-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ? -
Εγραψες Νίκο
-
Χάραξε θες να πεις
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Χάραξε θες να πεις -
Πολύ καλό.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
καλυτερα κουτοπονηρος και χαμηλης νοημοσυνης παρα ωπα ωπα, πάρτε το αλλιώς παιδιά γιορτάρες μέρες [Mod]
χρονια πολλα καλες γιορτες και ευχομαι ο αγιος βασιλης ...να φέρει ειρήνη και ευτυχία στα παιδάκια όλου του κόσμου [Mod]
Μακαρι οι βενζιναδες ολων των μελων που γραφουν εδω περα να ήταν δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε αυτά που ξέρουμε πως θα τα κόψει ο mod [Mod] με εμενα και με αλλους 2-3 ανθρωπους που γραφουν εδω μεσα...
Το προβλημα των περισσοτερων σας ειναι οτι επιλεγετε πρατηριο με κριτηριο ΜΟΝΟ την τιμη και παρουσιαζοντας ως αλλωθι στην κλοπη που δεχεται το ρεζερβουαρ τους και κατα συνεπεια η τσεπη τους, το γεγονος οτι ολοι οι βενζιναδες κλεβουν!
Δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο... Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι του αρεσει η απλα τον βολευει! Αλλα ας μην νομιζουν οτι οι παπαριες που γραφουν εδω μεσα εχουν και βαση...Τα πεντε λεπτα/ λιτρο που εχω διαφορα σε σχεση με τα φθηνα πρατηρια απο καπου πρεπει να 'βγουν' ειτε σας αρεσει ειτε οχι! Κανενας δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του... Κανενας συναδελφος δεν δουλευει για αγαθοεργιες!
Απλα ο ενας τα παιρνει νομιμως, ο αλλος με αλλον τροπο!
Ειναι γνωστο βεβαια οτι εδω μεσα ολοι ξερουν τα παντα! Και ακριβως για αυτο τον λογο δεν δινω και καμια σημασια πλεον στην καθε βλακεια που ακουγεται εδω μεσα... (πχ αυτο που ειπε ενας φιλος οτι η βενζινη σε ενα βενζιναδικο ειναι ο 'κραχτης')
Δεν μου καιγεται καρφακι εδω και παρα πολυ καιρο! Αλλωστε δν ειναι εγω που με ληστευουν και μαλιστα εν γνωσει μου... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?
ωωωω...
είσαι εκ/χος...???
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Χάραξε θες να πεις
αυτό ακριβώς εννοούσα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?
ωωωω...
είσαι εκ/χος...???
Εκατομμυριούχος θελει να πει
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Το προβλημα των περισσοτερων σας ειναι οτι επιλεγετε πρατηριο με κριτηριο ΜΟΝΟ την τιμη και παρουσιαζοντας ως αλλωθι στην κλοπη που δεχεται το ρεζερβουαρ τους και κατα συνεπεια η τσεπη τους, το γεγονος οτι ολοι οι βενζιναδες κλεβουν!To πρόβλημα είναι ότι σε μία ευνομούμενη πολιτεία και για ένα τόσο 'commodity' προϊόν όπως η βενζίνη δεν θα έπρεπε να υπάρχει άλλο κριτήριο εκτός από την τιμή. Το ό,τι συμβαίνει αυτό και έχουμε να λύσουμε μια πολυπαραμετρική εξίσωση 'θα βάλω σωστής ποιότητας βενζίνη στην σωστή ποσότητα και στη σωστή τιμή ?' είναι κατά την άποψή μου θέμα βασικά των βενζινοπωλών (διότι θεωρώ πιθανότερο αυτοί να είναι που είτε νοθεύουν είτε κλέβουν στην ποσότητα, παρά οτιδήποτε άλλο).
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ωωωω...
είσαι εκ/χος...???
Εκατομμυριούχος θελει να πει
Α, νόμιζα ότι ήμουν εκατόνταρχος
-
Ο Αστερίξ στην χώρα των βενζινάδων!
-
βασικες αρχες θεωριας προσφορας και ζητησης ( ο νοων νοητο)
http://www.csavva.com/Ch04 greek.pdf....μπορεί το ένα βενζινάδικο να πουλάει σε χαμηλή τιμή για να προσελκύει περισσότερο κόσμο και να κερδίζει ακόμη περισσότερα λόγω του περιθωρίου κέρδους και του μεγάλου όγκου πωλήσεων. Αυτή είναι η λογική και αν υπάρχει ακόμη καχυποψία τότε αρκεί μια ματιά στις λίστες με τα πρατήρια που τιμωρούνται από το Υπουργείο Ανάπτυξης με πρόστιμα για διάφορες ατασθαλίες.
