-
Μπήκαν σήμερα τα Pzero Rosso και στον πίσω άξονα, τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά, έχω τα ίδια λάστιχα παντού!
Σήμερα το πρωί όταν πήρα το αυτοκίνητο γλιστρούσε ΠΑΝΤΟΥ και έφυγα τρέχοντας για την αλλαγή (γιορτές είναι, δεν έχει τόσο πήξιμο στην δουλειά! ).
Χρειάστηκα κάνα 50λεπτο να φτάσω στα Πατήσια από το Ελληνικό, ευτυχώς δεν είχε τραγική κίνηση το ποτάμι, πήγα στον Κυριαζή και σε χρόνο ρεκόρ είχαν τοποθετήσει τα λάστιχα, είχαν σφίξει με ροπόκλειδο τις βίδες και είχαν ελέγξει τις πιέσεις σύμφωνα με τον κατασκευαστή και στις 4 ρόδες!
Εξαιρετικές εντυπώσεις γι' ακόμη μια φορά και μάλιστα μου έκανε επιπλέον έκπτωση και τα πλήρωσα όσο την προηγούμενη φορά (δηλαδή 285€, για διάσταση 225/40/18 θυμίζω... ). Φυσικά, πήρα και την εγγύηση από την Pirelli Hellas για 18 μήνες.
Τα Goodyear είχαν... πεθάνει κυριολεκτικά, είχαν 1 χιλιοστό πέλμα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπήκαν σήμερα τα Pzero Rosso και στον πίσω άξονα, τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά, έχω τα ίδια λάστιχα παντού!Σήμερα το πρωί όταν πήρα το αυτοκίνητο γλιστρούσε ΠΑΝΤΟΥ και έφυγα τρέχοντας για την αλλαγή (γιορτές είναι, δεν έχει τόσο πήξιμο στην δουλειά! ).
Χρειάστηκα κάνα 50λεπτο να φτάσω στα Πατήσια από το Ελληνικό, ευτυχώς δεν είχε τραγική κίνηση το ποτάμι, πήγα στον Κυριαζή και σε χρόνο ρεκόρ είχαν τοποθετήσει τα λάστιχα, είχαν σφίξει με ροπόκλειδο τις βίδες και είχαν ελέγξει τις πιέσεις σύμφωνα με τον κατασκευαστή και στις 4 ρόδες!
Εξαιρετικές εντυπώσεις γι' ακόμη μια φορά και μάλιστα μου έκανε επιπλέον έκπτωση και τα πλήρωσα όσο την προηγούμενη φορά (δηλαδή 285€, για διάσταση 225/40/18 θυμίζω... ). Φυσικά, πήρα και την εγγύηση από την Pirelli Hellas για 18 μήνες.
Τα Goodyear είχαν... πεθάνει κυριολεκτικά, είχαν 1 χιλιοστό πέλμα!
καταπληκτικός επαγγελματίας...
χρόνια τώρα βάζω λάστιχα σε οποιοδήποτε όχημα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σήμερα το πρωί όταν πήρα το αυτοκίνητο γλιστρούσε ΠΑΝΤΟΥ και έφυγα τρέχοντας για την αλλαγή (γιορτές είναι, δεν έχει τόσο πήξιμο στην δουλειά! ).
Τα Goodyear είχαν... πεθάνει κυριολεκτικά, είχαν 1 χιλιοστό πέλμα!Οπότε ξαφνικά έβαλες τα καινούργια και σαν να σου έφυγαν 20-30 άλογα.... αυτό είναι το κακό με τα νέα λάστιχα!
Έχει έρθει κι εμένα η ώρα μου για λάστιχα (εδώ και καιρό, σε κάποια σημεία πρέπει να είναι στο χιλιοστό!) αλλά μια και πια δεν κάνω τα ταξίδια που έκανα και δεν το πολυκυκλοφορώ εκτός Αθήνας έχω αδιαφορήσει. Κι εγώ εκεί θα πάω όμως γιατί είχα πάει την αδελφή μου κι έμεινα ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύουν (και τις τιμές φυσικά).
Δε σας ρωτάω γιατί δεν έχουν νόημα οι προτάσεις σας, λόγω περίεργης διάστασης 225/60-15 πολύ λίγα μοντέλα υπάρχουν και τα δύο από αυτά τα έχω δοκιμάσει (Avon ZZ3 φανταστικό αλλά τελειώνει γρήγορα, Fulda Progresso τίμιο, ήσυχο) οπότε μάλλον θα βάλω κάτι άλλο οικονομικό επώνυμο για αλλαγή (ή αν δεν βρω τότε το turanza 300). -
Κυριαζής ftw
Εκεί πάω τα τελευταία 5 χρόνια -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα Goodyear είχαν... πεθάνει κυριολεκτικά, είχαν 1 χιλιοστό πέλμα!Οπότε ξαφνικά έβαλες τα καινούργια και σαν να σου έφυγαν 20-30 άλογα.... αυτό είναι το κακό με τα νέα λάστιχα!
