-
Σκέφτομαι να πάρω το land cruiser σε 5θ.Το δίλημμα είναι αν θα πρέπει να πάρω την 'απλή' έκδοση ή την πιο πλούσια.Σαφως και το θέμα είναι το οικονομικό.Αξίζει να δώσω ~€9000 παραπάνω για την πλούσια έκδοση ή μήπως είναι πιο έξυπνη επιλογή η απλή έκδοση ?
Σημειωτέον οτι η €3300 απο την διαφορά των €9000 είναι το δερμάτινο σαλόνι, και τα υπόλοιπα πάνω στα ηλεκτρονικά βοηθήματα, στην οθόνη αφής και στα ηλεκτρικά καθίσματα.
Για βοηθήστε λίγο.
-
Σκέφτομαι να πάρω το land cruiser σε 5θ.Το δίλημμα είναι αν θα πρέπει να πάρω την 'απλή' έκδοση ή την πιο πλούσια.Σαφως και το θέμα είναι το οικονομικό.Αξίζει να δώσω ~€9000 παραπάνω για την πλούσια έκδοση ή μήπως είναι πιο έξυπνη επιλογή η απλή έκδοση ?
Σημειωτέον οτι η €3300 απο την διαφορά των €9000 είναι το δερμάτινο σαλόνι, και τα υπόλοιπα πάνω στα ηλεκτρονικά βοηθήματα, στην οθόνη αφής και στα ηλεκτρικά καθίσματα.
Για βοηθήστε λίγο.
-
Για βοηθήστε λίγο.
-
Ο χρήστης Johnkok έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω το land cruiser σε 5θ.Το δίλημμα είναι αν θα πρέπει να πάρω την 'απλή' έκδοση ή την πιο πλούσια.Σαφως και το θέμα είναι το οικονομικό.Αξίζει να δώσω ~€9000 παραπάνω για την πλούσια έκδοση ή μήπως είναι πιο έξυπνη επιλογή η απλή έκδοση ?Σημειωτέον οτι η €3300 απο την διαφορά των €9000 είναι το δερμάτινο σαλόνι, και τα υπόλοιπα πάνω στα ηλεκτρονικά βοηθήματα, στην οθόνη αφής και στα ηλεκτρικά καθίσματα.
Για βοηθήστε λίγο.
Νομίζω - και διορθώστε αν κάνω λάθος- ότι η 'απλή' έκδοση έχει 100% μπλοκέ διαφορικό πίσω , σε αντίθεση με την Luxury που έχει κάτι περίεργα ηλεκτρονικά . Οπότε για μένα και ίδια τιμή να είχαν απλή έκδοση ψηφίζω. Άσε που το δέρμα δεν με τρελλαίνει κιόλας ....
-
Καλημέρα, ως κάτοχος εδώ και 14 μήνες ενός LC Luxury θα σου πρότεινα να μη κάνεις το λάθος και τσιγκουνευτείς τα 9000ευρώ. Είναι η μέρα με την νύχτα !!! Πρόσεχε μόνο γιατί τώρα βγαίνει με το καινούργιο 5αρι A/T και σύστημα αποφυγής κίνησης στο GPS.
Είναι πολύ καλύτερο εκτός δρόμου με τα εξελιγμένα διαφορικά, την ρυθμιζόμενη ανάρτηση TEMS και το μεταβαλλόμενο ύψος του πίσω άξονα κλπ κλπ κλπ. Όσο αφορά τα άλλα καλούδια λίγο πολύ τα ξέρεις. -
Πρόσεχε μόνο γιατί τώρα βγαίνει με το καινούργιο 5αρι A/T και σύστημα αποφυγής κίνησης στο GPS.
Αυτό δεν το ήξερα.Το 5άρι κυκλοφορεί ήδη ή σε μερικούς μήνες ? Επίσης το GPS του LC λειτουργεί στην Ελλάδα ? Aπο τιμή είναι ίδια με το 4άρι ?
