-
Να προσεχεις ομως, γιατι τα περισσοτερα πετρελαιοκινητα επιβατικα ειναι εισαγωγης. Οχι οτι ειναι κακο, αν μπορεις να το ελεγξεις, αλλα μη σου πουλησουν φιδια. Επισης με 2-3Κ αξιοπρεπες ντιζελ δε θα βρεις, καλυτερα να παρεις ενα 1400αρι ~8-10 ετων με αυτα τα χρηματα, πολυ περισσοτερες επιλογες και αρα ευκαιριες να βρεις κατι καθαρο
-
Indeed, αλλα καλού κακού το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αν πάρεις diesel ειναι να αλλάξεις τα μπουζι για παν ενδεχομενο.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Indeed, αλλα καλού κακού το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αν πάρεις diesel ειναι να αλλάξεις τα μπουζι για παν ενδεχομενο.Έχουν μπουζί τα ντήζελ;
-
Επίσης να ψάξεις για κίτρινο χρώμα ανάμεσα στις πόρτες.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Indeed, αλλα καλού κακού το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αν πάρεις diesel ειναι να αλλάξεις τα μπουζι για παν ενδεχομενο.
Έχουν μπουζί τα ντήζελ;
μου αρέσει που ρωτάς
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχουν μπουζί τα ντήζελ;
μου αρέσει που ρωτάς
Θέλω να μάθω κύριος!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Έχουν μπουζί τα ντήζελ;
μου αρέσει που ρωτάς
Θέλω να μάθω κύριος!
έχουν, αλλα το έχουν πανω στο πιστόνι ανάποδα...
-
Αν είναι κίτρινο και έχει μπουζί και μάλιστα από 2 σε κάθε κύλινδρο είναι το πετρελαιοκίνητο ταξί του 11880.... τυχαίο;; δε νομίζω!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν είναι κίτρινο και έχει μπουζί και μάλιστα από 2 σε κάθε κύλινδρο είναι το πετρελαιοκίνητο ταξί του 11880.... τυχαίο;; δε νομίζω!ΧΑΧΑΧΑΑ σωστά!
-
Χτες εκανα μια πρωτη συζητηση για αμαξακι με τον φαδερ μου.Εκανα μια μικρη ερευνα αγοράς.Καταληξαμε στα εξής
Ενα αμαξακ
1)2000 με 4000 ευρωπουλα
2)1200-1440 κ.ε
3) 2002-2005
4) οπελ-φιατ-σιτροενΒρηκα αρκετα αμαξια στο περιπου.Αν ξερετε κ εσεις τπτ αν προτινετε καλως.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
θεωρω οτι χανει τουλαχιστων 30-35% απο την τρεχουσα τιμη καινουργιου.αρα εστω οτι αυτο το 159 εχει τρεχουσα τιμη με εκπτωσεις αποσυρσεις κλπ 29200 (τοσο εχει μετρητοις)και με μια μειωση αξιας 30 % περιπου θα πρπει να ψωνισω 20000-20500 καπου εκει
Φιλε μου αν ηταν να κοστιζει το ιδιο αυτοκινητο 29Κ με αποσυρση πηγαινε παρτο καινουριο κατ'ευθειαν!!
Τα 35Κ που αναφερει ο ανθρωπος σαν τιμη μου φαινονται λογικοτατα, μονο το ti pack που φοραει κοστιζει 3000+€.
Γυρω στα 25-28Κ θεωρω πως ειναι λογικο ποσο αλλα με τιποτα 20 μην το παρακανουμε! Αυτο που θα με προβληματιζε περισσοτερο ειναι το που εχουν γινει αυτα τα 1000χλμ και υπο ποιες συνθηκες αφου απ'οτι καταλαβα δεν το εχει ουτε μηνα ο ανθρωπος...τα 35 που αναφερει δεν ισχυουν απλα.το αμαξι τωρα εχει 29-30 καινουργιο αρα τα 31 που ζηταει ειναι εξοπραγματικα.απο την στιγμη που το αμαξι εχει βγαλει πινακιδες απο τον 9-10 δηλαδη ειναι 4 μηνων θεωρω οτι η μινιμουμ απωλεια τιμης ειναι 25%...ετσι δεν μας λενε και οι μαντραδες επεναλαμβανω?αν ηταν κανεναν μικρο το συζηταγαμε αλλα αυτη την εποχη δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες και μαλιστα μετρητα.