Έχει έρθει κι εμένα η ώρα μου για λάστιχα (εδώ και καιρό, σε κάποια σημεία πρέπει να είναι στο χιλιοστό!) αλλά μια και πια δεν κάνω τα ταξίδια που έκανα και δεν το πολυκυκλοφορώ εκτός Αθήνας έχω αδιαφορήσει. Κι εγώ εκεί θα πάω όμως γιατί είχα πάει την αδελφή μου κι έμεινα ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύουν (και τις τιμές φυσικά).
Δε σας ρωτάω γιατί δεν έχουν νόημα οι προτάσεις σας, λόγω περίεργης διάστασης 225/60-15 πολύ λίγα μοντέλα υπάρχουν και τα δύο από αυτά τα έχω δοκιμάσει (Avon ZZ3 φανταστικό αλλά τελειώνει γρήγορα, Fulda Progresso τίμιο, ήσυχο) οπότε μάλλον θα βάλω κάτι άλλο οικονομικό επώνυμο για αλλαγή (ή αν δεν βρω τότε το turanza 300).Πραγματικά όμως, όντως νιώθω να είναι πιο αργό το καημένο!
Το άλλο κακό είναι πως τα Πιρέλια μου, δείχνουν λίιιιιιιγοοο πιο στενά, τα Goodyear δείχνουν σαφώς πιο φαρδιά, είναι που έχουν έντονο χείλος προς τα έξω...Έχεις πραγματικά την πιο περίεργη διάσταση! Σίγουρα μιλάμε για 15άρα ζάντα; Μήπως να έβαζες 16; Ούτε σε άνεση θα έχανες σημαντικά και επιπλέον θα είχες μεγαλύτερη ποικιλία στα ελαστικά που θα μπορούσες να βάλεις. Βρίσκεις μεταχειρισμένες ζάντες BMW γνήσιες σε πολύ καλές τιμές, τόσο από ιδιώτη, όσο και από έμπορο...
Στην επόμενη αλλαγή ελαστικών, θα έχεις κάνει απόσβεση!
-
Αν πάει σε 225/55/16, ακριβότερα θα του έρθει.Και πρέπει να πάρει και ζαντικά.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν πάει σε 225/55/16, ακριβότερα θα του έρθει.Και πρέπει να πάρει και ζαντικά.To τσέκαρα και μάλλον έχεις δίκιο.
Μήπως τότε κάτι από Camskill.co.uk που έχει ποικιλία στην διάστασή του Όνυχα; Μέχρι και Conti PC2 έχει!
-
Έχω δει το camskill αλλά λάστιχα δεν θέλω να πάρω από το δίκτυο, λίγο ανησυχώ, λίγο η όλη διαδικασία κουβάλα τα και βρες να σου τα βάλουν με αποτρέπει... Και μπορεί να είναι λίγα τα διαθέσιμα μοντέλα αλλά τουλάχιστον αλλάζω 4 λάστιχα με 400 ή πολύ λίγο πιο πάνω στην Ελλάδα χωρίς να περιμένω ή κουβαλάω λάστιχα κι αν κάτι δεν μου αρέσει δεν το βάζω!
Το είχα σκεφτεί για ζάντες αλλά αν είναι να πληρώσω για ζάντες να πήγαινα για 17άρες. Αλλά λίγοι βγάζουν μοντέλα που να ταιριάζουν και με ομφαλό 74,1 και έχει μεγάλη ευαισθησία το εμπρός σύστημα σε λάθος ζάντες. Υπάρχουν εργοστασιακές που μου αρέσουν αλλά οι καινούργιες αν υπάρχουν είναι πανάκριβες και ζάντες μτχ τις φοβάμαι.
Και οι δικές μου 15χ7 ζυγίζουν μόνο 6,8 κιλά, όποια και να βάλω μεγαλύτερη θα είναι σημαντικά βαρύτερη οπότε και αυτό με αποθαρρύνει. Και δεν βρίσκουν και οι ζάντες στο πεζοδρόμιο στο παρκάρισμα... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχω δει το camskill αλλά λάστιχα δεν θέλω να πάρω από το δίκτυο, λίγο ανησυχώ, λίγο η όλη διαδικασία κουβάλα τα και βρες να σου τα βάλουν με αποτρέπει... Και μπορεί να είναι λίγα τα διαθέσιμα μοντέλα αλλά τουλάχιστον αλλάζω 4 λάστιχα με 400 ή πολύ λίγο πιο πάνω στην Ελλάδα χωρίς να περιμένω ή κουβαλάω λάστιχα κι αν κάτι δεν μου αρέσει δεν το βάζω!
Το είχα σκεφτεί για ζάντες αλλά αν είναι να πληρώσω για ζάντες να πήγαινα για 17άρες. Αλλά λίγοι βγάζουν μοντέλα που να ταιριάζουν και με ομφαλό 74,1 και έχει μεγάλη ευαισθησία το εμπρός σύστημα σε λάθος ζάντες. Υπάρχουν εργοστασιακές που μου αρέσουν αλλά οι καινούργιες αν υπάρχουν είναι πανάκριβες και ζάντες μτχ τις φοβάμαι.
