-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Βρε [moderator] και [moderator] alexastrag........Κάθεσαι τόσην ώρα να πιαστείς από κάπου για να αποδείξεις ότι δεν είσαι [moderator]. Αλλά δυστυχώς για την κοινωνία μας ΕΙΣΑΙ και θα ΕΙΣΑΙ!!!
Ξέχασες να τονίσεις την παρακάτω φράση:
'Στο κατω κατω δεν σου εβρισα και τα θεια'
[moderator] που θα κάτσω να ασχοληθώ με τα μούτρα σου και να σου δώσω να καταλάβεις τι εστί πατρίδα, πρόγονοι και ιστορία. Αρκετά πια [moderator]!!!
ειναι προφανες οτι αφου ο στρατος για σενα ειναι οτι και τα ''θεια'' [αφου αυτο αφηνεις να εννοηθει] και με τις υπολοιπες αυθαιρετες προεκτασεις που δινεις στο θεμα περι ''πατριδας ,προγονων και ιστοριας'' ]μαλλον θα πρεπει να ανηκεις σε καμμια ''χρυση αυγη'' ή κατι αντιστοιχο.
παρ'ολα αυτα αυτο που επανειλλημενα εχεις αποδειξει σημερα ειναι οτι εισαι πολυ καλυτερος υβριστης απο συζητητής και μπορεις ακαθεκτος να συνεχισεις αυτο που ομολογουμενως γνωριζεις παρα πολυ καλα!!!!!!!
Alfa Romeo είναι η πολλοστή φορά που κάνω σύσταση!
Πές ότι θές ΧΩΡΙΣ να προσβάλεις τους συνομιλητές σου!!
[moderator] -
Έχεις την εντύπωση ότι περιμένω πως δεν θα διαγραφώ;
Αυτό δεν το έγραψα εγώ φίλε μου, μάλλον εκ παραδρομής το έγραψες στο δικό μου quote...
Και δεν καταλαβαίνω... Αν θέλεις να διαγραφείς, μπορείς απλά να σταματήσεις να μπαίνεις στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Βρε [moderator] alexastrag.....
Κάθεσαι τόσην ώρα να πιαστείς από κάπου για να αποδείξεις ότι δεν είσαι [moderator]. Αλλά δυστυχώς για την κοινωνία μας ΕΙΣΑΙ και θα ΕΙΣΑΙ!!!
Ξέχασες να τονίσεις την παρακάτω φράση:
'Στο κατω κατω δεν σου εβρισα και τα θεια'
Άντε [moderator]. κάτσω να ασχοληθώ με τα μούτρα σου και να σου δώσω να καταλάβεις τι εστί πατρίδα, πρόγονοι και ιστορία. Αρκετά πια [moderator]. !!!
ειναι προφανες οτι αφου ο στρατος για σενα ειναι οτι και τα ''θεια'' [αφου αυτο αφηνεις να εννοηθει] και με τις υπολοιπες αυθαιρετες προεκτασεις που δινεις στο θεμα περι ''πατριδας ,προγονων και ιστοριας'' ]μαλλον θα πρεπει να ανηκεις σε καμμια ''χρυση αυγη'' ή κατι αντιστοιχο.
παρ'ολα αυτα αυτο που επανειλλημενα εχεις αποδειξει σημερα ειναι οτι εισαι πολυ καλυτερος υβριστης απο συζητητής και μπορεις ακαθεκτος να συνεχισεις αυτο που ομολογουμενως γνωριζεις παρα πολυ καλα!!!!!!!
H πατρίδα για μένα είναι πάνω από τα θεία, είτε σου αρέσει, είτε όχι, είτε σε ψευτοκουλτουριαρίζει, είτε όχι. Και αυτό δεν αποτελεί απόδειξη ότι ανήκω στη χρυσή αυγή, αλλά ότι η νοητική σου οξύνεια βρίσκεται σε πολύ [moderator]. . Αν για σένα όποιος νομίζει πως είναι ΧΡΕΟΣ προς τους προγόνους του και προς την πατρίδα του να προσφέρει σε αυτήν ΈΣΤΩ το 0,000001% αυτών που προσέφεραν οι Ήρωες στη μάχη του Μαραθώνα και στην απελευθέρωση από τους Τούρκους, είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, τότε αυτό αποτελεί συνάμα ακόμη μια απόδειξη των όσων έχω προείπει.
