-
Εσεις που βριζετε ετσι γενικα και χωρις ντροπη αντε πηγαινετε στον μεγαλογιατρο ,ριχτε του το φακελακι στην τσεπη και να περιμενετε να προσεξουν οι βοηθοι του στην εγχειρηση και δεν στειλουν τον ανθρωπο σας 'ενθα ου λυπη ου στεναγμος'λογω επιπλοκης κατα την εγχειρηση:evil:
Βλεπεις αυτος δεν ειναι αγενης,λιγδιαρης η κλεφτης και δεν τολματε να του αντιμιλησετε μονο να τον γλυφετε μπορειτε.Δεν σας πειραξε αυτος που σας στερισε το αγαπημενο προσωπο αλλα ο αλλος που σας εφαγε το χαρτζιλικι.
Και ποσα αλλα υπαρχουν που εχουν σοβαρες συνεπειες στην ζωη μας η στην υγεια μας και πρεπει να φωναζουμε καθε μερα αλλα βλεπεις η αγρια ματια του ασυνειδητου ταξιτζη μας πειραξε.
Με ολα αυτα θελω να πω οτι ενω υπαρχουν πραγματικα μεγαλα προβληματα που πρεπει να εξαλειψουμε,εμεις μεγιστοποιουμε τα στραβα μιας επαγγελματικης ομαδας.Και αφου κανενας μας δεν ξερει τι του ξημερωνει ,μπορει αυριο να ανηκει σ'αυτην.Αυτη παλι η δικαιολογια να ριχνει ο αλλος το φταιξιμο σε ενα 8χρονο και να μην αναλαμβανει τις συνεπειες των γραπτων του,ε του κερατα .Κοιτα αγορι μου στον καθρεπτη και δες αν φορας παντελονια.Και αν φορας μη ξαναγραψεις τετοιες μαλακιες.
-
Οσο για τις μλκς που γραφετε ποιος σας ειπε οτι εχουμε σε καλυτερη υπολυψη τους γιατρους-δικηγορους και πολιτικους ( ) απο τους ταξιτζηδες...
Οσο για τα παντελονια, εγω εκανα ενα ποστ, για να δειξω τι βλακεια ειναι αυτα τα περι μυνησεων για αυτα που γραψαμε και ποσο ευκολα ξεφευγεις... Αν εσυ το πας εκει, και εγω μπορω να γραψω για τη μανα σου με την ιδια ευκολια.... Αλλα εγω δεν το κανω γιατι δεν ειμαι μαλακας. Αει σιχτιρι -
Ο καθωςπρεπει κυριος Dap εχει το δικαιωμα να βριζει και να κανει ποστ περι ανδριζμου βεβαια, γιατι εγω ΕΒΡΙΣΑ
ΒΡωμιαρης= βρομερος, ακαθαρτος, ανηθικος... (τεγοπουλος- φυτρακης)
Καραγκιοζης =τυπος τεμπελη, πειναλαιου και παμπονηρου ανθρωπου... (τεγοπουλος Φυτρακης)
Βλεπεις κυριε μου, εγω προσεχω τα επιθετα μου... Και δεν θιγω κανεναν προσωπικα... ΕΣΥ ομως... ΩΡΑΙΟΣ πολυ ωραιος. -
Ρε παιδιά τι είναι αυτά τα πράγματα??Γνωρίζεστε και μιλάτε έτσι??Τέτοιες κουβέντες,για να είναι αντρίκιες λέγονται face2face και όχι σε forum
-
οπως μπορειτε να δειτε δεν το ξεκινησα εγω... Εγω ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο 'αξιοτιμος κυριος' νταπ.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
οπως μπορειτε να δειτε δεν το ξεκινησα εγω... Εγω ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο 'αξιοτιμος κυριος' νταπ.Δεν το λέω για σένα ρε Σπύρο,αναφέρομαι σε όλους στο topic.Δεν μπορούμε να συζητήσουμε δηλαδή κάτι,σε ήπιο τόνο με λογική και επηχειρήματα???
