-
στην επόμενη κάθοδο δε γλιτώνεις
τι αμάξι ρε μπστ
-
κανενα προβλημα!
-
να βάλουμε και τον HF όμως να τραβάει με καμια κάμερα
(αφού του βρούμε ένα αμάξι να μπορεί να μας ακολουθεί )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
να βάλουμε και τον HF όμως να τραβάει με καμια κάμερα(αφού του βρούμε ένα αμάξι να μπορεί να μας ακολουθεί )
Θα βάλω τον koutsan στα πηδάλια και δεν έχετε ελπίδα γιαπωνεζόφιλοι!
-
να σου πω την αληθεια, αυτον σκεφτηκα κι εγω!
ενταξει, χαλαρα θα πηγαινουμε, μην τρελαινεσαι! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
να βάλουμε και τον HF όμως να τραβάει με καμια κάμερα
(αφού του βρούμε ένα αμάξι να μπορεί να μας ακολουθεί )
Θα βάλω τον koutsan στα πηδάλια και δεν έχετε ελπίδα γιαπωνεζόφιλοι!
o koutsan το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαβάζει roadbook
χαλαρά θα πηγαίνουμε ρε τριαντάφυλλε, δεν είμαστε και τπτ οδηγοί
-
εχμ.. δεν ξερω για σας, αλλα εγω ενα ζευγαρι αξιοπρεπη χερια τα 'χω , απλα στους δρομους ελαχιστα εως ποτε -πλεον- κανω ταρζανιες... βρες μου ενα 'δικαβαλο' καρτακι, ομως, να σε παω βολτα να γουσταρουμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχμ.. δεν ξερω για σας, αλλα εγω ενα ζευγαρι αξιοπρεπη χερια τα 'χω , απλα στους δρομους ελαχιστα εως ποτε -πλεον- κανω ταρζανιες... βρες μου ενα 'δικαβαλο' καρτακι, ομως, να σε παω βολτα να γουσταρουμε!αν είχες τα χέρια που λες, θα είχες ανεβάσει κι ένα βιντεάκι πάρνηθας
πέρα απ την πλάκα, τις βατανιές τις έχω κόψει κι εγώ πλέον, άσε που έχω την υποψία ότι έχω ξεχάσει να στρίβω με τις ευθείες που οδηγάω
μόνο αμα καβαλάω τη σούμπα του τάσου γίνεται τπτ -
Ερώτηση περί εγγύησης Honda:
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα TypeR του 2007. Την εποχή της αγοράς του για να παραμείνει το αυτοκίνητο εντός εγγύησης (3+4) έπρεπε να περνάει από service (και να σφραγίζεται το βιβλιαράκι) κάθε εξάμηνο! Ο ιδιοκτήτης του, λοιπόν, το πήγαινε για service στα προβλεπόμενα διαστήματα. Αυτό μέχρι το 12/2009 οπότε ισχυρίζεται ότι του είπαν στην αντιπροσωπεία ότι πλέον δεν απαιτείται 6μηνιαίο αλλά 12μηνιαίο service (πάντα με την προϋπόθεση ότι τα χιλιόμετρα είναι λίγα). Έτσι, το επόμενο/τελευταίο service το έκανε το 12/2010.
Ισχύει αυτό που μου είπε; Το αυτοκίνητο είναι εντός ή εκτός εγγύησης; Τη Δευτέρα θα ρωτήσω και σε αντιπροσωπεία Honda, αλλά δε βλάπτει να μάθω νωρίτερα τι παίζει
-
ΦΙΛΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗεχει εγγυηση ο ιδιοκτητης; καθε ποτε κανει εξετασεις αιματος;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ
εχει εγγυηση ο ιδιοκτητης; καθε ποτε κανει εξετασεις αιματος;
-
Η 7ετης εγγυηση ακολουθαει το αυτοκινητο και οχι τον ιδιοκτητη.Πραγμα που σημαινει οτι ισχυει για οσους ιδιοκτητες υπαρξουν στα 7 χρονια.Νομιζω οτι η δεκαετης ισχυει μονο για τον πρωτο ιδιοκτητη.Επισης το διαστημα για σερβις εχει αλλαξει και εχει γινει καθε χρονοή 20.000 χλμ.Αρα σωστα στα ειπε ο ιδιοκτητης .
