Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω και με τους δυο!!!(Τον Στρατη και τον Νικολα ) Τι στην ευχη γινεται? Ας αφησω ομως την πλακα.
Παιδια ειλικρινα συγγνωμη αν σας ζαλισα με την γκρινια και τις επιστολες μου, αλλα ειχα καλο σκοπο. Οπως καλο σκοπο ειχα και με την τελευταια
που εστειλα στην οργανωση του ρ. ΕΛΠΑ. Αυτη τη φορα ακολουθησα το συνωμοτικο πρωτοκολο και δεν την κοινοποιησα σε κανεναν, για να
μην υπαρξουν παρεξηγησεις. Πληροφορουμαι οτι η οργανωση θα μου απαντησει αυριο, και τοτε ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον.
Το μονο που δεν συμμεριζομαι , ειναι την δικαιολογημενη προσωπικη απογοητευση του Στρατη ,εδω πιο πανω. Φιλαρακο εχουμε πια εκτεθει, και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ν ατσαλωνουμε το πεισμα. Πως? Να ,δωσε μου
αφισες να παω να κολησω αυριο. Βαλε τον αλλον να κανει κατι αλλο Πως να δουλεψει το ρημαδι χωρις
υπομανατζερς? (Μανατζερ εχουμε,αλλα εχει κι αλλες δουλειες να κανει!)
Η μηπως μια Ελενη μπορει να φερει την ανοιξη?Οταν ολοι οι υπολοιποι εχουμε το νου μας μονο στο πως θα κατεβουμε την φτερη πιο γρηγορα
με καθε μεσο και τροπο! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΕΡΗ.
Εγραψε ο Στρατης για τα λεφτα που πανε στα σεκιουριτυ,για να φυλαμε τους ιδιους μας τους εαυτους. Να γιατι φωναζω. Γιατι τα ιδια λεφτα θα μπορουσαν ναχουν παει σε διαφημιση του αγωνα, η καπου αλλου που θα επιαναν τοπο. ΑΠΟΤΥΧΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!
Εγραψε ο Στρατης για τα εξοδα των αγωνων που ειναι μακρυα. Δικηο και παραδικηο εχει. Απο Δευτερα θα σας τα αναλυσω, να σας πεσουν τα μαλλια.Ακομα και γενικη να κερδιζα, αυτος που βαζει το χερι στην τσεπη,ουτε ευρω δεν θα παρει πισω.Κι αμα σηκωθει και φυγει,οπως τοσοι και τοσοι εχουν κανει, θα μας φαει η ορφανια.
Εγραψε ο Νικολας τα ιδια, αλλα και για τα γνωστα κωλοπαιδα που οργιασανε ολο το καλοκαιρι, μεχρι χτες. Μηπως να περιμενουμε την πρωτη συνεδριαση των αγωνοδικων, για να βρουμε κομματακι δικαιωσης? Κι αν
δεν την βρουμε, τι να κανω αυτο το ερημο μεσαιο δαχτυλο του εξαιρετου κατα τα αλλα κυριου Παναγιωτοπουλου, που μου το εδειξε ορθο και τεντωμενο οταν του φωναξα το Σαβατο 'ΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΕΡΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗ ΦΤΕΡΗ? ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?' Που να το βαλω το ρημαδι? Πειτε μου εσεις.
Εγραψαν τα παιδια κι αλλα, κι αλλα. Ε λοιπον θελει ΠΕΙΣΜΑ για να μην
αναγκαζονται να γραφουν στο εξης τα ιδια και τα ιδια!