-
'Πήγα φουριόζος να πάρω μια μερσεντές, αλλά επειδή τους τέλειωσαν πήρα μια πόρσε'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Πήγα φουριόζος να πάρω μια μερσεντές, αλλά επειδή τους τέλειωσαν πήρα μια πόρσε'Ναι μέν, αλλά θα είναι άρχοντας......
-
Μπράβο Τριαντάφυλλε εξαιρετική επιλογή!
Θα τα έχει τα δωράκια της μέσα μη φοβάσαι.
Τρεχα Δευτέρα στο ταφ να πάρεις έναν anfim best γιατί με έτοιμους κομμενους δε θα δεις άσπρη μερα -
ευχαριστω!
Η εξαιρετικη επιλογη εγινε με την προτροπη του y.v., ο οποιος την αντιπροτεινε, οταν ρωτησα για Gaggia Baby Twin...
BTW το ESW, ειναι πανακριβο, την εχει ιδια τιμη με Taf (την Silvia)...
Καμμια αλλη πηγη για να παρουμε Mazzer, υπαρχει?
Σκεφτομουν (αν ειναι να παρω κανεναν Mazzer), να εκανα λιγο υπομονη με καφεδες αλεσμενους απο Taf (αν τους πω, δηλαδη οτι εχω την Silvia, δεν θα μου αλεσουν τον καφε στην σωστη ρυθμιση;) και υστερα να γινει το δευτερο βημα..!
Καλημερες!! -
Ναι, ξεκίνα με αλεσμένους, μοίραζε την ποσότητα σε 2-3 βαζάκια ανοίγοντάς τα ένα-ένα για να κρατάνε περισσότερο καιρό το άρωμα και μετά, όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι 'φοβερός ήταν προχθές, αλλά σήμερα άρχισε να μη δείχνει τόσο καλός', μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά μύλου - μη σου πέσουν όλα τα έξοδα μαζί και να έχεις κάτι να ενθουσιάζεσαι σταδιακά.
-
Πιες μερικους προαλεσμενους καφεδες με τη silvia ετσι για να εχεις μετρο συγκρισης .... και μετα παρε τον mazzer mini electronic ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Εγω τον πηρα απο το εξης site που ηταν το φτηνοτερο που βρηκα και παρα πολυ αξιοπιστος .....
σε group buy το βρηκα 595 euro με τα μεταφορικα !!!!
http://www.esw.nl/shop/index.asp?sgroup=32&product=415ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ AΝFIM BEST ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑ MAZZER ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ
-
μα... αυτο θελω κι εγω.. να γινω ανθρωπος...
το συγκεκριμενο site ειναι αυτο που ειδα τον Mazzer.. αλλα, δεδομενου οτι το συγκεκριμενο εχει την Silvia την ιδια τιμη που την εχει και το Taf, θεωρω οτι ειναι λιγο τσιμπημενο..
αν ειναι να εχει ιδια τιμη με ελλαδα ή εστω αν ειναι λιγο φθηνοτερος, τοτε θα προτιμησουμε την ελληνικη αγορα..
Αληθεια, ελλαδα δεν μπορει να βρει κανεις αυτον τον μυλο? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, ξεκίνα με αλεσμένους, ........Συμφωνώ απόλυτα με το όλο σκεπτικό του post.
& BTW, Xρόνια σου πολλά! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μα... αυτο θελω κι εγω.. να γινω ανθρωπος...Λέμε καμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα, έτσι ;
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αληθεια, ελλαδα δεν μπορει να βρει κανεις αυτον τον μυλο?
Για παρε ένα τηλέφωνο εδώ να ρωτήσεις: http://www.kafea.gr/displayITM1.asp?ITMID=968&LANG=GR
-
τι γνωμη εχουμε για τους μυλους Macap?
στο home-barista, τους συγκρινουον ευθεως με τους Mazzer Mini και οποια θεματα εχουν με 'σβολιασμα' στους doserless, εξαλειφονται στους doser..
