-
Και μιάς και ανέφερες 50+ ειδικές , μία σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό ;
ΑΛΑ και SprintLine συνδιοργανώνουν τα Μέγαρα και την Ριτσώνα; Φανταστείται να κάνανε και ένα διήμερο Παλάδιο - Αττικό τώρα που βρεθήκανε κοντά κοντά στις ημερομηνίες!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ευτυχως που οι ξενοι ειναι λιγοι και θα γινουμε ...λιγο ρεζιλι.Είναι κι αυτό μια άποψη...
-
Καστορα απο το στομα σου και στου 'Θεου' τ αυτι! Και για να το κανω λιγο πιο πλουσιο, περασμα απο τα Μεγαρα και χρονομετρημενοι γυροι με γιορτη αναλογη μ αυτη που ειχαμε διοργανωσει στο καρτοντρομο με τα καρτ για τα παιδια της 'Ελπιδα' (η του 'χαμογελου του παιδιου' η ο,τι αλλου αναλογου). Πααααλι ονειρευομαι! Προσωπικα παντως , για μια τετοια διοργανωση βαζω και την ψυχη μου.
-
Είχα διαβάσει στο rally.gr ότι το fiesta του αθανασούλα είναι το πρώτο ασφάλτινο!! Μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα αφού απο φωτογραφίες που είδα απο γερμανικό ασφάλτινο ράλλυ συμμετείχε και Fiesta super1600! Στο συγκεκριμένο ράλλυ συμμετείχε και μία Porsche GT3! Λέτε να γυρίσει η Πόρσε;; Μακάρι.......
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Είχα διαβάσει στο rally.gr ότι το fiesta του αθανασούλα είναι το πρώτο ασφάλτινο!! Μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα αφού απο φωτογραφίες που είδα απο γερμανικό ασφάλτινο ράλλυ συμμετείχε και Fiesta super1600! Στο συγκεκριμένο ράλλυ συμμετείχε και μία Porsche GT3! Λέτε να γυρίσει η Πόρσε;; Μακάρι.......Καλά είδες, αλλα δεν ειναι Γερμανία, είναι Βέλγιο. Το Fiesta ειναι της Floral Racing και συμμετείχε στο Tour de Flandres. Αγοράστηκε μετα απο το δικό μας, απλά είχε την τύχη να έχει συμμετέχει σε αγώνα πριν απο το ΕΛΠΑ όχι όμως σε διεθνες αγώνα όπως εννοει το rally.gr. Οσο για την GT3 μακάρι να γυρίσει στους αγώνες. Στο συγκεκριμένο αγώνα, μόλις στέγνωσε κέρδισε ειδικές απο WRC κανοντας πολύ ενθαρυντική εμφάνιση.
-
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΕ , ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ?
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ .
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΜΠΟ , ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ !
Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ?! -
Καρφί αυτό φίλε Χρήστο , μεγάλο καρφί … .. άσε που βλέπω ότι έμαθες να γράφεις και με πεζά !!!!
-
Ηταν ενα LEGACY του 1991 1600 H 1800 C.C. αν δεν κανω λαθος. Και
πρεπει να σου πω οτι στην εκκινηση του διακοφτου, ο κριτης μου ανοιξε το καπω ,και εκανε ελέγχο στον κινητηρα! Σε δε τρια νομιζω σημεια της διαδρομης, ο κ. Χαλιβελακης με σημαδεψε με το ρανταρ του, κι ημουνα κατω απο τα 80 χιλιομετρα την ωρα. Τα υπολοιπα αστα γι αργοτερα.
Ξερω πολυ καλα οτι με πεςριμενουν στη γωνια. (2 καταλυτες εχει το IMPREZA πανω του! )
Καλημερα -
Τελικά αυτός ο ειδικός των ειδικών πολύ μου αρέσει!!
Για διαβάστε! -
Σ'αρεσει εε , ειδες τι μπορει να γραφει κανεις , χωρις ονομα . Ακομα και μπινελικια για τον μηχανικο του , εφ οσων η καλυψη τα δικαιολογει ολα .
