-
Εχει μαλλιασει η γλωσσα του να το λεει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εχει μαλλιασει η γλωσσα του να το λεει.Κοιτα δεν ειμαι παντογνωστης... μπορει να υπαρχει καποια παραμετρος που μου διαφευγει!!!
Αλλα οταν λες κατι (λεει) πρεπει να το τεκμηριωνεις αν θες να γινε σεβαστη η αποψη σου!!!
...εκτος και αν τον τσαγιασε κανενα πετρελαιο και του εχει πεσει βαρυ...
Αλλα δεν μπορεις να εισαι απολυτος και να λες οτι 'Όσο για την παρανομία να κυκλοφορεί ντίζελ μέσα στη πόλη το αφήνω ασχολίαστο...' και να φευγεις!!! σχολιασε το και αυτο... και μετα πες μου εσυ εισαι σε ολα σωστος??? δηλαδη στην πολη πηγενεις με 50 στο επαρχιακο 90 και στην εθνικη 130??? ή το αμαξι σου (δεν ξερω τι εχει και ΑΝ εχει) δεν ειναι βελτιωμενο (= παραπανω ρυπους)
Περιμενω τουλαχιστον μια απαντηση οσο αφορα τους ρυπους γιατι μπορει να ειναι μια παραμετρος που δεν την ξερω!
απαντησεις του στυλ, Βγαζει καπνο ειναι παντελος ακυρη!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Αν εχεις κατι να πεις πες το αλλιως μην το παιζεις εξυπνος!!!ΕΙΝΑΙ πιο καθαρο ενα πετρελαιοκινητο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμαξι σε σχεση με ενα ιδιο βενζινης!
Και οσο αφορα την παρανομια τωρα που το λες μαλλον το βραδυ δεν θα με παρει ο υπνος γιατι θα σκεφτομαι οτι υπαρχουν καποια ατομα που ειναι τελεια σε ολα τους και δεν παρανομουν ποτε....
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια τελικά. Τα ντίζελ παράγουν λιγότερο CO2 το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΠΟΣ! Τα ντίζελ όμως παράγουν πολύ περισσότερα μικροσωμματίδια και άλλα βλαβερά αέρια όπως το NOX τα οποία είναι ρύποι και μάλιστα θανατηφόροι! Όχι μόνο δεν έχουμε ιδέα για τι μιλάμε αλλά κάνουμε υποδείξεις και στους συνομιλητές μας...
Όσο για την ποιότητα του ύπνου σου ποσός με ενδιαφέρει, για τον αέρα που αναπνέουμε όμως πολύ και για αυτό αν σε έβλεπα να είσαι σίγουρος ότι θα σε κατήγγειλα (ασχέτως αν δεν γινόταν τελικώς τίποτα).
-
Κριμα και πριν απο εναν μηνα ημουν θεσσαλονικη... να σου ελεγα να με καρφωσεις!!!χαχχαχα
και απο οτι εχω δει εχεις μπολικη δουυλεια να κανεις γιατι εκει το μεγαλυτερο ποσοστο απο τα επαγγελματικα ειναι πετρελαια!!!Παντως αν εχεις και αλλα στοιχεια ανεβασετα για να τα δω... οχι οτι θα αλλαξει κατι απλα να μην ειμαι τοσο αδιαβαστος.
...και να τα πουμε και στους αλλους ευρωπαιους πολιτες μηπως και τους σωσουμε!!!
-
Όποιος ενδιαφέρεται, ψάχνει μόνος του στοιχεία. Το έχουμε συζητήσει πολλάκοις στο αντίστοιχο θέμα στα Περί Αυτοκίνησης. Θα σου απαντήσω μόνο στο τελευταίο σκέλος. Στην Ευρώπη, ψάχνουν ήδη τρόπους να περιορίσουν την πετρελαιοκίνηση μέσα στις πόλεις καθώς αναγνώρισαν το μεγάλο περιβαλλοντολογικό φορτίο που φέρει. Οι Ιάπωνες και οι Αμερικάνοι δεν είναι χαζοί που την αποφεύγουν. Επίσης στην πολιτεία της Καλιφόρνια που έχει τα αυστηρότερα στάνταρντς εκπομπών παγκοσμίως, ελάχιστα ντίζελ βγάζουν άδεια και αυτά έχουν απαραίτητα σύστημα Ad Blue.
Βλέπεις οτι δε μιλάω καν για τα οδηγικά χαρακτηριστικά (άλλη πολύ μεγάλη ιστορία). Απλά στην λανθασμένη δήλωση περί ρύπων αναφέρθηκα.
