-
Δεν έχω. Σκέφτομαι να αποκτήσω. Την έκδοση Elegance με τον χιλιάρη.
Ε καλά ρε φίλε πάρτο πρώτα. Μου σκέφτεσαι τη διχρωμία των φώτων. Εδώ όλοι έχουν βγάλει γκόμενα μ αυτό το αμάξι.χαχαχα!!!!!!
-
Θέμα χρόνου είναι!
-
Το elegance εχει full led φανάρια; Από όσο θυμαμαι όχι εκτός αν κάτι άλλαξε πολύ πρόσφατα. Προβολείς ομίχλης νομίζω δεν είναι καλό να είναι led καθώς από ότι έχω διαβάσει το φως των led δεν διαπερνά εύκολα την ομίχλη. Τώρα αν το θες μόνο για 'μόστρα' δεν ξέρω αλλά νομίζω κιολας η χρήση τους δεν επιτρέπεται σε μη-αντίξοες συνθήκες ή μέσα στην πόλη. Μήπως αντί για προβολείς ομίχλης εννοείς τους κανονικούς προβολείς αλογόνου; Τότε όμως δεν θα ανέφερες για full led.Με το καλό να το πάρεις!
UPDATE
άκυρα τα παραπάνω μόλις τώρα μπήκα στη σελίδα του Σ και όντως όλα led ακόμα και στο elegance εκτός των ομίχλης. Σορρυ για τις ανακρίβειες που έγραψα παραπάνω.
-
Το elegance εχει full led φανάρια; Από όσο θυμαμαι όχι εκτός αν κάτι άλλαξε πολύ πρόσφατα. Προβολείς ομίχλης νομίζω δεν είναι καλό να είναι led καθώς από ότι έχω διαβάσει το φως των led δεν διαπερνά εύκολα την ομίχλη. Τώρα αν το θες μόνο για 'μόστρα' δεν ξέρω αλλά νομίζω κιολας η χρήση τους δεν επιτρέπεται σε μη-αντίξοες συνθήκες ή μέσα στην πόλη. Μήπως αντί για προβολείς ομίχλης εννοείς τους κανονικούς προβολείς αλογόνου; Τότε όμως δεν θα ανέφερες για full led.Με το καλό να το πάρεις!
UPDATE
άκυρα τα παραπάνω μόλις τώρα μπήκα στη σελίδα του Σ και όντως όλα led ακόμα και στο elegance εκτός των ομίχλης. Σορρυ για τις ανακρίβειες που έγραψα παραπάνω.
Δεν είναι τόσο θέμα λεντ ή μη, αλλά θερμοκρασίας. Αν βάλεις λεντ με θερμό φως, θα διαπερνά καλύτερα την ομίχλη για κάποια μέτρα, αλλά δεν θα ταιριάζει με τα υπολοιπα φώτα. Επίσης οι προβολείς ομίχλης φωτίζουν λίγα μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο για να βλέπεις την διαγραμμιση του δρόμου. Γι'αυτό βρίσκονται και χαμηλά κοντά στο δρόμο και μακριά από τα μάτια του οδηγού για να μη θαμπώνει η δέσμη τους τα μάτια.
Το ζήτημα είναι ο λόγος που ανάβει κάποιος τους προβολείς ομίχλης. Κάποιοι τους ανάβουν μόνο για ομορφιά το οποίο είναι και παράνομο.
Εγώ προσωπικά έχει χρειαστεί να τους ανάψω στα δέκα χρόνια που είμαι στα Γιάννενα μία με δύο φορές. Και δεν μιλάω για την καθημερινή ομίχλη των Ιωαννίνων που βλέπεις στα 100 μέτρα, αλλά σε ομίχλη που πραγματικά δεν έβλεπες πέρα από τα δύο μέτρα από το αυτοκίνητο και είχαμε ανάψει και τα αλαρμ.
Άσχετο, έχω αγοράσει αυτά.
Εάν συνδέσω και τα φλας λέτε να έχω πρόβλημα με την εγγύηση?
-
Για προφάσεις για τη μη αντικατάσταση τμηματων που παρουσιάζουν προβλήματα όταν αυτά διασυνδέονται με αυθαίρετη αλλαγή ανταλλακτικού εκτός προδιαγραφών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εσύ δεν πρέπει να κάνεις το κέφι σου.
-
Για προφάσεις για τη μη αντικατάσταση τμηματων που παρουσιάζουν προβλήματα όταν αυτά διασυνδέονται με αυθαίρετη αλλαγή ανταλλακτικού εκτός προδιαγραφών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εσύ δεν πρέπει να κάνεις το κέφι σου.
Έχεις δίκιο. Θα τα βάλω προς το παρόν χωρίς τη σύνδεση με τα φλας και αργότερα βλέπω. Το πρόβλημα δεν είναι αν χαλάσει το φλας αλλά αν χαλάσει κάτι άσχετο και μου το ρίξουν σε π.χ. βραχυκύκλωμα λόγω της σύνδεσης.
Αν χρειαστεί να πάει στην αντιπροσωπεία για πρόβλημα, θα τα βγάλω.
