-
Στηρίζουμε είτε κάτι που είναι πρωτότυπο (αυτό δεν ήταν) ή που μπορεί να εφαρμοστεί και να παραχθεί. Ωραίο το παιχνίδι του Κορρέ, αλλά δεν ήταν τίποτα από τα δύο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στηρίξουμε κάτι με το ζόρι.
-
Δε ξέρω τι σε συμφέρει και τι όχι αλλά δίνω πολλά like για όλα τα βιντεάκια που είδα σε αυτή τη σελίδα, μακάρι να τα έκανα κι εγώ αυτά!!!
-
Στηρίζουμε είτε κάτι που είναι πρωτότυπο (αυτό δεν ήταν) ή που μπορεί να εφαρμοστεί και να παραχθεί. Ωραίο το παιχνίδι του Κορρέ, αλλά δεν ήταν τίποτα από τα δύο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στηρίξουμε κάτι με το ζόρι.
Είναι πρωτότυπο γιατί χρησιμοποιεί πολλές επί μέρους γνωστές τεχνικές ολοκληρωμένες σε ένα λειτουργικό σύνολο δύο σε ένα, ( off road - road πολύ υψηλών προδιαγραφών και στις δύο λειτουργίες ) αυτή είναι πρωτοτυπία του και δείξε μου κάτι άλλο που του μοιάζει, το ότι δεν έχει παραχθεί ακόμα σε βιομηχανικό προϊόν δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραχθεί.
-
Δε ξέρω τι σε συμφέρει και τι όχι αλλά δίνω πολλά like για όλα τα βιντεάκια που είδα σε αυτή τη σελίδα, μακάρι να τα έκανα κι εγώ αυτά!!!
#efkolo
#fthino
-
εεεε χμμμμμ δεν κατάλαβα...
-
παιρνεις ενα βιταρα ή γκραντ βιταρα απο 02 και πισω, εστω και με 300000km, βαζεις A/T λαστιχα και ενα σερβις, ολα μαζι 3 χιλιαρικα. πας παντου και φχαριστιεσαι βουνο και θαλασσα. σπορ δι ημας τους πληβιους.
-
Megane98hp wrote:
παιρνεις ενα βιταρα ή γκραντ βιταρα απο 02 και πισω, εστω και με 300000km, βαζεις A/T λαστιχα και ενα σερβις, ολα μαζι 3 χιλιαρικα. πας παντου και φχαριστιεσαι βουνο και θαλασσα. σπορ δι ημας τους πληβιους.
α μπα δεν έχουν άλλες μάρκες αξιόλογα τζιπάκια δηλαδή?
-
-
Ωραία πράγματα, ωραίες στιγμές, ειδικά όταν έχεις παρέα με την ίδια τρέλα. Στα προηγούμενα βίντεο που είχατε ξαναπάει στο ίδιο σημείο δεν υπήρχε σήμανση αν θυμάμαι καλά? Ποιος έβαλε ταμπέλες και τα σημάδια με το σπρέυ?
Ποιό είναι το επόμενο βήμα σε εκείνο το σημείο? Αγώνες δεξιοτεχνίας με εισιτήρια?
-
Ωραία πράγματα, ωραίες στιγμές, ειδικά όταν έχεις παρέα με την ίδια τρέλα. Στα προηγούμενα βίντεο που είχατε ξαναπάει στο ίδιο σημείο δεν υπήρχε σήμανση αν θυμάμαι καλά? Ποιος έβαλε ταμπέλες και τα σημάδια με το σπρέυ?
Ποιό είναι το επόμενο βήμα σε εκείνο το σημείο? Αγώνες δεξιοτεχνίας με εισιτήρια?
χεχε, κατι τετοιο...
ενας χωρος να γουσταρουμε και να δοκιμαζουμε ειναι. καθε σουκου πεφτει βελτιωσις, απο πινακιδαι χαντ μέιντ, μεχρι και τεντα και καρεκλαι που εχουμε βαλει για να αραζουμε... λιγο πιο διπλα κατι αναλογο εχουν κανει οι εντουραδες.
-
δις σάντεη, βαρεθηκα εδω μεσα...
-
Αν δεν έχετε πάει στα Τριζόνια που είναι παράδεισος πραγματικός για χαλάρωση μετά τον αγώνα να το κάνετε, 1€ έχει να περάσετε απέναντι με τη βάρκα, έχει 4 ταβέρνες και ξενοδοχείο.
-
Αν δεν έχετε πάει στα Τριζόνια που είναι παράδεισος πραγματικός για χαλάρωση μετά τον αγώνα να το κάνετε, 1€ έχει να περάσετε απέναντι με τη βάρκα, έχει 4 ταβέρνες και ξενοδοχείο.