να μην ξεχναμε τις εκπτωσεις η και τις 'διευκολυνσεις'επισης να επισημανω οτι συμφωνα με τα συμφραζομενα καποιων... καποιος ο οποιος πουλαει σημερα με τιμη 1,499 ειναι κλεφτης και απατεωνας καθως δεν ειναι δυνατον να πουλαει με κερδος2-3 λεπτο και επομενως η κλεβει ή το κανει για την ψυχη της μανας του...(γιατι πρεπει και αυτος να πουλαει με κερδος 7-10 λεπτα τουλαχιστον !)
επομενως αυτος ο επαγγελματιας εχει δικαιωμα να κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και μειωση της προσωπικοτητας καθως και για αλλα παραγωγα θεματα...ετσι δεν ειναι? -
«Πειραγμένες» αντλίες στα πρατήρια
Εν τω μεταξύ, ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων των πρατηριούχων.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαπιστώνει ότι η χρήση των παράνομων μηχανισμών παρέμβασης στις αντλίες των καυσίμων, με σκοπό τις ελλειμματικές παραδόσεις στους καταναλωτές, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις τους τελευταίους μήνες.
Η διαπίστωση αυτή, κατά την ΠΟΠΕΚ, προκύπτει από σωρεία πληροφοριών που διακινούνται στην αγορά καυσίμων, και από καταγγελίες καταναλωτών που έπεσαν θύματα ελλειμματικών αγορών.
Όμως, όπως προσθέτει, αν ισχύει η παροιμία ότι «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά», τότε το συμπέρασμα είναι ότι οι φήμες έχουν βάση.
Οι πληροφορίες, όπως αναφέρει η ΠΟΠΕΚ, μιλούν για κυκλώματα που είναι συνδεδεμένα με ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας στις αντλίες πρατηρίων για να επηρεάζουν ελλειμματικά την παραδιδόμενη ποσότητα.
Σημειώνεται δε ότι οι σποραδικοί έλεγχοι του αρμόδιου υπουργείου Ανάπτυξης έχουν εντοπίσει δύο τέτοιους παράνομους μηχανισμούς γι'αυτό και ζητούν από το υπουργείο να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε ευεία κλίμακα, σε βάρος των καταναλωτών, των πρατηρίων υγρών καυσίμων και της απώλειας κρατικών εσόδων από την εκτεταμένη φοροδιαφυγή.
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231072353
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό: οι σωστοί βενζινάδες καρφώνουν τα λαμόγια στο υπουργείο, ώστε να τους πάρουν το σκαλπ και να σταματήσουν να χαλάνε την αγορά με τις κλεψιές και τις νοθίες και έτσι να επιζήσουν οι σωστοί επαγγελματίες.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Το προβλημα των περισσοτερων σας ειναι οτι επιλεγετε πρατηριο με κριτηριο ΜΟΝΟ την τιμη
Από τη στιγμή που δεν παρατηρούν διαφορά στην ποιότητα ή στην αυτονομία, με τι κριτήριο θα ήθελες να επιλέγουν οι περισσότεροι?
Ειναι γνωστο βεβαια οτι εδω μεσα ολοι ξερουν τα παντα! Και ακριβως για αυτο τον λογο δεν δινω και καμια σημασια πλεον στην καθε βλακεια που ακουγεται εδω μεσα... (πχ αυτο που ειπε ενας φιλος οτι η βενζινη σε ενα βενζιναδικο ειναι ο 'κραχτης')
Δεν μου καιγεται καρφακι εδω και παρα πολυ καιρο! Αλλωστε δν ειναι εγω που με ληστευουν και μαλιστα εν γνωσει μου...'Δε δίνω καμία σημασία πλέον, απλά συνεχίζω να σχολιάζω και να βαφτίζω βλακείες διάφορες απόψεις με τις οποίες διαφωνώ', εννοείς...
-
1,499 στην Καλαμακιου ακριβως πριν το γηπεδο του Α. Δημητριου στην ανοδο στο δεξι χερι (χτες 20.05)
ΜΑΚΡΥΑ!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το προβλημα των περισσοτερων σας ειναι οτι επιλεγετε πρατηριο με κριτηριο ΜΟΝΟ την τιμη και παρουσιαζοντας ως αλλωθι στην κλοπη που δεχεται το ρεζερβουαρ τους και κατα συνεπεια η τσεπη τους, το γεγονος οτι ολοι οι βενζιναδες κλεβουν!
To πρόβλημα είναι ότι σε μία ευνομούμενη πολιτεία και για ένα τόσο 'commodity' προϊόν όπως η βενζίνη δεν θα έπρεπε να υπάρχει άλλο κριτήριο εκτός από την τιμή. Το ό,τι συμβαίνει αυτό και έχουμε να λύσουμε μια πολυπαραμετρική εξίσωση 'θα βάλω σωστής ποιότητας βενζίνη στην σωστή ποσότητα και στη σωστή τιμή ?' είναι κατά την άποψή μου θέμα βασικά των βενζινοπωλών (διότι θεωρώ πιθανότερο αυτοί να είναι που είτε νοθεύουν είτε κλέβουν στην ποσότητα, παρά οτιδήποτε άλλο).
