-
Γεια σας έχω ένα θέμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Έχω μια CLA 200 Coupe και όταν ανοίγω τα πίσω παράθυρα φουλ ακούω έναν ενοχλητικό ήχο σαν μπάσο από τον αέρα όταν το ανεβάζω λίγο πιο πάνω ο ήχος εξαφανίζεται.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και αυτό προκαλείτε από την αεροδυναμική του αμαξιού ισχύει η μου λένε αρλούμπες? έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο?
-
Γεια σας έχω ένα θέμα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Έχω μια CLA 200 Coupe και όταν ανοίγω τα πίσω παράθυρα φουλ ακούω έναν ενοχλητικό ήχο σαν μπάσο από τον αέρα όταν το ανεβάζω λίγο πιο πάνω ο ήχος εξαφανίζεται.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και αυτό προκαλείτε από την αεροδυναμική του αμαξιού ισχύει η μου λένε αρλούμπες? έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο?
-
Λογικό είναι. Τα περισσότερα αυτοκίνητα το κάνουν αυτό με ανοιχτά τα πίσω παράθυρα από κάποια ταχύτητα και πάνω.
-
Σαν να πεταει ελικοπτερο ? Τετοιος ηχος?
-
Τα πολυ παλια αμαξια δεν το εκαναν . Πριν το 1990 εννοω . Μαλλον ειναι θεμα αεροδυναμικης, που δημιουργει αυτον τον θορυβο
-
Τα πολυ παλια αμαξια δεν το εκαναν . Πριν το 1990 εννοω . Μαλλον ειναι θεμα αεροδυναμικης, που δημιουργει αυτον τον θορυβο
Όντως, επειδή είχαν αεροδυναμική τούβλου....αχαχα!!
-
-
Ακριβώς σαν ανεμος με μπάσο καπως ετσι μονο με φουλ κάτω τα παράθυρα
-
Ισχύει στα περισσότερα μοντέλα με κάποια καλη αεροδυναμική. Το έχω συναντήσει σε πολλά σύγχρονα αμάξια.
-
alexandros.K wrote:
Εμενα το κανει και στο μισο να τα εχω κατεβασμενα,οταν ομως τα μπροστα ειναι εντελως κλειστα.
-
alexandros.K wrote:
Δεν καταλαβα αν λεμε ακριβως το ιδιο, αλλά εμενα μου θυμιζει ακριβως οπως ακουγεται ενα ελικοπτερο . Αν εννοεις αυτο, ειναι φυσιολογικο, το κανουν πολλά αμαξια .Συμφωνουν και οι συμφορουμιτες
Mercedes CLA 200 Coupe