-
Ο χρήστης martinmartin έγραψε:
Λογω γυψου στο ποδι πηγαινω απο forum se forum
Την κουβεντα για το auto polar ειχαμε σημερα σε ενα αλλο forum με suv
Ναι κανει δουλεια με μελετες και ερευνες . εγω το εχω χρονια και ειμαι fun.ειναι αλλη τεχνολογια.
Αλλα γιατι δε μπαινεις στο
www.future-line.gr
να το δεις . διαβασε τι λενε τα πανεπιστημια , το υπουργειο , οι βιομηχανιες ,τα συνεργεια και μετα ζυγισετα και αποφασισε.
Δεν αγοραζουμε οτι ειναι στο internet με κλειστα ματια κανουμε ερευναΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λογω γυψου στο ποδι πηγαινω απο forum se forum
Την κουβεντα για το auto polar ειχαμε σημερα σε ενα αλλο forum με suv
Ναι κανει δουλεια με μελετες και ερευνες . εγω το εχω χρονια και ειμαι fun.ειναι αλλη τεχνολογια.
Αλλα γιατι δε μπαινεις στο
http://www.future-line.gr
να το δεις . διαβασε τι λενε τα πανεπιστημια , το υπουργειο , οι βιομηχανιες ,τα συνεργεια και μετα ζυγισετα και αποφασισε.
Δεν αγοραζουμε οτι ειναι στο internet με κλειστα ματια κανουμε ερευναΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
Αντιθετως, ο martin² και ο maragos² ξερουν τι κανει...λαθος κανουν
-
Ούτε καν μπορείς να φανταστείς...
-
http://www.telemarketing.gr/default.asp ... 786&ct=124
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=12786&ct=124Μη μπερδεύεις τα πράγματα , άλλο το ένα άλλο το άλλο , αυτό το βραχιόλι κάνει δουλειά, όταν το φορώ μπορώ να πραγματοποιήσω άλματα 10 μέτρων ύψους , όταν βιάζομαι να πάω στην δουλειά το φορώ και πάω με τα πόδια τρέχοντας και υπερπηδώντας τα εμπόδια στον δρόμο , φτάνω στην δουλειά σε 3 λεπτά ! Μόνο που δεν μπορώ να πετώ φορώντας αυτό πολύ ώρα, μετά από 2 λεπτά πέφτω στο έδαφος!!!!
-
-
Απ' ότι βλέπω, το telemarketing έχει και ερωτικά βοηθήματα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απ' ότι βλέπω, το telemarketing έχει και ερωτικά βοηθήματα. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απ' ότι βλέπω, το telemarketing έχει και ερωτικά βοηθήματα.
Καλέ μου Χρήστο καλό σου απόγευμα.
Πατώ επάνω σου για να γράψω, γιατί όλες οι μας, ήταν στο πλαίσιο της ευπρεπείας, έστω και όταν οι διαξιφισμοί μας πολλές φορές ‘μάτωναν’.
Σίγουρα έχεις θετικά ενεργοποίηση την σκέψη και της πράξεις μου, πχ στα xenon!!!.
Και σίγουρα υπάρχουν ερωτικά βοηθήματα!!!!!. Και σίγουρα αν δεν τα πουλούσε και το telemarketing, ποιος θα τα πουλούσε?. Το αφεντικό αυτής της βιομηχανίας είναι εμπορικός ‘δαίμονας’ φίλος καλός.Πάμε στο αντικείμενο του τοπικ.
Εάν θυμάσαι, είχα γράψει, ότι ‘έπαιζε’, όσο ‘έπαιζε’, εάν ‘έπαιζε’, ( κατ’ εμένα ναι), μόνον σε παλαιά αυτοκίνητα, που εμπάση περιπτώσει δεν είχαν ηλεκτρικά μπεκ.
Οι δοκιμές τα τελευταία 15 χρόνια, σε καινούργια οχήματα δεν είχαν εμφανή αποτελέσματα. Κατά την δική μου γνώμη, (πες ότι έτσι με βολεύει να λέω), είναι γιατί το έντονο μαγνητικό πεδίο στα ηλεκτρικά μπεκ, υποκαθιστά την οποία ανάγκη του ανάλογου προϊόντος, άρα η τοποθέτηση του είναι εκ του περισσού!. Έτσι απαντώ όψιμα και σε ερωτήσεις που μου έγιναν, που ρωτούσαν «…είναι βλάκες οι βιομήχανοι που δεν το αγοράζουν κατά κόρο….» όχι, μα οι ίδιοι το έχουν, και το τοποθετούν κατά κόρο, σε σύνθετη μορφή εργασιών, δηλαδή + ο ψεκασμός!!!.....