-
Καλησπέρα σε όλους, άλλαξα τη παραγγελία και από το 1.0 πήγα στο 1.5 sport plus αφού έκανα και στα δύο t.d. Ωραίο το 1.0 αλλά το 1.5 είναι πιο ήρεμο και ότι σου δίνει ειναι γραμμικό δεν περνεις χαμπάρι πότε έφτασες τα 150. Το μόνο που με χαλάει είναι τα πατάκια και σκέφτομαι για ελαστικά να γλιτώσω και από το πλύνε κάθε δύο μέρες λόγω του μικρού. Έχετε να προτείνετε κάτι σε ελαστικά πατάκια;
-
Μπράβο καλή επιλογή..όσο πάει γινόμαστε όλο κ ποιο πολλοί...
-
Καλησπέρα σε όλους, άλλαξα τη παραγγελία και από το 1.0 πήγα στο 1.5 sport plus αφού έκανα και στα δύο t.d. Ωραίο το 1.0 αλλά το 1.5 είναι πιο ήρεμο και ότι σου δίνει ειναι γραμμικό δεν περνεις χαμπάρι πότε έφτασες τα 150. Το μόνο που με χαλάει είναι τα πατάκια και σκέφτομαι για ελαστικά να γλιτώσω και από το πλύνε κάθε δύο μέρες λόγω του μικρού. Έχετε να προτείνετε κάτι σε ελαστικά πατάκια;
Θα πας εκεί θα ζητήσεις η παράδοση να γίνει με ελαστικά πατάκια καθώς και για το χώρο φόρτωσης. Και να γραφτεί στο δελτίο παραγγελίας.
-
Σε εμένα έκαναν δώρο τα υφασμάτινα πατάκια και το πλαστικό προστατευτικό του πορτμπαγκάζ. Αγόρασα από το πρακτικές και λαστιχένια πατάκια και είναι μια χαρά.
Πέρασα πριν λίγο τα πλαϊνά λεντ που πήρα.
Κλασσικοί Κινέζοι, έχουν ανάποδα τα καλώδια και αντί για σταθερό λευκό όταν είναι αναμμένα τα φώτα και πορτοκάλι όταν ανάβει το φλας, τώρα είναι μόνιμο το πορτοκαλί. Το φλας προς το παρόν δεν θα το συνδέσω γιατί μου αρέσουν έτσι γιατί δεν ξεφεύγουν πολύ από τα εργοστασιακά όταν είναι αναμμένα.
https://drive.google.com/file/d/13VOqYMXeB3Fm4pd70Vxy8RK7uCkCOUFy/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/13VAhE-BwPKmbHQGIi-ibRXRs-YOFXcN4/view?usp=drivesdk
-
Καλησπέρα,
Εγώ το παρήγγειλα εξαρχής με λαστιχένια πατάκια μπροστά και Πορτ μπαγκαζ. Πιστεύω θα καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα από υφασμάτινα.
Τα έκανε δώρο η αντιπροσωπεία.
Ακόμα δεν το έχω δει το αυτοκίνητο. Με περιμένει έτοιμο στην αντιπροσωπεία!!!!!
-
[quote=otokomae]
jimyst wrote:
Θα πας εκεί θα ζητήσεις η παράδοση να γίνει με ελαστικά πατάκια καθώς και για το χώρο φόρτωσης. Και να γραφτεί στο δελτίο παραγγελίας.
Μου κάνουν δώρο το συναγερμό θόλου (μου είπαν ότι ο συναγερμός που έχει είναι μόνο στη παραβίαση κλειδαριάς όχι θόλου) και δάπεδο μπαγκάζια.
-
Μπαγκάζ όχι μπαγκάζια
-
Μπορεί να μπει πάνω από το υφασμάτινο πατάκι και λαστιχένιο;
Δεν θα έχει πρόβλημα να μην μπορείς να απομονώσεις μέχρι τέρμα;
-
[quote=vasilas]
Λογικά επειδή έρχονται με υφασμάτινα τα βγάζεις και βάζεις τα ελαστικά
-
Ναι. Έτσι το έχω από την αρχή. Απλά μια φορά στο τόσο τα ξανακεντραρω γιατί κουνιούνται.
-
[quote=djhoulio]
Σε εμένα έκαναν δώρο τα υφασμάτινα πατάκια και το πλαστικό προστατευτικό του πορτμπαγκάζ. Αγόρασα από το πρακτικές και λαστιχένια πατάκια και είναι μια χαρά.
Τα υφασμάτινα πατάκια νομίζω περιέχονται εξαρχής στο αμάξι και για το 1.0 elegance αλλά και γαι το 1.5 sport plus όταν έκανα την παραγγελία. Να μας πούνε εδώ τα παιδιά καθώς και με τη συναγερμό έρχεται το αμάξι.
-
Το sport plus έχει υφασμάτινα πατάκια που κουμπώνουν και δεν κουνιούνται. Δεν έχει συναγερμό
-
Είσαι σίγουρος Βασίλα; Γιατί εμάς το απλό sport έχει συναγερμό.
-
Συναγερμό υποτυπώδη έχει και το 1000αρι elegance. Απλά είναι συνδεμένη η κόρνα με τις πόρτες.
Επίσης Βασίλη, και στο δικό μου τα πατάκια έχουν πιαστρακια αλλά η εδώ αντιπροσωπεία δεν τα τοποθέτησε στη μοκέτα και τα έχω ακόμα στο σακουλάκι τους στο πορτμπαγκάζ.
Νέο Honda Civic 2017