-
Μια γνώμη τώρα.Είδα κι εγώ ένα 4χ4 μαύρο.Δεν θα ήταν καλύτερο τα φωτιστηκά σώματα να ήταν με ασημένιο φόντο κι όχι με μαύρο.Γιατί σαν να χάνονται είναι
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ποιο μαυρο duster ηταν παρκαρισμενο χτες αργα το βραδυ στην πλατεια της μητροπολης στα Χανια..?
Πολύ ομορφο παντως, καλοταξιδο να ειναιΔεν ήταν το δικό μου πάντως
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια γνώμη τώρα.Είδα κι εγώ ένα 4χ4 μαύρο.Δεν θα ήταν καλύτερο τα φωτιστηκά σώματα να ήταν με ασημένιο φόντο κι όχι με μαύρο.Γιατί σαν να χάνονται είναιΠοιο εντυπωσιακό μου δείχνει με τα μαυρα φώτα. Περι ορέξεως φυσικά ... αν και δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή από τον πελάτη.
Στο 'mobile.de' πρόσεξα πως στην Γερμανία το 2κίνητο Laurette το έχουν με ασημί ενώ το 4κίνητο αντίστοιχης έκδοσης με μαύρα. Εδώ -αν δεν κάνω λάθος- μόνο στην φτηνή έκδοση είναι ασημί (μαζί με τους άβαφους προφυλακτήρες) ενώ στην Laurette (άσχετα από είδος κίνησης και κινητήρα) είναι μαυρα (μαζί με τις ασημί λεπτομέρειες).
-
Σωστά νομίζεις.Η΄τουλάχιστον έτσι νομίζω και εγώ.
-
Τα μαυρα φωτα ειναι πολυ πιο ωραια
-
Και τα δύο όμορφα είναι... Όμορφο το Duster...
-
Αυτό που δεν παίζετε είναι η κατανάλωση (μιλαω για το 1.5 dci). Μεικτή διαδρομή (εθνική-πόλη και χωριά) 6.1/100 km!
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Αυτό που δεν παίζετε είναι η κατανάλωση (μιλαω για το 1.5 dci). Μεικτή διαδρομή (εθνική-πόλη και χωριά) 6.1/100 km!Diesel , ενα απο τα καλα της επαρχιας ,βεβαια εχεις και 6ταχυτο κιβωτιο οποτε βοηθαει και αυτο στην καταναλωση
-
Ποιο μαυρο duster ηταν παρκαρισμενο χτες αργα το βραδυ στην πλατεια της μητροπολης στα Χανια..?
Πολύ ομορφο παντως, καλοταξιδο να ειναιΔεν ήταν το δικό μου πάντως
Να σου πω την αληθεια η πινακιδα ηταν ΧΝΙ-45** που σημαινει οτι ηταν πολύ φρεσκο νουμμερο για να ειναι το δικο σου, αλλα ηταν μαυρο και λεω ποσα πια να υπαρχουν....
Ηδη δηλαδη γινατε 3 στα Χανια
Αν ειναι ετσι και το δικο σου, ειναι πανεμορφο το μαυρο...
-
Το δικό μου έχει πινακίδα Ρεθύμνου
-
Παρουσίαση του Dacia Duster στο Autotriti:
-
δεν ξέρω πως ξέπεσα σ αυτό το θέμα, αλλά καθώς έχω δει μερικά duster τώρα τελευταία, θέλω να σχολιάσω τα εξής:
- μια χαρά συμπαθητικό σχέδιο. μαζεμένο, κομψό, κλάσεις ανώτερο από ηλιθιότητες τύπου 4000007.
- πρέπει να έχει τεράστια απόσταση από το έδαφος ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν ξέρω πως ξέπεσα σ αυτό το θέμα, αλλά καθώς έχω δει μερικά duster τώρα τελευταία, θέλω να σχολιάσω τα εξής:- μια χαρά συμπαθητικό σχέδιο. μαζεμένο, κομψό, κλάσεις ανώτερο από ηλιθιότητες τύπου 4000007.
Έχει όντως μεγάλη απόσταση από το έδαφος.
Είδα κι ένα μάυρο τετρακίνητο στα Εξάρχεια σήμερα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έχει όντως μεγάλη απόσταση από το έδαφος.210 mm το 2κίνητο και 215 mm το 4κίνητο αν θυμάμαι καλά.