το θεμα της απωλεια τιμης δεν σημαινει οτι καθε χρονο χανει 25% αρα σε 4 χρονια μηδενιζεται η τιμη του...
μετα τα 2-3 χρονια φυσικα και μειωνεται αυτο το ποσοστο,αλλα οι μεγαλες απωλεις στην τιμη ειναι τα πρωτα 3- 4 χρονια μετα χανει απο 5-8 % ανα ετος μεχρι να φτασει ενα σημειο που θα κοστιζει 2000-3000 ευρω οποτε καπου εκει σταματαει..δειτε τις αγγελιες και θα καταλαβετε τι λεω.βεβαια και οι τιμες αγγελιων δεν ειναι αντιπρωπευτηκες γιατι αλλη η τιμη της αγγελιας και αλλη...η τιμη της πωλησης..
και κλεινοντας να πω οτι παλια οντως τα επιτοκια ηταν ψηλα,οι μαντραδες παιζανε με γραματεια αλλα δεν υπηρχε ουτε κορεσμος της αγορας αυτοκινητου,ουτε τοσο υψηλο κοστος συντηρησης απο θεμα ασφλιστρων-καυσιμων-ανταλακτικων κλπ αρα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμες οι τιμες τοτε με τω ρα. -
Ίσως δεν είναι το πιο κατάλληλο τόπικ, αλλά παραθέτω το άρθρο
**Εννέα χρόνια στα δικαστήρια για μια τρακαρισμένη BMW **
http://www.makthes.gr/news/reportage/68753/ -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1108517/
Την αποψη σας!Για τιμη για τα παντα ολα.
-
Προφανως και ειναι τρελος.Το λιγοτερο.Μπορει και ημιτρελος.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ίσως δεν είναι το πιο κατάλληλο τόπικ, αλλά παραθέτω το άρθρο
**Εννέα χρόνια στα δικαστήρια για μια τρακαρισμένη BMW **
http://www.makthes.gr/news/reportage/68753/[...]Παράλληλα έκρινε ότι ο δικηγόρος υπέστη ηθική βλάβη και εθίγη η τιμή του όταν επισκέφθηκε την έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και διαμαρτυρήθηκε στον υπεύθυνο για το πραγματικό ελάττωμα του οχήματός του. Τότε, ο υπεύθυνος του καταστήματος, παρουσία μάρτυρα, του απηύθυνε την προσβλητική φράση 'Πού ξέρω αν το τρακάρατε εσείς και μου το φέρατε τώρα. Τι νομίζεις, θα σε φοβηθώ επειδή είσαι δικηγόρος;' Το εφετείο επιδίκασε χρηματική αποζημίωση στον δικηγόρο 3.000 ευρώ για χρηματική ικανοποίηση.
Πω πω τι του είπε . Πάντως τραγική η δικαιοσύνη, 9 χρόνια για μια απόφαση .
-
To συγκεκριμενο MX-5 εφυγε απο Γιαννιτσα και πηγε Θεσσαλονικη.Κατα τη μεταφορα του εγινε νεοτερο κατα 4 χρονια και τα χιλιομετρα του επεσαν απο τα 159.000 στα 135.000 ενω η τιμη μειωθηκε στα 3800 και πλεον ειναι ευκαιρια.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/546268/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1277058/
Το αυτοκινητο αυτο πριν 2.5 χρονια πουλιωταν στα 7000ευρω!!!Ειχα παει στην μαντρα και το χα δει αλλα ακομα απουλητο μενει....
Η απορια μου ειναι στο οτι θεωρειτε πλεον μοντελο '96.Ισχυει κατι τετοιο η απλα ειναι τυπογραφικο λαθος και η αδεια θα αναγραφει κανονικα '92??? -
Αυτο που μου την δινει περισσοτερο ειναι οτι την κανουν την απατεωνια αλλα ουτε καν ενδιαφερονται να το κανουν σωστα..
ΥΓ : Ψιλοασχετο αλλα το πρωι ακουσα οτι εκλεισε(πτωχευσε για την ακριβεια) ο Ζωτος..
-
Αν οντως ισχυει δεν μου φαινεται περιεργο.Ειχε μια τεραστια αντιπροσωπια χωρις λογο.
-
Opel corsa '07 1.4, με
-
γύρω στα 7κ.
Τιμες μεταχειρισμενων