-
Παίζει να έκανες λάθος quote μιράγκε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σήμερα έβγαλα και καθάρισα το φίλτρο καμπίνας μου από σκόνες, γύρη, φυλλαράκια Την παλεύει εύκολα για 1 χρόνο ακόμα.
Κόστος: 7 λεπτά από το χρόνο μου Αγορασμένο πέρυσι για 9 ευρώ από Λαμπ. Να σημειώσω ότι το ίδιο φίλτρο στην αντιπροσωπεία χρεώνεται 25 ως 35€ με τα εργατικάTου πότε είναι το δικό σου; Βρίσκω ενεργού άνθρακα με 23 ευρώ για το Legacy V
μαλλον σε μενα πηγαινε...
ειχα βρει κι εγω ενεργου ανθρακα με 15€ γιατο δικο μου (συμφωνα με την εταιρια που το πουλουσε), αλλα τελικα δεν εκανε, ήθελε πατεντα
το πηγα πισω και μου εδωσαν 2 απλαεγραψα εκτενως, αλλα μαλλον στο scooby forum.
αυριο θα ψαξω να βρω τις λεπτομερειες.Tου πότε είναι το δικό σου; Βρίσκω ενεργού άνθρακα με 23 ευρώ για το Legacy V
του 2008 ειναι, μαλλον αυτο που βρηκες κι εσυ, μπορεις να στειλεις λινκ;
-
Γράψε λάθος...Το Outback έχει μεγαλύτερο φίλτρο καμπίνας από το Legacy και δεν υπάρχει γι αυτό.
Από την άλλη αυτό έχει ενδιαφέρον
http://www.mister-auto.com/filtre-a-carburant/subaru-outback-2-0-d_v32121_g9.html -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γράψε λάθος...Το Outback έχει μεγαλύτερο φίλτρο καμπίνας από το Legacy και δεν υπάρχει γι αυτό.
http://www.mister-auto.com/filtre-a-carburant/subaru-outback-2-0-d_v32121_g9.htmlΑΑΑΑΑνθρωπέέέέέ μου χαχαχα
μοιαζει ίδιο, εχω κρατησει το παλιο και θα τα κοιταξω.
Ειναι στο 1/10 της τιμης, θα παρω μια δεκαδα και θα τα αλλαζω μαζι με τα λάδια καθε 15000 χιλ
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Πήρα τιμή για το σέρβις των ιμάντων από ένα εξειδικευμένο σκοντα με τιμές και ανταλλακτικά αντιπροσωπίας και έπαθα εγκεφαλικό…650 Ε όλα μέσα και με την προϋπόθεση να αλλαχτούν όλα, όλοι οι ιμάντες, τρόμπα νερού, ρουλεμάν, τεντοτιρας. Και δεν ξέρω τι άλλο αλλάζεται εκεί μέσα σ’ αυτό το σέρβις.
Πώς την βλέπεται την τιμή ??? εμένα μου φαίνεται πανάκριβα !!!
Το έχει κάνει άλλος το σέρβις των ιμάντων στο αμάξι του και πόσο σας κόστισε ???
Έχω ένα σκοντα οκταβια ρς (2.0 TFSI) !!!!
Πόσο εργασία πόσο υλικά? Μήπως έχει και το service μέσα?
Σετ Χρονισμού ContiΤech : 215ευρώ (μάλλον CT1088K1)
Αντλία Νερού Hepu : 60ευρώ (μάλλον P641)
Ιμάντας Air-con: περίπου 20 ευρώ
παραφλού :10ευρώ
Σύνολο:305 ευρώΜόνο τα υλικά με λιανική απο κατάστημα. Τα υπόλοιπα 345 τί είναι πυρηνική φυσική?
Θέλει βέβαια 2-3ώρες αλλά 150 για εγρασία και πολλά είναι. Ρώτα και αλλού φυσικά! -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
http://www.mister-auto.com/filtre-a-carburant/subaru-outback-2-0-d_v32121_g9.htmlΑΑΑΑΑνθρωπέέέέέ μου χαχαχα
μοιαζει ίδιο, εχω κρατησει το παλιο και θα τα κοιταξω.
Ειναι στο 1/10 της τιμης, θα παρω μια δεκαδα και θα τα αλλαζω μαζι με τα λάδια καθε 15000 χιλ
o Γάλλος πουλαει μονο στη γαλλια απ'οτι ειδα, αλλα βρηκα την εταιρια κι εδω...
http://www.nt.gr/gr/Details.asp?Product ... CarID=5435Αν, (ΑΝ λέω) το φίλτρο είναι το ίδιο, θα πρόκειται για το μεγαλυτερο πιασοκωλίασμα της δεκαετίας
Αυτο κανει σχεδον για ολα τα ΤΟΥΟΤΑ που κυκλοφορουν και για πολλα αλλα αυτοκινητα, το κοστος του ειναι περιπου στα 7€
Θα παω με το παλιο να δω...
