-
OK , εσένα είναι εργοστασιακός. Άρα δεν τίθεται θέμα. Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι φια ασφάλεια κτλ.
Το κακό είναι ότι td είχα κάνει πέρσι το απλό 1.0 με τα 125...
-
Καλοτάξιδο και από εμένα! Πολύ καλή επιλογή!
(Άλλος ένας που γλίτωσε από τη λαίλαπα των SUV! )
Θα σου έλεγα και εγώ να μη βάλεις συναγερμό εδώ. Δεν το λυπάσαι να στο ξηλώνουν;
-
Φίλε αν πήρες 1300 έκπτωση σε επί παραγγελία είσαι και πρώτος πως τα κατάφερες; Αυτοί δεν φτάνουν ούτε τα 1000 έκπτωση σε ετοιμοπαραδοτο Κούγκα !
-
Το κακό είναι ότι td είχα κάνει πέρσι το απλό 1.0 με τα 125...
Ετοιμάσου για μεγάλο, ευχάριστο σοκ!
-
Φίλε αν πήρες 1300 έκπτωση σε επί παραγγελία είσαι και πρώτος πως τα κατάφερες; Αυτοί δεν φτάνουν ούτε τα 1000 έκπτωση σε ετοιμοπαραδοτο Κούγκα !
Δεν είναι ακριβώς παραγγελία απλά είναι η πρώτη φουρνιά των υβριδικών που ήταν να έρθει τέλος Σεπτέμβρη (τα 155) αρχές Οκτώβρη (τα 125). Απλά το καθυστέρησα τόσο , για την παραγγελία, που σχεδόν τα αυτοκίνητα έπιασαν Ελλάδα. Ήταν και τέλος τριμήνου άντε να ανέβασαν την έκπτωση 200 € το πολύ. Παντως και σε άλλο ένα παλικάρι που είχε γράψει εδώ για το mHEV με τα 125 που του είχε πει για extra 300-500 € πλέον των 620.
-
Καλορίζικο.
Άρα πόσο πήγε τελική τιμή με την έκπτωση;
-
Καλορίζικο.
Άρα πόσο πήγε τελική τιμή με την έκπτωση;
Καλησπέρα. Τελική πήγε 23800 (όλα μέσα).
-
Έβαλες κάτι έξτρα εκτός από μεταλλικό;
-
Οχι, οτι ερχεται απο τη μαμα....
-
Καλησπέρα σε όλους. Έγραψα και προχθές μια αράδα, απλά τώρα για τη σύσταση, προσωπικά παρήγγειλα Focus ST-Line 1.0L 155ps MHEV πριν κανένα δεκαήμερο, προτού εντρυφήσω στο forum είναι η αλήθεια. Για τον 1.5L 150 ps αυστηρά χειροκίνητο με πολλαπλούς πήγαινα αρχικά, αλλά προσγειώθηκα κάπως απότομα To SΤ-Line 125ps πάντως που οδήγησα td μια χαρά ζωντανό μου φάνηκε.
Μoυ είπαν ότι έχουν φέρει μόνο ST-Line-X στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτα αυτή τη στιγμή, και δεν ήθελα κατά βάση τα έξτρα του Χ. Οπότε αποφάσισα να περιμένω 3 μήνες, αλλά όπως φαίνεται και από το forum ίσως περιμένω αρκετά παραπάνω... ήδη που είπαν ότι τον Οκτώβριο εξαιτίας του COVID δεν έχει παραγωγή και μάλλον έτσι θα με πιάσει και το WLTP.
Anyway, η ερώτηση που είχα είναι: όταν, ελπίζω με το καλό, μου δώσουν το VIN, γράφουν οι πληροφορίες ότι είναι ο κινητήρας με 155 ps (114 ΚW) ισχύ, σωστά; Με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ, σκέφτομαι μήπως -ποιος ξέρει- πασάρουν 125ps (που θα είναι πλέον επίσης mild hybrid) αντί για 155ps. To X δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, γιατί βγαίνει μόνο σε 155ps με τον μονόλιτρο. Ευχαριστώ!
-
Καλώς ήρθες και με το καλό τα θετικά νέα!
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν 125 ενώ έχει παραγγείλει 155. Τα πουλάνε και τα 2 ως διαφορετικές εκδόσεις και με διαφορετικές τιμές. Εφ' όσον πληρώνεις παραπάνω για τα έξτρα άλογα, θα πάρεις το 155.
Εντάξει υπήρξαν περιπτώσεις που άλλαξε εξοπλισμός από 4μηνο σε 4μηνο, όχι όμως και να σου φέρουν άλλο κινητήρα... Είπαμε... Μην αγχώνεσαι! Έχεις άλλωστε φαντάζομαι και τα χαρτιά της παραγγελίας στα χέρια σου που αναφέρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του κινητήρα.
-
Ναι βέβαια τα έχω τα χαρτιά.
Είδα σε ένα προηγούμενο μήνυμα στο forum ότι σου δίνει αρκετές πληροφορίες το σύστημα από το VIN, αλλά είπα να ρωτήσω συγκεκριμένα για σιγουριά.