AlfaRomeo....!!! [moderator] -
Τώρα alfaromeo αν εγώ σου πω ότι κάποιος που θεωρείται 'Αλβανός' πιθανώς να έχει μεγαλύτερη γενετική συγγένεια με τον Λεωνίδα της μάχης του Μαραθώνα από εμένα που είμαι Κρητικός (και όλο και κάτι έχω 'ψαρέψει' από Αραβία μεριά και όχι μόνο) τί θα πεις?
Και πρόσεξε τί θα πεις...
Έλληνας είναι κατά βάση όποιος μιλά Ελληνικά και έχει επαφή με τις αντιλήψεις που πρεσβεύει ο Ελληνικός πολιτισμός.
-
[
H πατρίδα για μένα είναι πάνω από τα θεία, είτε σου αρέσει, είτε όχι, είτε σε ψευτοκουλτουριαρίζει, είτε όχι. Και αυτό δεν αποτελεί απόδειξη ότι ανήκω στη χρυσή αυγή, αλλά ότι η νοητική σου οξύνεια βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αν για σένα όποιος νομίζει πως είναι ΧΡΕΟΣ προς τους προγόνους του και προς την πατρίδα του να προσφέρει σε αυτήν ΈΣΤΩ το 0,000001% αυτών που προσέφεραν οι Ήρωες στη μάχη του Μαραθώνα και στην απελευθέρωση από τους Τούρκους, είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, τότε αυτό αποτελεί συνάμα ακόμη μια απόδειξη των όσων έχω προείπει.τωρα βεβαια το κατα ποσον εισαι απογονος αυτων που προανεφερες ελεγχεται ως ανακριβες μετα απο μερικες χιλιαδες χρονια επιδρομων και μερικων αιωνων τουρκικης κατοχης ενω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να εισαι απογονος αυτων που μισεις περισσοτερο......και αυτο πραγματικα λεγεται ''θεια δικη'' και ισως ειναι ο μεγαλυτερος ενδομυχος φοβος σου.
παντως εγω λεω να παω για υπνο γιατι το οτι συνεχιζω να απαντω σε αυτες σου τις ασυναρτησιες ενω δεν σε παραδιδω σε αυτο που σου αξιζει δηλαδη την αδιαφορια μαλλον σημαινει οτι δεν σκεφτομαι λογικα λογω κουρασης.
καληνυχτα.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τώρα alfaromeo αν εγώ σου πω ότι κάποιος που θεωρείται 'Αλβανός' πιθανώς να έχει μεγαλύτερη γενετική συγγένεια με τον Λεωνίδα της μάχης του Μαραθώνα από εμένα που είμαι Κρητικός (και όλο και κάτι έχω 'ψαρέψει' από Αραβία μεριά και όχι μόνο) τί θα πεις?Και πρόσεξε τί θα πεις...
Έλληνας είναι κατά βάση όποιος μιλά Ελληνικά και έχει επαφή με τις αντιλήψεις που πρεσβεύει ο Ελληνικός πολιτισμός.
Μάθε αγόρι μου πρώτα τι σημαίνει 'Έλλην, διάβασε και λίγο Ισοκράτη γιατί εγώ βαριέμαι βραδινιάτικα να σου εξηγώ, και να έχεις υπόψη σου πως λαβράκι σε μένα δε θα πιάσεις. Είμαι λιμάνι ξερό και ξεχασμένο και το αγκίστρι σου θα στραβώσει πάνω στα βράχια...
-
Ακόμη έναν Ισοκράτη και στο καμάρι μας για δώρο....
-
πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να εισαι απογονος αυτων που μισεις περισσοτερο......