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
... εγω εκανα ενα ποστ, για να δειξω τι βλακεια ειναι αυτα τα περι μυνησεων για αυτα που γραψαμε και ποσο ευκολα ξεφευγεις... Αν εσυ το πας εκει, και εγω μπορω να γραψω για τη μανα σου με την ιδια ευκολια.... Αλλα εγω δεν το κανω γιατι δεν ειμαι μαλακας. Αει σιχτιριΦίλε μου βγες έξω σε παρακαλώ πολύ και πες κάποιον 'βρωμόσκυλο' ...
Και αν ήταν βλακεία να πω πως ΔΕΝ μπορείς να βρίζεις ένα ολόκληρο κλάδο... βρίσε σε ένα δικηγόρο τους δικηγόρους σε παρακαλώ (παρεπιμπτόντως κανένας δεν τους γουστάρει!).Τέλος πάντων, ξεφύγαμε. Ο φίλος που ξεκίνησε το topic αυτό πολύ καλά το έκανε. Και γω νιώθω απέχθεια προς τον ταξιτζή που έπραξε έτσι. Την επόμενη φορά πάρε του τον αριθμό και κάνε καταγγελία. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο ώστε να καταπολεμηθούν τέτοια περιστατικά... Μεταξύ μας υπάρχουν και 'υπάνθρωποι'.
-
1oν δεν ειπα ΚΑΝΕΝΑΝ βρωμοσκυλο. ΑΝ αδυνατειτε να καταλαβετε τη διαφορα αναμεσα σε εμενα και τον αλλο φιλο που πηρε θεση, δεν φταιω εγω. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!
εγω λοιπον χρησιμοποιησα τα βρωμιαρης και καραγκιοζης και να εισαι σιγουρος οτι εχω πει κατα προσωπο τα ιδια σε αρκετους ταξιτζηδες οταν τους αξιζαν. Επισης οταν ενας κλαδος εχει το μεγαλυτερο ποσοστο ενα χαρακτηριστικο, δυστηχως θα απλουστευσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...
ΠΧ. Οι πολιτικοι τα 'τρωνε' ειναι κανονας οτι και να κανουμε. ΟΚ καποιοι δεν τα τρωνε. Το ιδιο και με τους ταριφες. Εχω μπει σε μη βρωμιαρηδες. Αλλα ενα 50% και πανω ειναι βρωμιαρηδες ΚΑΙ καραγκιοζηδες. Μπορειτε να δειτε πιο πανω τους ορισμους των 2 λεξεων, γιατι εγω προσεχω τι γραφω και ελληνικα γνωριζω. -
Προσωπικές εμπειρίες με ταξιτζήδες:
-Φαντάρος ήμουν και από λεφτά άστα να πάνε. Σε μια έξοδο (με στολή εξόδου παρακαλώ, μαυροσκούφης) αποκοιμήθηκα στο λεωφορείο και κατέληξα στο τέρμα. Ταξί αναγκαστικά αφού ήταν πολύ αργά. Δεν περίμενα ότι θα έβγαινε τόσο μεγάλο το τελικό ποσό κι αφού το είδα άρχισα να μετράω ψιλά. Μου έλειπαν στο τέλος 15 δραχμές. Αυτός, ενώ είδε ότι ήμουν φαντάρος, μου είπε τσαντισμένος που καθυστερούσα με το μέτρημα 'Άσε μας που θέλεις και ταξί. Φέρε ό,τι μάζεψες που θα κάτσω να φάω το χρόνο μου με τους λιγούρηδες'.
-Ορεστιάδα, πάλι φαντάρος με το λουκάνικο στην πλάτη και πάλι με στολή εξόδου, πρώτη φορά στην πόλη κατόπιν μετάθεσης από Αυλώνα. Ο ταξιτζής για μια απόσταση 10 λεπτών από τον σταθμό του τρένου μέχρι το στρατόπεδο μου πήρε πάνω από ένα χιλιάρικο, ενώ κανονικά ήταν 500 δρχ με το ζόρι.
