Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    www.rally.gr. Τέλος εποχής...
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. www.rally.gr. Τέλος εποχής...
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Περί αυτοκίνησης
    39
    80
    570
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      chemic last edited by

το σαιτ εκλεισε γενικά, κ όχι μονο το κομματι για τους ελληνικούς αγωνες.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        blinkys last edited by

Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
        Για όσους πιστεύουν ό,τι οι Ελληνικοί αγγώνες είναι οι αγωνιζόμενοι και οι συγγγενείς τους θα πω ό,τι απλως είναι επιεικώς άσχετοι, δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στις κερκίδες των βουνών οπότε...

Για αυτούς που περιμένουν να κλείσουν και οι 'Ελληνικοί αγώνες' (του φόρουμ) θα πω ό,τι να μην κάνουν και πολύ χαρά, γιατί τώρα που το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται πολύ πιθανόν να φτάσει μέχρι το τέλος και ξέρετε κάτι παιδιά όλοι εμείς που γράφουμε στους 'Ελληνικους αγώνες' είμαστε ήδη μέλη σε άλλο - άλλα φόρουμ όμοιας θεματολογίας, οπότε και να κατέβει ο διακόπτης θα βρεθούμε στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο πάλι στην ίδια παρέα.

Οι υπόλοιποι αντί να χάνετε τον καιρό σας για ειρωνείες δεν αρχίζετε καλύτερα να επεξεργάζεστε και κανένα σχέδιο της 'επόμενης μέρας'.

Καταρχάς να πω πως σ αυτά που θα γράψω δεν υπάρχει πρόθεση για προσωπική επίθεση και το θεωρώ άδικο να τα 'ακούει' ο thraveris ο οποίος προσπαθεί να 'υπερασπιστεί' έναν χώρο που προφανώς τον ενδιαφέρει.Κι όμως αγαπητέ μου οι αγώνες είναι οι αγωνιζόμενοι και οι συγγενείς τους. Και αυτοί πρώτοι είναι που φταίνε για όσα κακά υπάρχουν σ αυτόν τον χώρο.Αυτοί φταίνε που έχει περάσει η εικόνα της ελίτ στον κόσμο. Το είχα γράψει και παλιότερα στους Ελληνικούς Αγώνες και δεν μου απάντησε κανείς.Ρώτησα πολύ απλά με τι επαγγέλματα ασχολείται η πλειονότητα των οδηγών.Και προσοχή όχι ένας ή 2.Η πλειονότητα.Όταν δεν υπάρχει θέμα χωρίς διαξιφισμούς ή προσωπικές επιθέσεις και υπονοούμενα ο απλος παρατηρητής θα υποθέσει πως το κλίμα στον χώρο δεν είναι καλό.Αν το πεις όμως σε κάποιον που ασχολείται θα σου πει όχι μωρέ όλοι φίλοι είναι ο τάδε με βοήθησε έτσι ο δείνα αλλιώς.Ε τότε ποιοι διάολο είναι αυτοί που τσακώνονται ;
        Εσύ μπορείς να πεις πως είμαι άσχετος αλλά δεν έχει νόημα.Δες το σαν την άποψη ενός απλού θεατή.Από αυτούς που αν δεν κάνω λάθος όλοι θέλουν αλλά κανείς δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για να τους φέρει πιο κοντά.

• I
          infinity last edited by

Enough with the flames [mod]

• H
            hunter last edited by

Εγω πάντως φιλε thvarveri ΔΕΝ βλεπω θεατες στα βουνα σε γενικες γραμες.Εξαιρούνται μετρημενοι στα δαχτυλα αγωνες.
            Και ξερω και πολύ κοσμο που εχει απομακρυνθει απο τις πλαγιες,απο την ωρα που βρηκανε σε αυτο εδω το φορουμ ολη αυτη την κατασταση που επισημαινει ο jean παραπάνω.
            Και τελευταια βλεπω να μεταφερεται το ιδιο σκηνικο και στο facebook,εκει που μαλλον κρυβονται οι τελευταιοι θεατες των ελληνικων αγωνων.Παμε να τους διωξουμε κι'εκεινους

• T
              thvarveris last edited by

@chemic
              Το rally.gr ήταν από τα λίγα σημεία στο ιντερνέτ που μπορούσε κάποιος να πάρει πληροφορίες για τους Ελληνικούς αγώνες, γι αυτό επικεντρωνόμαστε εκεί. Για τα υπόλοιπα διεθνή είδη αγώνων υπάρχουν πολλά σημεία που μπορεί κάποιος να ενημερωθεί και μάλιστα πιο ειδικά.