ΥΓ: Ο καπνός που τόσο έυκολα απορρίπτεις περιέχει καρκινογώνα μικροσωμματίδια τα οποίο επικάθονται στους πνεύμονες και δεν φεύγουν! Φυσικά αυτά είναι στο ορατό φάσμα, υπάρχουν και ακόμα μικρότερα που δεν φαίνονται και είναι ακόμα πιο επιβλαβή.
-
ΕΙΝΑΙ πιο καθαρο ενα πετρελαιοκινητο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμαξι σε σχεση με ενα ιδιο βενζινης!
Πέρα από αυτό που λέει ο Δίας υπάρχει και ένα θέμα με το πετρέλαιο στην Ελλάδα. Έχεις κάτσει πίσω από ταξί ή φορτηγό; Τη νιώθεις τη διαφορά σε κάθε αλλαγή ταχύτητας...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΕΙΝΑΙ πιο καθαρο ενα πετρελαιοκινητο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμαξι σε σχεση με ενα ιδιο βενζινης!
Πέρα από αυτό που λέει ο Δίας υπάρχει και ένα θέμα με το πετρέλαιο στην Ελλάδα. Έχεις κάτσει πίσω από ταξί ή φορτηγό; Τη νιώθεις τη διαφορά σε κάθε αλλαγή ταχύτητας...
Ασε.. την πατησα εγω... αρχισα να βαζω πετρελαιο απο το πρατηριο που βαζω βενζινη πολλα χρονια χωρις κανενα προβλημα ουτε σε ποιοτητα αλλα ουτε και σε ποσοτητα... αλλα αρχισε το αμαξι να μυριζει σαν καυστηρας σπιτιου... τελικα κατεληξα και βαζω απο αλλου τωρα και η μυρωδια ειναι η κανονικη του καταλυτικου πετρελαιοκινητου!
@ REALZEUS
Δεν λεω οχι σε αυτα που λες αλλα οταν καποιος πεταει μια ατακα και φευγει μου την σπαει.... τωρα που αναφερες 5 πραγματα δεχομαι την απαντηση σου σαν σωστη απαντηση διαλογου!...τωρα για το σωστο δεν το ξερω! αλλα δεν την πεταω και στα σκουπιδια!!!
-
Θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν περαιτέρω ανάλυση καθώς το είχαμε συζητήσει πολλές φορές ήδη. Δεν πειράζει, η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης.
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Και οσο αφορα την παρανομια τωρα που το λες μαλλον το βραδυ δεν θα με παρει ο υπνος γιατι θα σκεφτομαι οτι υπαρχουν καποια ατομα που ειναι τελεια σε ολα τους και δεν παρανομουν ποτε....
μην γράφεις βλακείες αν δεν γνωρίζεις...
-
viewtopic.php?f=5&t=42738&hilit=%CE%92%CE%B5%CE%BD%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7+vs+%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7
Στο τοπικο συζητηση για την συγκριση -
Παιδια οσον αφορα το πετρελαιο οχι δεν με αφορα... Επιμενω στα τρια πρωτα αμαξια που εχω αναφερει... Εμανα με ενδιαφερει κυριως το αυτοκινητο να μην υπαιρβενει τις 20000 να μην ξεπερνα τα 140 σε εκμπομπες κ να μην καει και πολυ... Τωρα απο μηχανικης αποψεως δεν ξερω, ενταξει ειναι 1400 (μονο το auris ειναι 1.33) κ απο 100hp δηλαδη ποιος κινητηρας ειναι ''καλυτερος'' και ποιος θα αντεξει περισσοτερα χιλιομετρα...
-
Ο χρήστης Μπάμπης92 έγραψε:
Παιδια οσον αφορα το πετρελαιο οχι δεν με αφορα... Επιμενω στα τρια πρωτα αμαξια που εχω αναφερει... Εμανα με ενδιαφερει κυριως το αυτοκινητο να μην υπαιρβενει τις 20000 να μην ξεπερνα τα 140 σε εκμπομπες κ να μην καει και πολυ... Τωρα απο μηχανικης αποψεως δεν ξερω, ενταξει ειναι 1400 (μονο το auris ειναι 1.33) κ απο 100hp δηλαδη ποιος κινητηρας ειναι ''καλυτερος'' και ποιος θα αντεξει περισσοτερα χιλιομετρα...Αuris Μπάμπη. 6 χρόνια εγγύηση toyota και ξενοιάζεις!
Επιλογη οχηματος