-Ημερήσια εκδρομή στην Αλόννησο με τη σύζυγό μου. Ένας ταξιτζής μας πήρε από το λιμάνι και μας πήγε στην πρωτεύουσα του νησιού κάπου ψηλά. Του είπαμε 'Μπορείς να έρθεις να μας πάρεις πάλι έως τάδε ώρα γιατί πρέπει να γυρίσουμε πίσω με το καραβάκι;' 'Εντάξει' μας είπε. Τον περιμέναμε 45 λεπτά κι είχαμε χεστεί. Ευτυχώς βρήκαμε έναν άλλο. Στην επιστροφή διασταυρωνόμαστε με τον τύπο που ερχόταν με μια ώρα καθυστέρηση να μας πάρει. Μας πήρε ο γύφτος από πίσω μέχρι το λιμάνι και απαίτησε να του πληρώσουμε την κούρσα που έκανε μέχρι την πρωτεύουσα και πίσω. Πήρε ένα παπάρι βέβαια, αλλά την εκδρομούλα μας τη χάλασε.- Σε ταξί πάω να κατεβάσω το ηλεκτρικό παράθυρο. 'ΜΗΗΗΗΗ!!!' φωνάζει ο ταξιτζής. 'Ένας πελάτης ανεβοκατέβαζε το παράθυρο και του είχε χαλάσει τον μηχανισμό! Του είπα να πληρώσει κι αυτός έκανε την πάπια. Εγώ θα στο ανοίξω, εσύ μην το ακουμπάς.'
- Πειραιάς-Αεροδρόμιο μεταμεσονύκτια, με μπαγκάζια και Α.Ο. 30 ευρώ. Δεν ξέρω αν με έκλεψε ο ταξιτζής, αλλά αν αυτή είναι η ταρίφα για μια απόσταση 45 λεπτών, κάπου έχει ξεφύγει τελείως το κόμιστρο. [συμπλήρωση για να μην είμαι άδικος: + ραντεβού]
-
Αυτοι φταινε που σε εξυπηρετουνε ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!
-
Ρε παιδιά ηρεμείστε...οι ταξιτζήδες επιτελούν και κοινωνικό έργο,αυτό θα μας πουν σε λίγο και άμα δουν τι γράφουμε εδώ μέσα θα μας μηνύσουν κιόλας μέσω του άρτιου και αμερόληπτου συλλόγου τους που ΟΧΙ δεν είναι συντεχνιά ΟΧΙ δεν τους καλύπτει σε όσες καταγγελίες επιβιώσουν και δεν θαψουν οι ίδιοι . Όντως όμως επιτελούν κοινωνικό έργο...όταν για τον οιονδήποτε λόγο είσαι φορτισμένος,έρχεται ο ταξιτζής κάνει την λαλακία του με αποτέλεσμα να γίνει ο αποδέκτης της τσαντίλας μας. Δικηγόροι, γιατροί και ταξιτζήδες- ΟΧΙ βεβαια όλοι- έχουν πολλά κοινά.Χάνεις τα χρηματά σου και πολλές φορές δυστυχώς και τη ζωή σου. Και εδώ μου λέτε να σεβαστούν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, τους πεζούς, τον ΚΟΚ. Ψιλά γράμματα και εμείς φταίμε που τους κάναμε έτσι να το παίζουν οι κουρσάροι της ασφάλτου με ρόπαλα, σουγιάδες κτλ να επιβάλουν το νόμο τους. Ευχαριστώ που ανοίξατε αυτό το θέμα, αν και δεν πρόκειται να καλυτερέψει κάτι, τουλάχιστον να ξεσπάσουμε για ότι έχουμε δει...και ίσως έχουμε ζήσει από πρώτο χέρι -όπως εγώ.