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Πήρα τιμή για το σέρβις των ιμάντων από ένα εξειδικευμένο σκοντα με τιμές και ανταλλακτικά αντιπροσωπίας και έπαθα εγκεφαλικό…650 Ε όλα μέσα και με την προϋπόθεση να αλλαχτούν όλα, όλοι οι ιμάντες, τρόμπα νερού, ρουλεμάν, τεντοτιρας. Και δεν ξέρω τι άλλο αλλάζεται εκεί μέσα σ’ αυτό το σέρβις.
Πώς την βλέπεται την τιμή ??? εμένα μου φαίνεται πανάκριβα !!!
Το έχει κάνει άλλος το σέρβις των ιμάντων στο αμάξι του και πόσο σας κόστισε ???
Έχω ένα σκοντα οκταβια ρς (2.0 TFSI) !!!!
εξειδικευμενο η εξουσιοδοτημενο;
για εξουσιοδοτημενο με εργοστασιακα ανταλλακτικα και εγγυηση (αν σπασει και παρεις το καπακι στο χερι) νορμαλ τιμη.
θελει γυρω στις 3 ωρες εργασια, δεν ειναι απλα
εχεις κανει 180000 χλμ; αν εχεις 2,0 tfsi εκει δινει αλλαγη και μετα τα 90000 κανεις ελεγχους
-
@ papatzas
Ε όχι και λογική τιμή αυτή! Πανάκριβα! Στον 2 λιτρο FSi στην επίσημη αντιπροσωπεία της vw μου είπαν
230Ε όλο το σετ ιμάντες
70Ε αντλία νερού
135Ε εργασία (120 αν δεν αλλαχθεί η αντλία)Συνολικό κόστος 435Ε, δηλαδή μιλάμε για διαφορά 200+ ευρώ, σε αντιπροσωπεία πάντα
Υ.Γ
Και στον 2.0 απλό FSi λέει αλλαγή στα 180,000 και έλεγχο μετά τα 90,000 αλλά δεν αναφέρει κάτι για χρονικό περιορισμό (αν περάσουν δηλαδή χρόνια και δεν κάνει αρκετα χλμ). Ξέρεις κάτι επίσημο επ' αυτού; -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
δεν το λες και φθηνο,ουτε ακριβο
στην αντιπρωπεια οπελ Μοτορσταρ στη Θεσσαλονικη,με εκπτωση 20% σε ανταλλακτικα και εργασια,με αποδειξη και επιπλεον σε αυτα που ανεφερες αλλαγη φιλτρο αερος, καθαρισμα ταμπουρων και πλυσιμο μηχανης βγαινει 200 Ε
(φιλτρο αερος βγαινει περιπου 15 -17 Ε.
να φανταστω εκανες το σερβις των 30.000Πρόσθεσα στο σέρβις και το φ.αέρος. Βασικά το αυτοκίνητο έχει περίπου 110Κ, κι απλά είδαμε τι είχε αλλάξει η αντιπροσωπεία στο προηγούμενο σέρβις(πρέπει να ήταν πριν 30Κ περίπου, όπως λες) και είπαμε να κάνουμε τα ίδια. Βασικό πρόβλημα η έλειψη χρόνου, κάτι που μας οδήγησε σε συνοικιακό συνεργείο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
δεν το λες και φθηνο,ουτε ακριβο
στην αντιπρωπεια οπελ Μοτορσταρ στη Θεσσαλονικη,με εκπτωση 20% σε ανταλλακτικα και εργασια,με αποδειξη και επιπλεον σε αυτα που ανεφερες αλλαγη φιλτρο αερος, καθαρισμα ταμπουρων και πλυσιμο μηχανης βγαινει 200 Ε
(φιλτρο αερος βγαινει περιπου 15 -17 Ε.
να φανταστω εκανες το σερβις των 30.000Πρόσθεσα στο σέρβις και το φ.αέρος. Βασικά το αυτοκίνητο έχει περίπου 110Κ, κι απλά είδαμε τι είχε αλλάξει η αντιπροσωπεία στο προηγούμενο σέρβις(πρέπει να ήταν πριν 30Κ περίπου, όπως λες) και είπαμε να κάνουμε τα ίδια. Βασικό πρόβλημα η έλειψη χρόνου, κάτι που μας οδήγησε σε συνοικιακό συνεργείο.