@jean29
              Το εαυτό μου και μόνο 'εκπροσωπώ', κανέναν άλλο. Απλώς δεν αντέχω μιλούν απαξιωτικά για το χώρο άνθρωποι που δεν τον έχουν προσεγγίσει ούτε επιδερμικά.

Για το θέμα των επαγγελμάτων των αγωνιζομένων δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
              Φυσικά και θα υπάρχουν εύποροι σε ένα από τα πιο ακριβά σπορ. Ευτυχώς που υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα στους αγώνες, γιατί είδαμε στα Ελληνικά βουνά αυτοκίνητα που θα περιμέναμε να έρθει το youtube για να τα δούμε.
              Την ίδια ώρα στο ποδόσφαιρο παίρνουν μέρος δισεκατομμυριούχοι. Τι θα έπρεπε δηλαδή; Να απαγορευτεί η συμμετοχή τους για να μην θεωρηθεί ελιτίστικο (που είναι ήδη δηλαδή) το ποδόσφαιρο;
              Από εκεί και πέρα μπορώ να σε διαβεβαιώσω, ό,τι οι συμμετέχοντες έχουν δουλειές που έχουν και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι στην κοινωνία.
              Και γιατροί, υπάρχουν και οδοντίατροι και δικηγόροι και μαθηματικοί και κομπιουτεράδες και φιλόλογοι και αντιπρόσωποι αυτοκινήτων και βουλκανιζατεράδες και έμποροι ανταλλακτικών και μηχανικοί αυτοκινήτων και μπακάληδες και καφετεριάρχες και καντηνιέρηδες και αγρότες και ό,τι άλλο φανταστεί το μυαλό σου.

Το καλό στο φιλάω για το τέλος.
              Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της δεκαετίας του 90 ήταν τσοπάνης!
              Και δεν κάνω καθόλου πλάκα και δεν τον λέω κτηνοτρόφο γιατί ήταν τσοπάνης παραδοσιακός.
              Υπήρχε δε ειδική διαδρομή ραλλυ που περνούσε κυριολεκτικά έξω απ' το μαντρί του!
              Και ο Στρατισίνο μέσα από τους 4ΤΡΟΧΟΙ του έπλεκε το εγκώμιο σε κάθε αγώνα (χωρίς φυσικά να αναφέρει την ιδιότητα του) και το θεωρούσε τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό της γενιάς του και μάλλον ήταν.
              Τώρα δεν κάνει την ίδια δουλειά, αλλά τότε ήταν αυτό που ήταν και δεν τον σνόμπαρε κανένας.

@HUNTER
              Μην θεωρούμε ό,τι το forum αυτό ή κάποιο άλλο είναι και το κέντρο του κόσμου. Εγώ γνωρίζω πολλούς αγωνιζόμενους και θεατές που δεν ξέρουν ούτε κατά που πέφτει το-τα forum.
              Υπάρχουν και πρακτικοί λόγοι που κρατάνε τον κόσμο μακριά από τα βουνά.
              Οι αγώνες αυτοκινήτου εκτός από ακριβό σπορ στην συμμετοχή του είναι και ακριβό σπορ στην παρακολούθηση του και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά που ανεβοκατεβαίνεις συχνά-πυκνά.
              Εδώ τα τελευταία χρόνια φθίνει η προσέλευση θεατών στο Ακρόπολις θα άντεχαν οι Ελληνικοί αγώνες;
              Μάλιστα δε χρειάζεται να θεωρηθώ Κασσάνδρα άμα σου πω ό,τι την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα ακόμα και αν έρχετε να τρέξει ο LOEB σε κάθε αγώνα.

• H
                hunter last edited by

@HUNTER
                Μην θεωρούμε ό,τι το forum αυτό ή κάποιο άλλο είναι και το κέντρο του κόσμου. Εγώ γνωρίζω πολλούς αγωνιζόμενους και θεατές που δεν ξέρουν ούτε κατά που πέφτει το-τα forum.
                Οι αγώνες αυτοκινήτου εκτός από ακριβό σπορ στην συμμετοχή του είναι και ακριβό σπορ στην παρακολούθηση του και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά που ανεβοκατεβαίνεις συχνά-πυκνά.
                Εδώ τα τελευταία χρόνια φθίνει η προσέλευση θεατών στο Ακρόπολις θα άντεχαν οι Ελληνικοί αγώνες;
                Μάλιστα δε χρειάζεται να θεωρηθώ Κασσάνδρα άμα σου πω ό,τι την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα ακόμα και αν έρχετε να τρέξει ο LOEB σε κάθε αγώνα.

