-
@gatoz αμάν ... έπεσε λάσπη φουλ - έμειναν και τα μισά ξύλα στην παραλία...Ωραία γράφει η DashCam η Viofo a129 που μου είχες προτείνει είναι ?
-
@gatoz αμάν ... έπεσε λάσπη φουλ - έμειναν και τα μισά ξύλα στην παραλία...Ωραία γράφει η DashCam η Viofo a129 που μου είχες προτείνει είναι ?
ουί
με ομπρος και πισω ταυτοχρονον
-
πολύ καλή ανάλυση για νύχτα και με φώτα να πέφτουν πάνω τις !
Πάντως σίγουρα ξέρεις καλύτερα από εμένα αλλά τόσο κοντά με το συρματόσχοινο τεντωμένο δεν θα καθόμουν ! Είμαι και λίγο χέστης με αυτά!
-
πολύ καλή ανάλυση για νύχτα και με φώτα να πέφτουν πάνω τις !
Πάντως σίγουρα ξέρεις καλύτερα από εμένα αλλά τόσο κοντά με το συρματόσχοινο τεντωμένο δεν θα καθόμουν ! Είμαι και λίγο χέστης με αυτά!
γιε μου ο πατερας γιγνωσκει. πλασμα ειναι, σχοινι πλασμα εχω στον εργατη. ακριβοτερο πολυ αλλα δεν σε χτυπαει αν σπασει. και ειναι και γεροτερον απο συρματοσχοινο. συρματοσχοινο εχω στον φορητο εργατη που βαζω επικουρικα μονον.
-
Να που έμαθα κάτι νέο σήμερα. Πλάσμα σχοινί. Πρώτη φορά το ακούω!!! Και δηλαδη δεν κόβεται.. Πως λειτουργεί;
-
Τα σχοινια για εργατη που υπαρχουν ειναι plasma, kevlar, spectra και τα dyneema. ειναι ανθεκτικοτερα απο το συρματοσχοινο ιδιας διατομης και δεν σκοτωνουν οταν σπασουν. βασικα ναυτικα σχοινια ειναι, την ιδεα την εδωσε ο νταλαρας
Καράβια βγήκαν στη στεριά
και πιάσανε τα όρη
ποιος είδε βάρκα στο Χελμό
στο Μέτσοβο βαπόριΠοιος είδε νύχτα με δυο φεγγάρια
ποιος είδε ήλιο σαν αχινό
κι ερωτευμένα πουλιά και ψάρια
να κολυμπάνε στον ουρανόΚαράβια βγήκαν στη στεριά
και χάθηκαν στο χιόνι
κι αυτός που τα ονειρεύτηκε
τα περιμένει ακόμηΠοιος είδε φάρο στον Ψηλορείτη
στην Ελασσόνα λευκό πανί
κι ένα καράβι από την Κρήτη
να πιάνει Ξάνθη Κομοτηνή -
Να πας σε μαγαζί να αγορασεις σχοινιά, να ρωτήσεις λεπτομέρειες για να μαθεις και να σου πει ο πωλητής πως την ιδέα την πειραν από ένα τραγούδι..... Τι κανεις;....
1.Κουνας το κεφαλι συγκαταβατικα και λες πως έχεις μια δουλειά και φεύγεις με γοργά βηματάκια;;
- Φέρνεις ουζάκι και μεζεδάκια και τραγουδάτε Νταλάρα;
-
το Dyneema το θυμάμαι ... το είχα σε νήμα για ψάρεμα , πολύ ανθεκτικό κατάλληλο για jigging !
-
Θα μπορούσε να κάνει το δρομολόγιο Ωρωπός - Ερέτρια , τώρα που σταμάτησαν τα αμφίπλωρα...
Ωραίοι...
Δεν το δίνεις στην ΕΜΑΚ το αμάξι , ή ακόμα καλύτερα να πάρεις κανένα από αυτούς...
-
Ας είναι κλώνος, ας είναι ότι θέλει.... Απλά, τα σπάει!
-
Nν θυμηθούμε για λίγο το - δικό - μας απόλυτο KAI off road όχημα, εδώ ο μικρός Quadra συνοδηγός του Βορδοναράκη έξω από το σπίτι του Κορρέ. Εγώ τραβάω το βίντεο, βλακεία μου που όταν ήμουν συνοδηγός δεν κρατούσα την κάμερα να φανούν τα απίστευτα - φαράγγια και τις κοτρώνες - που περάσαμε - κρίμα.
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-jimny-lcv-video
Καποια site γράφουν πως θα έρθει κάποια στιγμή ως υβριδικο και 5 θυρο.
Θα πουλήσει πάρα πολύ. Αυτοματο για την πολη και πραγματικό off road.
Όσον αφορά για το σημερινό ακόμα και τα λίγα κιλα ροπης αντισταθμίζονται από το 'κοντό κιβωτιο'.
Πολυ καλές επιταγχυνσεις για αδύναμο μοτερ και καλή καταναλωση. 7-8 λιτρα. Αν το υβριδικο πεσει στα 5-6 λιτρα τότε δεν θα έχει αντίπαλο.
-
Ασχετο, τι παίζει με τα likes; εκτός να μας διαβαζουν σε καμία Ινδία των δισεκατομμύριων με τα μαχιντρα που βάζουμε.
-
https://www.autoblog.gr/2021/07/03/h-suzuki-anakalei-39-052-jimny-pagkosmiws/
Η σημασία στην λεπτομέρεια.
Οντως πρέπει να περιμένεις μέχρι το πρώτο facelift. Λογικά οταν βγει το 5θυρο όλα αυτά θα εχουν διορθωθεί
Μακαρι να βγει ως υβριδικο, ή έστω mhev ώστε να έρθει και εδω
-
-
Καλησπέρα σας έχω ένα ford ranger του 2007 μήπως μπορεί να μου πει πως λειτουργούν τα 4x4 του σε θέμα κινησης
OLD SCHOOL ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