Ψοφαμε τελικα για κους-κους . Δωσε στον Ελληνα κοτσομπολιο , ας ειναι και πρυτανης . -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ηταν ενα LEGACY του 1991 1600 H 1800 C.C. αν δεν κανω λαθος. Και
πρεπει να σου πω οτι στην εκκινηση του διακοφτου, ο κριτης μου ανοιξε το καπω ,και εκανε ελέγχο στον κινητηρα! Σε δε τρια νομιζω σημεια της διαδρομης, ο κ. Χαλιβελακης με σημαδεψε με το ρανταρ του, κι ημουνα κατω απο τα 80 χιλιομετρα την ωρα. Τα υπολοιπα αστα γι αργοτερα.
Ξερω πολυ καλα οτι με πεςριμενουν στη γωνια. (2 καταλυτες εχει το IMPREZA πανω του! )
ΚαλημεραΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΓΙΑΤΡΕ ????????:roll: ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ??????????????:(
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ (ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΟΣ) ???????????
ΑΗΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!Υ.Γ ποσο δηκιο ειχες χρηστακι ?????
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Σ'αρεσει εε , ειδες τι μπορει να γραφει κανεις , χωρις ονομα . Ακομα και μπινελικια για τον μηχανικο του , εφ οσων η καλυψη τα δικαιολογει ολα .
Ψοφαμε τελικα για κους-κους . Δωσε στον Ελληνα κοτσομπολιο , ας ειναι και πρυτανης .Κάτσε μήπως και δεν κατάλαβα!
Με όνομα ή χωρίς όνομα....αναφέρονται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ονόματα!!Και εσυ van έμεινες στο αν αρέσουν στους Ελληνες τα κουτσομπολιά?!Μα εδω δεν είναι κουτσομπολιά αλλά πληροφορίες!!!
Αλλωστε η κάλυψη δικαιολογεί μόνο στους κακοπροαίρετους να βγούν και να πουν μπαρούφες!Στους καλοπροαίρετους επιτρέπει να πουν αυτά που θέλουν χωρίς να τους κόψουν την καλημέρα όσοι νομίζουν ότι θίγονται!!Και για να σου πω και τι μου αρέσει στο 'κους-κους'....οι πληροφορίες εκ των εσω που μου έχουν λείψει!!!
-
Καλησπέρα
Εκείνο που θεωρώ πολύ βασικό στο κους-κους είναι η αναφορά ονομάτων, τα οποία κυκλοφορούσαν στην πιάτσα και πριν από την δημοσίευση.
Τι γίνεται με τα 'παιδιά' αυτά;
Τί γίνεται με τίς επιδόσεις σε περίοδο δοκιμών του κ. Γκίκα; Και εννοώ επιδόσεις του παρελθόντος. Ποιά είναι η στάση της ΕΘΕΑ όταν όλοι τόχουν τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι; Και αν είναι αλήθεια ότι ο κ. Γκίκας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, γιά να μην πω κάτι χοντρότερο τους κανονισμούς, μήπως θέλει να αναβιώσει το πάλαι ποτέ κλίμα του κάρτ; Και αν το νεάρό της ηλικίας δεν του επιτρέπει να πάρει θέση, ας τον βοηθήσει ο πατέρας του, παλαιός αγωνιζόμενος και μάναντζερ του νεαρού.
Ευχαριστώ
LEV -
Ο χρήστης Lev έγραψε:
Καλησπέρα
Εκείνο που θεωρώ πολύ βασικό στο κους-κους είναι η αναφορά ονομάτων, τα οποία κυκλοφορούσαν στην πιάτσα και πριν από την δημοσίευση.
Τι γίνεται με τα 'παιδιά' αυτά;
Τί γίνεται με τίς επιδόσεις σε περίοδο δοκιμών του κ. Γκίκα; Και εννοώ επιδόσεις του παρελθόντος. Ποιά είναι η στάση της ΕΘΕΑ όταν όλοι τόχουν τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι; Και αν είναι αλήθεια ότι ο κ. Γκίκας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, γιά να μην πω κάτι χοντρότερο τους κανονισμούς, μήπως θέλει να αναβιώσει το πάλαι ποτέ κλίμα του κάρτ; Και αν το νεάρό της ηλικίας δεν του επιτρέπει να πάρει θέση, ας τον βοηθήσει ο πατέρας του, παλαιός αγωνιζόμενος και μάναντζερ του νεαρού.
