-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η φωτο αυτή είναι απο βίντεο που κυκλοφορεί στο Internet. Αν θυμάμαι καλά, το φανάρι είναι κόκκινο αλλά η Mercedes δεν σταματάει, με αποτέλεσμα να χτηπήσει τον πεζό. Το βίντεο πάντως φαινόταν πολύ ψευτικο. Θα προσπαθήσω να το βρώ και θα κάνω post το λίνκ.....Αυτό θά έλεγα καί εγώ.Η μερτσέντες δέν φαίνεται χτυπημένη.
-
Η γιαγιά έχει και τα δύο χέρια στο τιμόνι και κοιτάει ευθεία. Μετά το μπαμ έστω θα κοιτούσε δεξιά.
Προσέξτε ότι κανένας πεζός δεν έχει σκιά. Ούτε η τσάντα έχει.
Προσωπικά νομίζω ότι κάποιος έχει παίξει στο photoshop. -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Η γιαγιά έχει και τα δύο χέρια στο τιμόνι και κοιτάει ευθεία. Μετά το μπαμ έστω θα κοιτούσε δεξιά.
Προσέξτε ότι κανένας πεζός δεν έχει σκιά. Ούτε η τσάντα έχει.
Προσωπικά νομίζω ότι κάποιος έχει παίξει στο photoshop.αν προσεξεις ουτε το δεντρο κανει σκια , ουτε οι 2 πεζοι που κοιτανε
επισης δεν γινεται να χτυπησε ολοκληρο ανθρωπο τοσο πλαγια και να μην εσπασε ουτε ενα φαναρι...ουτε πιστευω οτι η 'απογειωση' ειναι τοσο αληθινη -
Αν κοιτάξετε προσεκτικότερα (σώστε την εικόνα και κάντε της μεγέθυνση 2-3 φορές) θα δείτε ένα σπάσιμο στο παρμπρίζ κάτω αριστερά, σε συνδυασμό με 'ανέβασμα' του υαλοκαθαριστήρα.
Σκιά δεν υπάρχει έντονη, αλλά παρατηρείστε κάτω από το παπούτσι της κοπέλας και μπροστά και δεξιά των δύο πεζών αλλά και κάτω από την εφημερίδα μπροστά στη Mercedes ένα πιο σκούρο τμήμα, πράγμα που συμβαίνει αν υπάρχει συννεφιά ή πλάγιος τεχνητός φωτισμός.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για ψεύτικη εικόνα, αλλά είναι αρκετά πειστική. -
Μπορεί να είναι photoshop, αλλά όσον αφορά τις σκιές, η 'φωτογραφία' προφανώς τραβήχτηκε νύχτα, άμα προσέξετε τα αυτοκίνητα έχουν αναμμένα τα φανάρια τους.
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Μπορεί να είναι photoshop, αλλά όσον αφορά τις σκιές, η 'φωτογραφία' προφανώς τραβήχτηκε νύχτα, άμα προσέξετε τα αυτοκίνητα έχουν αναμμένα τα φανάρια τους.τωρα βγαζει νοημα, μπορει να τραβηχτηκε με υπερυθρες!
επισης ο υαλοκαθαριστηρας ειναι εκει γιατι η γιαγια θελησε να καθαρισει τα αιματα που πεταχτηκαν στο πραμπριζ -
Παιδιά έχω πάρα πολλά βιντεάκια με σκηνοθετημένα ατυχήματα. Είναι εύκολο να γίνουν και είχε γίνει ένας ψιλοντόρος πριν κανα-δυο χρόνια στο Internet.
Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. -
Δείτε και αυτό: http://poetry.rotten.com/redlight/
-
Τις πινακιδες τις εκρυψαν επιτηδες ή εχουν ολοι βαλει το σπρει για να μην τους πιανουν τα φωτορανταρ;!!!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Τις πινακιδες τις εκρυψαν επιτηδες ή εχουν ολοι βαλει το σπρει για να μην τους πιανουν τα φωτορανταρ;!!! -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δείτε και αυτό: http://poetry.rotten.com/redlight/Ενω στην πρωτη φωτο πανω πανω υπαρχουν ημερομηνια και ωρα στην δευτερη ειναι κομμενα(εχει γινει μεγεθυνση και εχει κοπει το σημειο με αυτα τα στοιχεια).Επισης στην δευτερη φωτο η μερσεντες εχει διανυσει τουλαχιστον 6 μετρα (προσεξτε που ειναι οι μπροστα ροδες στην πρωτη φωτο και που στην δευτερη)και ενω ο πεζος ειναι στην πρωτη φωτο ακριβως μπροστα στον προφυλακτηρα μετα απο τοσα μετρα ειναι ακομα στον αερα;Και φευγει προς το πλαι και οχι προς τα επανω;ΚΑτι δεν μου παει καλα.Ισως βεβαια ειμαι πολυ καχυποπτος .
-
Μούφα είναι βρε παιδιά, το είχα δει πριν καιρό και το rotten κατά κόρο βάζει φωτό από photoshop κλπ!
Δείτε και τις υπόλοιπες που έχει, πχ με τον τύπο που τον έχει κόψει στα 2 το τρένο, τον άλλο που τον έχει καταπιεί βόας, το μωρό που το σερβίρουν ψητό σε κάποιον σαν κοτόπουλο και θα καταλάβετε κατά πόσο είναι αληθινή αυτή -
Ειναι παντως αηδιαστικο το site αυτο...
-
Eμενα παντως, ο τρομος που φαινεται στο προσωπο της κυριας που αμεριμνη τρωει το παγωτο της, μου φαινεται 100% αληθινος...
Αφηστε που αν εγω εκανα με φωτοσοπ, θα εβαζα οτι της επεσε το παγωτο!!! -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ειναι παντως αηδιαστικο το site αυτο...Συμφωνώ. Πολύ μπέρδεμα πάντως η photo
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Eμενα παντως, ο τρομος που φαινεται στο προσωπο της κυριας που αμεριμνη τρωει το παγωτο της, μου φαινεται 100% αληθινος...
Αφηστε που αν εγω εκανα με φωτοσοπ, θα εβαζα οτι της επεσε το παγωτο!!!Σκεψου το ετσι : α )δεν υπαρχει ο χτυπημενος πεζος
β)εκει που αμεριμνοι οι πεζοι περνουν την διαβαση ξεκιναει (ή δεν σταματαει ποτε )η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ
Εγω νομιζω οτι ο τρομος προερχεται απο το οτι ξαφνιαστηκαν βλεποντας το αμαξι να περναει απο μπροστα τους. -
Δεν ξερω ποσοι απο εσας θυμουνται το διαστημοπλοιο shuttle το οποιο εξεραγη στο διαστημα και πεθαναν καμποσοι αστροναυτες...
Απλα για να δειτε ποσα ΗΟΑΧ υπαρχουν, αυτο ηταν διαδεδομενο πριν καποια χρονια, και πολλοι το πιστευαν... Ειναι μια σειρα απο φωτογραφιες, που υποτιθεται οτι ηταν οπως ειδαν την εκρηξη απο τους διαστημικους σταθμους...
http://www.breakthechain.org/exclusives/shuttle.jpgοποιος ενδιαφερεται, εδω εχει αρκετα τετοια.. μερικα εχουν πολυ πλακα...
http://urbanlegends.about.com/library/blxmisc.htm
Πιθανον η πιο επικινδυνη στιγμη της ζωης τους