Και αφού βεβαιώθηκα πειραματιζόμενος, σε δυο γεννήτριες των 10kw, συνεχούς εργασίας, μοντέρνας τεχνολογίας ότι δεν είχε αποτέλεσμα, εγώ ενημέρωσα ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Και βεβαία όταν έχεις πουλήσει 1000+ κομμάτια, ο λόγος σου μετράει περισσότερο!!!.....(και πάντα οπού υπήρχε καρμπιρατέρ).
Υπάρχει όμως και μια άλλη οπτική γωνία. Σίγουρα θα την κράξετε, μα μου είναι αδιάφορο, με όλο το σεβασμό που νομίζω ότι σας δείχνω!.
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΈΣΤΩ ΝΑΙ!!!....μα σίγουρα όταν δεν το επιστρέφεις, ενόσω έχεις γραπτώς αυτό το δικαίωμα, κάτι άλλαξε.
Και εάν δούλεψε?, (και εξήγησα της περιπτώσεις των πάλεων αυτοκινήτων), τότε κέρδισες και δεν το επιστρέφεις!.
Και εάν στην προσπάθεια σου για οικονομία, έγινες οικονομικότερος οδηγός, πιστεύοντας σε παραμύθια?. Πάλη κέρδισες, άρα νομίζεις…..και δεν το επιστρέφεις!.Αυτό είναι και η «ψυχολογία του όχλου» που πλείστοι όσοι επενδύουν κερδίζοντας.
Και εάν αυτή η παράμετρος δεν είναι αληθινή, τότε πως είναι δυνατόν, το 60% του καταταλαιπωρημένου όχλου, που απόλεσαν κεκτιμενα δικαιώματα τους, παραμένουν αδρανείς και πήγαν στα καφενεία, αντί να πάνε την περασμένη εβδομάδα, να ρίξουν το ‘βόλι’ ενάντια στην εξαθλίωση που τους υποβάλουν?.
Πάντα φιλικά.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
**1000+ ??!! **
όποιος πούλησε τόσα πολλά μαγνητάκια δεν μετράει περισσότερο ο λόγος του edit modΠολύ υποχθόνιο το (τα) ποστ σου. Από τη μία προσπαθείς να μπερδέψεις κάποιον που δεν ξέρει (και καλά ο ψεκασμός έχει κάποια σχέση με την βλακεία αυτή με τον 'ιονισμό'), από την άλλη έμμεσα παραδέχεσαι πως οι μπούρδες αυτές μόνο σαν αυθυποβολή μπορούν να δράσουν και τέλος διανθίζεις λίγο με πολιτική αύρα (αποχή κλπ) ώστε αφελείς να σου στείλουν κανένα πμ μπας και τσιμπίσεις κανένα πελατάκο.
Ρίχνεις και το αποφθευγμα πως στα παλιά αυτοκίνητα εκαναν δουλειά οι 'ιονιστές' ενώ στα νέα δεν κάνουν (επειδή υιοθέτησαν οι κατασκευαστές την 'πατέντα' )Είναι μία ικανότητα και αυτή, να κοροϊδεύεις τον -αφελή- κόσμο για να βγάζεις το ψωμί σου και όσο υπάρχουν αφελείς να σε συντηρούν θα συνεχίζεις.
Σπρώξε αλλού τις παπάτζες σου, εδώ ο μέσος όρος iq είναι >0 μόνο κράξιμο θα υποστείς.
-
ΠΕΡΙΜΕΝΩ MODE ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
Antonis-team. -
Που είναι ο charmac;
Youtube Video -
Αγορασε μαγνητακια ενας φιλος, εσκασε 350€ εκανε μετρησεις και ειδε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ απο το καλοκαιρι που τα εβαλε μεχρι τωρα
Η καταναλωση παρεμεινε εντελως ιδια
εδωσε τροφη για δουλεμα σε ολη την παρεα -
O mod τοποθετήθηκε με edit
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αγορασε μαγνητακια ενας φιλος, εσκασε 350€ εκανε μετρησεις και ειδε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ απο το καλοκαιρι που τα εβαλε μεχρι τωραΗ καταναλωση παρεμεινε εντελως ιδια
εδωσε τροφη για δουλεμα σε ολη την παρεα
Καλέ μου φίλε, εν πρώτης 350ε είναι υπερβολική τιμή!!...150ε ήταν η μέγιστη λιανική μετά φόρου.