Οι μοναδικοί άνθρωποι τους οποίους μισώ πάνω σε αυτό τον πλανήτη είναι οι ανόητοι και οι ψευτοκουλτουριαρέοι, είτε αυτοί είναι Αλβανοί, είτε Γερμανοί, είτε Έλληνες.... Τα αγκίστρια σου αλλού, θα σπάσουν...
-
είτε αυτοί είναι Αλβανοί, είτε Γερμανοί, είτε ΈλληνεςΕδώ επιτέλους συνεννοούμαστε! Βγάλε επιτέλους τις ταμπέλες!
Με τα κείμενα του Ισοκράτη δυστυχώς δεν έχω επαφή - αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έχουμε διδαχτεί κάτι ούτε στο σχολείο. Αν βρεις χρόνο εξήγησέ μου.
Όσο για τη... γενετική συγγένεια, ότι έγραψα είναι γενικά αληθές, για μένα όμως δεν έχει καθόλου σημασία.
Καληνύκτα και από εμένα...
-
(...)με τον Λεωνίδα της μάχης του Μαραθώνα(...)Για να σε βοηθήσω να ένας από τους λόγους για τους οποίους είσαι κατά του στρατού και παρασύρεσαι από ανθρωπόμορφα σκουλήκια της γνωστής ράτσας 'Κunalakis-Bistis'. Βρες τον...
-
είτε αυτοί είναι Αλβανοί, είτε Γερμανοί, είτε Έλληνες
Εδώ επιτέλους συνεννοούμαστε! Βγάλε επιτέλους τις ταμπέλες!
Με τα κείμενα του Ισοκράτη δυστυχώς δεν έχω επαφή - αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έχουμε διδαχτεί κάτι ούτε στο σχολείο. Αν βρεις χρόνο εξήγησέ μου.
Όσο για τη... γενετική συγγένεια, ότι έγραψα είναι γενικά αληθές, για μένα όμως δεν έχει καθόλου σημασία.
Καληνύκτα και από εμένα...
Λοιπόν, να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...
Οι ταμπέλες δεν...αναρτήθηκαν από εμένα αλλά από εσάς. Συμμετείχα στη συζήτηση, υποστήριξα την πατρίδα μου και την ελάχιστη τιμή που οφείλουμε να αποδώσουμε σε αυτήν και με μιας χαρακτηρίζομαι φασίστας, ρατσιστής και...χρυσαυγίτης... Ιδού λοιπόν που έφτασε η κοινωνία μας... Να πετιόνται στα σκουπίδια πρότυπα όπως ο Περικλής, ο Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής, ο Κολοκοτρώνης και άλλοι, να θεωρούνται ναζί όποιοι τους επικαλούνται και απ' την άλλη να αναδεικνύονται σε ύψιστα πρότυπα οι κατά καιρούς επίλεκτοι καλεσμένοι της τατιάνας... Δεν είμαι υπέρμαχος καμμιάς θεωρίας περί ανώτερης φυλής, ανώτερου γένους και DNA, είμαι υπέρμαχος της πατρίδας μου και θεωρώ ελάχιστο χρέος μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Αν αυτό λέγεται φασισμός τότε φυσικά και είμαι φασίστας και θα παραμείνω! Ο Ισοκράτης έλεγε κάτι παρόμοιο με αυτό που είπες και εσύ. Ότι δηλαδή Έλλην είναι αυτός που ασπάζεται και εφαρμόζει τα υψηλά ιδανικά του ελληνισμού και όχι ο 'γενετικά' Έλλην. Είναι κάτι που το πιστεύω. Μπορείς να βρεις έναν Αλβανό ο οποίος είναι περισσότερο Έλληνας από έναν Αθηναίο ή Μακεδόνα κτλ. Όμως το να θεωρούμε αυτόν που θέλει να τιμήσει τα ιδανικά αυτά ρατσιστή και απόβρασμα, δεν γνωρίζω κατά πόσον μας καθιστά Έλληνες. Πάρε ως παράδειγμα τον Κουναλάκη σε αντιδιαστολή με τον διάσημο Γερμανό αρχαιολόγο Σλίμαν (φιλέλληνας, ανακάλυψε τα ερείπια της Τροίας κτλ.). Ποιος νοήμων άνθρωπος θα μπορούσε να θεωρήσει τον Κουναλάκη ως Έλληνα (με την πραγματική έννοια του όρου) και τον Σλίμαν ως μη Έλληνα; Αυτά. Και όταν σε προέτρεψα να απευθυνθείς στον Ισοκράτη το έκανα για να σου δείξω ότι συμφωνώ με όσα είπες και όχι φυσικά για να σου δείξω ότι αυτός είπε κάτι διαφορετικό από εσένα... -
'Το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας.' Ισοκράτης
Δηλαδή:
'Το ελληνικό όνομα έχει συντελέσει στο να φαίνεται αυτό σαν γνώρισμα όχι πια του γένους, αλλά του πνεύματος και στο να αποκαλούνται Έλληνες περισσότερο οι μέτοχοι ελληνικής παιδείας και όχι μόνο οι ανήκοντες στη φυλή των Ελλήνων.'
