-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1097946/
να λέει αλήθεια για τα χιλιόμετρα ;χαχαχαχαχαχα δεν υπαρχουν μερικοι...
ή ειναι ανακατασκευη το μοτερ και εννοει τα καινουργια χιλιομετρα, ή ειχε ξεχασει οτι ειχε ΚΑΙ αυτο το αμαξι στο γκαραζ του!Ευθυμη φιλε μου, μη με βρισεις αλλα οχι και τοσο οικογενειακα αμαξια..
Και σιγουρα καλυτερα να μεινω χωρις αμαξι παρα να παρω κατι με ηλεκτρικο γκαζι....! Αυτο για να αποτρεψω οποιον ηθελε να προτεινει κανενα Ibiza π.χ., το οποιο ομως ειναι ωραιο αυτοκινητο. -
συγγνωμη φιλε μου αλλα ειπες για λεον κ αστρα πριν οποτε κατι τετοιο μου ηρθε στο νου
Το 307 παντως που σου εβαλα δες το, απ'οτι καταλαβα ψαχνεις για μικρομεσαιο με καλη συμπεριφορα στο δρομο σωστα?? Κοιτα και για φοκους! Παντως το θεμα με το ηλεκτρικο γκαζι καπου ειχα διαβασει οτι διορθωνεται, αν βρω λινκ θα το βαλω!!
Οπως κ να'χει παντως μπορεις να βρεις αυτοκινητα νεοτερα της 6ετιας.
-
Προς Θεου, δεκτες ολες οι προτασεις-αποψεις-κλπ φιλε μου! Γι'αυτο ειμαι εδω εξαλλου!
Συγκεκριμενα ψαχνω για ατι κυριως που να μου αρεσει και μετα ολα τα αλλα απο επιδοσεις κλπ.. το Astra που ανεφερα, εννοουσα για 2πορτο αλλα δεν διευκρινησα, ενω το Leon απτην αλλη βγαινει μονο 4πορτο αλλα εχει ενα πιο σπορ υφος ειδικα αν βρεις καποιο χαμηλωμενο ή με look.
Γενικα ναι σιγουρα υπαρχουν και επιλογες πολυυυ νεοτερες του 2000 σαν μοντελο, αλλα θα ηθελα να μου αρεσει κιολας αυτο που θα οδηγαω και επειδη ειναι το πρωτο δικο μου και ακομα ειμαι μικρος (25) γι'αυτο σκεφτομαι για κατι πιο σπορ... (και αργοτερα οταν χρειαστει να αλλαξω, πρωτα ο Θεος, βλεπουμε πως θα εχουν τα πραγματα και τι δυνατοτητες θα εχω τοτε.) -
Καταλαβαινω
Αφου παντως σ'αρεσει το ιμπιζα κοιτα αυτο το θεμα για το ηλεκτρικο γκαζι και βγαλε τα συμπερασματα σου viewtopic.php?f=6&t=18215&start=0
Κι επειδη το ψιλοξεσκισαμε το τοπικ, αν θελεις να το συζητησουμε περαιτερω και γι'αλλες μαρκες ανοιξε ενα θεμα οπου θα αναλυεις τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου που ψαχνεις, να εχεις μαζεμενες τις απαντησεις
-
ουπςςς εχεις δικιο για την ενοτητα της BMW....
Οπότε, εδώ, μενω στο ερωτημα μου για την καταναλωση των Coupe Ε36 316i (Μ43) και 318is (1,9 - Μ44) και αναμενω για τυχον περαιτερω βοηθεια και στοιχεια.
Ευχαριστω παρα πολυ παντως για την μεχρι τωρα (σημαντικη για'μενα) βοηθεια σας!
-
Φίλε μπορώ να σε καταλάβω γιατί κάτι τέτοιο κοιτάω πάνω κάτω... (οκ πολύ πάνω αλλα είναι άλλη κουβέντα )
Πόσο είσαι; έχεις παιδιά σκυλιά; Αν όχι το να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω στην βενζίνη (ας πάει η γαμημένη και 2€) δεν θα πεθάνεις.
