-
Για 2η φορά, τα σκιάδια στην πανοραμική του Qashqai χάλασαν. Το κόστος είναι ασύμφορο οπότε σκέφτομαι να τοποθετήσω αντιηλική μεμβράνη στην ηλιοροφή. Αντίστοιχα κάποιος έχει τοποθετήσει γιατί διαβάζω σε δίαφορα site ότι υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το κρύσταλλο της ηλιοροφής λόγω θερμικού σοκ.
-
Masterfilm - 200 ευρώ τις xpel prime hp και 140 ευρώ τις wintech x200 ότι σκουρότητα θέλεις
All Star Applies - 230 ευρώ llumar 2η σειρα
Carglass - 144 ευρω madico - black pearl 75 στα μπροστα (νανοκεραμικες) desert στα πισω
Foiltech - 140 ευρώ Xpel CS - 300 ευρω xpel hp (nanokeramic)
Wrap & Sings - 140 ευρώ Solar Screen
Custom Design - 200 ευρώ Llumar SuperCool
Αυτές είναι τιμές που πήρα από τους περισσότερους με καλές κριτικές.
θα ηθελα τις αποψεις σας, κλεινω προς carglass λογω της προσφορας απλα δεν ξερω αν οι desert σειρα ειναι απλα φιλμ μαυρο. Αλλιως κλεινω προς την masterfilm ή την custom design
-
Εγώ δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τη masterfilm και τις xpel. Δεν ξήλωσαν τίποτα χειρουργικές κινήσεις έκαναν. Άξιζαν κάθε ευρώ που έδωσα.
-
Vastil η εγγύηση που σου έδωσαν είναι εφ όρου ζωής ή για κάποια χρόνια;
-
μειωνει λετε την ορατοτητα το βραδυ!!!!!
αλλα κραταει την ακτινοβολια.
Τι να διαλεξεις εεεεεεεε!!!!Εφόρου ζωής μου είπε. Ίσως στο πίσω να έβαζα 55αρη και όχι 35άρη που έβαλα γιατί τη νύχτα με ζόρισε γιατί δεν έβλεπα καλά τα φώτα των αυτοκινήτων.
-
Χθες μίλησα με ασθενή μου που είναι στην τροχαία. Για τις μεμβράνες. Τέρμα ευγενικό παιδί. Γύρω στα 36. Τον ρώτησα για τις μεμβράνες. Το μόνο που μου ρώτησε είναι αν είναι αρκετά σκούρες για να απολαμβάνω το ταξίδι. Μου είπε ότι η αστυνομία δεν ασχολείται πλέον με μεμβράνες αφού και οι ίδιοι πλέον έχουν στα περιπολικά τους. Αρκεί να μην είναι κανένα παλιοφτιαγμένο αυτοκίνητο. Στα καινούργια αμάξια δεν ασχολούμαστε καν. Ελπίζω σε μας τους ιατρούς να είναι λίγο πιο χαλαροί.
-
Εγώ που μένω κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου παρατηρώ και τα περιπολικά και τα προσωπικά τους αυτοκίνητα κι έχουν το 90% παράνομες μεμβράνες ...τα περιπολικά συχνά έχουν και μηχανικές βελτιώσεις ειδικά κάτι τουρμπατα Octavia
-
Εγώ εύχομαι οι ασφαλιστικές να μην είναι καθόλου επιεικείς σε περίπτωση ατυχήματος που θα γίνει βραδυνές ώρες αν οι μεμβράνες είναι εκτός προδιαγραφών. Είτε ο κάτοχος έχει μπάρμπα στην Κορώνη είτε όχι και ανεξαρτήτως επαγγέλματος.
-
Εγώ που μένω κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου παρατηρώ και τα περιπολικά και τα προσωπικά τους αυτοκίνητα κι έχουν το 90% παράνομες μεμβράνες ...τα περιπολικά συχνά έχουν και μηχανικές βελτιώσεις ειδικά κάτι τουρμπατα Octavia
Το χω παρατηρήσει κι εγώ, έχω δει octavia με άλλες ζάντες και μεγάλη φτερούγα πίσω αλά evo.
Πως γίνεται όμως να κάνεις επεμβάσεις σε περιπολικό; επιτρέπεται; το οδηγεί αποκλειστικά κάποιος; δεν είναι κοινόχρηστο;
-
Πάντως σε ερώτησή μου στη masterfilm για τις xpel μου είπαν εγγύηση 7 χρονια και όχι εφ όρου ζωής...
-
thodoris91 wrote:
Το χω παρατηρήσει κι εγώ, έχω δει octavia με άλλες ζάντες και μεγάλη φτερούγα πίσω αλά evo.