-
Ζητώ συγγνώμη απο τον alexastrag για την καθυστερημένη επέμβαση!
AlfaRomeo εδω δεν είναι Φόρουμ στο οποίο μπορείς να προσβάλεις τους συνομιλητές σου!Και αυτό το κάνεις κατ' επανάληψη!
Αν θέλεις και σε ενδιαφέρει να παραμείνεις φρόντισε να παρουσιάζεις τις απόψεις σου και ΜΟΝΟ!!!!Σας παρακαλούμε μην κάνετε quote φράσεις που ξέρετε ότι είναι προσβλητικές!Απλά εξαπλώνεται το πρόβλημα σε σελίδες επι σελίδων!
[moderator] -
Μετα απο κανα εξαμηνο στο forum πηρα χαμπαρι το topic Κι η αληθεια ειναι οτι ο τυπος με τα μπινελικια ειχε πλακα! Κατι τετοιοι ειναι που τρεμουν στην ιδεα καμια προγιαγια τους να 'επνιξε το κουνελι' με καναν Αλβανο ή Τουρκο. Αλλο αγχος κι αυτο!
ΥΓ Και το υποκριτικο ειναι οτι τοσες μερες μας ζαλιζουνε (δικαιως ισως) για τους νεκρους του ελικοπτερου, ισως επειδη ειναι παπαδες. Με τους χιλιαδες νεκρους του πολεμου της ασφαλτου και τις ευθυνες των 'αρμοδιων' ουδεις ασχολειται...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
το υποκριτικο ειναι οτι τοσες μερες μας ζαλιζουνε (δικαιως ισως) για τους νεκρους του ελικοπτερου, ισως επειδη ειναι παπαδεςΤο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι η πτώση του ελικοπτέρου. Το μείζων πρόβλημα είναι η κατάσταση της 'έρευνας και διάσωσης' στην Ελλάδα. Θυμάστε το ουκρανικό αεροπλάνο στα Πιέρια; Το C-130 στην Όρθυ; Που ψάχναμε για μέρες να βρούμε που έπεσαν, εξανεμίζοντας κάθε πιθανότητα να βρεθούν επιζώντες;
Τι άλλαξε από τότε; Πολλά. Και καλύτερα σύστημα επιτήρησης με ραντάρ έχουμε, και σωστικά μέσα έχουμε. Αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει ακόμα μια τάση ωχαδερφισμού. Και εδώ μπαίνει το θέμα, όχι μόνο των 'καραβανάδων', αλλά των κρατικών λειτουργών γενικότερα. Πόσοι έχουν τα κότσια να δράσουν άμεσα και δεν έχουν ευνουχιστεί από την ευθυνοφοβία αφήνοντας τις αποφάσεις για τους ανωτέρους;
-
Ok AlfaRomeo η παρεξήγηση λύθηκε. Αν όμως είχες διατηρήσει την ψυχραιμία σου και εκφραζόσουν καλύτερα πιθανώς δεν θα είχε δημιουργηθεί ποτέ
Να πετιόνται στα σκουπίδια πρότυπα όπως ο Περικλής, ο Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής, ο Κολοκοτρώνης και άλλοι, να θεωρούνται ναζί όποιοι τους επικαλούνται και απ' την άλλη να αναδεικνύονται σε ύψιστα πρότυπα οι κατά καιρούς επίλεκτοι καλεσμένοι της τατιάνας... Δεν είμαι υπέρμαχος καμμιάς θεωρίας περί ανώτερης φυλής, ανώτερου γένους και DNA, είμαι υπέρμαχος της πατρίδας μου και θεωρώ ελάχιστο χρέος μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου.