Απο το να πάρεις ενα κουβαδάκι και να πηγαίνεις απλά απο το Α στο Β μέρος, εμένα δεν μου λέει κάτι.
Εγώ προσωπικά σαν Θάνος, θέλω να παρω ένα αμαξάκι που θα με κανει να χαμογελάω... Τελος, όλα τα άλλα περι τελών, βενζίνης κτλ, τα ακούω αλλα δεν μου κάνουν κάτι.
Δεν εχω παιδιά σκυλιά κτλ κτλ κτλ απο το να τα τρώω στα ηλεκτρονικά ή στα σινεμά ή στα μπουζούκια ε ας τα φαω σε βενζίνη και σε κάθε βόλτα μου να είμαι με το χαμόγελο!
Τι και αν είναι 10 ετών το αμάξι; Ψυχη δεν έχει; Δεν είναι κανενα yugo ή accent...Αυτά, τα ειπα και ξελάφρωσα
-
Με 6000 Ευρώ θα έπαιρνα ένα Focus 1600 του 2005. Πολύ καλό αυτοκίνητο και αρκετά αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με 6000 Ευρώ θα έπαιρνα ένα Focus 1600 του 2005. Πολύ καλό αυτοκίνητο και αρκετά αξιόπιστο.Είσαι ξενέρωτος... τέλος.
-
Ρε με 6000 παίρνεις μη premium μεσαίο στα 1.8 με 2.0 λιτρα πενταετίας.
Τώρα για BMW δεν ξέρω.
edit ρε συ τι δεν έχεις σκυλιά? Ο Rexαρος τι είναι?
Για δες αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1151423/
Νομίζω πληροί τα κριτήρια που έθεσες -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε με 6000 παίρνεις μη premium μεσαίο στα 1.8 με 2.0 λιτρα πενταετίας.
Τώρα για BMW δεν ξέρω.
edit ρε συ τι δεν έχεις σκυλιά? Ο Rexαρος τι είναι?Ο Ρεξ είναι του σπιτιού, τον βάζουμε στα κοινόχρηστα
-
Για δες την αγγελία που έβαλα
-
Λοιπόν επειδή το καθημερινό μου αυτοκίνητο είναι μία ε36 316 μοντέλο 96 θα πω στον άνθρωπο 2-3 πραγματάκια :
-
Το αυτοκίνητο αν έχει σωστά λάστιχα και ανάρτηση υπερστρέφει πολύ δύσκολα
-
Γκάζια και επιταχύνσεις ξέχνα τα - το μόνο 'γκάζι' θα το δείς στη τελική και αυτό χάριν στον εξαιρετικό αεροδυναμικό συντελεστή
-
Σίγουρα σε αυτής της ηλικίας ε36 όσο καλά και να είναι συντηρημένο θα έχεις τα εξής προβλήματα :
3.1. Πλαστικοί σωλήνες - σωληνάκια αν όχι όλα θέλουν τα περισσότερα άλλαγμα
3.2 Τσιμούχες στης πόρτες
3.3 Ταπετσαρίες στις πορτες (ξεκολλάν και κρεμάνε)
3.4 Στηρίγματα λαμπών στα πίσω φανάρια ( αν προσέξετε τα πίσω στοπ στα μισα και παραπάνω ε36 δεν λειτουργούν, αυτό οφείλεται σε αυτό το πρόβλημα και όχι σε καμένες λάμπες, διορθώνεται είτε με αλλαγή όλου του φαναριού είτε με διάφορες greek patents )
3.5 Προβλήματα στα is ειδικά στα καπάκια μηχανής τους -
Η κατανάλωση πέφτει πολύ δύσκολα κάτω από 10λτ / 100χλμ
-
Το αυτοκίνητο είναι τίμιο και παρά τα χρόνια του, και καλά ταξιδεύει και προσωπικά με βολεύει μέσα στην πόλη γιατί 'κόβει' πάρα πολύ
-
Σε αυτή τη χρονολογία να κοιτάξεις να έχει και να λειτουργεί σωστά το ac
-
Δεν ξέρω αν τώρα θα το αγόραζα μεταχειρισμένο και ειδικά το is (τα περισσότερα λόγω καγκουροιδιοκτητών είναι και κακοσυντηρημένα και τους έχουν πετάξει τα μάτια έξω)
Άμα θυμηθώ τπτ άλλο θα το γράψω
-
-
Αυτά Γιάννη πες τα στον Θάνο από πάνω που νομίζει ότι αυτοκίνητο 15ετίας είναι κελεπούρι επειδή γράφει Μπεμπέ...
