-
edit mod
-
edit mod
-
Αδερφε Πανο
Το σχολιο του Μανου που σκεφτεται οτι ο Παγκαλος βγαινει μπροστα και παιζει το ρολο του κυματοθραυστη το διαβασες ?
Αυτο απο μονο του ειναι μια ευφυης πολιτικη αντιδραση στη δεδομενη χρονικη περιοδο και με τα σημερινα Δ(ΝΤ)εδομενα.
-
Εμένα γιατί με πήρε η μπάλα πού και να μιλούσα
-
Αυτο το ειδατε
Μαγαζί του υπ. Υγείας πουλά χαλιά στην Φιλελλήνων - Μπαίνει μέσα 200.000 ευρώ το χρόνο και δεν είναι ποτέ ανοιχτό!
Απασχολεί δεκάδες υπαλλήλους που δεν δουλεύουν ποτέ γιατί δεν είναι ποτέ ανοιχτό- Κόστος για το κάθε χαλί είναι περίπου 3.000 ευρώ και πληρώνει 10.000 ευρώ ενοίκιο γιατί είναι και.. γωνία
Φοβερή ιστορία κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος. Το υπουργείο Υγείας κατέχει μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας το οποίο παράγει χαλιά, για τα οποία οι εργαζόμενοι πληρώνονται με τον κόμπο. Το κατάστημα αυτό μπαίνει μέσα 200.000 το χρόνο. Διαθέτει περίπου 60 δημόσιους υπαλλήλους που δουλεύουν γι αυτό σε όλη τη χώρα, διαθέτει πρόεδρο και πληρώνει ενοίκιο 10.000 ευρώ το μήνα. Ωστόσο δεν είναι ποτέ ανοιχτό...
Όπως έγραψαν χτες τα ΝΕΑ ο υπουργός Υγείας στην προσπάθεια συγκράτησης των δαπανών, ανακαλυψε ότι στη Φιλελλήνων κατάστημα που υπάγγεται στο ΕΚΚΑ - Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης- του υπουργείου Υγείας και υποτίθεται ότι βοηθά άτομα με αναπηρία και προωθεί την πάραδοση, αποτελεί “μαύρη τρύπα” μέσα στην οποία έχουν εξαφανιστεί εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού δημοσίου.
Το κατάστημα πουλαει χαλιά, μαξιλάρια, κουβερλί κ.α. Θεωρείται ότι τα παράγουν άτομα με ειδικές ανάγκες και παραδοσιακοί τεχνίτες.Το μέσο κόστος ενός χαλιού είναι στα 3.000 ευρώ και πολλά από τα προϊόντα τα έχει αγοράσει το ίδιο το υπουργείο και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει δηλαδή..
Άλλωστε πότε να βρει πελάτης ανοιχτό το εν λόγω κατάστημα που όπως αποδείχθηκε δεν δουλεύει όχι μόνο με ωράριο δημοσίου, αλλά καθόλου...
Όπως δήλωσε ο Α. Λοβέρδος σε πρωινή εκπομπή, όσο ψάχνει τόσο βρίσκει “θαυμαστά' πράγματα για το μαγαζί αυτό και δεδομένου ότι υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, πρέπει να έχει υπάρξει μεγάλο... φαγοπότι..
Το ακόμη καλύτερο σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ είναι ότι είκοσι από τους υπαλλήλους έχουν δηλώσει παραίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση - ανάμεσά τους και η προϊστάμενη.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 70&catid=3 -
Επίσης, να προσθέσω, ότι είναι πολιτικός και αν εννοεί αυτά που λέει, πρέπει να πράττει, όχι να μιλάει. Να απολύσει εκατό - διακόσιες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους.
Για κυματοθραύστης πάντως δεν μου κάνει. Πιο πολύ για βυθιστής του ΠΑΣΟΚ, αν κρίνω από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.Και που ναι το παράξενο στην ιστορία με τα χαλιά; Εμένα μου φαίνονται όλα φυσιολογικά και ελληνικά. Και, κυρίως, δημοσιουπαλληλικά. Μάλλον θα ναι κι αυτοί από αυτούς που δεν συνέφαγαν με τον Πάγκαλο.