Κανείς δεν τους 'πέταξε στα σκουπίδια'. Κάθε άλλο.
Με την Τατιάνα δεν έχω επαφή οπότε γενικά μην αναφέρεσαι αόριστα σε τρίτους, τουλάχιστον ανέφερε τί αυτοί πρεσβεύουν...
'Είμαι υπέρμαχος της πατρίδας μου'
Εδώ νομίζω είναι και η ουσία της αντιπαράθεσης!
Έχει νόημα αυτό που λες εφόσον ό,τι υπερασπίζεσαι (όπως και εγώ) είναι άσχετο με την καταγωγή του καθενός μας?
Τα υπερασπίζεσαι με το να φυλάς σκοπιά στον Εβρο μερόνυκτα?Δεν υποστηρίζω την κατάργηση του στρατού η ότι σχετικό. Και θα πάω στρατιώτης όταν θα έρθει και μένα η ώρα μου.
Θα εξακολουθήσω όμως να το θεωρώ ως 'αγγαρεία' (και όχι ως υπεράσπιση των ιδανικών μου) σε έναν κόσμο που ακόμη δεν έχει την ωριμότητα να λειτουργήσει χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φυσικών διαχωριστικών γραμμών!
-
Πήγα στρατό 25 χρονών (είμαι 34) το 1994. Έκανα 18 μήνες θητεία. Το μόνο που θεωρώ ότι αποκόμισα από αυτή την περίοδο ήταν το ότι αναγκάστηκα να συναναστραφώ με άτομα έξω από το μορφωτικό-πολιτιστικό-κτλ πλαίσιο που είχα συνηθίσει έως τότε και έμαθα να εκτιμώ και άλλα προσόντα σε ανθρώπους εκτός από αυτά που ήξερα και να μην κολλάω στις πρώτες εντυπώσεις και τα στερεότυπα που μου είχαν εντυπωθεί μέχρι τότε.
Αλλά το τίμημα γι'αυτό ήταν πολύ περισσότερο από 18 χαμένους μήνες και τα αντίστοιχα έξοδα. Έχασα την 'ορμή' μου όσον αφορά τις σπουδές και τη μελέτη (νομίζω πως όλοι το παθαίνουν αυτό) με αποτέλεσμα να στερηθώ ένα ενδεχόμενο μεταπτυχιακό. Σε καμμία περίπτωση δε θεωρώ ότι αυτό άξιζε το ό,τι αποκόμισα.
ΥΓ: Ο στρατός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να υπηρετήσεις την πατρίδα σου.
-
Πάντως, συνεχίζω να εκπλήσσομαι απο τους πολλούς 'πατριώτες', 'που αγαπάνε την πατρίδα', κτλ. που όταν τους ρωτάς, ενδεικτικά,τι κάναν στην θητεία τους, παιρνεις μια απάντηση του τύπου ¨εμμμ, ξέρεις, είχα ενα προβληματάκι υγείας και υπηρέτησα στο Πεντάγωνο/θωρηκτό Αβέρωφ/σπίτι μου/κοκ'...
Ο στρατός/θητεία δεν είναι ο μόνος τρόπος να υπηρετήσεις την πατρίδα. Αποτελεί όμως μια καλή ένδειξη
-
'ΜΑΧΜΑRΑ'
Στη φωτογραφια εισαι εσύ?????? ....πω-πω μαλλι .... θες κουρεμα επειγοντως... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
'ΜΑΧΜΑRΑ'
Στη φωτογραφια εισαι εσύ?????? ....πω-πω μαλλι .... θες κουρεμα επειγοντως...Ο στρατός θα τον στρώσει!
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"