Εντάξει, τώρα μάλλον χρειάζεται υπομονή, ευχαριστώ πολύ πάντως!
-
dimitris τι χρονιά μοντέλο είναι το αμάξι σου ? Έχει βγει κανα update για το δικό σου SYNC ? Στο δικό μου τίποτα πάντως
-
Κατασκευή τέλη Φεβρουαρίου 2019.
Είμαι από τους άτυχους που έχουν κολλήσει στο 3.3 F7 Maps...
Έκανα ένα update που μου έβγαλε ένα μήνα αφ' ότου το πήρα.
Από τότε τίποτα ακόμη. Μετά από αυτή την έκδοση λέει αλλάξανε τα partitions και προσπαθούν να φτιάξουν failsafe update για 3.4 που να κάνει reformat. Γενικά το έχουν τρεναρει πάρα πολύ. Από τον περασμένο Απρίλιο λένε έρχεται σύντομα... Τα αρχεία υπάρχουν ήδη αλλά δε τα βάζουν στο updater τους...
Προσπαθώ να κάνω υπομονή και να μη κάνω την πατέντα του cyanlabs γιατί κυρίως χρησιμοποιώ Android auto.
Αν βιάζεσαι πάντως μπορείς να βάλεις τώρα με το cyanlabs updater την τελευταία έκδοση.
Βάζω και ένα σύνδεσμο σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος:
https://cyanlabs.net/tutorials/update-ford-sync-3-2-2-3-0-to-version-3-4-all-years-3-4-19200/ -
Κατασκευή τέλη Φεβρουαρίου 2019.
Είμαι από τους άτυχους που έχουν κολλήσει στο 3.3 F7 Maps...
Έκανα ένα update που μου έβγαλε ένα μήνα αφ' ότου το πήρα.
Από τότε τίποτα ακόμη. Μετά από αυτή την έκδοση λέει αλλάξανε τα partitions και προσπαθούν να φτιάξουν failsafe update για 3.4 που να κάνει reformat. Γενικά το έχουν τρεναρει πάρα πολύ. Από τον περασμένο Απρίλιο λένε έρχεται σύντομα... Τα αρχεία υπάρχουν ήδη αλλά δε τα βάζουν στο updater τους...
Προσπαθώ να κάνω υπομονή και να μη κάνω την πατέντα του cyanlabs γιατί κυρίως χρησιμοποιώ Android auto.
Αν βιάζεσαι πάντως μπορείς να βάλεις τώρα με το cyanlabs updater την τελευταία έκδοση.
Βάζω και ένα σύνδεσμο σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος:
https://cyanlabs.net/tutorials/update-ford-sync-3-2-2-3-0-to-version-3-4-all-years-3-4-19200/Εμένα είναι τέλη του '18. Η έκδοση γράφει R5.3.0.1_R1836b
Ποτέ δεν είχα διαθέσιμο update απο τη μέρα που το πήρα, ούτε έχω δοκιμάσει κάτι manual να κάνω. Περίεργο...
-
το νούμερο αυτό δεν μου μοιάζει με έκδοση του Sync 3.3
19052 είναι ένα build ας πούμε
-
Ναι αυτό βλέπω και εγώ. Sync 3.0 έκδοση. Δε θα έπρεπε να μου έχει κάνα update για πιο φρέσκες όπως η 3.3? Στο site της Ford βάση Vin μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Εμένα δεν έχει GPS btw
-
Στα Focus ΜΚ3 που είχαν 3.0 πάντως έχουν ήδη δώσει επίσημο 3.4! Το έχουν πάρει πριν από μένα.
Fiesta έχεις; Ψάξτο λίγο στο google να δεις τι παίζει. Λογικά θα το δώσουν και σε σας κάποια στιγμή. Αν βιάζεσαι κάντο με cyanlabs
-
Στα Focus ΜΚ3 που είχαν 3.0 πάντως έχουν ήδη δώσει επίσημο 3.4! Το έχουν πάρει πριν από μένα.
Fiesta έχεις; Ψάξτο λίγο στο google να δεις τι παίζει. Λογικά θα το δώσουν και σε σας κάποια στιγμή. Αν βιάζεσαι κάντο με cyanlabs
Σύμφωνα με εδώ https://www.fordownersclub.com/forums/topic/110635-need-some-advice-for-a-fiesta-mk8-with-sync-25/ παίζει να είναι και Sync 2.5.
Τέσπα και πολύ ασχοληθήκαμε
-
Καλησπέρα. Τελική πήγε 23800 (όλα μέσα).
Καλησπέρα! Με υγεία και καλοτάξιδο!! Πολύ ωραίο όχημα - σίγουρα θα το καταευχαριστηθείτε!! Μια απορία μονο. Οι τιμές του config. δεν ισχύουν πια; Διότι από την τελική που σας έδωσαν, δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια εκπτωση σε σχέση με την τιμή του config (23.535€). Μήπως περιλαμβάνει κάποια (ακριβή μικτή) ασφάλεια; Προ μηνός, οπότε έκανα παραγγελία, οι τιμές του config συνέπιπταν με τις αρχικές/προ έκπτωσης τιμές που μου έδιναν οι αντ/πειες.
Ford Focus MK4