-
Θα συμφωνήσω με τα αρνητικά σχόλια για τους ταξιτζήδες.
Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
Ζω στη Κηφισιά και μέχρι τώρα ΠΟΤΕ δεν έχω καταφέρει να βρώ ταξί να με πάει στο κέντρο. Καλώντας ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ σου λένε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Και ερωτώ : ΠΟΤ'Ε δεν υπάρχει διαθέσιμο.?????
Αυτό που βλέπω λοιπόν εγώ είναι η πλειοψηφία των ταξιτζήδων και όποιος το αρνηθεί ας μου δώσει το τηλέφωνο του να τον πάρω όταν τον χρειαστώ να με πάει στο κέντρο.
Τι λέμε τώρα.
-
Κανένα έλεος στους ταρίφες*.
Η χειρότερη φάρα που έχει πατήσει το πόδι της στην γη.
- Εξαιρείται 1 στους 50 εκατομμύρια.
-
Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι οι πιο πολλές άδειες βγήκαν επι χούντας,και δώθηκαν ως δώρο σε σπιούνους και καταδότες,εύκολα καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα....
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Κανένα έλεος στους ταρίφες*.Η χειρότερη φάρα που έχει πατήσει το πόδι της στην γη.
- Εξαιρείται 1 στους 50 εκατομμύρια.
Εξαιρούνται και κάποιες χώρες βέβαια...
-
Και επί ΠΑΣΟΚ εκδόθηκαν πολλές. Ήταν η εποχή που μαζεύονταν λεφτά από το τίποτα για να μπαλωθούν οι τρύπες του προϋπολογισμού. Έτσι η τιμή μιας άδειας έφτασε τα 30+ μύρια, η Αθήνα έπηξε στην κιτρινίλα και οι αμέτρητοι πια σχετιζόμενοι με ταξί έχτισαν λόμπι που (α) τους εξαιρούσε επί δεκαετίες από την κοινή για όλους υποχρέωση καταβολή φόρου εισοδήματος με την εγκατάσταση ταμειακών μηχανών [αντ'αυτού έδιναν ένα πάγιο ποσό γύρω στα 100 χιλιάρικα, λιγότερα απ' όσα πληρώνει δηλαδή ένας μικρομεσαίος μισθωτός], (β) τους επέτρεπε σιωπηρά να κινούνται σε λεωφορειολωρίδες και να στήνουν πιάτσες σε κάθε απίθανο μέρος, (γ) να μην τιμωρούνται με αφαίρεση άδειας όσοι έκλεβαν με πειραγμένα ταξίμετρα, (δ) να κάνουν επιλογή πελάτη σε κρίσιμα σημεία (σταθμούς τρένων, αεροδρόμια, λιμάνια).
-
Θα σας καταθέσω προσωπική μου εμπειρία από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Στο τμήμα μου (Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης) φοιτά και ένα παιδί καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο πατέρας του το φέρνει κάθε μέρα με ένα μικρό βαν που έχουν γι'αυτήν τη δουλειά. Μόλις είχαν ακυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι πρυτανικές εκλογές που είχαν αναδείξει τους Σωτηρόπουλο, Σκιαδά και Χριστοδούλου (πρυτάνεις της διαφθοράς, σύμφωνα με το σύνολο του Ελληνικού Τύπου) και είχαμε διενεργήσει νέες, οι οποίες ανέδειξαν στη διοίκηση του ιδρύματος τους κυρίους Φίλη, Γρυσπολάκη και Κωστάκη.
Ωστόσο, ένας προσκείμενος στην προηγούμενη τριανδρία παρέμεινε πρόεδρος του τμήματος ΜΠΔ, καθώς δεν είχε λήξει η θητεία του και δεν υπήρχε διαδικαστικό πρόβλημα με την εκλογή του. Μόλις είχαμε δικαιωθεί μάλιστα και από το ΣτΕ σε ό,τι αφορούσε το ψηφοθηρικό πάρκινγκ ανέργων και αποτυχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις που λεγόταν Προγράμματα Σπουδών Επιλογής.
