-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Youtube VideoΤραγικός οδηγός
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τραγικός οδηγός
ΕΝΤΕΛΩΣ όμως!
Δεν το είχα δει το βίντεο και το σχόλιό σου με έκανε να το δω.
Λάθος γραμμές, ανοιχτό dsc, ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος κράτημα τιμονιού (λες και οδηγεί ταξί κάνει), στραμπουλάει το αμάξι συνεχώς και είναι πολύ επιθετικός στο γκάζι χωρίς λόγο...και ναααα τα μούτρα (γιαυτό και η έξοδος)
Fail
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Λάθος γραμμές, ανοιχτό dsc
Αν ο συγκεκριμένος το είχε κλείστο μάλλον δε θα το χε ακόμη σώο το αυτοκίνητο!
Βασικά, όντως ευτυχώς που το είχε ανοιχτό αλλιώς στη μπαριέρα θα είχε καταλήξει...
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Λάθος γραμμές, ανοιχτό dsc
Αν ο συγκεκριμένος το είχε κλείστο μάλλον δε θα το χε ακόμη σώο το αυτοκίνητο!
Έλα ντε
-
H M5 F10 επιστρέφει στα χειμερινά τεστ:
Τι σας θυμίζει αυτή η παραπάνω φώτο? ...pik?
Και αποκαλύφθηκε κατά λάθος το πίσω μέρος της (κάτι σαν τη φούστα της Μέρλιν Μονρό):
-
σαν να 'βάρυνε' οπτικά, φέρνει σε E63 AMG το τελείωμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Δεν έχει σημασία,θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές αυτή η κατηγορία πλέον
-
Τι είναι το χρωματιστό πραγματάκι δίπλα στη δαγκάνα των φρένων;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τι είναι το χρωματιστό πραγματάκι δίπλα στη δαγκάνα των φρένων;Κι εγώ το πρόσεξα. Να είναι κανένας επιπλέον αισθητήρας ίσως προσωρινός για το αυτοκίνητο δοκιμής;; Ξέρει κανένας;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κι εγώ το πρόσεξα. Να είναι κανένας επιπλέον αισθητήρας ίσως προσωρινός για το αυτοκίνητο δοκιμής;; Ξέρει κανένας;
Πιθανόν κάτι τέτοιο. Σαν καλωδιάκια φαίνονται.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κι εγώ το πρόσεξα. Να είναι κανένας επιπλέον αισθητήρας ίσως προσωρινός για το αυτοκίνητο δοκιμής;; Ξέρει κανένας;
Σκέφτηκα μήπως είναι κάτι τέτοιο, αλλά είπα μήπως είναι τίποτα καινούργιο super duper hi tech hi fi που δεν είχα ακούσει...
-
TEST... δε γράφει κανείς πλεόν?
ουτε κάτι... έτσι...
σήμερα γλυστραγε? Κάτι ρε παιδι΄μου
-
Ααας γράψω εγώ.
Είδα πριν απο λίγο το καινούριο φορτηγάκι της BMW. (Χ3)
Σαν μικρή Χ5 είναι απο πίσω. Το μπροστά ευτυχώς δεν το είδα. -
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1071425/μου τσαλακώνει το πουκάμισο...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1071425/ -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1071425/τι χαλαστρα μου κανει ο κ@λοστρατος
-
Η BMW μαζί με την 1Μ ανακοίνωσε το LCI της 1 Coupe και Cabrio:
Highlights
Styling/Aerodynamics:
- Both 135i and 128i coupe and convertible receive updated headlight and tail light clusters. Tail lights feature updated LED light bars consistent with newest BMW models. Headlights feature new 'eyebrows' styling component.
- Convertible top available in optional Moonlight Black material with interwoven shiny metallic fibers for metallic silver appearance in sunlight
- New Gloss White interior trim available for 2012 models
- 128i front fascia now includes BMW's Air Curtain aerodynamic design which improves air flow around the front wheel arches with the benefit of significantly reduced turbulence
o Consists of openings in the outer section of the lower front fascia that route high-pressure air through ducts at each front corner. The ducts are approximately 10 x 3 centimeters wide and are designed to channel air to openings at the front of each wheel arch, where it is discharged through a very narrow opening at high speed. The escaping air stream covers the side of the front wheels like a curtain, thereby reducing aerodynamically unfavorable turbulence around the rotating wheels.
o 128i Coupe can also be equipped with special Aero Wheels to further enhance the performance of the Air Curtain system
Powertrain/Drivetrain:
- 135i powered by 300hp 3.0L single, twin-scroll turbocharged N55 motor
- 128i powered by 230hp 3.0L 230hp inline 6
- 135i can be equipped with 7-speed DCT (good for 0-60 in 5.0 sec)
- New rear differential with a new generation of final drives optimized for running smoothness and fuel efficiency
Technology:
- BMW ConnectedDrive with Blackberry Smart Phone Integration, iPod/USB Adaptar, and Extended Bluetooth.
Source: BMW
Η μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή είναι ότι μπήκε επιτέλους το 7άρι DCT σασμάν στην 135i.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή είναι ότι μπήκε επιτέλους το 7άρι DCT σασμάν στην 135i.
πες ρε... κι είχα ένα άγχος!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πες ρε... κι είχα ένα άγχος!!!!
Για σένα το βάζω!
Μπας και επιτέλους το πάρεις με το 7άρι, ξέρω ότι το περίμενες πως και πως, για να έχεις χαμηλότερη κατανάλωση.
Βεβαίως είναι 3λτ οπότε από τέλη θα είναι
Καλημέρα φίλε!
-
Δεν έχει κατανάλωση... δε πάω και πουθενά..
σαν το λαλακα μέσα στην πόλη γυργνάω.
δες την υπογραφή μου
BMW FORUM