-
Νομίζω ότι θα είναι 1500 ευρώ πιο ακριβό. Θα έρθει γύρο στον Οκτώβριο. Το GPS λειτουργεί αν πατήσεις την οθόνη σου δείχνει καθαρά το στίγμα σου. Χάρτης δεν υπάρχει....!!!! Ελπίζω σύντομα μετά το τέλος όλων των οδικών έργων στο λεκανοπέδιο να έχουμε και το χάρτη...!!!!!!! Πάντως και για μεταπολιτική αξία αξίζει το με την οθόνη αφής.
-
Αμα παιρνεις τζιπ τι ακριβως θελεις τα δερματινα καθίσματα;
Φανταζομαι οτι το είδος του διαφορικου ειναι λεπτομέρειες όταν παιρνεις τζιπ για να πηγαινεις στο κέντρο της Αθήνας. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αμα παιρνεις τζιπ τι ακριβως θελεις τα δερματινα καθίσματα;
Φανταζομαι οτι το είδος του διαφορικου ειναι λεπτομέρειες όταν παιρνεις τζιπ για να πηγαινεις στο κέντρο της Αθήνας.Μα το καλό δέρμα δεν λεκιάζει, δεν βρέχεται, δεν λερώνεται (καθαρίζει πολύ εύκολα). Στα χιονιά, στις λάσπες, αλάτια και σε ότι άλλο μαρτύριο το έχω υποβάλει δεν με προβλημάτισε καθόλου......ίσα-ίσα πού αν είχα ταπετσαρία (όπως στο Isuzu Trooper), θα είχα πολύ ...τρέξιμο!!!!
-
φιλε knigt ενημερωμενο σε βρισκω.ανεβηκα,σε ποιο? στο 5?που?στη βουλγαρια.λοιπον ηρθε ο διευθηντης μιας φαρμακευτικης εταιριας σε ενα συνεδριο που ειχε το σαβ/κο.μας ανεβασε και μαζι με εναν καθηγητη μου πηγαμε παμποροβο.αριστο.ο τυπος το ειχε με γερμανικες πινακιδες και πολλα πολλα εξτρα.δεν τολμησα να ρωτησω ποσο του στοιχισε.παντως αξιζει τα λεφτα του.
-
Αν μιλάμε για εκτός δρόμου χρήση πάμε για απλό και μόνο.
Τα ηλεκτρονικά ναι με καλά, αλλά στη λάσπη και την άμμο υστερούν σημαντικά σε σχέση με ένα καλό... πόδι. Φίλος και πελάτης που πήρε το Luxury ψάχνει να βρει πώς θα αποσυνδέσει το ESP γιατί σε κατηφορική λάσπη τα είδε όλα.
-
Συγνώμη έλειπα εκτός Ελλάδος λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Γενικά λείπω συχνά αλλά πάντα θα απαντώ.
-
Φίλε giatros μάλλον αυτό που είχε ο κύριος που ανέφερες ήταν το diesel. Θυμήσου αν η ρεζέρβα ήταν στην πίσω πόρτα ή από κάτω από το πίσω μέρος. Αν ήταν το diesel που συνήθως πουλούν στη Γερμανία η ρεζέρβα βρίσκεται κάτω από το αμάξωμα στο ύψος του πορτ μπαγκάζ.
-
Κύριε Giannis Athanasiou, μήπως, λέω μήπως αναφέρεσαι στο καινούργιο RAV4; Γιατί το LAND CRUISER Luxury, μόλις πατήσεις το κουμπί κλειδώματος του διαφορικού απομονώνει ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά συστήματα ευστάθειας πλην του DAC (το ενεργοποιείς μόνος σου) και HAC (που ενεργοποιείται αν πας να γλιστρήσεις προς τα πίσω). Αν όντως αναφέρεσαι σε Land Cruiser παρακαλώ να διαβάσετε το owners manual. Γιατί και εγώ με όσα 4χ4 έχουν περάσει από τα χέρια μου χρειάστηκα ένα σεμινάριo....
Μην μπερδεύεται τα ηλεκτρονικά συστήματα του Land Cruiser με ανταγωνιστικά μοντέλα. Είναι πολύ καλά μελετημένα και τοποθετημένα έτσι ώστε όχι μόνο να είναι άκρως αξιόπιστα άλλα και να επικουρούν διακριτικά μεν, ουσιαστικά δε στο Off και On Road. Φαίνεται δε η πείρα γιατί διάλεξαν να υπάρχει ανάρτηση με μεταβαλλόμενο ύψος του πίσω μόνο άξονα.
