια του κινητηρα. Εχει κανει 4 αγωνες και μπολικες
δοκιμες σε ρυθμο αγωνα, κι εχουμε αλλαξει μονο λαδια και μερικα ψαλιδια που στραβωσα παναθεμα με. - Το 8αρι νομιζω οτι σε κανει οδηγο, ενω το ΣΟΥΜΠ ειναι φτιαγμενο για οδηγους με περικεφαλεα!( Μηπως ειδες την δικη μου? Καπου την αφησα!)
Ετσι απλα. Ειδα τον Νικολα να βγαινει απο το δικο μου ιδρωμενος κι απο το
8αρι με χαμογελο Colgate! - Στην αναρτηση νομιζω οτι υπερτερει το ΣΟΥΜΠ με ατελειωτες διαδρομες
ενω το 8αρι πισω τουλαχιστον ειναι για ...πλατειες. Ετσι ,αν καποιος ειναι αποφασισμενος, μπορει να τρελλανει κοσμο οδηγωντας το Ιμπρεζα στο οριο. (Στο χωμα βεβαια, γιατι στην ασφαλτο στακατε να οπλισω τ αρματα...) - Φανερο ειναι το βαρος του ΣΟΥΜΠ οταν φρεναρεις η οταν κανεις το λαθος στην εισοδο κι αργησεις λιγο. Φιδι κολοβο που σ εφαγε. 1463 κιλα
ειν αυτα, αλλα βεβαια δεν εχει μπει χερι επανω του, εχει μεινει με τα ηλεκτρικα του παραθυρα, τον καθαριστηρα και το αιρ κοντισιον! (την
παραξενια μου την ξερεις, του Καλφα στην ειπα). - Δεν ξερω τι κανει το εβο, αλλα το 5αρι DOC του ΣΟΥΜΠ, ειναι το κατι αλλο. Οπως και το θαυματουργο ροοστατικο διακοπτακι των διαφορικων
που κανει την διαφορα στα δυσκολα και σου επιτρεπει να επιλεγεις αναλογα με την ορεξη σου.
Συμπερασμα? Στον χαρακτηρα μου παει περισσοτερο το 'δικο' μου, αφου
ειναι σαν την δυσκολη γκομενα που πασχιζεις να κατακτησεις. Μ αρεσει αυτο.
Ειναι λιγο σαν την διαφορα που εχει το αυτοματο καρτ με το πενταταχυτο.
Με το αυτοματο μπορει να κανεις λιγο καλυτερους χρονους, αλλα οταν μαθεις το πενταρι, πετας στα συνεφα.
Τωρα...Τι ψηφιζω? Ασε με ανθρωπε μου να το χαρω. Την ψυχη να μου
παιρνανε ΣΟΥΜΠ θα ψηφιζα
Σαφης?
Χ.
Υ.Γ. Οσο για τον τρελλογερο τον κουμπαρο σου, αυτος παει στην αμφικλεια
για να μην μ αφησει να παρω το αιμα μου πισω απο το ΕΛΠΑ. Καπου θα τον πετυχω ομως! - Το 8αρι μοιαζει μεγαλο και βολευεται στα μακρυα, το 'δικο' μου μαλλον
-
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ 206 JUNIOR!!ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
'XALI...JR'
-
Πω,πω,πω! Δυσκολος αγωνας παιδια, ιδιαιτερα αν βρεξει. Απιθανα στενουρια, δεντρα που φυτρωσανε εκει που δεν τα σπειρανε(!), απειρα
πηδηματα για οσους εχουν ...αποφτά Πανεμορφο περιβαλον και
φυση, μπολικη απλη , ανετα ομως ωραρια, ακομα και για διασκεδαση.
Γενικα μ αρεσει, γιατι λατρευω το 'απ την μια στην αλλη'.
Ιστορια για γελιο. Στην ψαροταβερνα του Κοτσικια:
-Ταβερνιαρισα: Του αγωνα εισαστε?
-Εμεις: Ναι.
-Τ: Γιατι δεν εχει κοσμο σημερα?
-Ε: Γιατι, ποτε ειχε?
-Τ: To περασμενο Σαβατοκυριακο. Γεματη ημουνα. Ηταν εδω ενας.... κι ενας... κι ο αλλος, πως τον λενε? με το...- Ε: Και τι εκαναν?
-Τ: ΕΚΔΡΟΜΗ!!!
Το λογο μου. Ο διαλογος αποδοθηκε κατα λεξη!
ΟΜΩΣ. Οφειλω να πω, οτι το πρωι του Σαβατου, η καινουργια ειδικη της Λιμνης δεν ειχε ουτε μια ροδιά. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΤΗ.
Τα υπολοιπα το Σαβατοκυριακο. - Ε: Και τι εκαναν?
-
Τι προτείνετε να δούμε? Προτίμηση σε γρήγορα κομμάτια και εί δυνατόν κατηφορικά!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τι προτείνετε να δούμε? Προτίμηση σε γρήγορα κομμάτια και εί δυνατόν κατηφορικά!Φιλε Καστορ,
αν ψαχνεις να δεις γρηγορα και κατηφορικα κομματια κοιτας λαθος αγωνα!! Για αλλη μια χρονια οι ειδικες ειναι πολυ στενες, πολυ κλειστες και πολυ κακες απο πλευρας ποιοτητας δρομου. Ειδικα το κομματι θα που χρησιμοποιηθει και στις δυο μερες ειναι απαραδεκτο και μετα το περασμα των αγωνιστικων και των τζιπ, μεχρι που μπορει να δημιουργησει προβλημα στα μικρα μπροσθιοκινητα του αγωνα. Τωρα εαν βρεξει αστα!! Χωρις να εχω μεγαλη πειρα απο αγωνες και με ολο το σεβασμο σε μια ιστορικη λεσχη οπως η ΑΛΑ, εχω την γνωμη οτι η μεταφορα του αγωνα στην Ευβοια ειναι ατυχης (επαναλαμβανω οτι μιλαω καθαρα για ειδικες- ξενοδοχια- διαμονη- προσβαση θεατων και οχι για θεματα παροχων-οργανωσης και βοηθειας απο τοπικες αρχες-παραγοντες).
Πιστευω οτι οπως και περισυ, η Α5 θα αποδεκατιστει, και νικητης θα ειναι ο πιο προσεκτικος και τυχερος!
Η Ν4 ειναι η κλαση με τα λιγοτερα προβληματα μιας που ειναι πιο ευκολα να οδηγηθουν σε τετοια κομματια και τις πιο πολλες φορες βρισκοντας ρυθμο, να αποδειχτουν πολυ ευχαριστα.
Αυτα τα ολιγα απο τις πρωτες εντυπωσεις των αναγνωρισεων. -
Μια αληθεια. Αν αφαιρεσω το προσωπικο στοιχειο απο την προηγουμενη δημοσιευση μου, τοτε θα συμφωνησω με τον Λαμπρο στα περισοτερα απ
οσα γραφει. -
Τελικά που να πάω???Έχει κάποιο σημείο που αξίζει , έστω και αργό ή να καθήσω σπίτι μου???
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