Πως γίνεται όμως να κάνεις επεμβάσεις σε περιπολικό; επιτρέπεται; το οδηγεί αποκλειστικά κάποιος; δεν είναι κοινόχρηστο;
Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοινόχρηστα, στο στρατό τουλάχιστον έχουν συγκεκριμένα άτομα υπό την ευθύνη τους τα εκάστοτε οχήματα
-
Πάντως σε ερώτησή μου στη masterfilm για τις xpel μου είπαν εγγύηση 7 χρονια και όχι εφ όρου ζωής...
Έβαλα xpel στον Βαγιανάκη στην Θηβών και αυτός μου έδωσε εγγύηση για πάντα, προφανώς η εταιρεία δεν δίνει αλλά δίνει ο ίδιος ο εγκαταστάτης. Πολλοί θα πείτε ο κάθε εγκαταστάτης σήμερα είναι αύριο δεν είναι, το ίδιο ισχύει και για την εισαγωγική η οποία η συγκεκριμένη δεν είναι και τίποτα σοβαρό. 3 μήνες περίμενες τηλέφωνο για μια επιβεβαίωση και με πήραν προχθές από την xpel Ολλανδίας που είναι ο εισαγωγέας Ευρώπης προφανώς εκνευρισμενοι με την συμπεριφορά του Έλληνα εισαγωγέα.
Και τον Βαγιανάκη δεν τον πολύ συστήνω... Ούτε ζέστη ούτε κρύο. Καλός - μέτριος και οικονομικός, γρήγορος
-
Εγώ εύχομαι οι ασφαλιστικές να μην είναι καθόλου επιεικείς σε περίπτωση ατυχήματος που θα γίνει βραδυνές ώρες αν οι μεμβράνες είναι εκτός προδιαγραφών. Είτε ο κάτοχος έχει μπάρμπα στην Κορώνη είτε όχι και ανεξαρτήτως επαγγέλματος.
Καλή φάση ιδίως όταν βγάλω την βεβαίωση ότι οι μεμβράνες που φοράω είναι απολύτως νόμιμες και περασμένες ΚΤΕΟ ...και θα πει ένας εμπειρογνώμονας μιας ασφαλιστικής ότι είναι παράνομες, ποιός ο εμπειρογνώμονας που είναι συνέχεια στα 'μαγειρέματα ' με τα συνεργεία ...
Mastoras78 δείξε μου μια περίπτωση που αρνήθηκαν αποζημίωση λόγω φιμέ εγώ πάντως μόνο σαν αστικό μύθο το λαμβάνω
Ο μόνος φόβος που υπάρχει με τα φιμέ είναι να έχεις εμφανώς ' πειραγμένο' αυτοκίνητο και να συχνάζεις σε κοντροστεκια τότε μεταξύ των άλλων θα σε γράψουν και για φιμέ και θα εύχεσαι να σε γράψουν μόνο για αυτό , είναι το πιο ανώδυνο.
-
Mastoras78 wrote:
Καλή φάση ιδίως όταν βγάλω την βεβαίωση ότι οι μεμβράνες που φοράω είναι απολύτως νόμιμες και περασμένες ΚΤΕΟ ...και θα πει ένας εμπειρογνώμονας μιας ασφαλιστικής ότι είναι παράνομες, ποιός ο εμπειρογνώμονας που είναι συνέχεια στα 'μαγειρέματα ' με τα συνεργεία ...
Mastoras78 δείξε μου μια περίπτωση που αρνήθηκαν αποζημίωση λόγω φιμέ εγώ πάντως μόνο σαν αστικό μύθο το λαμβάνω
Ο μόνος φόβος που υπάρχει με τα φιμέ είναι να έχεις εμφανώς ' πειραγμένο' αυτοκίνητο και να συχνάζεις σε κοντροστεκια τότε μεταξύ των άλλων θα σε γράψουν και για φιμέ και θα εύχεσαι να σε γράψουν μόνο για αυτό , είναι το πιο ανώδυνο.
Monman δεν έχω πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία όπως φαντάζομαι ούτε εσύ έχεις ότι δεν την πλήρωσε κάποιος που είχε παράτυπες μεμβράνες και ενεπλάκη σε ατύχημα.
Ξέρω όμως ότι αν κάποιος πέσει πάνω μου τη νύχτα το πρώτο που θα κάνω είναι να πάρω ένα σωρό φωτογραφίες και να τις στείλω στην ασφαλιστική μου και κάπως έτσι οι αστικοί μύθοι γίνονται πραγματικότητα.
Η ασφαλιστική αυτόν θα κυνηγήσει όπως είναι επόμενο, οπότε καλή του τύχη έπειτα να βγάλει άκρη με τα κτεο και τους εγκαταστάτες σε ένα δικαστήριο.
Στις πιάτσες θα σε γράψουν και για έλλειψη φαρμακείου. Σε τροχαία ατυχήματα που παίζουν αποζημιώσεις κάτι φιμέ, κάτι παράτυποι κοτσαδόροι, κάτι αδήλωτα μοτέρ μπορούν να σε βάλουν σε μεγάλους μπελάδες.