Πολύ ψηλό. -
205 για το 2Χ4 και 210 για το 4Χ4
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν ξέρω πως ξέπεσα σ αυτό το θέμα, αλλά καθώς έχω δει μερικά duster τώρα τελευταία, θέλω να σχολιάσω τα εξής:- μια χαρά συμπαθητικό σχέδιο. μαζεμένο, κομψό, κλάσεις ανώτερο από ηλιθιότητες τύπου 4000007.
Αμα σε περιλαβει ο corsair
-
205 για το 2Χ4 και 210 για το 4Χ4Με εξαίρεση αν δεν κάνω λάθος το Terios που και αυτό είναι πάνω από 200, πρέπει το Duster να είναι το ψηλότερο (σε απόσταση από το έδαφος) και ως 2κινητο και ως 4κίνητο στα μικρομεσαία/μεσαία Crossover/Suv. Μόνο κάποια μεγαλύτερα τύπου Sorendo, ML κλπ πρέπει να έχουν μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
-
Αν είχε μικρότερη κατανάλωση και λιγότερες εκπομπές, θα το είχα αγοράσει σίγουρα!
-
Επαμεινωνδα και ktiti 40 καλησπερα. Εχω διαβασει αυτα που γραφεται για το duster και επειδη δεν πολυπιστευω τα περιοδικα αυτοκινητου θα ηθελα να σας ρωτησω για την πραγματικη καταναλωση του αυτοκινητου και οχι του trip του οχηματος. Θελω να σας ενημερωσω οτι εχω στην κατοχη μου ενα hyundai tucson του 2005 βενζινα και ενω τοτε τα περιοδικα εδιναν μια καταναλωση 14,5lt/100km με πολυ μικρη προσπαθεια κατεβαινει στα 11 και εαν ταξιδευω στην εθνικη μπορει να το φερει στα 9lt/100km .Μεικτη παντως ερχεται στα 11. Εαν εξαιρεσεις την καταναλωση που την θεωρω πολυ υψηλη το αυτοκινητο ειναι τελειο παρα την αντιθετη γνωμη των τοτε περιοδικων αυτοκινητου. Ομως επειδη η δουλεια μου αλλαξε και κανω τουλαχιστον 100km καθε μερα και επειδη η τιμη της βενζινας εχει φθασει εκει που εχει φθασει σκεφτομαι να το αλλαξω και η πρωτη μου επιλογη σημερα ειναι αυτη που κανατε εσεις με το duster 1.5dci. Θα ηθελα κατα την δικη σας αποψη να μου πειτε εαν αξιζει το κοπο να κανω αυτην την αλλαγη χανοντας αρκετα χρηματα απο την πρωτη μου αγορα και πως εσεις βλεπετε μετα απο καποια km που εχετε κανει με το αυτοκινητο την γενικοτερη αισθηση (συνολικη ποιοτητα ,καταναλωση ,φρενα, θορυβος κ.λπ) .Πουθενα δεν μπορω να βρω δοκιμη της diesel εκδοσης. Τα τοσα αξιοπιστα !! περιοδικα αυτοκινητου στην Ελλαδα δεν εκαναν ουτε μια συγκριτικη δοκιμη του duster με το terios που ειναι και ο αμεσος ανταγωνιστης αλλα βλεπεται ισως να μην τους συμφερει γιατι το duster μου δινει την αισθηση καλυτερου αυτοκινητου σε ολους τους τομεις . Και ειναι και κατα πεντε χιλιαδες ευρω πιο φθηνο.
Σας ευχαριστω -
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
αυτο το χρωμα παρηγκηλα?BASALTE(TE KNM)Σημερα το πηρα!!! το χρωμα ειναι αυτο. πρωτες εντειπωσης καλες! θορυβος στον κινητιρα δεν ακουσα {αν και δεν το ζορησα}. παντος εκει που το πηρα εκαστα 2 ωρες για νατο παρω εκλεισαν και αλλο! και αλλα δθο τα επλεναν για να τα δωσουν!το ενα απο αυτα ηταν βενζινη και με 6αρη κιβοτιο ταχυτητων αυτα προς το παρων!.
Dacia Duster