-
Και κάτι ακόμα..θεωρειτε ότι έστω και αν λυθεί ολοκληρωτικά το πρόβλημα. Μετά από όλα αυτά Υπάρχει κάποιο ας το πούμε αντίκτυπο στην ζωη του κινητήρα;
-
εγω παντως για να μην ειχα αυτο το αγχος θα το πουλαγα μετα το τελος της εγγυησης.
-
εγω παντως για να μην ειχα αυτο το αγχος θα το πουλαγα μετα το τελος της εγγυησης.
μετά το τέλος της εγγύησης φίλε μου θα μένουν 2 χρόνια δάνιο ακόμα δυστυχώς ..
7 χρονια δόσεις είχα βάλει ..
-
Ε, καλά μη σε παίρνει και από κάτω. Καρβούνο είναι και θα καθαριστεί, εγώ θα το κρατούσα, μια χαρά αυτοκίνητο είναι, τι να μπαίνεις σε μεγάλα έξοδα.
Απλα θα ηξερα ότι θα το ξανακαθαρισω μια δυο, τρεις φορές ακόμα στα επόμενα πολλα έτη. Ακόμα και καταλυτη κάποτε θα αλλαζες, όλα φτιάχνονται.
Απλά εμεις συζηταμε για το αν κάποιος θέλει να το αποφυγει όλο αυτό να επιλέξει έμμεσου ψεκασμού, μέχρι να βάλουν κάποιο έξτρα μπεκ και λυθεί και αυτο το πρόβλημα.
-
Αφού θα το παραλάβει καθαρό από επικαθίσεις, ας τοποθετήσει κανά oil catch can, φθηνό είναι. Παράλληλα σαν έμμεσο μέτρο μπορεί να χρησιμοποιεί ποιοτική βενζίνη και να μην αφήνει τα λάδια πάνω από 10Κ...
-
Η βενζινη δεν παιζει ρολο εδω
-
έχεις μήπως φωτογραφίες και από τους άλλους κυλίνδρους;
-
φοβάσαι μηπως προκειται για ελατηρια;;;
-
Τα ελατηρια δεν εχουν σχεση. Τα τσιμουχακια και οι οδηγοι βαλβιδων ισως
-
έχεις μήπως φωτογραφίες και από τους άλλους κυλίνδρους;
δυστυχώς όχι φίλε μου ..
-
φοβάσαι μηπως προκειται για ελατηρια;;;
Αυτό
Τα ελατηρια δεν εχουν σχεση. Τα τσιμουχακια και οι οδηγοι βαλβιδων ισως
-
Και όμως τα ελατήρια μπορούν να προκαλέσουν πυρακια λόγω κακής κινηματικής κίνησης σε συγκεκριμένες στροφές
-
Τι σχεση εχει αυτο, με το λερωμα των αυλων/βαλβιδων?
-
Για τα πυράκια το λεω. Δεν κλείνουν σωστά οι βαλβίδες.
-
Αμα γινοταν αυτο το πραγμα θα ειχε κι άλλα θεματα. Και γενικα αυτο που λες ειναι ακραιο σεναριο
-
Πως φτάσατε ότι δεν θα κλείνουν οι βαλβίδες από τα πειράκια;
-
Σκέψεις έκανα όπως έκανες και εσύ, εσύ πως έφτασες στις τσιμουχες;
Δεν είπα ότι από τα πυράκια δεν θα κλείνουν οι βαλβίδες, αλλά από ελλατωματικα ελατήρια.
-
Σκέψεις έκανα όπως έκανες και εσύ, εσύ πως έφτασες στις τσιμουχες;
Επειδή οι αυλοί είναι καθαροί.
-
εεεε;;
Χάλια είναι οι αυλοι και μαλιστα ο ένας ειναι πιο πολύ λόγω και πιθανοτατα συγκεκριμένης εσωτερικής περιδίνησης του αέρα.
-
Που χαλια ρε συ Lap? Αν και η φωτογραφια δεν ειναι πολυ καθαρη, μια χαρα ειναι οι αυλοι . Οι βαλβιδες ειναι χαλια μονο
peugeot 208 misfire, oil check, τριγμοί