Δεν το θεωρούμε 'κεντρο του κοσμου' αλλα σιγουρα ηταν το ιντερνετικο κεντρο των αγωνων στην Ελλαδα,ετσι δεν ειναι;Οταν ξεκινησε το φορουμ,υπήρχανε αρκετοι θεατες που παρακολουθούσαν την ενοτητα.
                Εγω που εχω επαφες με καποιους απο εκεινους,ξερω οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ πια για τους αγωνες αυτοκινητου.Αν δε σου λεει κατι αυτο (η αν θεωρεις μικρο το κακο που 'λακισαν' οσοι ητανε αυτοι-και δε λεω οτι το κανανε αδικα) τοτε πάμε μαζι σε καθε διαδικτυακο χωρο να συνεχισουμε τη διαδοση αυτου του (στραβου) κλιματος

• T

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

@HUNTER

Δεν το θεωρούμε 'κεντρο του κοσμου' αλλα σιγουρα ηταν το ιντερνετικο κεντρο των αγωνων στην Ελλαδα,ετσι δεν ειναι;Οταν ξεκινησε το φορουμ,υπήρχανε αρκετοι θεατες που παρακολουθούσαν την ενοτητα.
                  Εγω που εχω επαφες με καποιους απο εκεινους,ξερω οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ πια για τους αγωνες αυτοκινητου.Αν δε σου λεει κατι αυτο (η αν θεωρεις μικρο το κακο που 'λακισαν' οσοι ητανε αυτοι-και δε λεω οτι το κανανε αδικα) τοτε πάμε μαζι σε καθε διαδικτυακο χωρο να συνεχισουμε τη διαδοση αυτου του (στραβου) κλιματος

Τώρα ό,τι υπάρχουν θεατές που δε πάνε στα βουνά επειδή 'είδαν' κάποιους μέσα στο φόρουμ να τσακώνονται τουλάχιστον για την δική μου οπτική είναι υπερβολή. Οι δικοί μου φίλοι που δεν πάνε πια στους αγώνες δεν συμμετέχουν πια για καθαρά πρακτικά λόγους.
                  Έχουν κάνει οικογένειες τα έξοδα είναι πολλά, δεν έχουν πια την δυνατότητα να αφιερώνουν τόσο χρόνο (καμιά φορές και μέρες και το ξέρεις) ή τους τελείωσε το ενδιαφέρον για τον χώρο κλπ κλπ.
                  Στο Ακρόπολις που είναι και αγώνας του WRC πότε βλέπουμε κόσμο;
                  Το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωινό της Κυριακής. Τις άλλες ώρες είμαστε μόνοι μας.

• H
                    hunter last edited by

Τι υπερβολη ρε αδερφε;Εδω υπάρχουν πολλοι ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ που εχουν σιχαθει την κατασταση στο φορουμ και δεν συμμετεχουν (ούτε μπαινουν εδω και χρονια).Δεν τη βλεπεις την εικονα αυτη που βγαινει προς τα εξω;
                    Δες πώς αντιμετωπίζεται ο χωρος απο τους χρηστες του μεγαλυτερου φορουμ ΦΙΛΩΝ της αυτοκινησης,και οχι αδικα.

• T

Και εγώ σου λέω απ' την άλλη ό,τι υπήρχαν- υπάρχουν αγωνιζόμενοι (και είναι η πλειοψηφία) που δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ στο φόρουμ.
                      Αγώνες στην Ελλάδα γίνονταν και πολύ πριν το φόρουμ και θα συνεχίσουν να γίνονται όποια και αν είναι η εξέλιξη σε αυτό.
                      Όσο για το αν είναι όλοι εδώ μέσα 'φίλοι της αυτοκίνησης' μην βάζεις και το χέρι σου σου στην φωτιά.
                      Ένα φόρουμ είναι. Δεν απαγορεύεται σε κανέναν η συμμετοχή. Ούτε πρέπει να αποδείξει ό,τι είναι φίλος της αυτοκίνησης.
                      Τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να περιμένουμε με κομμένη την ανάσα μην μας κρίνει κανένας ανώνυμος (μην το ξεχνάμε αυτό) 'φίλος της αυτοκίνησης' αρνητικά;
                      Υπήρχε περίπτωση δηλαδή άμα είμασταν καλά-καλύτερα παιδιά να αγαπούσαν τους αγώνες αυτοκινήτου;

Και κάτι ακόμα εντελώς άσχετο.
                      Μια μέρα έκανα μια βόλτα στον κατάλογο μελών έτσι από περιέργεια. Εκεί είδα με έκπληξη μου ό,τι η πλειοψηφία των μελών του φόρουμ είναι στην ουσία ανενεργά, τα περισσότερα δε δεν έχουν γράψει ούτε μια φορά ή έχουν γράψει μια-δυό.
                      Οπότε νομίζω ό,τι υπερβάλουμε όταν δίνουμε στο φόρουμ μεγαλύτερες διαστάσεις απ' τις πραγματικές.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα...