Δεν με διάβασε που εξηγούσα, μα εσύ που με διάβασες γιατί δεν τον ενημέρωσες ότι με τα νέας τεχνολογίας δεν ‘παίζει’. Το έγραψα τον Γενάρη που πήρα το καινούργιο μου Jimny, ότι δεν είδα καμιά διαφορά.
Το καλοκαιρή ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ συστήματα οικονομίας, διότι το AC δεν στο επιτρέπει!!!....
«το καλοκαιρι που τα εβαλε μεχρι τωρα Η καταναλωση παρεμεινε εντελως ιδια »
!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τον Αύγουστο με AC , και τον Οκτώβρη χωρίς AC, ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!!......αυτός πέτυχε το αεικίνητο!. Μηδέν εξτρα κατανάλωση βενζίνας με 3000 έως 8250 watt εξτρα ανάγκη ισχύος!!!!!!!!!!!!!!!!.......Το παράδοξο είναι, ότι οι περισσότεροι παραθέτες σε αυτό το topic, είδαν,- τους είπαν,- ο φίλος μου- κλπ, κανένας δεν ‘παρασύρθηκε’, να υπάρχει πρώτος λόγος?.
Με πμ παρακαλώ edit mod
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Έκανα report την παραπάνω δημοσίευση, είναι διαφημιστική και παραπλανητική (όχι πως υπάρχει κανένας τόσο βλάκας για να παραπλανηθεί ή να πεισθεί αλλά σαν μέλος του φόρουμ έκανα το χρέος μου)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
**1000+ ??!! **
όποιος πούλησε τόσα πολλά μαγνητάκια δεν μετράει περισσότερο ο λόγος του edit modΠολύ υποχθόνιο το (τα) ποστ σου. Από τη μία προσπαθείς να μπερδέψεις κάποιον που δεν ξέρει (και καλά ο ψεκασμός έχει κάποια σχέση με την βλακεία αυτή με τον 'ιονισμό'), από την άλλη έμμεσα παραδέχεσαι πως οι μπούρδες αυτές μόνο σαν αυθυποβολή μπορούν να δράσουν και τέλος διανθίζεις λίγο με πολιτική αύρα (αποχή κλπ) ώστε αφελείς να σου στείλουν κανένα πμ μπας και τσιμπίσεις κανένα πελατάκο.
Ρίχνεις και το αποφθευγμα πως στα παλιά αυτοκίνητα εκαναν δουλειά οι 'ιονιστές' ενώ στα νέα δεν κάνουν (επειδή υιοθέτησαν οι κατασκευαστές την 'πατέντα' )Είναι μία ικανότητα και αυτή, να κοροϊδεύεις τον -αφελή- κόσμο για να βγάζεις το ψωμί σου και όσο υπάρχουν αφελείς να σε συντηρούν θα συνεχίζεις.
Σπρώξε αλλού τις παπάτζες σου, εδώ ο μέσος όρος iq είναι >0 μόνο κράξιμο θα υποστείς.
«Πολύ υποχθόνιο το (τα) ποστ σου.»
ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ!!!.
«με την βλακεία αυτή»
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ!!!.
«πως οι μπούρδες αυτές»
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!
«υπάρχουν αφελείς να σε συντηρούν θα συνεχίζεις.»
…ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ?......τον παράγοντα να με στηρίζουν δεν τον λαμβάνεις υπώψιν σου?.
ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ στο topic!. Μήπως είσαι roman?.
Λυπάμαι φίλε mod, χωρίς να σε χρεώνω δυο μέτρα και δυο σταθμά, δεν βοήθησες τον άνθρωπο που κάνει ότι μπορεί για να είναι ο πήχης ψιλά στο forum. Η μας σβήνεις και τους δυο, (ενόσω εγώ δεν έβρισα), η μας αφήνεις και τους δυο, στην κρίση των όσων γραφούν. Το πολύ – πολύ μας κλειδώνεις η μας τιμωρείς εάν παρεκτραπούμε, και οποίος το κάνει αυτό. Το δυο σελίδες κείμενο μου, ήταν ενημερωτικό – βοηθητικό των κανονισμών του forum. Μα θέλω να γράψω τον λόγω που επετέθη σε εμένα, που είναι διάφορος των μαγνητών και του topic, για να αποκατασταθεί η τιμή μου. ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ.