-
@drunkard
θα τρελαθούμε -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εμένα γιατί με πήρε η μπάλα[ΙΚΕ Nταής mode on ]http://www.youtube.com/watch?v=EEcXp8_I8CY [IKE Νταής mode off ]
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλοι 'συγκινούνται', άλλοι σκέφτονται. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.το συγκινητικό, σύντροφε μάνο, είναι ότι νομίζεις ότι αλλάζεις τον κόσμο
-
Αύριο που δεν θα την αφήσω στο τρένο, θα έχω κάνει σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Σοβαρά τώρα, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με όσα έγραψα, πες το. Μπορώ να ειρωνεύομαι κι εγώ μέχρι τη Β' Παρουσία.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Θα θελα να πω οτι σε αυτο το θεμα παρολο που γραφονται πολλες μαλακιες, βλεπει κανεις οτι υπαρχουν πολυ παραπανω απο 2% (που αναφερθηκε πριν) μυαλα που στροφαρουν και απλα ετυχε να εχουν τις λαθος πληροφοριες η γενικοτερα το λαθος ερεθισμα. Πολυ καλο το video του Μαντοξ με τον καθηγητη Wolfю
Ειμαι πολυ απογοητευμενος διοτι σημερα μου συνεβη το εξης .
Πηγα σινεμα στο Φαληρο αποψε το οποιο ειχε μια τεραστια ουρα για να εξυπηρετηθεις απο τα ταμια. Οποτε παω στο τελος της ουρας και μετα απο κανα τεταρτακι εφτασα ακολουθοντας την ουρα διπλα στην εισοδο. Γινοταν το αδιαχωρητο. Σε καποια στιγμη μπαινει μια παρεα απο 16χρονα. βλεπουν την ουρα , απο την παρεα των 4-5 ατομων ολοι εκαναν πισω ενω η μια λεει, περιμενετε με.
Και ερχεται και χωρις να με κοιταξει καν καθεται διπλα μου ακολουθοντας την ουρα και στο πρωτο βημα του μπροστινου ερχεται μπροστα μου.
Την ρωταω λοιπον πολυ ευγενικα.
-Ειστε με την παρεα μπροστα ?
-Με κοιταει χαμογελαστα και με ρωταει, σας πηρα τη θεση ε ? Το ξερω,αλλα ξερετε...
-Τη διακοπτω και της λεω οτι η ουρα αρχιζει απο εκει και οτι κι εγω ξεκινησα απο εκει και να παει και αυτη εκει (στον πληθυντικο της μιλουσα παρολο που της εριχνα .... χρονια)
-Ξερεις μου λεει και παει να συνεχισει το παραμυθι
-Την ξαναδιακοπτω και της λεω με ωραιο τροπο οτι οπως εγω και οπως οι υπολοιποι ειμαστε οσο ανθρωποι ηταν και εκεινοι και γιαυτο το λογο περιμεναμε με σεβασμο στην ουρα το ιδιο επρεπε να κανει και εκεινηΕν τω μεταξυ παρακολουθουσε ο κοσμος την συζητηση αλλα διακριτικα..
-Τωρα με κανετε και νιωθω τυψεις μου λεει
-Ε ναι θα πρεπε λιγο της απανταωΚαι σηκωνεται και παει και καθεται πισω μου
Κοιταζω τους πισω μου θελοντας να δω αν θα εβλεπα υποστηρικτικες ματιες η οχι γιατι ηθελα να της φωναξω... με κοιταζουν αλλα τιποτα,καμια αντιδραση. αδιαφοροι. τους πηρε τη σειρα .. και ? η πρωτη ειναι ? εδω ανεχονται αλλα κι αλλα αυτο θα τους πειραξει ? Στο κατω κατω παιδι ειναι ας το αφησουμε να κανει κι αυτο αυτα που δεν εκαναν εκεινοι... εξαλλου στα ματια της καποιοι εβλεπαν τη συμπεριφορα των δικων τους απογονων.
Τι θελω να πω ?
Εχω σχεδον καθε παραδειγμα(πραγματικα εχω) για το πως αυτοι οι 2 εκατομμυρια δημ,υπαλλοιλοι. ελευθ.επαγγ, γιατροι δικηγοροι ,δημοσιογ.εργολαβ. κτλπ εχουν μεγαλωσει την επομενη γενια και την εχουν εφοδιασει μεσω των πραξεων τους απεναντι στους απογονους τους , με λαμογια, με ασεβεια, με κουτοπονηρια και με ολα τα συναφη.