• H
                        hunter last edited by

Εννοειται οτι υπήρχαν αγωνιζομενοι και θεατες που δεν γνωριζουν ούτε την υπαρξη του φορουμ,ούτε καν την υπαρξη του ιντερνετ.
                        Δεν ξερω τα ποσοστα των μεν και των δε,κρινοντας ομως απο τον αριθμο των θεατων στις πλαγιες (τρεις κι'ο κουκος) δεν ηταν ευκαταφρονητο ποσοστο,οσο κι'αν θες να το απαξιωσεις.

Βασικα,απ'ότι βλεπω,δεν συννενοούμαστε,οπότε τζαμπα το συζηταμε

• S
                          scn last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
                          οι ελληνικοι αγωνες εχουν αναγκη το κοσμο,** ομως ο κοσμος συνεχιζει να νιωθει οτι αυτοι αποτελουν τσιφλικι μιας ελιτ**

Αυτό το γενικό σχόλιο 'ο κόσμος νιώθει' ομολογώ ότι μου κάνει εντύπωση. Ποιος 'κόσμος'; Με ποια ιδιότητα μιλάς ως εκπρόσωπος και εξ ονόματος 'του κόσμου' μεταφέροντας ένα τέτοιο αρνητικό και, παρεμπιπτόντως, εντελώς ψευδές σχόλιο; Μήπως επειδή απλώς έχεις φάει κι εσύ στο κεφάλι, όπως και τόσοι άλλοι, την αισχρή συκοφαντία ότι οι ελληνικοί αγώνες είναι 'κλειστό κλαμπ'; Θα σε παρακαλούσα να κάνεις μια ανασκόπηση και να δεις πότε και πού πρωτοάκουσες αυτό το σχόλιο, να δεις ποιος το είπε και να ελέγξεις ΕΣΥ, προσπαθώντας ΕΣΥ να έρθεις σε πραγματική επαφή με τους αγώνες, αν όντως είναι 'τσιφλίκι μιας ελίτ'. Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξεις θα δεις ότι η πηγή του σχολίου είναι άνθρωποι που είτε δεν έχουν κάτσει ποτέ σε μπάκετ, είτε έκατσαν αλλά απέτυχαν οικτρά, είτε 'παρέδωσαν τα όπλα' με την πρώτη τούμπα και το πρώτο 'κούρνιασμα', είτε έκατσαν σε μπάκετ για άσχετους λόγους όπως π.χ. να βγάλουν γκόμενα ή να επιδείξουν τον πλούτο ή τον αντρισμό τους, είτε (το πιο πιθανό απ' όλα) έχουν βλάψει τους αγώνες με μαϊμουδιές ή κάποιο άλλο παράπτωμα και τώρα δεν έχουν τα μούτρα να αντικρύσουν οτιδήποτε σχετικό με το θέμα.
                          Ο χαρακτηρισμός είναι εντελώς ψευδής και άκρως υβριστικός και προσβλητικός για όλους εμάς που είμαστε μέσα στους αγώνες και αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μεγαλύτερη μάστιγα κατά των ελληνικών αγώνων. Παρακαλώ να μην αναπαράγεται.

Επαναλαμβάνω: Όποιος θέλει να τρέξει τρέχει. Κανείς δε θα τον διώξει και ειδικά αν είναι νέος πολλοί θα τον καλοδεχτούν. Είμαι στους ελληνικούς αγώνες εδώ και 18 χρόνια, χωρίς ποτέ να είμαι άνω του μετρίου ή σταθερά εμπλεκόμενος, αλλά έχοντας βρεθεί και σε καταστάσεις έντονου συναγωνισμού, και ούτε μία στιγμή σε αυτά τα 18 χρόνια δεν έχω δει ή νιώσει να αληθεύει αυτό το σχόλιο, τόσο για μένα όσο και για οποιονδήποτε άλλο εμπλεκόμενο με τον οποίο ήρθα σε επαφή.

Το είχα γράψει και παλιότερα στους Ελληνικούς Αγώνες και δεν μου απάντησε κανείς.Ρώτησα πολύ απλά με τι επαγγέλματα ασχολείται η πλειονότητα των οδηγών.

