-
Τα πήρα από Τουρκία πλαϊνά και μπούκες πίσω τα πέρασα όλα καλά 55ευρω με μεταφορικά είναι ατσάλι δεν είναι χρώμιο, τώρα πόσο θα κρατήσει το αυτοκόλλητο που έχουν ο καιρός θα δείξει .Αν ενδιαφέρεσαι για τα ορίτζιναλ είναι ακριβά και πάνε μαζί με το πλαστικό
@Sokratis74 αν μπορείς να μας πεις από που ακριβώς τα πήρες ή να μας στείλεις ένα λινκ ακόμα καλύτερα Έχεις βγάλει καμία φώτο να δούμε πως φαίνεται ; Το καταλαβαίνει κάποιος βλέποντας το ότι δεν είναι το αυθεντικό;
-
Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτο.Μια χαρά φαίνονται.Τα ορίτζιναλ πάνε μαζί με το πλαστικό,τώρα αν ξεκολλήσουν με τον καιρό θα βάλω πάλι 3μ αυτοκόλλητο και θα τα ξαναπερασω
-
@Kakos888. Οταν το ξανακουσεις, πατα το φρενο ελαφρα, και πες μου αν σταματαει αυτος ο ηχος . Εχω την υποψια οτι μπορει να ειναι απο δαγκανα φρενων
Το έκανα Αλέξανδρε. Καμία σχέση με τα φρένα.
-
Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτο.Μια χαρά φαίνονται.Τα ορίτζιναλ πάνε μαζί με το πλαστικό,τώρα αν ξεκολλήσουν με τον καιρό θα βάλω πάλι 3μ αυτοκόλλητο και θα τα ξαναπερασω
Καποιο λινκ μηπως παραγγειλω και εγω αφου εισαι ευχαριστημενος...Ηταν ευκολο να τα περασεις;
-
Εχει καποιος το grey amazonite χρωμα; ειναι ομορφο; να μην εχει ενα μπλε γαμω..
-
Εχει καποιος το grey amazonite χρωμα; ειναι ομορφο; να μην εχει ενα μπλε γαμω..
Γούστα είναι αυτά, οπότε...
Είναι ωραίο χρώμα. Εγώ ήμουν μεταξύ αυτού και του ultimate red το οποίο και τελικά επέλεξα.
-
Παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή (Active non grip) αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει ακόμα να το χαρώ. Για τα λεφτά που έδωσα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς το ταβάνι μου (κατά τη διάρκεια επιλογής αυτοκινήτου) ήταν τα 22-23Κ και το είχα εκτός λίστας (αφού θα πήγαινε περίπου στα 28Κ)
Να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του θέματος (και μας βοηθούν να αποφασίσουμε) και σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη προσφορά τους abi και Sokratis74 που την ανέφεραν και την πρόλαβα!
-
καλα χιλιομετρα!
-
Καλοταξιδο!!
-
Παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή (Active non grip) αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει ακόμα να το χαρώ. Για τα λεφτά που έδωσα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς το ταβάνι μου (κατά τη διάρκεια επιλογής αυτοκινήτου) ήταν τα 22-23Κ και το είχα εκτός λίστας (αφού θα πήγαινε περίπου στα 28Κ)
Να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του θέματος (και μας βοηθούν να αποφασίσουμε) και σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη προσφορά τους abi και Sokratis74 που την ανέφεραν και την πρόλαβα!
Τι χρωμα το πηρες και τι τιμη;Τι σου εδωσαν δωρο; Εγω 22900 με δωρο συναγερμο φιμε και πισω καμερα σε ασπρο χρωμα
-
Τι χρωμα το πηρες και τι τιμη;Τι σου εδωσαν δωρο; Εγω 22900 με δωρο συναγερμο φιμε και πισω καμερα σε ασπρο χρωμα
Βενζίνη Active non grip σε μαύρο μεταλλικό στα 22680€ (+250 τέλη και πινακίδες)
Δώρο πατάκια και κάλυμμα για το χώρο αποσκευών γιατί δεν θέλησα τον συναγερμό που έδιναν (δεν είχα ποτέ και δεν ήθελα να επέμβουν βάζοντας κάτι μη εργοστασιακό). Αφού να φανταστείς δεν έβρισκα τι να πάρω...