Ο καθενας ας κανει τις αναγωγες του. Απο τα παιδια τα δικα μας που τωρα ειναι 5-6 ετων μπορουμε να περιμενουμε κατι! Απο 15 και πανω εχουν καει ηδη.
Αυτο ηταν το σχολιο μου περι της 'ελπιδας στην πιτσιρικαρια', δεν πιαστηκα απο αυτο το περιστατικο για να δημιουργησω καποιον κανονα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο τα σημερινα πιτσιρικια ,αρκετοι εχουμε τετοιες η παρομοιες εμπειριες.
Καποια στιγμη θα θελα να κουβεντιαζαμε και γιατι το οτι απετυχε ο κομουνισμος στη ρωσσια σημαινει οτι πρεπει να τον απορριπτουμε σαν καθεστως.
Φιλε μου λιγοι ειμαστε αυτοι που νοιαζομαστε. Ο Ελληνας ειναι ο κλασικος καλοπερασακιας εγωιστης. Δες για παραδειγμα πως 100 λαλακες περιμενουν το φαναρι και τσουπ εμφανιζονται 2 εξυπνοι που προσπερνουν την ουρα και πολλες φορες μπλοκαρουν και τις λωριδες που το φαναρι ειναι πρασινο.
Kαι τα δυο παραδείγματα είναι ατυχέστατα. Γιατί δείχνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλετε να περιγράψετε.Η πλειοψηφία περιμένει στην ουρά και οι λαλακες που θέλουν να την παρακάμψουν είναι η μειοψηφία. Άρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν οι συμπεριφορές των λίγων να αυτοπροσδιορίζουν τους πολλούς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σοβαρά τώρα, αν έχεις κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με όσα έγραψα, πες το. Μπορώ να ειρωνεύομαι κι εγώ μέχρι τη Β' Παρουσία.
τι να πω αναφορικά με τέτοιο πόνημα;
σιγά το περιστατικό, που θα κάνουμε και κοινωνικοπολιτική ανάλυση ρε μάνο -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αυτο το ειδατεΜαγαζί του υπ. Υγείας πουλά χαλιά στην Φιλελλήνων - Μπαίνει μέσα 200.000 ευρώ το χρόνο και δεν είναι ποτέ ανοιχτό!
Απασχολεί δεκάδες υπαλλήλους που δεν δουλεύουν ποτέ γιατί δεν είναι ποτέ ανοιχτό- Κόστος για το κάθε χαλί είναι περίπου 3.000 ευρώ και πληρώνει 10.000 ευρώ ενοίκιο γιατί είναι και.. γωνία
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 70&catid=3
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά 'πληροφόρηση' από τα κυβερνητικά ΝΕΑ και το newsit του Ευαγγελατου θεωρείται propaganda ALERT.Δεν εννοώ ότι όλο αυτό μπορεί να μη συμβαίνει αλλά το κατά πόσο παρουσιάστηκαν στο άρθρο όλες οι πτυχές ή κρύφτηκαν σκόπιμα κάποιες σημαντικές 'λεπτομέρειες'.
Όσο για τις ανακοινώσεις του 'έχω πάθει καταρράκτη από τα πολλά κλάματα' Λοβερδου,ας του υπενθυμίσει κάποιος οτι τα προηγούμενα 20 χρόνια δεν υπήρχε ακυβερνησία στην Ελλάδα και στα δώδεκα από αυτά το κόμμα του ήταν Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
(για όσους αρνούνται να κατανοήσουν τι σημαίνει να είναι κάποιος στην εξουσία παραδίδονται δωρεάν μαθήματα πολιτικής οικονομίας σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας) -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αυτο το ειδατε
Μαγαζί του υπ. Υγείας πουλά χαλιά στην Φιλελλήνων - Μπαίνει μέσα 200.000 ευρώ το χρόνο και δεν είναι ποτέ ανοιχτό!
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά 'πληροφόρηση' από τα κυβερνητικά ΝΕΑ και το newsit του Ευαγγελατου θεωρείται propaganda ALERT.Δεν εννοώ ότι όλο αυτό μπορεί να μη συμβαίνει αλλά το κατά πόσο παρουσιάστηκαν στο άρθρο όλες οι πτυχές ή κρύφτηκαν σκόπιμα κάποιες σημαντικές 'λεπτομέρειες'.