Είμαι μηχανολόγος μηχανικός Ε.Μ.Π. Όταν ξεκίνησα να τρέχω ήμουν φοιτητής και ταυτόχρονα σχεδιαστής σε βιομηχανία. Ο συνοδηγός μου ράβει γούνες και δερμάτινα μπουφάν (αν θες κανένα στείλε pm, έχει πολλές δυσκολίες τώρα). Ο παλιότερος συνοδηγός μου είναι εμπορικός διευθυντής σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία. Εγώ παλιότερα ως συνοδηγός έτρεξα με οδηγούς έναν αρτοποιό και έναν έμπορο τζαμιών. Ελπίζω να σου απάντησα.

• Q
                            qsisvts last edited by

Ωραια λοιπον ατυχες το σχολιο μου , ζηταω συγγνωμη , στο κατω κατω δε με ενδιαφερει το θεμα.
                            Αλλο θελησα να σχολιασω , το ποσο κινδυνευει το υπολοιπο φορουμ μιας και το υπολοιπο φορουμ με ενδιαφερει στην ουσια και ετυχε να θιχτει κι αυτο.

Εγω δεν εκφραζω καμια ομαδα ανθρωπων και ουτε επιθυμω κατι τετοιο. Εκανα απλα μια εκτιμηση που ενδεχεται φυσικα να ειναι λανθασμενη.

Σε περιπτωση ομως που θες να δεις τη γνωμη του υπολοιπου κοσμου για το θεμα μπορεις να κανεις μια δημοσκοπηση (τσαμπα ειναι).
                            Το αν σε ενδιαφερει ή οχι η αποψη οσων δεν εχουν σχεση με το αθλημα ειναι επισης δικαιωμα σου, ομως για μενα το να μη σε ενδιαφερει ειναι ο πραγματικος ελιτισμος και οχι ο οικονομικος παραγοντας (παρολο που θεωρω οτι ο μηχανοκινητος αθλητισμος ειναι αθλημα για λιγους εκ των πραγματων και απο οικονομικης αποψης, χωρις αυτο να υποδηλωνει κατι κακο για οποιον ειναι ευκαταστατος)

Οπως και να χει δεν ειμαι του χωρου, ουτε φιλοδοξω να γινω , ενα σχολιο σε κατι συγκεκριμενο που ειπε ο thaveris ηθελα να κανω μιας και μου φανηκε υπερβολικος στο συγκεκριμενο σημειο, τα υπολοιπα βρειτε τα μονοι σας.

• P
                              phaethon last edited by

Να μου επιτραπεί μία σύνθεση? Ναι, ο 'κόσμος' μπορεί να μην έχει ασχοληθεί με τους αγώνες και να πετάει κρίσεις χωρίς να ξέρει. Όμως η εικόνα των αντιπαραθέσεων και του 'ξεκατινιάσματος' που βγάζουν αρκετοί αγωνιζόμενοι ή παράγοντες προς τα έξω δεν είναι θετική και απωθεί τον 'κόσμο' από το να ασχοληθεί πιό ενεργά. Κοινώς, η εντύπωση σ'έναν που δεν ξέρει είναι άσχημη, αλλά αυτή είναι και η μόνη εικόνα που έχει. Αυτή που βγάζουν προς τα έξω οι εμπλεκόμενοι.