Για τα τζάμια θα βάλω μεμβράνες, έχω κανονίσει να ρωτήσω το απόγευμα.Ευχαριστώ, επίσης, για τις ευχές σας.
-
vagar78 wrote:
Βενζίνη Active non grip σε μαύρο μεταλλικό στα 22680€ (+250 τέλη και πινακίδες)
Δώρο πατάκια και κάλυμμα για το χώρο αποσκευών γιατί δεν θέλησα τον συναγερμό που έδιναν (δεν είχα ποτέ και δεν ήθελα να επέμβουν βάζοντας κάτι μη εργοστασιακό). Αφού να φανταστείς δεν έβρισκα τι να πάρω...
Για τα τζάμια θα βάλω μεμβράνες, έχω κανονίσει να ρωτήσω το απόγευμα.Ευχαριστώ, επίσης, για τις ευχές σας.
Καλοτάξιδο εγώ του έκανα κ μικτή ασφάλιση αν και έχω κλειστό γκαράζ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
-
Από την Παρασκευή που το περέλαβα
- Δοκίμασα android auto και είναι μια χαρά. Πραγματικά πολύ βολικό σε όλες τις λειτουργίες του
2. Έβαλα σήμερα και μεμβράνες (https://aswf.com/product/performer/)
Απομένουν
- Σύνδεση MyPeugot εφαρμογής κινητού με το αυτοκίνητο
- Πρώτο πλύσιμο (εννοείται στο χέρι)
- Δοκίμασα android auto και είναι μια χαρά. Πραγματικά πολύ βολικό σε όλες τις λειτουργίες του
-
Καλοταξιδο παιδιά πολλά χιλιόμετρα με ασφάλεια
-
Καλοταξιδο παιδιά πολλά χιλιόμετρα με ασφάλεια
Ευχαριστώ για τις ευχές. Χάρη σε εσένα και τον abi είδα την προσφορά.
Σας χρωστώ κέρασμα! -
Να τα χαρείτε με υγεία και πάρα πολλά χιλιόμετρα!
Πείτε κάνα συγκριτικό σε σχέση με ότι οδηγούσατε πριν.
Τα λέμε στους δρόμους!
-
Από την Παρασκευή που το περέλαβα
2. Έβαλα σήμερα και μεμβράνες (https://aswf.com/product/performer/)
έβαλες και στο παρμπριζ και στα μπροστινά; Ποιο ακριβώς πέρασες;
-
Νέο RCC_firmware για έκδοση ΧΩΡΙΣ navigation (Bosch car multimedia). (Τώρα μου το έβγαλε η εφαρμογή MyPeugeot)
Η προηγούμενη που είχα ήταν:
063C - 3_063_18.1D032.6.1 - RCC_EU_W3_ECO
New:: 085C - 4_085_19.1E028.5 - RCC_EU_W3_ECO
-
έβαλες και στο παρμπριζ και στα μπροστινά; Ποιο ακριβώς πέρασες;
Έβαλα στο πλαί (εμπρός και πίσω) δεν μπορείς να βάλεις στο παρμπρίζ. Είναι μεγάλη η διαφορά στο φως που εισέρχεται (και σε καίει) ειδικά για τα παιδιά που τα χτυπά ο ήλιος στα ταξίδια.
-
Καλησπέρα , θα ήθελα την γνώμη σας. Ενω πήγαινα για το 2008 , παρουσιάστηκε ένα 3008 active non grip βενζίνη, αυτόματο στα 26100 τελική τιμή, 2χιλιαρικα κάτω από την allure του 2008 που κοίταζα αρχικά. Ο προβληματισμός μου είναι σχετικά με την κατανάλωση του 3008 και κατά ποσο το μέγεθος του θα βολέψει για καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη! Οποιαδήποτε γνώμη από κατόχους θα ήταν ευπρόσδεκτη ! Ευχαριστώ!
Peugeot 3008 2016