Και οι δικές μου 15χ7 ζυγίζουν μόνο 6,8 κιλά, όποια και να βάλω μεγαλύτερη θα είναι σημαντικά βαρύτερη οπότε και αυτό με αποθαρρύνει. Και δεν βρίσκουν και οι ζάντες στο πεζοδρόμιο στο παρκάρισμα...έχεις κοιτάξει για ρέπλικα ζάντες; κάποιες μπορεί να έχουν αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις χωρίς υπερβολικούς συμβιβασμούς. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό ζήτημα είναι αυτό του ομφαλού και του offset. Αν έβρισκες σε 16' (καλύτερα για μένα) ή 17' τέτοιες, θα σε διευκόλυνε πολύ στην επιλογή των ελαστικών μετά. Το επιπλέον βάρος που σίγουρα θα έχουν οι ρέπλικα είναι ένα κριτήριο αλλά δεν είναι και αποτρεπτικό.
-
Για τα 205/50/16 που έψαχνα και ψάχνω: Να δηλώσω ότι τα Εξάλτο έχουν εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και 2-3 μήνες και η ανανέωση του στοκ είναι θολή (σε παραπέμπουν συνέχεια στην επόμενη εβδομάδα). H τιμή δε είναι περί τα 800€, όταν το εύρος παίζει από 420€ μέχρι και 580€. Pilot Sport 3 no. Conti Spor Kodak 2 στα 560-580€, Spor Kodak 3 δεν υπάρχουν. Pirelli πέραν των P6000 no. Avon ZV5 με την επόμενη χρονιά και άγνωστη προς το παρόν τιμή, τελευταία στα 440€. Dunlop δεν ενδιαφέρουν μετά από αυτά που διάβασα, Yokohama επειδή τα Advan με ξετρέλαναν , δεν θα τα προτιμούσα εκ νέου. Bridgestone RE050 είναι τόοοοοσο χάλια όσο λένε όλοι;
-
Γιατί δεν βάζεις 195/50/15 ?
-
Απαράδεκτη αντιπρόταση σε αυτοκινητιστικό φόρουμ. Αν ήταν ακόμη μεγαλύτερο ΟΚ, αλλά μικρότερο πέλμα? Για ένα κούτελο ζούμε.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Απαράδεκτη αντιπρόταση σε αυτοκινητιστικό φόρουμ. Αν ήταν ακόμη μεγαλύτερο ΟΚ, αλλά μικρότερο πέλμα? Για ένα κούτελο ζούμε.Ναι αλλά θα τα πάρει σε καλύτερη τιμή
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν βάζεις 195/50/15 ?Αν βάλω και 15αρα ζάντα, τότε θα αρχίσω και trekking.
-
Θα έχει όμως καλύτερη Αισθηση. Θα στο αναλύσω σε καφέου στο Λετζ Αμίζ σύντομα και είμαι σίγουρος πως θα σε πείσω.
Υ.Γ. Στο campingskill εχει και Rosso στην διάσταση σου και μερικά εξτρίμζ Κορεάτικα. -
205/50/16; Σε ποιο αυτοκίνητο ;
-
Νero και P6 χιλιαρούδες έχει (νο στοκ), Rosso δεν βρήκα.
Το νέο κόλπο είναι η Υπερπρόσφυση.
@Govou
Μαζντα ΜΧ-5 και όχι μόνο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα έχει όμως καλύτερη Αισθηση. Θα στο αναλύσω σε καφέου στο Λετζ Αμίζ σύντομα και είμαι σίγουρος πως θα σε πείσω.
Υ.Γ. Στο campingskill εχει και Rosso στην διάσταση σου και μερικά εξτρίμζ Κορεάτικα.+μπετον στις πορτες για αυξηση ακα-μψιας: ```
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Μεταβολή_Ψευτοδυναμικής_Ικανότητας_Αυτοκινήτου -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να δηλώσω ότι τα Εξάλτο έχουν εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και 2-3 μήνες και η ανανέωση του στοκ είναι θολήΞέχνα τα, πάνε αυτά...
Pilot Sport 3 no. Conti Spor Kodak 2 στα 560-580€, Spor Kodak 3 δεν υπάρχουν.
Βρήκες τα sp3???
Pirelli πέραν των P6000 no.
Yπάρχουν τα p zero nero αλλά σε Υ.
Avon ZV5 με την επόμενη χρονιά και άγνωστη προς το παρόν τιμή, τελευταία στα 440€.
Καλή τιμή, τόσο περίπου τα πήρα και έχω εντυπωσιαστεί με την απόδοσή τους ακόμα και στην βροχή.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν βάζεις 195/50/15 ?ΔΕΝ χωράνε τα φρένα σε 15άρα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]