Είδα λοιπόν τότε αυτό το παιδί στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους, να προσπαθεί να πάει από τη μια αίθουσα στην άλλη. Πώς να πάει όμως; Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ αρχιτέκτονας που σχεδίασε το Πολυτεχνείο Κρήτης και ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ για τα σχέδιά του δεν είχε προβλέψει επαρκείς προσβάσεις για αναπήρους! Φανταστείτε ότι υπάρχουν σημεία στα οποία, μόλις τελειώσει η ράμπα, αρχίζουν ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ (π.χ. βιβλιοθήκη)!!!
Πάω λοιπόν και αναφέρω το γεγονός στον τότε πρόεδρο του τμήματος. Η απάντησή του ήταν 'Ε, και λοιπόν; Άστον! Θα απογοητευτεί και θα φύγει!'. Ιδού, κύριοι, συμπεριφορά ακαδημαϊκού ανθρώπου!
Αηδιασμένος, βουτάω τ'αμάξι μου και κατεβαίνω στην παλιά πόλη των Χανίων, στην πρυτανεία. Βρίσκω τον κύριο Φίλη, στον οποίο και αναφέρω το όλο συμβάν. Την επόμενη μέρα σε όλα τα κτίρια των αιθουσών διδασκαλίας και στο ισόγειο των γραφείων και των εργαστηρίων του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης είχαν τοποθετηθεί ξύλινες ράμπες, ενώ σε μια βδομάδα οι μισές έγιναν τσιμεντένιες.
-
Ρε παιδιά υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβαιβεώνουν τον κανόνα.Μου έχει τύχει μία δυό φορές να είναι πεντακάθαρο το ταξί,καθαρός και ευγενικός ο οδηγός και να είναι και φοβερό άτομο.Σχολιάσαμε τα πάντα και τους πάντες σε μία διαδρομή κηφισσιά-αμπελόκηποι και μάλιστα μου έλεγε πόσο τον ενοχλεί το esp που είχε το ταξί του(mercedes)Ξέρω έπεσα στην περίπτωση
-
Κι εγώ μια φορά έπεσα σε νεαρό ταξιτζή με καλοσυντηρημένο Peugeot 406, ροκά-μεταλλά, ο οποίος είχε (μπράβο του) Uriah Heep στο στερεοφωνικό.
-
Το καλύτερο με ταξί μου συνέβει προ 2ετίας έξω από το γραφείο που εργάζομαι στη Κηφισιά (προορισμός μου ήταν ο Παράδεισος Αμαρουσίου).
Πέρασε ένα με επιβάτη μέσα, ο οδηγός περίπου στα 60, κοντοστάθηκε αλλά πριν προλάβω να του πω που πάω έφυγε δείχνοντας μου ότι πίσω του ερχόταν ένα άδειο με γυναίκα οδηγό.
Η 'κυρία' κοντοστάθηκε, δεν της άρεσε η διαδρομή και πήγε να φύγει, φρενάρει ο μπροστινός της ταξιτζής, που δεν είχε ακόμα απομακρυνθεί, της κλείνει τον δρόμο, κατεβαίνει κάτω και την στολίζει με κοσμητικά επίθετα άνευ προηγουμένου...
Μαζί μ' αυτήν στόλισε κ εμένα γιατί δεν απαίτησα από την 'κυρία' να σταματήσει!!
Τελικά με πήγε αυτός στον προορισμό μου και σ' όλη τη διαδρομή δε σταμάτησε να βρίζει τους κακούς συναδέλφους του.
Οι ταξιτζήδες στον σταθμό της Κηφισιάς τι σας λένε πάλι;;; Ο,τι ώρα θέλεις έχεις καβγά :evil:
Συμπεριφορα ταξιτζη(ων)