Ευχαριστώ
LEVΑΝΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΥΟ …..Ο ΓΚΙΚΑΣ !
ΑΥΤΟ ΣΑΣ Γ…ΓΑΡΓΑΛΑΓΕ ΚΥΡΙΕ LEV ????????
ΤΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ………ΜΕ ΤΟ ΓΚΙΚΑ ????
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ !!!!
ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ , ΜΗ ΤΟ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ , ΑΝΗΧΤΕΤΟ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ …..!!Υ.Γ
ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ …ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ........(ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ )………ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ……….!ΑΡΕΕΕΕΕ ΧΡΗΣΤΑΚΙ ΔΗΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ !!!!!
-
Διαβάζω ΝΤ από το μπάκετ και κουφαίνομαι!...
Φτιάξαμε τυπώσαμε χιλιες γα....νες αφίσες και ούτε μία δεν έχει περάσει στην απο εκεί πλευρά της γέφυρας Ρίο-Αντίριο
ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ??????
ναι κα Φερτάκη κάντε δήλωση πως εσεις και οι συνεργάτες σας δεν ε΄χετε ευθύνη.
Ξέρω φταίω εγώ που γενήθηκα, ο χαλιβελάκης που είναι μαζόχα και μπλέκει και ο μανιατό που είχε την εμπνευση να μπλέξει μαζί μας!
Σωστά! Κατα τα άλλα παραγοντάρες πέρασαν απένταντι και τους έλειπαν κάγκελα γμ την τρέλλα μου στη λαστιχοζώνη (σικ)....Στην άμμο χτίζουμε.
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ
Στρατισινο
-
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ? ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ?? ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ FOTOS !!
-
Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω και με τους δυο!!!(Τον Στρατη και τον Νικολα ) Τι στην ευχη γινεται? Ας αφησω ομως την πλακα.
Παιδια ειλικρινα συγγνωμη αν σας ζαλισα με την γκρινια και τις επιστολες μου, αλλα ειχα καλο σκοπο. Οπως καλο σκοπο ειχα και με την τελευταια
που εστειλα στην οργανωση του ρ. ΕΛΠΑ. Αυτη τη φορα ακολουθησα το συνωμοτικο πρωτοκολο και δεν την κοινοποιησα σε κανεναν, για να
μην υπαρξουν παρεξηγησεις. Πληροφορουμαι οτι η οργανωση θα μου απαντησει αυριο, και τοτε ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον.
Το μονο που δεν συμμεριζομαι , ειναι την δικαιολογημενη προσωπικη απογοητευση του Στρατη ,εδω πιο πανω. Φιλαρακο εχουμε πια εκτεθει, και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ν ατσαλωνουμε το πεισμα. Πως? Να ,δωσε μου
αφισες να παω να κολησω αυριο. Βαλε τον αλλον να κανει κατι αλλο Πως να δουλεψει το ρημαδι χωρις
υπομανατζερς? (Μανατζερ εχουμε,αλλα εχει κι αλλες δουλειες να κανει!)
Η μηπως μια Ελενη μπορει να φερει την ανοιξη?Οταν ολοι οι υπολοιποι εχουμε το νου μας μονο στο πως θα κατεβουμε την φτερη πιο γρηγορα
με καθε μεσο και τροπο! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΕΡΗ.
Εγραψε ο Στρατης για τα λεφτα που πανε στα σεκιουριτυ,για να φυλαμε τους ιδιους μας τους εαυτους. Να γιατι φωναζω. Γιατι τα ιδια λεφτα θα μπορουσαν ναχουν παει σε διαφημιση του αγωνα, η καπου αλλου που θα επιαναν τοπο. ΑΠΟΤΥΧΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!