Εγω συμφωνω μαζι σου...
Το θεμα ειναι οτι πιο κατω σε θεμα τιμης απο αυτην που πουλαω δεν μπορω να κατεβω και θεωρουμαι ενα απο τα ακριβα πρατηρια (αν τα χωρισουμε σε φθηνα και ακριβα)! Ο μονος τροπος για να κατεβασω τις τιμες μου παραπανω για να μπω στα φθηνα ειναι να κανω καποια λαμογια... Και ειλικρινα επειδη ξερω τι συμβαινει μεταξυ εταιριων και πρατηριων ωρες ωρες απλα δεν μπορω να καταλαβω πως βγαινουν αυτες τις τιμες (με νομιμο τροπο)!Απο εκει και περα ο κυκλος αυτος εχει ευθυνες και στους καταναλωτες! Ισως γιατι ΑΘΕΛΑ τους ξεγελαει η χαμηλη τιμη ειτε απο αδιαφορια οπως ενα παλικαρι που πριν απο λιγες σελιδες εγραψε οτι το πρατηρια που πηγαινε τον εκλεβε ανεκαθεν αλλα την τελευταια φορα το παρακανε... Οσο λοιπον δεν τους τιμωρειτε και εσεις σαν καταναλωτες τοτε θα κανουν οτι θελουν!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το προβλημα των περισσοτερων σας ειναι οτι επιλεγετε πρατηριο με κριτηριο ΜΟΝΟ την τιμη
Από τη στιγμή που δεν παρατηρούν διαφορά στην ποιότητα ή στην αυτονομία, με τι κριτήριο θα ήθελες να επιλέγουν οι περισσότεροι?
Αν δεν παρατηρουν τοτε ολα καλα...
Αλλα εδω μεσα ολοι γκρινιαζουν για μειωμενες ποσοτητες και για κακη ποιοτητα! -
βασικες αρχες θεωριας προσφορας και ζητησης ( ο νοων νοητο)
http://www.csavva.com/Ch04 greek.pdf....μπορεί το ένα βενζινάδικο να πουλάει σε χαμηλή τιμή για να προσελκύει περισσότερο κόσμο και να κερδίζει ακόμη περισσότερα λόγω του περιθωρίου κέρδους και του μεγάλου όγκου πωλήσεων. Αυτή είναι η λογική και αν υπάρχει ακόμη καχυποψία τότε αρκεί μια ματιά στις λίστες με τα πρατήρια που τιμωρούνται από το Υπουργείο Ανάπτυξης με πρόστιμα για διάφορες ατασθαλίες.
να μην ξεχναμε τις εκπτωσεις η και τις 'διευκολυνσεις'επισης να επισημανω οτι συμφωνα με τα συμφραζομενα καποιων... καποιος ο οποιος πουλαει σημερα με τιμη 1,499 ειναι κλεφτης και απατεωνας καθως δεν ειναι δυνατον να πουλαει με κερδος2-3 λεπτο και επομενως η κλεβει ή το κανει για την ψυχη της μανας του...(γιατι πρεπει και αυτος να πουλαει με κερδος 7-10 λεπτα τουλαχιστον !)
επομενως αυτος ο επαγγελματιας εχει δικαιωμα να κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και μειωση της προσωπικοτητας καθως και για αλλα παραγωγα θεματα...ετσι δεν ειναι?5 χρονια στο παμακ για διοικηση επιχειρησεων και προσπαθεις να με πεισεις με διαγραμματα προσφορας και ζητησης απο το βιβλιο οικονομικων της 3ης λυκειου...
Τεσπα!
Μαχ μπορεις να πιστευεις οτι σε βολευει! Αλλωστε οτι γραφω εδω περα το γραφω για να περναω την ωρα μου... Ελαχιστοι μεσα σε ολο αυτο το φορουμ ξερουν ποιος ειμαι προσωπικα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει που βρισκεται το μαγαζι μου! Δεν μπηκα εδω μεσα για να 'ψωνισω' πελατες! Οι δικοι μου πελατες γνωριζουν για ποιο λογο ερχονται στο μαγαζι μου...
Οτι σας λεω το λεω χωρις να προσμενω κανενα οφελος...
Πραγματι λοιπον, ο νοων νοειτω... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
1,499 στην Καλαμακιου ακριβως πριν το γηπεδο του Α. Δημητριου στην ανοδο στο δεξι χερι (χτες 20.05)
ΜΑΚΡΥΑ!
Για ποιο λογο xenos?
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης?
Ευχαριστω
Βενζίνη ώρα μηδέν!