-
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής τρελό πρόβλημα έχω ένα seat ibiza 2002 1.4c 101hp έχω αλλάξει 2 φορες τρόμπα βενζίνης και μου σβήνει ξαφνικά στο δρόμο και κάποιες φορές δεν παίρνει και καθόλου το έχω πάει σε 5 ηλεκτρολόγους και σε 5 μηχανικούς τίποτα όλο τα ίδια και τα ίδια μου λένε δεν ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙΙΙ 6 μήνες το έχω αραγμένο το σεατακι μου και γιατί όταν το κυκλοφορώ σβήνει κάποιος από το Forum άμα μπορεί να με βοηθήσει άμα ξέρει κάτι γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά
-
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής τρελό πρόβλημα έχω ένα seat ibiza 2002 1.4c 101hp έχω αλλάξει 2 φορες τρόμπα βενζίνης και μου σβήνει ξαφνικά στο δρόμο και κάποιες φορές δεν παίρνει και καθόλου το έχω πάει σε 5 ηλεκτρολόγους και σε 5 μηχανικούς τίποτα όλο τα ίδια και τα ίδια μου λένε δεν ΞΈΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙΙΙ 6 μήνες το έχω αραγμένο το σεατακι μου και γιατί όταν το κυκλοφορώ σβήνει κάποιος από το Forum άμα μπορεί να με βοηθήσει άμα ξέρει κάτι γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά
-
Θα κοίταζα για αρχή τη πίεση τής αντλίας καυσίμου. Μετά για τη δυσκολία εκκίνησης ίσως ευθύνεται ο αισθ. εκκεντροφόρου πολλές φορές δέν το βγάζουν ως βλάβη ώστε να ανάψει και η ένδειξη .Κάνε και ένα έλεγχο σε όλα τα σωληνάκια μήπως τραβάει από κάπου αέρα.
-
Σε αντίστοιχο πρόβλημα στο Hyundai i30 mk1, η αιτία ήταν αισθητήρας στροφάλου (ο δεύτερος μέσα σε 2 χρόνια).
Μου έσβηνε μετά από 25 λεπτά με το ρολόι μετά την εκκίνηση όταν έπεφταν οι στροφές (πχ στο πρώτο φανάρι).
Λαμπάκι στο ταμπλό δεν άναβε εξατίας του. Στο συνεργείο, μου το βρήκαν με απανωτούς ελέγχους αποκλείοντας άλλες πιθανές αιτίες. -
Κοίτα για αισθητήρα στροφάλου &
Αισθητήρα μάζας αέρα (maf)
-
Καλησπέρα παιδιά πήγα πάλι στο συνεργείο σήμερα και μου είπανε ότι 90% είναι κλειδωμένος ο εγκέφαλος περιμένω απάντηση αύριο να δω
-
Αλλά άμα ήτανε εγκέφαλος θα έπερνε μπρος??
-
Παιδιά έχω βγάλει ένα σωληνάκι που μπαίνει στο καμπιλατερ μήπως είναι από εκεί που σβήνει?
-
Το αυτοκίνητό σου δεν έχει καρμπιρατέρ.
-
Καλησπέρα παιδιά το πήρα από το συνεργείο δεν βρίσκει την ζημιά μου είπε να αλλάξω πλεξούδα τρόμπα αλλά φοβάμαι πως θα μου σβήσει πάλι τι λέτε να κάνω
-
Να πας σε αλλο συνεργειο να παρεις αποψη
-
Φιλε μου το ιδιο προβλημα είχε ο γαμπρος μου σε ενα NISSAN NOTE 2004 νομιζω...
στον πολλαπλασιαστη πανω, το ρευμα που πηγαινει,
τα συρματακια που βρισκονταν εντος του καουτσουκ,
τα οποια σφιγγουν τις ακιδες,
λογω ετων ειχαν χαλαρωσει και σε αναταραξεις απο την ασφαλτο εκαναν το αμαξι να σβηνει η να κανει διακοπες.....
αν θελεις στειλε μου dm να σου εξηγησω απεκριβως!!
Ειχε αλλαξει κι αυτος αισθητηρα στροφαλου, πεταλουδα, πλεξουδα εγκεφαλου κλπ, ωσπουτο βρηκε τυχαια ο ιδιος!!!
Μου σβήνει ξαφνικά στο δρόμο