-
Ποσα χλμ θα κανει το αυτοκίνητο περίπου το χρόνο; Κοιτας για βενζίνη ή diesel;
Πρόσφατα βρεθηκα κι εγω σε αντίστοιχη φαση, επέλεξα τελικά το QQ diesel 1.5 dci έκδοση acenta μου βγήκε 21.500€ με το κλειδί στο χέρι.
Επόμενη επιλογή το 2008 αλλα diesel έκδοση allure ανεβαινε αρκετά η τιμή και την έκδοση active δε την ηθελα με τιποτα εχει πολλές ελλείψεις.
Το Kamiq πολυ άνετο όσον αφορά την καμπινα αλλα περιορισμένο πορτμπαγκαζ, που ειδικά με φυσικό αέριο γίνεται πορτμπαγκαζ μινι αυτοκινήτου.
-
Ξεχνάμε νομίζω το Vitara Gl+ hybrid 48V , στα 20.000 με πλούσιο εξοπλισμό , και χώρους στα κάτω όρια της C αν δεν κάνω λάθος.
Πολύ αξιόλογο και οι χώροι στην καμπίνα είναι πλούσιοι στο πάνω όριο της 'Β' αλλά στο πορτ μπαγκάζ είναι στα κάτω όρια της 'Β' , αυτό και το ΚΟΝΑ πρέπει να έχουν τον μικρότερο χώρο στην κατηγορία !
-
Καλησπέρα. Είμαι προς αναζήτηση αυτοκινήτου 4μελης οικογένειας.
Είμαι ανάμεσα σε QQ, 2008,Kamiq, και t rock.
Ποιο θεωρείτε ως πιο ολοκληρωμένη πρόταση ανάμεσα σε αυτά τα 4 αυτοκίνητα?
Υποθετικά... για το ποια μας αρέσουν κατά σειρά προτεραιότητας θα ήταν.. t rock, 2008,kamiq,QQ.. οπότε μένει να εξετάσουμε προσφορές, εξοπλισμούς κτλ.
Βέβαια μπορεί να υπάρχει και άλλη πρόταση που μας διαφεύγει.. γι αυτό τα φώτα σας!
Qasqai και T-Roc φίλε. Με αυτή τη σειρά θα έλεγα. Ξέχνα Captur και 2008 (σε αξιοπρεπείς εκδόσεις εξοπλισμού). ΠΟΛΥ ακριβά για αυτό που είναι. Οι Γάλλοι έχουν ξεφύγει (θες 26.000 για βενζινοκίνητες εκδόσεις και 30κ+ για πετρελαιοκίνητες με αυτόματα κιβώτια). Και το T-Roc φεύγει λίγο αν πας σε 1.5 αλλά έχει τους χώρους που θέλεις πιστεύω. Επίσης κοίτα ακόμα και στο Juke. Δεν είναι όσο μικρό δείχνει. Κάπου 430 λίτρα πορτ μπαγκάζ αν θυμάμαι καλά. Και το Fiat 500X δες επίσης.
-
Το καινούριο Qashqai τί διαφορές θα έχει απ το τωρινό μοντέλο; Θα είναι facelift ή ολότελα καινούργιο μοντέλο;
-
Το καινούριο Qashqai τί διαφορές θα έχει απ το τωρινό μοντέλο; Θα είναι facelift ή ολότελα καινούργιο μοντέλο;
Όταν βγει θα είναι καινούργιο μοντέλο Facelift εχει γίνει εδώ και 2 χρόνια περίπου.
-
Φίλος εδώ μέσα πουλάει το Αιρκρός του με 1500 χλμ . ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ χλμ , ολοκαίνουργο . Δες στο σχετικό θέμα , δες και το αμάξι και κράτα και 5000 για βόλτες ....
-
καλά, το Τ- Roc μέσα έχει την ποιότητα του Αrona και σε τιμή ξεπερνάει - τουλάχιστον όταν κοίταγα εγώ 10 μήνες πίσω - το αντίστοιχο Captur και 2008, οπότε δεν ξέρω αν έχουν ξεφύγει οι Γάλλοι ή η VW πετάει χαρταετό όπως συνήθως. Είναι το αγαπημένο μου VW και πολύ καλή αγορά, αλλά όχι ότι είναι και τίποτα κλικ ανώτερο από τα άλλα.Σε συνδιασμό ότι θεωρώ τους Γάλλους καλύτερους στα diesel (που έψαχνα) για μένα ήταν μονόδρομος σχεδόν η Γαλλική σχολή (ή Ford ή Korea, αλλά δεν είχαν αυτοκίνητο στα μέτρα μου).
https://www.caroto.gr/2020/11/13/πρώτες-επίσημες-φωτογραφίες-και-βίντ/
ολότελα καινούργιο, γι'αυτό παίζουν τρελές προσφορές στο τωρινό, αν κάποιου του αρέσει και θέλει φθηνό C suv νομίζω είναι τρομερό value for money.
-
20αρες ζάντες λέει στα 4κίνητα... Έχει χαζέψει ο κόσμος.
Προς αναζήτηση αυτοκινητου