-
Καλησπέρα, ψάχνομαι για άμεση αγορά μεταχειρισμένου hatchback με ταβάνι τα 7800 με όλα τα παρελκόμενα έξοδα μέσα!
Η αγορά θα γίνει το επόμενο 15μερο.Προσανατολίζομαι σε αυτό (χαλκίδα βρίσκομαι).
https://www.car.gr/32553639-suzuki-swift-1-2i-sportedition
Υπόψιν το θέλω all arround - χρήση πόλης - ταξιδάκια μικρά ή και πιο μεγάλα που και που με το αμόρε!
λεφτά δεν περισσεύουν και αυτά μαζεύτηκαν με αρκετό κόπο, οπότε ψάχνω κάτι VFM. Εννοείται πως προέχει να είναι καλό μηχανικά και μετά το τι αυτοκίνητο είναι όπως έχω διαβάσει σε πολλά thread.Παρακαλώ αν υπάρχουν λύσεις value for money για τα λεφτά αυτά δώστε τα φώτα σας!!
Έχω κοιτάξει κατά καιρούς:
Yaris 1,3 2012-2014 - βενζίνη (ξεφεύγει λίγο του μπάτζετ)
Citroen C3 1.6 (τα 1600 με 100+ αλογα και 0 τέλη κυκλοφορίας) , (δυσκολο να βρω σε αυτα τα λεφτα;)Ολες οι συμβουλές καλοδεχούμενες..
-
Καλησπέρα, ψάχνομαι για άμεση αγορά μεταχειρισμένου hatchback με ταβάνι τα 7800 με όλα τα παρελκόμενα έξοδα μέσα!
Η αγορά θα γίνει το επόμενο 15μερο.Προσανατολίζομαι σε αυτό (χαλκίδα βρίσκομαι).
https://www.car.gr/32553639-suzuki-swift-1-2i-sportedition
Υπόψιν το θέλω all arround - χρήση πόλης - ταξιδάκια μικρά ή και πιο μεγάλα που και που με το αμόρε!
λεφτά δεν περισσεύουν και αυτά μαζεύτηκαν με αρκετό κόπο, οπότε ψάχνω κάτι VFM. Εννοείται πως προέχει να είναι καλό μηχανικά και μετά το τι αυτοκίνητο είναι όπως έχω διαβάσει σε πολλά thread.Παρακαλώ αν υπάρχουν λύσεις value for money για τα λεφτά αυτά δώστε τα φώτα σας!!
Έχω κοιτάξει κατά καιρούς:
Yaris 1,3 2012-2014 - βενζίνη (ξεφεύγει λίγο του μπάτζετ)
Citroen C3 1.6 (τα 1600 με 100+ αλογα και 0 τέλη κυκλοφορίας) , (δυσκολο να βρω σε αυτα τα λεφτα;)Ολες οι συμβουλές καλοδεχούμενες..
-
Εαν σε ενδιαφέρει πουλάω αρκετά χαμηλότερα, την ΜίΤο μου, είναι diesel ομως.
Το Σουιφτ πολύ καλή περίπτωση. Το C3 είναι προσωπικό θέμα, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου...είναι πανάσχημο (το παλιό λεω, αυτό που κοιτάς). Γιάρις σταθερή αξία, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά καλό σε όλα και κρατάει μεταπώληση.
-
Εαν σε ενδιαφέρει πουλάω αρκετά χαμηλότερα, την ΜίΤο μου, είναι diesel ομως.
Το Σουιφτ πολύ καλή περίπτωση. Το C3 είναι προσωπικό θέμα, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου...είναι πανάσχημο (το παλιό λεω, αυτό που κοιτάς). Γιάρις σταθερή αξία, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά καλό σε όλα και κρατάει μεταπώληση.
Φίλε Φάνη σε ευχαριστώ! Θα με ενδιέφερε η MiTO εάν ενδιαφερόμουν για 2πορτα, κάτι που δεν ανέφερα ! απλά χρόνια με το να μπαίνω συνεπιβάτης και πίσω στα 2πορτα και ακούγοντας τους ιδιοκτήτες να σιχτιρίζουν ώρες ώρες.. έχω καταλήξει σε 4θυρο -5θυρο!!
-
Βομβαρδίστε με με συμβουλές παιδιά!
-
υπάρχει Dacia Sandero βενζίνη (1000cc 75 ίππους) μοντέλο 2018 με μόλις 15.750 πραγματικά χιλιόμετρα, περασμένο ΚΤΕΟ έως 7/22 με 7500 ευρώ αλλά είναι στην Αλεξανδρούπολη
-
Άλλη μια περίπτωση που εξετάζω!
-
Για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο, συνεχίζω εδώ!
Έχει κανείς εμπειρία / άποψη για το συγκεκριμένο ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/25481298-citroen-c3c3 του 2012 με τον 1600αρι κινητήρα πετρέλαιο; Είναι αξιόπιστος;
Αξίζει μια τέτοια αγορά αν μετά από έλεγχο το αυτοκίνητο είναι οκ;Σας ευχαριστώ!!
-
Για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο, συνεχίζω εδώ!
Έχει κανείς εμπειρία / άποψη για το συγκεκριμένο ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/25481298-citroen-c3c3 του 2012 με τον 1600αρι κινητήρα πετρέλαιο; Είναι αξιόπιστος;
Αξίζει μια τέτοια αγορά αν μετά από έλεγχο το αυτοκίνητο είναι οκ;Σας ευχαριστώ!!
Έχω τη μεσαία έκδοση με τον 1.4D, αν είναι Ελληνικό το αυτοκίνητο, η τιμή είναι πολύ καλή.
Οι Γαλλικοί diesel θεωρούνταν πάντα κορυφαίοι και αξιόπιστοι, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα πάρεις και πάρα πολύ καλές επιδόσεις.
Η Zenith οροφή είναι μαγική. Μετάνιωσα που δεν την πήρα, αλλά ελεύθερος επαγγελματίας μέσα στην κρίση, όλα ήταν πολύ δύσκολα τότε..
Εμένα προσωπικά το αυτοκίνητο μου βγήκε καλύτερο από ότι περίμενα, και γενικά δεν έχω ακούσει αρνητικά στην πιάτσα, επίσης έχει καλούς χώρους για την κατηγορία, και αποσκευές πάνω από τον μέσο όρο της εποχής (ουσιαστικά για αυτά τα 2 περισσότερο το πήρα, έπειτα εμπιστευομουν περισσότερο τους Γαλλικούς diesel, 3o για την εποχή μου είχε φανεί σχεδιαστικά και μέσα, το πιο συμπαθητικό).
Τσέκαρε αν είναι Ελληνικό, γιατί μετά από κάνα χρόνο που κυκλοφόρησε το καινούργιο C3, ήρθαν άπειρα από Γαλλία και όλα με 100-120.000 το πολύ!
Hatchback μεταχειρισμένο για άμεση αγορά?? - ταβάνι 7800!!