• B
                                blinkys last edited by

Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει αν κάποιος έχει λεφτά και τρέχει.Δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός.Αν και το παράδειγμα με το ποδόσφαιρο είναι λίγο λάθος γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι πλούσιοι γιατί παίζουν μπάλα και όχι το αντίθετο.Κανείς δεν σου απαγορεύει να τρέξεις αλλά το κλίμα που φαίνεται πως υπάρχει στον χώρο είναι άκρως αποθαρρυντικό.Κάποιος που θα κάνει το σκ@τό του παξιμάδι για να πάρει 4 λάστιχα ή να φτιάξει ένα cage, μπορεί να μην θέλει να δει το όνομα του σε κάποιο φόρουμ επειδή δήθεν το μοτέρ του είναι παράνομο και όλα αυτά γιατί έκανε έναν καλό χρόνο και ο αντιπαλός του δεν είχε τα χρήματα ή δεν ήθελε να τα πληρώσει για να κάνει ένσταση,οπότε απλά σπέρνει αμφιβολίες για να τσιμπήσει κάποιος άλλος (έχει γίνει σε γνωστό μου).Ίσως αυτοί που ξεκίνησαν την όλη ιστορία με την ελίτ κτλ να είναι αυτοί που λέει ο scn και να κάνουν κακό στον χώρο. Το ίδιο όμως ή και περισσότερο κακό κάνουν και οι αγωνιζόμενοι που κάνουν παράνομα δοκιμές.Δύο φορές μου έτυχε να έρχεται από απέναντι ανεγκέφαλος με χίλια για να γράψει την ειδική.Δεν μου το είπαν, δεν το διάβασα, ΤΟ ΕΖΗΣΑ. To ίδιο κακό κάνει κι αυτός που πετάει ατάκες στο φόρουμ του στυλ 'ας μην ανοίξω το στόμα μου'.Το ίδιο κακό κάνει κι αυτός ο που πετάει μπηχτές γενικά στα φόρουμ.Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να καταλάβουν κάτι.Πρέπει οι ίδιοι να προστατέψουν τον χώρο αυτόν.Να δεχτώ πως αυτοί που αναφέρω είναι μειοψηφία.Βγάλτε τους έξω.Δεν μπορεί εγώ να έχω ποντίκι στο σπίτι μου και να περιμένω από την γάτα του γείτονα να το φάει.Για να έχεις γνώμη για κάτι δεν είναι απαραίτητο να είσαι άμεσα εμπλεκόμενος. Κι αφού πήραμε παράδειγμα το ποδόσφαιρο κι ο Μουρίνιο δεν έπαιξε ποτέ του μπάλα αλλά μπορεί να πει κανείς πως δεν ξέρει τι γίνεται στο άθλημα ; Από την στιγμή που κάποιος 'εκτίθεται' δημόσια με την συμμετοχή του σ' ένα αγώνα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί την οποιαδήποτε κριτική ακόμα και αν αυτή είναι εμπαθής.Ακόμα και αν αυτός που ασκεί την κριτική δεν ξέρει πόσες ρόδες έχει ένα αυτοκίνητο.Αν τώρα θέλει να κάνει κακό στο χώρο που εγώ αγαπάω θα του αποδείξω πως έχει άδικο.Δεν θα τον ρωτήσω ποιον εκπροσωπεί.Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι η εικόνα που περνάει μέσα από αυτό το φόρουμ ή οποιοδήποτε άλλο. Το πρόβλημα είναι ότι οι διαμάχες που φαίνονται εδώ λογικά υπάρχουν και στην πραγματικότητα.Άρα μόνο ευχάριστο δεν είναι το κλίμα.Θα μου πει κάποιος εγώ περνάω καλά,έκανα φίλους κτλ.Δεκτόν.Όταν όμως εγώ ο άσχετος ή κάποιος που θέλει να μπει στον χώρο διαβάσω 10 σελίδες διαμάχες όπως και να το κάνουμε δεν θα πάρω αυτήν την εικόνα. Δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι φίλος της αυτοκίνησης όταν θα έρθει να παρακολουθήσει έναν αγώνα ή όταν θα γράψει την άποψη του (καλή ή κακή) σ' ένα φόρουμ. Πιστεύετε δηλαδή πως υπάρχει η πολυτέλεια να διαλέγουμε τους θεατές ; Γεμίσαν τα βουνά από κόσμο και οι αγώνες γενικά ; Ή πιστεύετε πως ο όποιος χορηγός μικρός η μεγάλος τον νοιάζει αν εγώ που θα δω το μαγαζί του ξέρω πόσα άλογα είχε το rallye που είδα πάνω την διαφήμιση ; Αυτο που ήθελα να θίξω με τα επαγγέλματα είναι πως ένα μεγάλο κομμάτι είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με τον χώρο οπότε μπαίνει στη μέση το συμφέρον και τα αθέμιτα μέσα. Είναι λογικό βέβαια να είναι κάποια επαγγέλματα πιο κοντά στον χώρο.Όλα αυτά δεν τα γράφω για να κάνω κακό στους αγώνες.Έχω φάει κρύο,έχω καεί από τον ήλιο,έχω ταξιδέψει άυπνος για να παρακολουθήσω αγώνες.Αν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν θα πάρω μέρος και σε κάποιους.Κι ας ξέρω πως μπορεί στις δοκιμές να με πετύχει από απέναντι ο ξάδερφος του mcrae που γράφει χωρίς αύριο.Κι ας ξέρω πως μπορεί να γράψει κάποιος σε κάποιο φόρουμ πως φόραγα μοτέρ από φερράρι και γι αυτό τερμάτισα 23ος από τους 20 που έτρεχαν.Γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
                                Αν με αυτά που έγραψα προσβάλλω κάποιον ζητάω συγγνώμη.Δεν παύει όμως να είναι η δική μου άποψη. Εντελώς φιλικά thvarveri,αλλά αυτό που έγραψες

Απλώς δεν αντέχω μιλούν απαξιωτικά για το χώρο άνθρωποι που δεν τον έχουν προσεγγίσει ούτε επιδερμικά.

είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ελιτιστικής συμπεριφοράς.Επειδή εγώ αγαπάω έναν χώρο δεν σημαίνει πως και οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο.Αυτό που εγώ αγαπάω εσύ μπορείς να το απαξιώσεις. Και ξαναλέω ακόμη μια φορά πως για να έχεις άποψη για κάτι δεν χρειάζεται να το κάνεις.Έτσι κι αλλιώς σχόλια για το γενικό κλίμα κάνουμε όχι καμμιά ανάλυση για τις καλύτερες γραμμές στην Ριτσώνα.Και γι αυτό το γενικό κλίμα άποψη μπορεί να διαμορφώσει ο καθένας (σωστή ή λάθος αυτό είναι υποκειμενικό).

Συγγνώμη για το σεντόνι.Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα αλλά δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι οπότε ...

• T

@jean29
                                  Να σου κάνω μια ερώτηση (ακραία ίσως);
                                  Δικαιούται δηλαδή ο κάτοικος μιας περιοχής της Σαχάρας να απαξίωσει το Αλπικό σκι;
                                  Και αν εν τέλει το κάνει, η γνώμη του θα είναι βαρύνουσα και η απαξία καταδικαστική για το μέλλον του Αλπικού σκι;

• B
                                    blinkys last edited by

@jean29
                                    Δικαιούται δηλαδή ο κάτοικος μιας περιοχής της Σαχάρας να απαξίωσει το Αλπικό σκι;
                                    Και αν εν τέλει το κάνει, η γνώμη του θα είναι βαρύνουσα και η απαξία καταδικαστική για το μέλλον του Αλπικού σκι;

Σαφώς και δικαιούται να έχει αρνητική άποψη. Καταδικαστική γιατί ; Είπε κανείς πως ήρθε το τέλος των ελληνικών αγώνων ;
                                    Θα σταματήσουν οι αγώνες γιατί κάποιοι τους θεωρούν ελιτιστικούς ; Ή μπορεί να καταργήσει το αλπικό σκι ο κάτοικος της Σαχάρας ; Το ότι δεν συμφωνώ ή δεν μ αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ένας χώρος δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλω την καταστροφή του.Επειδή μ ενδιαφέρει η γνώμη σου θα ήθελα να μου πεις αν και που διαφωνείς με όσα έγραψα πιο πριν έστω και με pm γιατί νομίζω πως εδώ είμαστε αρκετά off topic ήδη ...

• T

Ο χρήστης jean29 έγραψε:

@jean29

Σαφώς και δικαιούται να έχει αρνητική άποψη. Καταδικαστική γιατί ; Είπε κανείς πως ήρθε το τέλος των ελληνικών αγώνων ;
                                      Θα σταματήσουν οι αγώνες γιατί κάποιοι τους θεωρούν ελιτιστικούς ; Ή μπορεί να καταργήσει το αλπικό σκι ο κάτοικος της Σαχάρας ; Το ότι δεν συμφωνώ ή δεν μ αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ένας χώρος δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλω την καταστροφή του.Επειδή μ ενδιαφέρει η γνώμη σου θα ήθελα να μου πεις αν και που διαφωνείς με όσα έγραψα πιο πριν έστω και με pm γιατί νομίζω πως εδώ είμαστε αρκετά off topic ήδη ...

Κατά την δική μου γνώμη λοιπόν η απαξίωση του Σαχάριου για το Αλπικό σκι μόνο το χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει για να μην πω το γέλιο.
                                      Το 'καταδικαστική' δεν το έγραψα τυχαία. Έχω την αίσθηση ό,τι οι περισσότεροι που απαξιώνουν του Ελληνικούς αγώνες έχουν την βεβαιότητα ό,τι φοράνε εισαγγελική τήβεννο...