Ευχαριστω, θα παρω τηλεφωνο και θα μαθω!! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
μα... αυτο θελω κι εγω.. να γινω ανθρωπος...
Λέμε καμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα, έτσι ;
η περίπτωση του είναι ανίατη
-
Οι λατρεις του καφε γνωριζουν οτι ο τελειος εσπρεσσο εχει μια κεχριμπαρενια μελι κρεμα με σκουροχρωμες ραβδωσεις κ δεμενο σωμα ωστε να υποστηριζει το βαρος της ζαχαρης .Η διαδικασια παρασκευης συνιστα πιεση στις 9 ατμοσφαιρες κ θερμοκρασια νερου στους 90 βαθμους ,ενω η διαρκεια της αποσταξης δεν θα πρεπει να ξεπερασει τα 25-30 δλπτ.Με αυτον τον τροπο επιτυγχανεται ενας εσπρεσσο με ισοροπημενη γευση κ επιμονη επιγευση στον ουρανισκο
Το μονο που μενει -αν πινετε τον εσπρεσσο σας με ζαχαρη ειναι να τον αναδευετε με κουταλακι plano
H γοητευτικη αισθητικη του αποδεικνυει οτι το κουταλακι plano εχει σχεδιαστει για μια μονον αποστολη ..Να αναδευει αψογα τον τελειο εσπρεσσοΑπο καταχωρηση σε περιοδικο ΄,τα εικονιδια δικα μου
-
μιλάμε για επιστημονική ανάλυση
κοσμοπσόλιταν?
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Πιες μερικους προαλεσμενους καφεδες με τη silvia ετσι για να εχεις μετρο συγκρισης .... και μετα παρε τον mazzer mini electronic ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣΕγω τον πηρα απο το εξης site που ηταν το φτηνοτερο που βρηκα και παρα πολυ αξιοπιστος .....
http://www.esw.nl/shop/index.asp?sgroup=32&product=415ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ AΝFIM BEST ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑ MAZZER ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ
τώρα τι να σου πω????
ΡΕ ΜΕ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕΕΕΕΕΣ
δε λειτουργεί το μυλαράκι -
εγω προσανατολιζομαι σε κανεναν Macap, παντως..
Ποιο μοντελο ακριβως δεν ξερω, ακομα, οταν θα ερθει η ωρα θα αποφασισω... -
Χρόνια πολλά σε όλους!
Λοιπόν, σήμερα το πρωί φτιάχνω τον εσπρέσο για το λάττε μου, βγάζω τη γαλατιέρα από την κατάψυξη και αντί για το κανονικό γάλα πιάνω κατά λάθος το... σοκολατούχο! Ήμουν έτοιμος να το βάλω πάλι πίσω στο ψυγείο αλλά σκέφτηκα 'λες';
Κάνω λοιπόν αφρόγαλα με το σοκολατούχο και φτιάχνω κάτι σαν μόκα λάττε. Η γεύση του λίγο ξένιζε στην αρχή αλλά τελικά ήταν πολύ ωραίος αν και ένιωθα ότι η γεύση συνολικά ήταν πολύ έντονη.
Βέβαια ο συνδυασμός εσπρέσο και σοκολατούχου γάλακτος προκαλεί περίεργες αντιδράσεις στον οργανισμό if you know what I mean...
Τα βλέπεις y.v ; Μας έμαθες τον καλό εσπρέσο, πήραμε θάρρος και αυτοσχεδιάζουμε κιόλας! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πιες μερικους προαλεσμενους καφεδες με τη silvia ετσι για να εχεις μετρο συγκρισης .... και μετα παρε τον mazzer mini electronic ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Εγω τον πηρα απο το εξης site που ηταν το φτηνοτερο που βρηκα και παρα πολυ αξιοπιστος .....
τώρα τι να σου πω????
ΡΕ ΜΕ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕΕΕΕΕΣ
δε λειτουργεί το μυλαράκι -
εντάξει είναι τελικά μη χαίρεσαι
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)