Οι υπερβολικά σκούρες μεμβράνες μειώνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ορατότητα ειδικά την νύχτα με μεγάλο αντίκτυπο για την ασφάλεια.
-
Εσύ λοιπόν θα βγάλεις φωτόγραφιες, δικές σου, ΝΥΚΤΑ που όλα τα αυτοκίνητα από την κατάλληλη γωνία μπορούν να φαίνονται πίσσα τα τζάμια και εγώ θα πάω με το χαρτί του εγκατάσταση και το ΚΤΕΟ, σφραγίδες, υδατογραφήματα κλπ , επίσημα πράγματα δηλ
....και όλα αυτά για πιο ακριβώς λόγο πχ έχω μικτή σε όλα τα αυτοκίνητα μου ,αν φταίω θα σου κάνω μια δήλωση να αποζημιωθείς ,να περιπλέξεις τα πράγματα με φωτό για φιμέ και να καθυστερήσεις την δική σου αποζημίωση στο τέλος δεν το πιάνω , πιο το όφελος κάποιου από τέτοιες ενέργειες;
-
Εσύ λοιπόν θα βγάλεις φωτόγραφιες, δικές σου, ΝΥΚΤΑ που όλα τα αυτοκίνητα από την κατάλληλη γωνία μπορούν να φαίνονται πίσσα τα τζάμια και εγώ θα πάω με το χαρτί του εγκατάσταση και το ΚΤΕΟ, σφραγίδες, υδατογραφήματα κλπ , επίσημα πράγματα δηλ
....και όλα αυτά για πιο ακριβώς λόγο πχ έχω μικτή σε όλα τα αυτοκίνητα μου ,αν φταίω θα σου κάνω μια δήλωση να αποζημιωθείς ,να περιπλέξεις τα πράγματα με φωτό για φιμέ και να καθυστερήσεις την δική σου αποζημίωση στο τέλος δεν το πιάνω , πιο το όφελος κάποιου από τέτοιες ενέργειες;
Άσε με εμένα μπορεί να είμαι και μαζόχας.. ή να προκαλέσεις σωματική βλάβη σε εμένα ή δικό μου άνθρωπο και να με νοιάζει περισσότερο να τιμωρηθείς για την ανευθυνότητα σου παρά την όποια ταλαιπωρία μου.
Επίσης αυτό που συμβαίνει στα ατυχήματα είναι ότι έρχονται οι τύποι που καταγράφουν το συμβάν, βγάζουν ένα σωρό φωτογραφίες και όλα τα παραπάνω τα γνωρίζουν καλύτερα και από εμένα και από εσένα και εργοδότες τους είναι οι ασφαλιστικές, για αυτούς δουλεύουν και εκείνων τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Όπως υπάρχει και η έκθεση της αστυνομίας.
Υπάρχουν λοιπόν πολλά σενάρια που δε τα έχεις σκεφτεί όσο νομίζεις. Απο εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι του λέει η κούτρα του. Να έχει όμως και τα ανάλογα κάκαλα να αντιμετωπίσει τις ευθύνες των πράξεων του.
-
Τέλος πάντων δεν νομίζω να καταλαβαινεις ότι εγώ θα έχω επίσημα έγγραφα και εσύ εικασίες και φωτογραφίες οπότε τα παρατάω αλλά εξακολουθώ να περιμένω περίπτωση μη αποζημίωσης και πολύνεκρο εξαιτίας των φιμέ
30 χρόνια με φουλ μεμβράνες αξία ανεκτίμητη ....και δεν είναι αστικός μύθος κοβουν και ήλιο και ζέστη.
-
Τέλος πάντων δεν νομίζω να καταλαβαινεις ότι εγώ θα έχω επίσημα έγγραφα και εσύ εικασίες και φωτογραφίες οπότε τα παρατάω αλλά εξακολουθώ να περιμένω περίπτωση μη αποζημίωσης και πολύνεκρο εξαιτίας των φιμέ
30 χρόνια με φουλ μεμβράνες αξία ανεκτίμητη ....και δεν είναι αστικός μύθος κοβουν και ήλιο και ζέστη.
Δεν ξέρω αν το κάνεις επίτηδες ή αν όντως δε καταλαβαίνεις. Μπορείς να έχεις όσα επίσημα έγγραφα θέλεις για κάτι παράτυπο σε περίπτωση όμως στραβής υπάρχει η πιθανότητα να σε τρέξουν.
Μεμβράνες χρησιμοποιώ και εγώ στα αυτοκίνητα μου αλλά είναι εντός προδιαγραφών γιατί το να μπορώ να βλέπω έξω σε όλες τις συνθήκες έχει όντως αξία ανεκτίμητη. Κανείς δεν αμφισβήτησε ότι κόβουν ήλιο και ζέστη....
Καλή σου συνέχεια
-
-
Kαλά, το τερμάτισες.
Πως είναι κάτι παράτυπο (και τους λαθρέποικους, έτσι τους αποκαλεις; ) εφόσον παίρνει πιστοποιητικό;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