-
Με 5500 παίρνεις το πιο κιμπάρικο roadster, τι λέμε τώρα!
-
Κιμπάρικο είναι μόνο το Megane CC (το προηγούμενο).
Με το MG όμως εξασφαλίζεις έναν ανδριάντα στα γραφεία του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων ως Μέγας Χορηγός του κλάδου!!!
-
Αυτά Γιάννη πες τα στον Θάνο από πάνω που νομίζει ότι αυτοκίνητο 15ετίας είναι κελεπούρι επειδή γράφει Μπεμπέ...Να σου πω... δεν ειπα ποτε τιποτα τετοιο οκ;
Αυτό που είπα ειναι είσαι ξενέρωτος γιατί κόβεις τον άλλον...
θελει να παρει bmw οκ, πες του την γνώμη σου και εκεί... οχι να πετας, εγω θα επαιρνα ενα focus... ε παρτο, εχει καμια σχεση το ενα ομως με το αλλο; καμια!το μεν focus ειναι ενα αμαξακι η δε 3αρα ειναι ενα κομψο coupe. τι μου συγκρινεις τώρα;
με το πρωτο για να πεταξεις κωλο τραβας χειρόφρενο με το δευτερο πατας γκαζι (οκ με τοσα αλογα μονο σε γυαλι ασφαλτο).Όπως μια Ε36 μπορεί να θελει 1002 πράγματα για να έρθει στα ίσα της λογο ηλικάς, έτσι μπορει και ενα οποιδήποτε αλλο αμαξι να θελει τα ιδια ή και παραπάνω και ας ειναι πιο νεο... τα εχεις δει και εσυ πιστευω.
-
Κοίταξε είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και την έχω ανοίξει και θέμα παλιότερα, ΤΩΡΑ δεν θα το έπαιρνα 15 χρονών αυτοκίνητο, το δικό μου επίσης δεν το δίνω γιατί τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να πάρω κάτι καλύτερο για τις ανάγκες μου. Για μένα αυτή την στιγμή και για τις ανάγκες μου το αυτοκίνητο μου είναι καλύτερο από ένα φόκους 5ετίας. Αν ΔΕΝ είχα αμάξι ναι θα έπερνα ένα φοκους 5αετίας και όχι ένα μπεεμβε 15αετίας ... Ελπίζω να μην τον μπερδέψαμε τον άνθρωπο παραπάνω...
-
Κιμπάρικο είναι μόνο το Megane CC (το προηγούμενο).Με το MG όμως εξασφαλίζεις έναν ανδριάντα στα γραφεία του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκινήτων ως Μέγας Χορηγός του κλάδου!!!
edit:
@ Τhάnos
Κομψό μόνο αν το βρεις 'μαμά'
-
Αχταρμά το έκανες Γιάννη... η φρεσκαδούρα σου έχει πάρει τα μυαλά.
ΥΓ: Δήλωσε συμμετοχή για απόψε στις συναντήσεις! Χορτιάτη θα πάμε, έχεις άδεια για εκεί!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
@ ΤhάnosΚομψό μόνο αν το βρεις 'μαμά'
Βρε συ, με τόσα που ήρθαν Ελλάδα είτε απο την αντιπροσωπεία είτε εισαγωγής, φυσικά και μπορείς να βρεις μαμά...
BMW FORUM