-
Ευχαριστώ πολύ!
Μίλησα και με μια αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι για τα αυτοκίνητα με 7 χρόνια εγγύηση (3+4) η εγγύηση ακολουθεί το αυτοκίνητο ενώ για τα αυτοκίνητα με 10 χρόνια εγγύηση (3+7) η εγγύηση είναι στον πρώτο ιδιοκτήτη. Δεν ήταν σίγουροι, αλλά τα αυτοκίνητα του 8/2007 πρέπει να ανήκουν στην πρώτη περίπτωση.
-
Συγγνώμη αλλά δεν ήξερε η αντιπροσωπεία να σου πει αυτό το πράγμα;
Για εσένα είναι σοβαρή λεπτομέρεια που πρέπει να ξέρεις.Παρεμπιπτόντως, χαρά στο κουράγιο σου που με βενζίνες, τέλη κλπ στα ύψη κοιτάς το type R.
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Για εσένα είναι σοβαρή λεπτομέρεια που πρέπει να ξέρεις.Παρεμπιπτόντως, χαρά στο κουράγιο σου που με βενζίνες, τέλη κλπ στα ύψη κοιτάς το type R.
Επειδή δεν ήξερε η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, τηλεφώνησα και στο Σαρακάκη. Για τον 8/2007 ισχύει εγγύηση 3+4 μεταβιβαζόμενη σε νέο ιδιοκτήτη.
Όσο για το κουράγιο μου, είμαι 30χρονών. Ακόμα δεν έχω υποχρεώσεις συν το ότι μένω με τους δικούς μου. Έχω έναν καλό σχετικά μισθό, οπότε κατέληξα στο ότι τώρα είναι η στιγμή να κάνω την κ@υλ@ μου. Οι τιμές των 2λιτρων έχουν πέσει, τα λεφτά τα έχω μετρητά, βενζίνη 125ευρώ/μήνα μού πληρώνει η εταιρεία. Γενικότερα είμαι πολύ μαζεμένος στα έξοδά μου και βάζω αρκετά στην άκρη κάθε μήνα. Αν όχι τώρα, πότε;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Επειδή δεν ήξερε η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, τηλεφώνησα και στο Σαρακάκη. Για τον 8/2007 ισχύει εγγύηση 3+4 μεταβιβαζόμενη σε νέο ιδιοκτήτη.
Όσο για το κουράγιο μου, είμαι 30χρονών. Ακόμα δεν έχω υποχρεώσεις συν το ότι μένω με τους δικούς μου. Έχω έναν καλό σχετικά μισθό, οπότε κατέληξα στο ότι τώρα είναι η στιγμή να κάνω την κ@υλ@ μου. Οι τιμές των 2λιτρων έχουν πέσει, τα λεφτά τα έχω μετρητά, βενζίνη 125ευρώ/μήνα μού πληρώνει η εταιρεία. Γενικότερα είμαι πολύ μαζεμένος στα έξοδά μου και βάζω αρκετά στην άκρη κάθε μήνα. Αν όχι τώρα, πότε;
γιατί αν κάνεις οικογένεια δεν σου φτάνει το Civic TypeR ?
κάποτε μεγαλώσαμε σε AR 33 1.2 και είμασταν μια χαρά. Τώρα βλέπω συμμαθήτριά μου να αγοράζει Ford S-Max 7θεσιο γιατί έκανε ένα παιδί κ θέλει χώρους.
-
Κι εμείς μεγαλώσαμε με Zastava και Seat 127
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αργότερα θα έχω άλλα έξοδα κι άλλες έννοιες, οπότε το να συντηρώ Type R μπορεί να αποτελεί πολυτέλεια
-
Με το καλό λοκατζή
(του νάσου σκέφτεσαι να πάρεις?)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Με το καλό λοκατζή(του νάσου σκέφτεσαι να πάρεις?)
Ευχαριστώ πολύ!
Αύριο το πρωί για έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο κι αν όλα πάνε καλά στη νομαρχία για τη μεταβίβαση
(όχι)
HONDA FORUM