-
Ναι. 80 ευρω. Τα κάνει τα λεφτά του
-
Μεταξύ άλλων το πήρα δώρο οταν πήραμε το αυτοκίνητο .'Οντως πολύ βολικό και στυλάτο...
-
vasilas wrote:
Μεταξύ άλλων το πήρα δώρο οταν πήραμε το αυτοκίνητο .'Οντως πολύ βολικό και στυλάτο...
Κ γω ως δώρο το πήρα, το είχα ζητήσει όταν έκλεισα το αυτοκίνητο. Όντως είναι πολύ καλό κ βολικό. Πάντως το έχω βρει κ στα κινεζικά ηλεκτρονικά μαγαζιά με περίπου 30-40€ απ' όσο θυμάμαι.
-
καλημερα σε ολους,
παρατηρησα οτι η honda και στο manual αλλα και πανω στο καπακι των λαδιων στον κινητηρα αναφερεται σε λαδι με προδιαγραφη c2 κατι που δεν προυπηρχε στα αυτοκινητα παραγωγης πριν το 2019 (ας το επιβεβαιωσουν οσοι εχουν αυτοκινητα 2017, 2018).
Προτεινει το λαδι της Honda type 2.0 και αν δεν βαλεις αυτο τοτε 0-30 c2 ή 5-30 c2. ειναι λιγο περιεργο καθως το λαδι της honda δεν ειναι C2.
επαναφερω το παραπάνω και επιπροσθέτως εαν ειναι τα λαδια της honda full συνθετικα ή ημισυνθετικα?
-
Είμαι μακριά απο το πρώτο service των 10.000 για να ρωτήσω. Το οποίο παρεμπιπτόντως μου είπαν οτι θα είναι δωρεάν.
-
Είμαι μακριά απο το πρώτο service των 10.000 για να ρωτήσω. Το οποίο παρεμπιπτόντως μου είπαν οτι θα είναι δωρεάν.
καλησπερα, γιατι θα ειναι δωρεαν το πρωτο service?
-
στο είπαν αλλά στο έδωσαν γραπτώς...; Έαν ναι μια χαρά..αλλιώς...
-
Δεν ξέρω. Έτσι μου είπαν. Λες να μου έκαμαν πλάκα;
Ξέρει κανένας στο βιβλίο οδηγιών σε ποιά σελίδα λέει για το στρώσιμο του αυτοκινήτου;
-
Θα ρωτήσω ξανά πρώτη ευκαιρία.
-
πήγα σήμερα να κανονίσω για τεστ ντραιβ εδώ στα Γιάννενα και δεν υπάρχει. βασικά τέλος οι πωλήσεις από Χόντα.κλεινουν. οπότε θα πρέπει να πάω σε άλλη πολη
-
πήγα σήμερα να κανονίσω για τεστ ντραιβ εδώ στα Γιάννενα και δεν υπάρχει. βασικά τέλος οι πωλήσεις από Χόντα.κλεινουν. οπότε θα πρέπει να πάω σε άλλη πολη
Κλεινει η Χοντα του Γκαρτζονικα ? Μηπως την ξαναπαρει ο Νουσιας? Μονο την Χοντα κλεινει ή και καμια άλλη?
-
Απο ότι μου είπε, εκεί θα γίνει piaggio, και θα έχουν δίπλα τα Φορντ, μερκ, χιουνται. service Χόντα ναι, πωλήσεις όχι. τώρα αν και ποιος θα πάρει τις πωλήσεις δεν ξέρω
πάντως αν ξέρετε τριγύρω καμία αντιπροσωπεία πείτε. πιο πολύ θέλω να οδηγήσω το 1,5.
-
Μην το οδηγήσεις καν. Πάρτο κατευθείαν, θα σ αρεσει
-
Απο ότι μου είπε, εκεί θα γίνει piaggio, και θα έχουν δίπλα τα Φορντ, μερκ, χιουνται. service Χόντα ναι, πωλήσεις όχι. τώρα αν και ποιος θα πάρει τις πωλήσεις δεν ξέρω
πάντως αν ξέρετε τριγύρω καμία αντιπροσωπεία πείτε. πιο πολύ θέλω να οδηγήσω το 1,5.
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη στην Ηπειρο απο οσο ξερω. Η πιο κοντινη ειναι Κοζανη
Σερβις εχει κι ο Νουσιας....
-
Εδώ γράφει για υπάρξη ντίζελ 1.6. Δεν έχει καταργηθεί στην Ελλάδα ή αλλάζει κάτι; Ή τα ζώα μου αργά στο αυτοτριτι;
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ananewmeno-Honda-Civic_194946.asp
-
τα ζώα μου αργά στο αυτοτριτι.................
-
Η επίσημη αντιπροσωπεία της Honda λέει ότι τελικά δεν έχει σταματήσει η παραγωγή civic diesel αλλά είναι ανεπαρκής για να καλύψει τη ζήτηση. Συνεπώς αναμένεται να είναι μακριά η λίστα αναμονής.
-
Λογικά το diesel θα είναι πιο μαλακό απο το σπορτ. Κάτι σαν το 4d
-
Θυμάμαι το 2014 είχα οδηγήσει το προηγούμενο σιβικ ντίζελ τότε ήταν από τα πρώτα ντίζελ που είχα οδηγήσει και αν μου έλεγαν ότι ήταν βενζίνη θα το πίστευα με διαφορά το ντίζελ με το μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας. Οπότε αυτός ο νέος που ήρθε και έφυγε και ίσως ξανάρθει που είναι βελτιωμένος αισθητά στην κατασκευή του φαντάζομαι θα είναι απόλαυση. Αλλά για την ώρα δεν υπάρχει ούτε καν στον τιμοκατάλογο.
Και είναι και νομίζω ο μοναδικός ντίζελ νέας τεχνολογίας χωρίς δοχείο ουρίας.
-
Mηπως γνωριζουμε το σχεδιο απο τις καινουργιες ζαντες 16 και 17 που θα φοραει το facelift?
Νέο Honda Civic 2017