-
Πως σας φαινεται το android 2.2 στο wildfire?Tι διαφορες εχετε παρατηρησει?
-
Θέλω να περάσω καινούριο rom. Πώς μπορώ να κάνω backup όλες τις επαφές, εφαρμογές κτλ που έχω τώρα και να τις περάσω στο καινούριο rom?
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Πως σας φαινεται το android 2.2 στο wildfire?Tι διαφορες εχετε παρατηρησει?να την περάσω??
μου έβγαλε μνμ σήμερα να την περάσω και πάτησα όχι γιατί δεν είχα wifi εκείνη τη στιγμή...
που πάω για να την περάσω ??γιατί δεν το βρίσκω... -
Πηγαινε ρυθμισεις , μετα about the phone και μετα system software updates και μετα check now
-
Σας έχει βγάλει το καινούριο Market? Στο Desire δεν μου το βγάζει, αλλά στο Blade βγήκε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σας έχει βγάλει το καινούριο Market? Στο Desire δεν μου το βγάζει, αλλά στο Blade βγήκε.Ναι το χω εδω και κατι μερες
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Δε θελετε software εσεις για να τη περασετε απο pc?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σας έχει βγάλει το καινούριο Market? Στο Desire δεν μου το βγάζει, αλλά στο Blade βγήκε.Desire ναι εγώ. Stock rom είσαι;
@red: ναι, αν βγήκε επίσημη 2.2 για σένα βάλτην. Λογικά θα ανασάνει αρκετά το δικό σου.
-
Είχα ένα παλιό rom απο modaco. Άλλαξα με το τελευταίο leedroid και όλα καλά τωρα
-
Πως σας φαινεται το android 2.2 στο wildfire?Tι διαφορες εχετε παρατηρησει?Μια χαρά είναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως δε θα έλεγα ότι είναι γρηγορότερο. Στα ίδια η ταχύτητα.
Προσωπικά έκανα την αναβάθμιση για να έχω το mobile hotspot, το App2SD και το Chrome to Phone. Σημείωσε πως για το Chrome to Phone πρέπει να κατεβάσεις το .apk manually, γιατί δεν υπάρχει υποτίθεται σε όλα τα markets ακόμα. Το δε App2SD μου ελυσε τα χερια λογω της περιορισμενης του μνημης.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πως σας φαινεται το android 2.2 στο wildfire?Tι διαφορες εχετε παρατηρησει?
Μια χαρά είναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως δε θα έλεγα ότι είναι γρηγορότερο. Στα ίδια η ταχύτητα.
Προσωπικά έκανα την αναβάθμιση για να έχω το mobile hotspot, το App2SD και το Chrome to Phone. Σημείωσε πως για το Chrome to Phone πρέπει να κατεβάσεις το .apk manually, γιατί δεν υπάρχει υποτίθεται σε όλα τα markets ακόμα. Το δε App2SD μου ελυσε τα χερια λογω της περιορισμενης του μνημης.
Τι ειναι το chrome to phone?
-
Τι ειναι το chrome to phone?
Ανταγωνιστής του internet explorer , απο την Google
-
Τι ειναι το chrome to phone?http://www.justfuckinggoogleit.com/sear ... e+to+phone
https://chrome.google.com/extensions/de ... ekfjcgkhco -
ειχα για 24 ωρες ενα Νεξους S...
πληρες σταθερο,με καταπληκτικο σημα, δεν κολλαει πουθενα,τελεια οθονη,απιστευτα εργονομικο,τελεια αισθηση στο χερι...αυριο περισσοτερα!
το θελω!
-
Από κατανάλωση πώς τα πάει το 'S'?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Από κατανάλωση πώς τα πάει το 'S'?Σκατα θα τα πηγαινει οπως και το galaxy και ολα τα συναφη
Αμα καθεσαι και τα σκαλιζεις ολη μερα ουτε 24ωρο δε βγαζει κανενα δυστυχωςΚατι πρεπει να γινει με το Θεμα μπαταριας ,γιατι με τα 2πυρηνα που ερχονται, βλεπω να εχουμε αυτονομια λαπτοπ...
-
Ας έχω 4,3' και δεν με νοιάζει αν κρατά 1 ημέρα. Μια χαρά είναι. Εδώ με τις 3,5 που έχω τώρα και έχω 1 ημέρα.
Ελπίζω να αποκτήσω κάποιο στο μέλλον.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Από κατανάλωση πώς τα πάει το 'S'?
Σκατα θα τα πηγαινει οπως και το galaxy και ολα τα συναφη
Αμα καθεσαι και τα σκαλιζεις ολη μερα ουτε 24ωρο δε βγαζει κανενα δυστυχωςΚατι πρεπει να γινει με το Θεμα μπαταριας ,γιατι με τα 2πυρηνα που ερχονται, βλεπω να εχουμε αυτονομια λαπτοπ...
τα 2πυρηνα λενε οτι θα εχουν μικροτερη καταναλωση
-
εγω αυτα τα ακουγα και στους υπολογιστες, αλλα τελικα αυτα ισχυουν υπο προυποθεσεις (λιγοτερα nm , μικροτερη συχνοτητα..), τελικα ομως το ρεζουμε ειναι οτι οι πολυπυρηνοι καινε το κωλο τους
δε ξερω κραταω μικρο καλαθι
-
το Desire HD πότε θα έρθει ελλάδα ;
Περι συσκευών Android...