Όσο για τις ανακοινώσεις του 'έχω πάθει καταρράκτη από τα πολλά κλάματα' Λοβερδου,ας του υπενθυμίσει κάποιος οτι τα προηγούμενα 20 χρόνια δεν υπήρχε ακυβερνησία στην Ελλάδα και στα δώδεκα από αυτά το κόμμα του ήταν Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
(για όσους αρνούνται να κατανοήσουν τι σημαίνει να είναι κάποιος στην εξουσία παραδίδονται δωρεάν μαθήματα πολιτικής οικονομίας σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας)το θεμα ειναι οτι υπαρχει και πληρωνουμε καταστημα του υπουργειου που......πουλαει χαλιά , ακομα και αν δεν εχουν παρουσιαστει στο αρθρο οπως λες ολες οι πτυχες , ειναι να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο με το τι ΟΡΓΙΟ γινεται στον δημοσιο τομεα και τι εχουν φτιαξει για να κανουν ρουσφετια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αύριο που δεν θα την αφήσω στο τρένο, θα έχω κάνει σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.Ώστε εσύ κλάνεις στο μετρό και βρωμάει ο τόπος όλος...
-
Είναι φυσική ανάγκη και έχω αναφαίρετο δικαίωμα να την εκφράζω. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βρω αρκετές φορουμικές θεωρίες για να στηρίξω τέτοια συμπεριφορά, άρα γιατί μου τη λες;
Ο χρήστης madox έγραψε:
Kαι τα δυο παραδείγματα είναι ατυχέστατα. Γιατί δείχνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλετε να περιγράψετε.Η πλειοψηφία περιμένει στην ουρά και οι λαλακες που θέλουν να την παρακάμψουν είναι η μειοψηφία. Άρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν οι συμπεριφορές των λίγων να αυτοπροσδιορίζουν τους πολλούς.
Η πλειοψηφία περιμένει στην ουρά, όμως η μειοψηφία δεν 'τιμωρείται'. Κάποια στιγμή, όταν προκύψουν αρκετές μειοψηφίες, καθένας θα αποφασίσει να παρακάμψει την ουρά γιατί δεν θα ανέχεται να μένει πάντα τελευταίος. Αν θες παραδείγματα, μπορώ να σου δώσω.
τι να πω αναφορικά με τέτοιο πόνημα;
σιγά το περιστατικό, που θα κάνουμε και κοινωνικοπολιτική ανάλυση ρε μάνοΒλέπεις και επικεντρώνεις στο περιστατικό και όχι στο υπόβαθρό του.
Σε άλλες περιπτώσεις όμως δεν χάνεις την ευκαιρία να 'εμβαθύνεις'. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αυτο το ειδατε
Όσο για τις ανακοινώσεις του 'έχω πάθει καταρράκτη από τα πολλά κλάματα' Λοβερδου,ας του υπενθυμίσει κάποιος οτι τα προηγούμενα 20 χρόνια δεν υπήρχε ακυβερνησία στην Ελλάδα και στα δώδεκα από αυτά το κόμμα του ήταν Η ΕΞΟΥΣΙΑ.(για όσους αρνούνται να κατανοήσουν τι σημαίνει να είναι κάποιος στην εξουσία παραδίδονται δωρεάν μαθήματα πολιτικής οικονομίας σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας)πες καλύτερα 30 χρόνια και ότι τα 20 είναι εξουσία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...
Η πλειοψηφία περιμένει στην ουρά, όμως η μειοψηφία δεν 'τιμωρείται'. Κάποια στιγμή, όταν προκύψουν αρκετές μειοψηφίες, καθένας θα αποφασίσει να παρακάμψει την ουρά γιατί δεν θα ανέχεται να μένει πάντα τελευταίος. Αν θες παραδείγματα, μπορώ να σου δώσω....Συμφωνώ απόλυτα. Και στους δρόμους βλέπουμε τύπους 'ζώα' που παρκάρουν και κλείνουν λωρίδα κυκλοφορίας για 2 λεπτά (που τυχαίνει να είναι ώρες ) και δεν βλέπω αντίδραση από τους οδηγούς.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:offtopicviii:
Καλά για να πήγαινε το κοριτσάκι να κάνει την ίδια μαγκιά σε ΙΚΑ ή εξωτερικά νοσοκομείου να δείτε για πότε θα την είχαν τσιμεντώσει τα περήφανα γηρατειά...Τις ίδιες φουστιές κάνουν και αρκετοί από τα 'περήφανα γηρατειά' στο ΙΚΑ...
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!