Εγραψε ο Στρατης για τα εξοδα των αγωνων που ειναι μακρυα. Δικηο και παραδικηο εχει. Απο Δευτερα θα σας τα αναλυσω, να σας πεσουν τα μαλλια.Ακομα και γενικη να κερδιζα, αυτος που βαζει το χερι στην τσεπη,ουτε ευρω δεν θα παρει πισω.Κι αμα σηκωθει και φυγει,οπως τοσοι και τοσοι εχουν κανει, θα μας φαει η ορφανια.
Εγραψε ο Νικολας τα ιδια, αλλα και για τα γνωστα κωλοπαιδα που οργιασανε ολο το καλοκαιρι, μεχρι χτες. Μηπως να περιμενουμε την πρωτη συνεδριαση των αγωνοδικων, για να βρουμε κομματακι δικαιωσης? Κι αν
δεν την βρουμε, τι να κανω αυτο το ερημο μεσαιο δαχτυλο του εξαιρετου κατα τα αλλα κυριου Παναγιωτοπουλου, που μου το εδειξε ορθο και τεντωμενο οταν του φωναξα το Σαβατο 'ΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΕΡΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗ ΦΤΕΡΗ? ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?' Που να το βαλω το ρημαδι? Πειτε μου εσεις.
Εγραψαν τα παιδια κι αλλα, κι αλλα. Ε λοιπον θελει ΠΕΙΣΜΑ για να μην
αναγκαζονται να γραφουν στο εξης τα ιδια και τα ιδια! -
ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΥΟ …..Ο ΓΚΙΚΑΣ !
ΑΥΤΟ ΣΑΣ Γ…ΓΑΡΓΑΛΑΓΕ ΚΥΡΙΕ LEV ????????
ΤΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ………ΜΕ ΤΟ ΓΚΙΚΑ ????
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ !!!!
ΑΝΟΙΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ , ΜΗ ΤΟ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ , ΑΝΗΧΤΕΤΟ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ …..!!Η αναφορά μου αφορά κατ' αρχήν όλους. Η επόμενη πρόταση αναφέρεται στον Γκίκα, επειδή ως όνομα συνδεδεμένο με ατύχημα, το οποίο τουλάχιστον εγώ γνωρίζω, από τους τρείς είναι μόνο το δικό του. Έτσι είναι απόλυτα λογικό το πρώτο από τα τρία ονόματα που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό μου να είναι το δικό του. Σημειώνω ότι γιά το ατύχημα στο οποίο αναφέρομαι διατυπώνω την επιφύλαξή μου γιά την περίπτωση που δεν ευθύνεςται ο αγωνιζόμενος.
Όμως, προσωπικά δεν έχω διασταυρωθεί με τον Τσολακίδη, αφού δεν έχει τύχει να τρέχουμε στον ίδιο αγώνα, όσες φορές έχω διασταυρωθεί με τον με τον Κων/νο, αλλά και με τον Άρη η οδήγησή τους είναι σε πλαίσια ευπρεπή (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Κων/νος δεν χαρακτηρίζεται ως παράτυπος αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα καταστρατηγεί τον κανονισμό εις βάρος των συναθλητών του), όσες φορές έχω διασταυρωθεί με Γκίκα έχω τρομάξει.
Όμως ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο με ποιό τρόπο και από ποιόν οι αγωνιζόμενοι αυτοί έμαθαν την διαδρομή του αγώνα της δεύτερης ημέρας.
Αυτά προς το παρόν.
Καλημέρα
LevΑΡΕΕΕΕΕ ΧΡΗΣΤΑΚΙ ΔΗΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ !!!!![/quote]
-
Στίς 'συμμετοχές' του αγώνα και ο Στρατισίνο με το MEGANE kit car σε ρόλο πλοηγού!
Έχει ξανακάνει τον πλοηγό στο rally ΕΛΠΑ(2002) με Γαλλιδούλα CLIO sport,αλλά αυτή την φορά θα κάθεται στο στο bucket μιας πιο sexy Γαλλιδούλας!
Καλή διασκέδαση Στρατή! -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΠΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ,ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑ...
Απο καιρο τι λενε για το Σαββατο εκει διπλα στις (σουβλες) ειδικες ?
29o ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