παναγιωτ, στα τριζονια και σεργουλα, απεναντι, ειχα περασει μισο μηνα στα χαλασματα απο το παραλιγο ξενοδοχειο και στο λιμανι απο πισω στο νησι - σκηνη κλπ. ειναι ομως πολυ παγωμενα τα νερα και βαθεια. αλλα μια γνωριμια ουχι πονηρη, μεχρι σημερις φιλια, εχει μαγαζι εκει πανω...
-
μερικα βιδεα για τον παραδεισο των δικουνητων σουβ, διαδρομη ναύπακτος, ευπαλιο, δεξια προς τειχιο και μετα στη πινακιδα που φαινεται στο 1ο βιντεο. μεσα στους χωματοδρομους ξεπροβαλλει στο ασχετο ενα ξενοδοχειο, το Δασος Θερετρον που ειναι στο βουνο, στη μεση του πουθενα. το ηξερα για κλειστο αλλα ειδα οτι το φτιαχνανε. γκουγκλαρισα και ειδο οτι ο μανεσης τραβελ εχει προσφορα σε αυτο για το καλοκαιρι, 3 ημερες και 2 βραδυα ολ ινκλουσιβ με φαγητα στα 40 κατι ευρω το ατομο! εχει και τεραστιες πισινες, και εξωτερικη και εσωτερικη. αλλα πας βασικα για το βουνο. οι χωματοδρομοι ειναι οτι πρεπει για αθωα σουβακια. παιζει να μπορει να παει και ο παγωμενος, αυτο απο μονο του ειναι εντυπωσιακο
και μπονους το καλυτερο...
-
Πριν το ποστάρεις στο άλλο νήμα σου είχα κάνει ήδη LIKE εδώ!
το παρακολουθώ το νήμα, ελπίζω Ιούλιο να κατέβω κοντά στην περιοχή, αλλά σε Αχαία φάση! Αν μας παίρνει με τη φαμίλια, μήπως περάσουμε απέναντι για κάνα ΣΚ.
Το φοβάμαι το άτιμο το 2008 με την 17', δεν είναι για πολλά πολλά, μην μου μείνει κανένας προφυλαχτήρας στα χέρια και δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου μετά!
-
Α ρε Γάτε μπράβο ρε συ. Δουλεύεις όλη μερα και όμως έχεις όρεξη για ζωή.
ΜΠΡΑΒΟ.
Και Paul Muriat ακούω και εκπληκτικές διαδρομές βλέπω.
-
Α ρε Γάτε μπράβο ρε συ. Δουλεύεις όλη μερα και όμως έχεις όρεξη για ζωή.
ΜΠΡΑΒΟ.
Και Paul Muriat ακούω και εκπληκτικές διαδρομές βλέπω.
Paul Mauriat, αυτά παθαίνεις αν γράφεις νύχτα χωρίς φωτιζόμενα πλήκτρα.
-
χεχε...
παναη σε βλεπω εμπειρο και με φωτιζομενο πληκτρολογιο.... εγω πλεον δεν ζω χωρις τετοιο...
ομως μωρια δεν ειναι να ακους σπιτι, θελει βουνο-δρομο ανοιχτο.
τραβα με το κουαντρα εκειθε που εχω βαλει τα βιδεα και θα ξεχασεις και ζαίους και μπαφουφακηδες και λαφαζαναιους
ο λαπης ολο γραψιμο ειναι αντι να σηκωθει να παει να φτιαξει την ημερα και το βραδυ του στη φυσις
-
-Καλα ντε, έκανα ενα ορθογραφικο λαθος, μη βαράτε.
Έχεις δίκιο, πρέπει να βγαίνω πιο πολύ στη φύση, και πάλι μπράβο με εντυπωσίασες.
Και δουλεύεις και ψηλό μπαρμπουλης είσαι και έχεις όρεξη και δύναμη σαν 20 ετών παιδί.
-
μεσα στην εβδομαδα ανεβασαμε μπουλντοζα στην 'καπου εν αττική' πισταρα για αισθητικαι μεταλλαξις
πλεον τα σπαει.
κανονικα ομως, χθες αφησα εκει 2 μαρσπιε και το μπροστινο προφυλακτηρα. και βγηκα με εργατη 4 φορες.
βιντεο οταν παρω την καμ απο το αμαξι, αλλα μιλαμε για αναχωματα 3+ μετρα κλπ
οποιος θελει να κανει αντρικο το σουβι του, μέιλ. κερδαει μονο και μονο αν ανεβει μεχρι τη πιστα, οχι αν την διασχισει.
εξαιρουνται βιτ.
OLD SCHOOL ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