-
-
-
-
τόσο όμορφη που κινδυνεύει να μη βγεί στην παραγωγή-κατα παράδοση της Αλφα.
-
Ω ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
Νά είναι καί πισωκούνα; -
Γκντουπ!Το σαγόνι μου μόλις έπεσε στο πάτωμα,οι κόρες των ματιών διαστάλθηκαν ως εκεί που δεν πάει και έχισαν να μου τρέχουν τα σάλια!
Μια απ' τα ίδια με την 8c competizione δηλαδη...
-
από όσα γράφονται στο italiaspeed η gtv θα βασίζεται στην brera και θα είναι 2+2 κουπέ. Η spider θα είναι 2θέσιο roadster. Και τα 2 θα είναι πισωκίνητα. Α, και η gtv βγαίνει το επόμενο καλοκαίρι...
[η gtv θα ξεκινά από 3.2JTS~275hp και η spider με 2.2JTS~190hp, πάλι σύμφωνα με το italiaspeed]
-
Απλά, εξαιρετική....
-
OH MY GOD
Μαλλον θα ειναι το μοντελο που θα ξαναβαλει την AR στην αγορα της USA.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Απλά, εξαιρετική....Συμφωνώ ρε παιδιά, αλλά πολύ δεν το αργούν...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Απλά, εξαιρετική....
Συμφωνώ ρε παιδιά, αλλά πολύ δεν το αργούν...
Καλύτερα μπας και προλάβουμε να μαζέψουμε κανά φράγκο.
-
Απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!
Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι να βγάζουν πραγματικά αυτοκίνητα..... -
What about her ass?
-
Περιμένω τη στιγμή που η Alfa θα αποφασίσει (όταν της το επιτρέπουν οι συνθήκες),
να βγάλει στην παραγωγή έστω ένα από τα πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει (Brera, 8C etc....),
όπου πλέον, δεν θα είναι μόνο προπομπός μελλοντικών σχεδιαστικών επιλογών( ),
αλλά, ζωντανό μηχάνημα... -
Όλα αυτά τα σχέδια είναι απλώς εικασίες από τρίτους για το πώς μπορεί να είναι η GTV. Στην ουσία κανείς δεν ξέρει το παραμικρό, αφού δε φαίνεται να έχει διαρρεύσει το παραμικρό στοιχείο για το σχεδιασμό του αμαξώματος.
ΥΓ: Εμένα η Brera δε μου αρέσει!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όλα αυτά τα σχέδια είναι απλώς εικασίες από τρίτους για το πώς μπορεί να είναι η GTV. Στην ουσία κανείς δεν ξέρει το παραμικρό, αφού δε φαίνεται να έχει διαρρεύσει το παραμικρό στοιχείο για το σχεδιασμό του αμαξώματος.ΥΓ: Εμένα η Brera δε μου αρέσει!
Σαφώς, επίσημο σχέδιο για την GTV δεν υπάρχει ακόμη.
Ίσως οι σχεδιαστές, εν τέλει, να τεστάρουν τα σχέδιά τους μέσα από τις αντιδράσεις που προκαλούν τα διάφορα σκίτσα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο...
Υ.Γ. Ξέχασα την Visconti !
Σχέδια για τη Nέα Αlfa Romeo GTV...