-
-
ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΟΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕ ΛΕΩ . ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ BMW X3 H X5 ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ,ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΓΙΑ ΣΟΥ
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
...ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ BMW X3 H X5 ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ,ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΓΙΑ ΣΟΥΓιατί εκεί που πάει το LC, το BMW τα βλέπει μόνο σε Video
Πέρα από την πλάκα δεν συγκρίνονται. Δεν ξέρω εάν το Luxury είναι καλύτερο ή χειρότερο από το απλό, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο, εκτός δρόμου τουλάχιστον, από τα μοντέλα της BMW και όλα τα άλλα μεγάλα SUV.
-
ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ,Ασφαλως θα αστειευεσαι... Οχι και 'κουνιουνται ολα μεσα'... Το εχω οδηγησει αρκετες φορες και πραγματικα το εσωτερικο ειναι αριστο.
ΥΓ. Εδω μιλαμε για αυτοκινητα, οχι μ..νο παγιδες...
-
ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΟΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕ ΛΕΩ . ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ BMW X3 H X5 ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ,ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΓΙΑ ΣΟΥΕιλικρινά σε ευχαριστώ για το ανέκδοτο της ημέρας!!!!!!!! Τέλος πάντων το ακούσαμε και αυτό εδώ. Α, γράφεις που γράφεις **μαργαριτάρια** , γράφε και με μικρά αν δεν σε πειράζει.....
-
ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΟΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕ ΛΕΩ . ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ BMW X3 H X5 ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ,ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΓΙΑ ΣΟΥ
Το εχω δει στην έκθεση, αλλα αυτό που λες είναι εντελώς αβάσιμο.Το LC έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα υλικά είναι άριστα.
Oσο γι' αυτο με την BMW, δεν κάνει ούτε για ανέκδοτο.
Ενημερωτικά ακόμα και ενα Suzuki Jimny, Subaru Forester, Kia Sorento, κλπ, κλπ μπορεί να πάει πολύυυυυυυ μακρύτερα απ' οτι η X3,X5. -
συμφωνω και εγω.ειναι απεχτο.knigt το Ld ειχε τη ρεζερβα πισω=βενζινη.
-
[quote='JohnkokΤο εχω δει στην έκθεση, αλλα αυτό που λες είναι εντελώς αβάσιμο.Το LC έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τα υλικά είναι άριστα.
Oσο γι' αυτο με την BMW, δεν κάνει ούτε για ανέκδοτο.
Ενημερωτικά ακόμα και ενα Suzuki Jimny, Subaru Forester, Kia Sorento, κλπ, κλπ μπορεί να πάει πολύυυυυυυ μακρύτερα απ' οτι η X3,X5.[/quote]ΕΝΤΑΞΕΙ RΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ .ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΑ BMW ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ OFF ROAD ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ BMW ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ X3 .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ LC ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ BMW EINAI KALYTERO ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΝ . ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΟΦΦ ΡΟΑΝΤ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΒΙΤara
[/img] -
EEE, συνεχίζεις τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ μαργαριτάρια...... Ούτε ο φίλος μου ο Σπανός δεν τα λεει αυτά....που έχει και Land Cruiser 90 για εκτός δρόμου!!!!!!!!!!! Δεν θέλω συνεχίσω αυτή την κωμωδία, αν θες να λες ανέκδοτα υπάρχει σαφής ενότητα....Πληροφοριακά το ταπεινό TOYOTA LC κυκλοφορεί σαν LEXUS στις HΠΑ…αν ακούσεις ποτέ τίποτα να τρίζει ψάξε κάτι ...άλλο, …σίγουρα δεν είναι το LC !!!!!!!
ΥΓ. Aν έχεις Χ5 ή Χ3 και το πας εκτός δρόμου μη το πεις στην αντιπροσωπεία, ακόμα και αν καταφέρεις να γυρίσεις θα σου πάρουν πίσω την εγγύηση
Toyota Land Cruiser.Eκδοση Executive ή Luxury ?