Antonis-team.Σε παρακαλώ να αφήσεις τις υποδείξεις. Προς το παρόν κλειδώνεται και όταν ηρεμήσετε το ξαναβλέπουμε [Mod]
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μήπως είσαι roman?.Πως? Τι εννοείς?
-
2 πραγματάκια. Αν θωρείται διαφήμηση ζητάω συγνώμη, να σβυστεί. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο.
Παίζοντας στο ίντερνετ είδα μια διαφήμηση για το εν λόγω 'εξάρτημα' ή όπως αλλιώς λέγεται, που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Έχω δεί και στην τηλεόραση αλλά όλοι μιλούσαν για αγορά με πιστωτική κάρτα και δεν το τολμούσα. Αυτό όμως έλεγε πληρωμη με αντικαταβολή. Έκανα λοιπόν παραγγελεία μέσω ίντερνετ, μετά απο 2-3 μέρες ήρθε πλήρωσα συνολικά 59 ευρώ - και χθες το τοποθέτησα. Μόλις το τοποθέτησα πήγα στο βενζινάδικο και φούλαρα. Πρίν το fuel X με γεμάτο ντεπόζιτο ο υπολογιστής ταξιδίου μου έγραφε κάτι παραπάνω απο 700 χλμ αν θυμάμαι καλά ενώ και η κατανάλωση στα 100 λίτρα ήταν 8,6 στο μεγκάν. Μόλις φόυλαρα λοιπόν κοιτάζω στον υπολογιστή ταξιδίου και τί να δώ?
Μέση κατανάλωση 7,3 και τα χιλιόμετρα εκτοξεύτηκαν στα 850. Δεν παρασύρωμαι βέβαια, θα περιμένω να αδειάσει το ντεπόζιτό και μετά θα κάνω ταμείο. Το ρεκόρ μου με γεμάτο ντεπόζιτο με εκνευριστικά αργούς ρυθμούς οδήγησης ήταν 710 χλμ αν θυμάμαι καλά.
Άλλος κανείς έχει την ίδια ή παρόμοια 'εμπειρία'? -
Μόλις είδα ότι υπάρχει ίδιο θέμα.
Ας πράξει κάποιος ανάλογα πλίζζ. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
2 πραγματάκια. Αν θωρείται διαφήμηση ζητάω συγνώμη, να σβυστεί. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο.
Παίζοντας στο ίντερνετ είδα μια διαφήμηση για το εν λόγω 'εξάρτημα' ή όπως αλλιώς λέγεται, που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Έχω δεί και στην τηλεόραση αλλά όλοι μιλούσαν για αγορά με πιστωτική κάρτα και δεν το τολμούσα. Αυτό όμως έλεγε πληρωμη με αντικαταβολή. Έκανα λοιπόν παραγγελεία μέσω ίντερνετ, μετά απο 2-3 μέρες ήρθε πλήρωσα συνολικά 59 ευρώ - και χθες το τοποθέτησα. Μόλις το τοποθέτησα πήγα στο βενζινάδικο και φούλαρα. Πρίν το fuel X με γεμάτο ντεπόζιτο ο υπολογιστής ταξιδίου μου έγραφε κάτι παραπάνω απο 700 χλμ αν θυμάμαι καλά ενώ και η κατανάλωση στα 100 λίτρα ήταν 8,6 στο μεγκάν. Μόλις φόυλαρα λοιπόν κοιτάζω στον υπολογιστή ταξιδίου και τί να δώ?
Μέση κατανάλωση 7,3 και τα χιλιόμετρα εκτοξεύτηκαν στα 850. Δεν παρασύρωμαι βέβαια, θα περιμένω να αδειάσει το ντεπόζιτό και μετά θα κάνω ταμείο. Το ρεκόρ μου με γεμάτο ντεπόζιτο με εκνευριστικά αργούς ρυθμούς οδήγησης ήταν 710 χλμ αν θυμάμαι καλά.
Άλλος κανείς έχει την ίδια ή παρόμοια 'εμπειρία'?Το εχουμε συζητησει σε αλλο θεμα που κλειδωθηκε οποτε και αυτο εχει την ιδια τυχη[mod]
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"