Για το δικό σου κείμενο.
                                      Για το θέμα των παράνομων δοκιμών έχω να σου ό,τι δεν είναι μόνο γνώρισμα των Ελλήνων αγωνιζομένων.
                                      Έχω δει με τα μάτια μου και εγώ, τον Ντελεκούρ την εποχή που ήταν στην FORD να λιώνει αγροτικό αυτοκίνητο, κινούμενος σαν το άνεμο κάνοντας Ακροπολικές δοκιμές.
                                      Για το θέμα των θεατών, έχω να σου πω ό,τι ειδικά σε αυτό το σπορ, όποιος είναι να ρθει θα έρθει έτσι και αλλιώς, όπως βρήκα τον δρόμο μου και εγώ και τόσοι άλλοι.
                                      Οι υπόλοιποι που δεν έχουν φάει την 'πετριά' ακόμα και τα έξοδα να τους πληρώσεις, ακόμα και Ρωσίδες να τους έχεις για το ημίχρονο δεν θα πατήσουν το πόδι τους ή θα συμμετέχουν όταν κάποιο γεγονός γίνεται στην γειτονιά τους, κάτι που το βλέπουμε συχνά πυκνά στην Ελλάδα στο χώρο των αγώνων.

Και κάτι ακόμα για τους επικριτές.
                                      Οι επικριτές είναι φαινόμενο του ιντερνέτ. Παλιότερα στα βουνά είμασταν μόνο οι 'πιστοί' και δεν είδα τόσα χρόνια κανέναν να έρθει και να πει, ό,τι 'ήρθα να σας καταγγείλω για τούτο και για κείνο' ή 'αποχωρώ αηδιασμένος με τούτα που βλέπω και ακούω'.
                                      Μόλις έσκασε και φούντωσε το ιντερνετ, που δίνει στον καθένα μας την δυνατότητα να έχει γνώμη επί παντός του επιστητού, άρχισαν και οι καταγγελίες και τα αναθέματα με ευκολία βέβαια και χωρίς να κουνηθεί κανείς από την καρέκλα του...

Τέλος πάντων.
                                      Κατά την γνώμη μου οι αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα κινδυνεύουν από την οικονομική κρίση και το ΔΝΤ ( και αυτό φάνηκε ήδη από πέρυσι) και όχι από τα αρνητικά σχόλια των επικριτών τους.

• ?
                                        A Former User last edited by

Μηπως εχουμε βγει offtopic αφου το θεμα ξεκινησε για το site http://www.rally.gr και κατεληξε παλι στην' γενικοτερη εικονα' των Ελληνικων αγωνων ;

Αυτη η κριση χτυπαει τα παντα και μαλιστα πολυ γρηγορα.Ποσα πραγματα αλλαξαν μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα

• B
                                          blinkys last edited by

Ωραία λοιπόν αφού το έκανε ο Ντελεκούρ όλα καλά.Αφού όποιος είναι να έρθει, θα έρθει οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν.
                                          Να σου πω μόνο πως το ίντερνετ βολεύει και κάποιους που ας πούμε δεν θα είχαν το σθένος (sic) να τα πουν έχοντας απέναντι τον συναθλητή τους.
                                          Επειδή έχω αρχίσει ήδη να νιώθω σαν Σαχάριος που μιλάει για αλπικό σκι,και πιάστηκα και λίγο στην καρέκλα, το κλείνω εδώ από την μεριά μου.
                                          Καληνύχτα ...

• K
                                            kostakis last edited by

Παρεπιμπτοντως μια που αναφέρθηκαν και 'οι τρείς κι ο κούκος' στις πλαγιές, το κοινό των ελληνικών ράλι άρχισε να φθίνει και για τον λόγο της αποχώρησης των πισωκίνητων (βλεπε εσκορτ) και της έλευσης των προσθιοκίνητων (βλέπε πεζο), που ναι μεν έγραφαν χρόνους, αλλά δεν προσέφεραν καθόλου θέαμα.
                                            Τώρα γιατί αυτό δεν συνέβη και στο εξωτερικό, έχει να κάνει με την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας που απαξιεί ότι χρειάζεται προσπάθεια και επιβραβεύει την ευκολία.
                                            Εδώ είμασταν τρείς κι ο κούκος στις αντίκες του Πεκίνο Παρίσι που πέρασαν απο τη Θεσσαλονίκη, απο τα πιο σπάνια αυτοκινητικά γεγονότα. Ενα κινούμενο μουσείο

• F
                                              fokion_sportage last edited by

τι μελλη γενεσθαι τελικά με το site?
                                              Θα μεινει ως εχει?
                                              Αν ειναι καποια στιγμη να 'κατεβει' θα μπορουσε ισως πρωτα να προηγηθει μια προειδοποιηση μερικών ημερων - εβδομαδων δε ξερω, ωστε να μπορεσουμε να 'σωσουμε' καποιες πληροφορίες?

• First post
                                                Last post
                                              • 1
                                              • 2
                                              • 3
                                              • 4
                                              • 4 / 4
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                                • ΕΛΛΑΔΑ
                                                • ΚΟΣΜΟΣ
                                                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