τωρα κατι γινεται
οχι οτι ειμαι υπερ των αντιπροσωπειων,αλλα η συγκεκριμενη εχει φθηνα σερβις σχετικα με αλλες Οπελ
αν σου αρεσε η ποιοτητα του συνεργειου συμφερει να το πηγαινεις εκει(αν παραβλεψουμε οτι δεν κοβει αποδειξη,αλλα και το 70% των συνεργειαδων δεν ξερουν καν τι σημαινει αυτο)
αληθεια 5-30 φορας απο λαδια? -
Είχα υπόψη τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία κι από παλαιότερα ποστ σου, κι είναι όντως φθηνή. Το αυτοκίνητο δεν έιναι δικό μου, αλλά ενός φίλου που είχε κάνει σέρβις στον Καλτσούνη στην Αθήνα και τον έγδαραν. Οπότε όυτε που το σκέφτηκα να του πω για αντιπροσωπεία. Λάδια στο βιβλιαράκι σέρβις είχαν γράψει 5-40 από την αντιπροσωπεία, την προηγούμενη φορά.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Είχα υπόψη τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία κι από παλαιότερα ποστ σου, κι είναι όντως φθηνή. Το αυτοκίνητο δεν έιναι δικό μου, αλλά ενός φίλου που είχε κάνει σέρβις στον Καλτσούνη στην Αθήνα και τον έγδαραν. Οπότε όυτε που το σκέφτηκα να του πω για αντιπροσωπεία. Λάδια στο βιβλιαράκι σέρβις είχαν γράψει 5-40 από την αντιπροσωπεία, την προηγούμενη φορά.ο μονος λογος που το παω αντιπροσωπεια ειναι οι σχετικα χαμηλες τιμες μαζι με την καλη ποιοτητα υπηρεσιων τουλαχιστον σε ευκολα πραγματα(ευτυχως δεν χρειαστηκε να το παω για βλαβη ακομη παρα μονο για τυπικα σερβις)
στα συν οτι στις απλες αλλαγες λαδιων δεν χρεωνουν εργασια καθολου,οποτε μου βγαινει η αλλαγη λαδιων και φιλτρου πιο φθηνα απο οποιαδηποτε συνεργειο ,αν παρω τα λαδια απο εξω και το φιλτρο και παω να μου τα αλλαξουναλλα μαλλον θα ψαξω για ακομα πιο φθηνα γιατι εχουν ζορισει οι καταστασεις
-
Παιδιά, πόσο κοστίζει το σέρβις ενός Nissan Motiva Note 1.4; Συμφέρει η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης Dante έγραψε:
Παιδιά, πόσο κοστίζει το σέρβις ενός Nissan Motiva Note 1.4; Συμφέρει η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου;αμα ειναι νισσαν με κλειστα ματια,μην το ψαχνεις καθολου.το σερβις θα κοστιζει αναλογα σε τι συνεργειο το πας και τι ξερεις να κανεις μονος σου.
-
loipon paidia...service sta 150.000km
allagi ladia,filtro ladiou,filtro aera,filtro kampinas,balbolines,ygra frenwn,rouleman mprostinoi troxoi,katharismos frenwn kai rithmisi,mpouzi,imantas eswterikos kai trompa nerou,imantas eksoterikos,thermostatis,paraflou....ola auta sta 480euro me ergasia.....einai kala...??? -
Ο χρήστης kotsitos έγραψε:
loipon paidia...service sta 150.000km
allagi ladia,filtro ladiou,filtro aera,filtro kampinas,balbolines,ygra frenwn,rouleman mprostinoi troxoi,katharismos frenwn kai rithmisi,mpouzi,imantas eswterikos kai trompa nerou,imantas eksoterikos,thermostatis,paraflou....ola auta sta 480euro me ergasia.....einai kala...???Τα greekish απαγορευονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
-
Mazda BT-50 αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού στα 30000χλμ. Κόστος: 120Ε με εργασία...
-
3ο service στο TSI 140:
-λάδια
-φίλτρο λαδιού
-υγρά φρένων
-αλλαγή παραφλού
-εργατικάόλα μαζί 136 ευρώ
και δώρο καλίμπρα-ρεκτιφιέ
-
Προγραμματισμενο σερβις των 30000 χλμ + τακακια 340 ευρω
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Προγραμματισμενο σερβις των 30000 χλμ + τακακια 340 ευρωΑν μας ελεγες και σε τι αμαξι;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?